کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من خودم انتظار داشتم مداران در گزارش 6 ماهه بسته شه واسه همین اخر شهریور سهمو خریدم...گزارش 6 ماهه تعدیل نداد با اینکه میدونستم باید تعدیل بده ولی با پوشش فیکس 50 درصد گزارش داد و بدون تعدیل
تا گزارش 9 ماهه 2 ماهه دیگه وقت هست ولی مداران معمولا موقعی که تعدیل داره نمیزاره اون دقیقه اخر اعلام کنه
بنابراین یا باید زودتر ببنده و یا نیمه های دی ماه
نمیخاستم بگم اما میگم...حدود 60 میلیاردتومن قرارداد مین فریم بسته...شما حاشیه سود 20 میلیاردتومنی براش در نظر بگیرید میشه 30 تومن برای هر سهم..ما حداقلشو گفتیم
واسه همین میگم هر لحظه احتمال بسته شدن هست چون قراردادهاشو تازه بسته و اکی شده
به قرارداد 35 میلیاردتومنی رفاه و 55 میلیاردی ملت کاری نداریم
اگه میبینید قیمت تو بازار تکون نمیخوره علتش اینه که درز اطلاعاتی نداره که سرمایه دارا پول رو سهم بریزن..ما هم که داریم اینجا میگیم اقا این چیزارو داره کسی جدی نمیگیره
حالا ببینیم این قراردادهارو یه دفه اعلام میکنن یا خورد خورد...اینو دیگه نمیدونیم
طبق بررسيهايي كه با دوستان كرديم اين 60 ميليارد تومن قبلا در بودجه ديده شده و ازين بابت تعديل نداريم
پوشش در 8 ماهه هم با توجه به اين كه 60 ميليارد تومن قبلا ديده شده منتفي هست...شركت فعلا طبق بودجه جلو رفته و با اين تفاسير و با توجه به عملكرد عادي شركت پوشش 9 ماهه 80 درصد براورد ميشه و نميشه ازش تعديل سنگين انتظار داشت
مگر اينكه تو اين يك ماه اتفاق خاصي بيفته
گفتم يه شفاف سازي بكنم
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
من تا الان صندوق فروشگاهي رو براي مداران جدي نميگرفتم اما ازين به بعد ديگه جديه
من الان حساب كردم اگه توسعه به اندازه پروانش يعني 50000 صندوق بگيره و سود هر صندوق هم 1 ميليون تومن باشه حدود 50 ميليارد سود خالص شناسايي ميكنه يعني براي هر سهم توسعه ميشه 277 تومن...تازه ما يه تومن حساب كرديم وگرنه كنتور 1.5 حساب كرده بود...سود تلفيقي مداران وحشتناك بالا ميره...تازه با 50000 صندوق...اگه ازونور خود مداران هم صندوق بگيره كه ديگه يه چيز عجيب غريب از اب در مياد
اصلا 277 تومن هم نه 200 تومن...باز هم تلفيقي مداران عجيب بالا ميره
هزينه هارو كسر كرديم
اگه ميخايد سود هاي انچناني ببريد بايد دنبال سهمايي باشيد كه با يه قرارداد ازين رو به اون رو ميشن
شركتي مثه فولاد درسته ارزنده هست اما براي اينكه 10 درصد بالا بره جون ادمو به لبش مياره
بايد دنبال شركتهاي قراردادي باشيد مثه فاراك فاذر بالاس و همين شركتهاي اي تي
مثلا همين پروژه صندوقهاي فروشگاهي هنوز به سرانجام نرسيده...دادنش به كنتور اما الان ازش گرفتن و ميخان بدن 25 شركت
پس بازي رو صندوقها هنوز تموم نشده
شركتهاي بورسي هم كه در اين زمينه اسمشون تو ليست اتاق اومده مرقام كنتور ركيش رانفور و مداران هست كه اسم مرقام كنتور و مداران منحصرا در نامه اتاق اومده
فقط كافيه اتاق شروع به بستن قرارداد بكنه و نامه ها به سازمان بورس ارسال بشه... نمادهاي صندوقي سريع بسته ميشن
ما براي مداران فقط 50000 در نظر گرفتيم نه بيشتر...حالا بحث كارت سلامت و قرارداد با بانك رفاه به كنار...يا قرارداد شاپرك كه مدير عامل توسعه همين برج 5 مصاحبه كرده بود و گفته بود ما اين قراردادو از بانك مركزي گرفتيم اما چرا در موردش هيچ شفاف سازي اي نميشه خدا ميدونه
خلاصه بايد رو سهمايي بريد كه اينطور اخبار توشون هست
خب قبلا گفته بودم كه شركت گزارش توجيهي افزايش سرمايه داده كه اگه ما افزايش سرمايه بديم سود 96 ما 23 تومن براي هر سهم با سرمايه جديد هست...حالا من ميخام ببينم اين گزارش توجيهي چقد قابليت اتكا داره
واسه همين رفتم گزارش توجيهي قبلي رو يه نگاه انداختم و نتايجش اينه
اين گزارش توجيهي 248 درصدي كه در صورت انجام سود خالص رو 18 ميليارد تومن براي 92 برآورد كرده بود...در سال 92 در حالي كه 18 ميليارد پيشبيني كرده بود با 16 ميليارد به پايان رسيد يعني 2 ميليارد تومن انحراف داشت
اما سال 93 تقريبا 11 ميليارد پيشبيني كرده بود كه موفق شد 14 ميليارد محقق كنه يعني 3 ميليارد بالاتر از پيشبيني توجيهي
سال 94 هم 11 ميليارد پيشبيني كرده كه موفق شده بود 14 ميليارد بسازه...يعني پيشبيني هاي شركت كاملا به وقوع پيوسته
حالا اگه به صفحه 20 افزايش سرمايه امسال مراجعه كنيد كه عكسشو پايين گذاشتم خود شركت واضح اعلام كرده 30 ميليارد سود خالص كه با سرمايه جديد ميشه 23 تومن يعني افزايش سرمايه مساويست با يه تعديل 100 درصدي
حالا سوال اينجاست اگه مجوز در همين ديماه صادر بشه شركت در اولين پيشبيني حاضر هست اين تعديل 100 درصدي رو اعمال كنه يا نه؟
تازه اين تعديل 100 درصدي بدون صندوق پروژه شاپرك كارت سلامت و قراردادهاي جديد هست
نظر