پاسخ : صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)
درود
نمیدونم اعداد را اشتباه نوشتید یا خیر ولی بر فرض درستی
فرد محترم مورد نقل قول شما خودش از چند برابر شدن حرفی نزده . شما چطور به این عدد رسیدید ؟ چون گفتند ابتدای 97 سرمایه شون 100 میلیون تومان بوده و حالا دم از میلیون میلیون خریدن سهم میزنه به این نتیجه رسیدید ؟
البته میلیون خریدن را رد نمیکنم فقط قیاس میکنم
خودتون چندی قبل مدعی 30 برابر شدن بودید . از ابتدای 97 تا زمانی که گفتید فکر میکنم چند ماه قبل بود که البته میتونه به قوع بپیوندد عجیب نیست
ولی 200 برابر شدن از ابتدای 97 تا کنون ؟
با چه سهمی حتی بر فرض تک سهم بودن و نه سبد متنوع
همون ودی که ظاهرا سرامد سبد ایشون بوده
ودی از ابتدای 97 تا کنون با افزایش سرمایه اش کمتر از 30 برابر است
دیگه فکر میکنم این کامنت حقیر را نشه بهش ایراد گرفت و متلک انداخت . واقعا برای کسی جالب نبود بپرسه چطور کسی تونسته از ابتدای 97 تا کنون سرمایه را 200 برابر کنه ؟ جالبه خود فرد محترم ادعائی نکرده و شما حدس زدید و جالب تر اینکه رد هم نمیکنه
امامقلی خان برای شما جالب نیست ؟ یه نظری بدید چطور امکان داره ؟
حکایت یکی می مرد ز درد بینوائی شد
و یکی گفت خانم زردک میخواهی ؟
لاف زنی های گزاف به چه دلیل و چه حاصل ؟
در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است
View Post
نمیدونم اعداد را اشتباه نوشتید یا خیر ولی بر فرض درستی
فرد محترم مورد نقل قول شما خودش از چند برابر شدن حرفی نزده . شما چطور به این عدد رسیدید ؟ چون گفتند ابتدای 97 سرمایه شون 100 میلیون تومان بوده و حالا دم از میلیون میلیون خریدن سهم میزنه به این نتیجه رسیدید ؟
البته میلیون خریدن را رد نمیکنم فقط قیاس میکنم
خودتون چندی قبل مدعی 30 برابر شدن بودید . از ابتدای 97 تا زمانی که گفتید فکر میکنم چند ماه قبل بود که البته میتونه به قوع بپیوندد عجیب نیست
ولی 200 برابر شدن از ابتدای 97 تا کنون ؟
با چه سهمی حتی بر فرض تک سهم بودن و نه سبد متنوع
همون ودی که ظاهرا سرامد سبد ایشون بوده
ودی از ابتدای 97 تا کنون با افزایش سرمایه اش کمتر از 30 برابر است
دیگه فکر میکنم این کامنت حقیر را نشه بهش ایراد گرفت و متلک انداخت . واقعا برای کسی جالب نبود بپرسه چطور کسی تونسته از ابتدای 97 تا کنون سرمایه را 200 برابر کنه ؟ جالبه خود فرد محترم ادعائی نکرده و شما حدس زدید و جالب تر اینکه رد هم نمیکنه
امامقلی خان برای شما جالب نیست ؟ یه نظری بدید چطور امکان داره ؟
حکایت یکی می مرد ز درد بینوائی شد
و یکی گفت خانم زردک میخواهی ؟
لاف زنی های گزاف به چه دلیل و چه حاصل ؟
نظر