******موشكافي هاي بنيادي ******

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

پاسخ : ******موشكافي هاي بنيادي ******

نمیدونم کجا گفتم که اگه بازار یه زمانی بخاد استارت بزنه از شرکتهای تجهیزاتی و حملو نقلی استارت میزنه و به خودرو و بانک میرسه و بعد از اونا نوبت پتروشیمی و پالایش هست

بازار استارتشو با فاذر فاراک و حفاری زده و کم کم داره به کل بازار سرایت میکنه

ازین به بعد دیگه رو فاذر فاراک و حفاری نوسان نگیرید و سهامداری کنید...تعدیل سود در این 3 تا قطعی هست

اولین شرکتهایی که از رفع تحریمها سود میبرن و سریع در صورتهای مالیشون اثر میزاره حملو نقلی ها هستن و اونم فقط باید رو حملو نقلی های بین المللی در فاز اول سرمایه گذاری کنید مثه حفارس و حکشتی و حتاید و حخزر

بعد از این گروه تجهیزاتی ها بیشترین نفع رو میبرن و بعدم بانکها و خودروییها

سبدتونو رو این گروهها ببندید
    آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2016/01/05, 11:13.
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• "heydar"
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 7493

اقا سامان فکر میکنید برای رفغ تحریم بازار خوب شده یا انتخابات ؟

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
        جفتش...بیشتر به خاطر رفع تحریمهاست

نظر

• علی بابا
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 972

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post

شاید جور کردن هزینه های انتخابات :-s
          سلامتی و برکت بزرگترین نعمت ها هستند. بزرگترین آرزو هم عاقبت بخیری است. انشالله نصیبمان شود.

نظر

• *سامان*
            عضو فعال
            • May 2011
            • 4691

امروز دقیقا بعد دوسال از ریزش بازار بازار برگشت زد

امیدوارم این برگشت پایان دو سال زجر کش شدن سهامدارا باشه

ازین به بعد15 دیماه هر سال باید حواسمون باشه :D

نظر

• m.hossein
              Banned
              • Nov 2013
              • 3031

پاینده و استوار باشی افرین بر شما صداقت و درستی رکن اول زندگی هست

بیا بساز برادر ما کارهای زیادی داریم
              آخرین ویرایش توسط m.hossein؛ 2016/01/05, 19:09.

نظر

• petter
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 141

با عرض پوزش، کسی نظر منو نخواست ، درسته هر دو عامل تاثیر گذارن اما مطمئنم که بازار بیشتر برای انتخابات داره اوج میگیره

دولت تا حالا علاقه ای به بورس نداشته و پول چندانی هم برای حمایت نداشته و همش وعده توخالی داده
                این پول بیشتر مال جناح رقیبه که چندین ساله که حسابی پولدار شدن و از بودجه و تعدیل منفی و ... هم نمیترسن
                چون همه میدونن پول که باشه سهام زیان انباشته هم میتونه 50 برابر بشه

ضمنا آقا سامان تبریک بابت آکنتور و قبلشم قندیها :D

این آکنتور لامصب رو من قبل از خیلیها حواسم بهش بود(چندین ماهه)، چه بنیادی و چه تکنیکی
                از 800 مراقب سهم بودم و هدفم 2000 تومن بود

1070 خریدم و بیشترشو 1170 فروختم و منتظر 900 بودم که تکسهم بشم اما بی مرام منو ول کرد و اوج گرفت

هدفم پوز دادن نیست که بگم من کشفش کردم! نه ... ، فقط اعصابم خورده ک چرا کمی خوش شانس نیستم!!

اشتباهم اینه که نمیدونم کی آقایون قراره سهمارو ببرن بالا ، رانت ندارم و گروهی هم کار نمیکنم... ... ... ایضا روی پتایر و حالا هم احتمالا باید نگران شکربنی باشم که چند ماه سهامدارش بودم و آخرشم حدود 290-310 فروختمش!!

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

ممنون لطف دارید ولی شما باید وقتی دیدید سهم صعودی شده مجدد وارد میشدید

اگه این پول مال جناح رقیبه عملا دارن به نفع دولت کار میکنن چون رشد بورس به اسم دولت تموم میشه

به نظر اطرافیان این دولت هم کوچک نیستن فقط تا الان اجازه ورود نداشتن و ظاهرا این اجازه صادر شده

در اصل توسط petter پست شده است View Post
                  با عرض پوزش، کسی نظر منو نخواست ، درسته هر دو عامل تاثیر گذارن اما مطمئنم که بازار بیشتر برای انتخابات داره اوج میگیره

دولت تا حالا علاقه ای به بورس نداشته و پول چندانی هم برای حمایت نداشته و همش وعده توخالی داده
                  این پول بیشتر مال جناح رقیبه که چندین ساله که حسابی پولدار شدن و از بودجه و تعدیل منفی و ... هم نمیترسن
                  چون همه میدونن پول که باشه سهام زیان انباشته هم میتونه 50 برابر بشه

ضمنا آقا سامان تبریک بابت آکنتور و قبلشم قندیها :D

این آکنتور لامصب رو من قبل از خیلیها حواسم بهش بود(چندین ماهه)، چه بنیادی و چه تکنیکی
                  از 800 مراقب سهم بودم و هدفم 2000 تومن بود

1070 خریدم و بیشترشو 1170 فروختم و منتظر 900 بودم که تکسهم بشم اما بی مرام منو ول کرد و اوج گرفت

هدفم پوز دادن نیست که بگم من کشفش کردم! نه ... ، فقط اعصابم خورده ک چرا کمی خوش شانس نیستم!!

اشتباهم اینه که نمیدونم کی آقایون قراره سهمارو ببرن بالا ، رانت ندارم و گروهی هم کار نمیکنم... ... ... ایضا روی پتایر و حالا هم احتمالا باید نگران شکربنی باشم که چند ماه سهامدارش بودم و آخرشم حدود 290-310 فروختمش!!

نظر

• petter
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 141

در اصل توسط *سامان* پست شده است View Post
                    ممنون لطف دارید ولی شما باید وقتی دیدید سهم صعودی شده مجدد وارد میشدید

اگه این پول مال جناح رقیبه عملا دارن به نفع دولت کار میکنن چون رشد بورس به اسم دولت تموم میشه

به نظر اطرافیان این دولت هم کوچک نیستن فقط تا الان اجازه ورود نداشتن و ظاهرا این اجازه صادر شده
                    درسته، اشتباه کم نداشتم ... یکیش همین که لجبازی کردم و گفتم حتما باید بیاد پایین و بعدش بره بالا

بازار رو مگه چقدر میبرن بالا که به نفع دولت تموم بشه؟! همین چند روزه مگه شاخص چقدر رفته بالا؟!
                    اطرافیان دولت هم روی سهمها و گروه های خاص مسلما کار میکنن و از جو موجود استفاده میکنن، اما فعلا توان زیادی ندارن
                    سهامدارا هم که خیلی اذیت شدن و دل پری از دولت دارن و تازه اگر بازار بالا بره هم میگن:
                    دیدی دولتِ نامرد چ بلایی سر ما آورد و فقط نزدیک به انتخابات برای ... کمی بورس رو برد بالا

ضمنا ، سامان جان ، خودت استادی اما من اگه بودم آکنتور رو نهایت حدود 2500 ردش میکردم بره ، مگه تا کجا میخوان ببرنش بالا ؟! بیشتر از 3000 تومن؟؟!!!
                    سودهای بالای 1000 هم الکیه ، نمیگم نمیتونه 1200 تومن EPS اعلام کنه! ، اما قطعا نمیتونه 1200 تومن محقق کنه ،، اینا شایعه هست

4 ساله سود سهامداراشو نداده، (تازه امسال اعلام کرده میخواد سود بده) ، قدیما هم یادمه صدای گارگراش در اومده بود ، البته شاید میخواستن بگن اوضاعشون خیلی بده تا طلبشون از دولت رو وصول کنن،، همین الآن هم شاید مقداریش رو وصول کرده باشن...

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

اعلام میشه پیتر جان شایعه نیست/:.grlim:./

درسته، اشتباه کم نداشتم ... یکیش همین که لجبازی کردم و گفتم حتما باید بیاد پایین و بعدش بره بالا

بازار رو مگه چقدر میبرن بالا که به نفع دولت تموم بشه؟! همین چند روزه مگه شاخص چقدر رفته بالا؟!
                      اطرافیان دولت هم روی سهمها و گروه های خاص مسلما کار میکنن و از جو موجود استفاده میکنن، اما فعلا توان زیادی ندارن
                      سهامدارا هم که خیلی اذیت شدن و دل پری از دولت دارن و تازه اگر بازار بالا بره هم میگن:
                      دیدی دولتِ نامرد چ بلایی سر ما آورد و فقط نزدیک به انتخابات برای ... کمی بورس رو برد بالا

ضمنا ، سامان جان ، خودت استادی اما من اگه بودم آکنتور رو نهایت حدود 2500 ردش میکردم بره ، مگه تا کجا میخوان ببرنش بالا ؟! بیشتر از 3000 تومن؟؟!!!
                      سودهای بالای 1000 هم الکیه ، نمیگم نمیتونه 1200 تومن EPS اعلام کنه! ، اما قطعا نمیتونه 1200 تومن محقق کنه ،، اینا شایعه هست

4 ساله سود سهامداراشو نداده، (تازه امسال اعلام کرده میخواد سود بده) ، قدیما هم یادمه صدای گارگراش در اومده بود ، البته شاید میخواستن بگن اوضاعشون خیلی بده تا طلبشون از دولت رو وصول کنن،، همین الآن هم شاید مقداریش رو وصول کرده باشن...

نظر

• s90amir
                        عضو عادی
                        • Jul 2014
                        • 110

امروز دقیقا بعد دوسال از ریزش بازار بازار برگشت زد

امیدوارم این برگشت پایان دو سال زجر کش شدن سهامدارا باشه

ازین به بعد15 دیماه هر سال باید حواسمون باشه :D
                        امیدوارم
                        دو سال پیش همین روز که صف مپنا رو دادن من مپنا خریدم بعدش هم نزول شروع شد دومین معامله من بود اولیش حفاری بود

نظر

• petter
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 141

اعلام میشه پیتر جان شایعه نیست/:.grlim:./
                          از ته دل امیدوارم اعلام بشه و سود خوبی نصیبت کنه
                          سود اصلی این سهم به من نرسید و نمیرسه ، پس ای کاش که سود خوبی نصیب عزیزانی چون تو بشه سامان جان ، خداییش من از ته دل خوشحال میشم وقتی امثال تو و heydar و هامون و محسن باقری و ... سود میکنید /:.wubsmiley.:/ :.thumbsupsmileyanim /:.grlim:./

اما همینطور که گفتم بازم میگم به نظر من هرگز 1200 تومن سود رو محقق نمیکنه حتی اگر 1200 تومن ای پی اس اعلام کنه...

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

نگا کنید کنتور این سود حداقل 800 تومنی که احتمالا برای 94 اعلام میکنه و سود حداقل 1200 تومنی که برای 95 اعلام میکنه از قرارداد صندوقها هست

وقتی سودی از قرارداد شناسایی میشه قطعا قابلیت پوشش داره چون اسمش قرارداده

اما سود بدون قرارداد شرکت حوالی 350 تومن هست که احتمال عدم پوشش اون هست اما سود قرارداد پوششش قطعیه

خیلیم مخلصیم/:.grlim:./

از ته دل امیدوارم اعلام بشه و سود خوبی نصیبت کنه
                            سود اصلی این سهم به من نرسید و نمیرسه ، پس ای کاش که سود خوبی نصیب عزیزانی چون تو بشه سامان جان ، خداییش من از ته دل خوشحال میشم وقتی امثال تو و heydar و هامون و محسن باقری و ... سود میکنید /:.wubsmiley.:/ :.thumbsupsmileyanim /:.grlim:./

اما همینطور که گفتم بازم میگم به نظر من هرگز 1200 تومن سود رو محقق نمیکنه حتی اگر 1200 تومن ای پی اس اعلام کنه...

نظر

• *سامان*
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 4691

بازار به صورت کاملا هوشمند رو به سهامی آورده که قبلا شفاف سازیهای خوبی دادن اما به دلیل جو بد بازار اون شفاف سازیها سوخت شده بوده

کنتور حفاری فاذر فاراک ازین دسته هستن

بالاس هم قبلا شفاف سازیهای خوبی داده بوده که حواستون باید بهش باشه

برید تو گزارشات شرکتها و شفاف سازیهایی که بابت قراردادهاشون دادن خوب جستجو کنید...

بسیاری از اونا یا پیش پرداخت گرفتن و یا عملیات اجرایی قراردادهاشون آغاز شده..اگه رشد سهما بنیادی باشه مطمئن باشید چارتها کم میارن همونطور که بارها بهتون گفتم رو کنتور چارت نکشید و تکنیکی به کنتور نگاه نکنید...من کنتور رو کاملا بنیادی خریدم و اصلا به هشدارهای چارتیستها توجه نکردم

الانم میگم به حفاری فاذر و فاراک با چارت نگاه نکنید اینا بنیادی دارن رشد میکنن

نظر

• afshar47
                                عضو عادی
                                • Nov 2014
                                • 113

اقا سامان نظرتون در مورد بنیاد پلوله چیه ؟ایا به این سهم هم مثل فاذر و فاراک اعتقاد دارین ؟ من غالبر و کفپارس رو فروختم و این سهمو خریدم

نظر

در حال کار...
                                X