******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 20reza
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 310

پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

سلام
    از صفحه ....10 تا 80 یا 90 ...تقریبا تمام مطالب آموزشی هست ....البته اگر کسی وقت داشته باشه و بخونه .
    این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
    لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط 20reza پست شده است View Post
      سلام
      از صفحه ....10 تا 80 یا 90 ...تقریبا تمام مطالب آموزشی هست ....البته اگر کسی وقت داشته باشه و بخونه .
      سلام
      خیلی لطف کردید.
      من معمولا از همچین مطالبی یک یادداشت برداری و یا نکته نویسی یا خلاصه نویسی انجام می دهم. شما هم همچین چیزی دارید؟ اگر داشتید لطفا در اختیار ما هم بگذاید.
      ممنون.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
        سلام سامان عزیز،
        من می خواهم یواش یواش خواندن گزارش ها و مطالعه بنیادی سهم ها را یاد بگیرم، از کجا باید شروع کرد؟
        در مطالعه گزارش های یک شرکت باید چه چیز هایی را مد نظر قرار داد؟
        از کجا بفهمیم کدام قسمت از گزارش درست است و کدام قسمت مشکل دار است؟ (روش های پنهان کردن یا زیاد نشان دادن سود مثلا)
        و خیلی سوال دیگر که اگر حوصله داشتید کم کم ازتان بپرسم.
        متشکرم.

نگا کنید برای اینکه بتونید گزارش خونی کنید اول باید با مباحث حسابداری و مدیریت مالی آشنا بشید...این مباحث هم در هر کتاب درسی حسابداری و مدیریت هست و نیاز به منابع خاصی نداره

اما برای اینکه گزارش کاوی خوبی داشته باشید اولا باید با صنعت آشنایی داشته باشید و ثانیا با روشهای جدید تحلیل بنیادی آشنایی داشته باشید

ما دو نوع روش تحلیل بنیادی داریم

یکیش روش تخمینی هست که تحلیلگر میاد تخمینی از سود میزنه و میگه اینقدر تولید داشته اینقدر فروش داشته بنابراین در اینده میتونه اینقد بسازه...خب این روش دقتش پایینه و در بیشتر تحلیلها هم همین روش دیده میشه

روش دوم تحلیل بتا هست که اون خیلی پیچیدست و به همین راحتی نمیشه یاد بگیریش...باید یه کار تلفیقی از اقتصاد مدیریت مالی ریاضی و حسابداری انجام بدید

اما روش سومی که اومده و دارم روش کار میکنم تحلیل کاستر هست که تستهایی که میزنم جواب نمیده واسه همین نمیتونم معرفی بکنم چون یه جای کارم ایراد داره

اما شما علی الحساب با مفاهیم حسابداری اشنا بشید و کم کم اگه سوالی هم داشتید من در خدمتتون هستم تا به جاهایی برسیم که راحت بتونیم مچ حسابداران بعضا حرفه ای و بعضا غیر حرفه ای این شرکتای بورسی رو بگیریم
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• rezasatari
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 551

سلام جناب سامان چرا تو بكاب تعداد خريدار و فروشنده اينقدر زياد هست و هر كدوم بين 100 تا 300 سهم هم بيشتر خريد و فروش نميكنند ممنون از پاسخ شما

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
            سلام جناب سامان چرا تو بكاب تعداد خريدار و فروشنده اينقدر زياد هست و هر كدوم بين 100 تا 300 سهم هم بيشتر خريد و فروش نميكنند ممنون از پاسخ شما

رضا جان معاملاتشو دنبال نمیکنم....علت این موضوع میتونه خارج شدن خریداران اصلی باشه و خریداران الان خورد هستن...یه عده هم تعداد سهامشونو رند میکنن...یه عده هم با حجمهای پایین میخان قیمت رو تابلو رو تغییر بدن

نظر

• سرمایه گذار
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1925

سلام و عرض خدمت جناب سامان
              نظر جنابعالی درباره تمحرکه از نظر بنیاد و تکنیکال را خواستم بدانم
              ممنونم.
              آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                سلام و عرض خدمت جناب سامان
                نظر جنابعالی درباره تمحرکه از نظر بنیاد و تکنیکال را خواستم بدانم
                ممنونم.
                تکنیکالشو که نمیدونم اما از لحاظ بنیادی این شرکتها و کلا ت ها با رفع تحریمها به شدت متحول میشن...اگه با سهامداری مشکلی ندارید نگه دارید...شرکت کوچیکی هست و هر قراردادی ولو کوچیک هم رو سودش تاثیر زیادی داره

تکنو تمحرکه اینا سهمایی هستن که بعد رفع تحریمها میتونن سودهای خوبی بسازن

نظر

• سرمایه گذار
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1925

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                  تکنیکالشو که نمیدونم اما از لحاظ بنیادی این شرکتها و کلا ت ها با رفع تحریمها به شدت متحول میشن...اگه با سهامداری مشکلی ندارید نگه دارید...شرکت کوچیکی هست و هر قراردادی ولو کوچیک هم رو سودش تاثیر زیادی داره

تکنو تمحرکه اینا سهمایی هستن که بعد رفع تحریمها میتونن سودهای خوبی بسازن
                  از پاسخ شما دوست عزیز و گرامی کمال تشکر را دارم .
                  آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

سلام به سامان عزیز و سایر دوستان حاضر در جستار @};-
                    من الان دارم بانک قوامین را بررسی می کنم، نکته ای که در این بانک و همین طور سایر بانک ها به چشمم خور و برایم جالب بود این است که
                    1- جمع بدهی ها و حقوق صاحبان سهام اینها خیلی خیلی خیلی بالا است. مثلا سهمی دو سه هزار تومان!!! (برای سهم های 100 تومانی!)
                    2- حالا مثلا بگوییم حقوق صاحبان سهام زیاد مهم نیست و دارایی ها را نمی توانند به فروش برسانند و ... ولی اینها اکثرا مبالغ هنگفتی از بانک مرکزی یا دولت طلبکار هستند!
                    این جدول زیر را که تهیه کرده ام نگاه کنید:

البته چون این جدول را به صورت خودکار ایجاد کرده ام از کل اطلاعات موجود در آن مطمئن نیستم ولی برای وقوام را که در حال بررسی آن هستم چک کردم و اطلاعاتش درست است.

حالا برای من جای تعجب دارد چطور این بانک ها و به خصوص وقوام که سهمی 7500 ریال طلب دارد قیمتش فقط 1000 ریال است!

به خصوص اینکه دولت می خواهد این پول ها را پس دهد و اگر پس دهد اینها سالی 30 درصد (نه 20 درصد) می توانند از این پول ها سود بسازند!!!
                    20 درصد از 600 تومان می شود سالی 120 تومان سود تپل بی درد سر!!!!!!!!!!!

خوب چرا بازار این را در نظر نمی گیرد؟
                    نکند دولت و بانک مرکزی قرار نیست این ها را برگردانند؟ یا نکند این به عنوان ذخیره ای چیزی در نظر گرفته شده؟

متشکرم @};-

«محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

نگا کنید ترازنامه کارش تراز کردن دارایی و بدهی هست و از روی ترازنامه شما نمیتونید بگید که چرا بازار اینارو در نظر نمیگیره

ترازنامه میاد به شما میگه در مقابل اینقدر دارایی اینقدر بدهی داره...حالا سوال اینجاست از کجا معلوم در آینده بدهی های بانک اینقدر زیاد نشه که دارایی های شرکت در مقابلش هیچ بشه؟

هیچ تضمینی نیست

برای همین بازار صبر میکنه تا واقعا وضعیت مالی شرکت بهبود پیدا کنه و ریسک رو قبول نمیکنه...یعنی باید بازار احساس کنه که در آینده اتفاقاتی میفته

وقتی بانکها صورتهای مالیشون مملو از ذخایر مشکوک الوصول هست هیچ معامله گر حرفه ای این ریسکو نمیکنه که با توجه به تراز فعلی سهمو بخره

تازه خیلی از بانکیها همین ذخایر رو هم نگرفتن و اگه مطالباتشون وصول نشه سمت بدهی ترازنامه سنگین و شرکت وارد زیان انباشته میشه

بانکها در حال حاضر دارن سود کاغذی میدن...یعنی از جیب من برمیدارن میزارن تو جیب یه نفر دیگه و این چرخه باطل همچنان ادامه داره...وای به روزی که این چرخه بهم بخوره و مردم برای گرفتن پولهاشون روانه بانک بشن

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      سلام به سامان عزیز و سایر دوستان حاضر در جستار @};-
                      من الان دارم بانک قوامین را بررسی می کنم، نکته ای که در این بانک و همین طور سایر بانک ها به چشمم خور و برایم جالب بود این است که
                      1- جمع بدهی ها و حقوق صاحبان سهام اینها خیلی خیلی خیلی بالا است. مثلا سهمی دو سه هزار تومان!!! (برای سهم های 100 تومانی!)
                      2- حالا مثلا بگوییم حقوق صاحبان سهام زیاد مهم نیست و دارایی ها را نمی توانند به فروش برسانند و ... ولی اینها اکثرا مبالغ هنگفتی از بانک مرکزی یا دولت طلبکار هستند!
                      این جدول زیر را که تهیه کرده ام نگاه کنید:

البته چون این جدول را به صورت خودکار ایجاد کرده ام از کل اطلاعات موجود در آن مطمئن نیستم ولی برای وقوام را که در حال بررسی آن هستم چک کردم و اطلاعاتش درست است.

حالا برای من جای تعجب دارد چطور این بانک ها و به خصوص وقوام که سهمی 7500 ریال طلب دارد قیمتش فقط 1000 ریال است!

به خصوص اینکه دولت می خواهد این پول ها را پس دهد و اگر پس دهد اینها سالی 30 درصد (نه 20 درصد) می توانند از این پول ها سود بسازند!!!
                      20 درصد از 600 تومان می شود سالی 120 تومان سود تپل بی درد سر!!!!!!!!!!!

خوب چرا بازار این را در نظر نمی گیرد؟
                      نکند دولت و بانک مرکزی قرار نیست این ها را برگردانند؟ یا نکند این به عنوان ذخیره ای چیزی در نظر گرفته شده؟

متشکرم @};-

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

در مورد شلیا هم بگم که به هر قیمتی عرضه بشه بازار میخره

در بند قیمت نباشید...البته پول زیادی هم نمیخاد و فکر نمیکنم رو بازار تاثیری بزاره

نظر

• مجتبی
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 514

در مورد بانک ها اینو بگم بدونین ... شما میری مثلا یه وام ۱۲ میلیاردی می گیری ... سر سال باید ۱۵ میلیاردی برگردونی به بانک ...‌ چون نمی تونی برگردونی و چون با پارتی گرفتی بانک یا ضمانت نداره یا اجرا نمی کنه ضمانتو ... میاد در سررسید وامو با سودشو برای سال بعد باز وام برات می زنه یعنی در سررسید انگار ۱۵ میلیارد وام گرفتی ... در صورتی که این عدد باید بره تو‌مطالبات مشکوک الوصول .‌‌.. لپ مطلب اینه بانک ها فقط حساب سازی دارن ... کشور ایران روی هواست اقتصادش
                          تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
                          https://t.me/BourseTahlil63

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

تو گروه قند اونایی که تا الان خریدن که هیچ نوش جونشون...اما ازین به بعد دیگه خرید فقط به ریسک طرف بستگی داره و پیشنهاد نمیشه

مام خریدیم ...گروهو نگا میکنیم

اگه دیدیم پر قدرته نگه میداریم اگرم دیدیم شلو ول میزنه میدیم بره...تعصبم نداریم

بعضیام اینقد نگن سفته بازیه و غیره...با روند همراه باشید اینقدرم در تاپیکها نگید میریزه و ازین حرفا

سهامدارای این گروه بدترین لطمه رو تو این چند سال خوردن و حالا که داره مقداری از ضررها جبران میشه خدارو خوش نمیاد به خاطر اینکه از حرکت گروه جاموندید هی جو منفی بدید تا بالاخره یه روزی بریزه و دیدی گفتم دیدی گفتم راه بندازید

هر نزولی صعودی داره و هر صعودی هم نزولی داره

قشیر 1/8 شد و الان وقتشه یه مقدار از افتو جبران کنه...قچار و بقیه قندی ها هم همینطور

واسه اعتبار ادم بده که هر روز بیاد بگه میریزه...خب بالاخره میریزه اما کجا؟

بازنده شما هستی که از قافله عقب موندی

نظر

• ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                              تو گروه قند اونایی که تا الان خریدن که هیچ نوش جونشون...اما ازین به بعد دیگه خرید فقط به ریسک طرف بستگی داره و پیشنهاد نمیشه

مام خریدیم ...گروهو نگا میکنیم

اگه دیدیم پر قدرته نگه میداریم اگرم دیدیم شلو ول میزنه میدیم بره...تعصبم نداریم

بعضیام اینقد نگن سفته بازیه و غیره...با روند همراه باشید اینقدرم در تاپیکها نگید میریزه و ازین حرفا

سهامدارای این گروه بدترین لطمه رو تو این چند سال خوردن و حالا که داره مقداری از ضررها جبران میشه خدارو خوش نمیاد به خاطر اینکه از حرکت گروه جاموندید هی جو منفی بدید تا بالاخره یه روزی بریزه و دیدی گفتم دیدی گفتم راه بندازید

هر نزولی صعودی داره و هر صعودی هم نزولی داره

قشیر 1/8 شد و الان وقتشه یه مقدار از افتو جبران کنه...قچار و بقیه قندی ها هم همینطور

واسه اعتبار ادم بده که هر روز بیاد بگه میریزه...خب بالاخره میریزه اما کجا؟

بازنده شما هستی که از قافله عقب موندی

اخه این بازار اعتمادی گذشته که بخواهیم از قافله عقب بمانیم انشالله که همیشه در سود باشید جایی دیگه برای افسوس نیست !!!
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• *سامان*
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 4691

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                                اخه این بازار اعتمادی گذشته که بخواهیم از قافله عقب بمانیم انشالله که همیشه در سود باشید جایی دیگه برای افسوس نیست !!!
                                جسارت نشه منظورم شما یا شخص خاصی نیست کلی گفتم...ازین بازار بشه سود گرفت و زیانهارو پوشش داد خودش کلی نعمته...من خودم بشخصه 15 درصد دیگه بگیرم از زیان خارج میشم و این خیلی عالیه

نظر

در حال کار...
                                X