صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4132

پاسخ : صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
    چقدر عالی . با جرات می تونم بگم کمتر کسی نظیر شما تو بورس توانسته است از سال ۹۷ تا الان سرمایه رو حداقل ۲۰۰ برابر کرده باشد عالی بوده نگاه درازمدت و سهامداری شما دوست ارجمند و آموزنده است

تو این مدت صندوق های بورسی احتمالا نهایتا ۴۰ برابر شدن مثلا پیشتاز مفید حدود ۳۰ برابر شده

موفق و موید باشید
    درود
    نمیدونم اعداد را اشتباه نوشتید یا خیر ولی بر فرض درستی
    فرد محترم مورد نقل قول شما خودش از چند برابر شدن حرفی نزده . شما چطور به این عدد رسیدید ؟ چون گفتند ابتدای 97 سرمایه شون 100 میلیون تومان بوده و حالا دم از میلیون میلیون خریدن سهم میزنه به این نتیجه رسیدید ؟
    البته میلیون خریدن را رد نمیکنم فقط قیاس میکنم

خودتون چندی قبل مدعی 30 برابر شدن بودید . از ابتدای 97 تا زمانی که گفتید فکر میکنم چند ماه قبل بود که البته میتونه به قوع بپیوندد عجیب نیست
    ولی 200 برابر شدن از ابتدای 97 تا کنون ؟

با چه سهمی حتی بر فرض تک سهم بودن و نه سبد متنوع
    همون ودی که ظاهرا سرامد سبد ایشون بوده
    ودی از ابتدای 97 تا کنون با افزایش سرمایه اش کمتر از 30 برابر است

دیگه فکر میکنم این کامنت حقیر را نشه بهش ایراد گرفت و متلک انداخت . واقعا برای کسی جالب نبود بپرسه چطور کسی تونسته از ابتدای 97 تا کنون سرمایه را 200 برابر کنه ؟ جالبه خود فرد محترم ادعائی نکرده و شما حدس زدید و جالب تر اینکه رد هم نمیکنه
    امامقلی خان برای شما جالب نیست ؟ یه نظری بدید چطور امکان داره ؟

حکایت یکی می مرد ز درد بینوائی شد
    و یکی گفت خانم زردک میخواهی ؟
    لاف زنی های گزاف به چه دلیل و چه حاصل ؟

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
      ستاره‌دار(2)
      • Jan 2022
      • 1030

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      درود
      نمیدونم اعداد را اشتباه نوشتید یا خیر ولی بر فرض درستی
      فرد محترم مورد نقل قول شما خودش از چند برابر شدن حرفی نزده . شما چطور به این عدد رسیدید ؟ چون گفتند ابتدای 97 سرمایه شون 100 میلیون تومان بوده و حالا دم از میلیون میلیون خریدن سهم میزنه به این نتیجه رسیدید ؟
      البته میلیون خریدن را رد نمیکنم فقط قیاس میکنم

خودتون چندی قبل مدعی 30 برابر شدن بودید . از ابتدای 97 تا زمانی که گفتید فکر میکنم چند ماه قبل بود که البته میتونه به قوع بپیوندد عجیب نیست
      ولی 200 برابر شدن از ابتدای 97 تا کنون ؟

با چه سهمی حتی بر فرض تک سهم بودن و نه سبد متنوع
      همون ودی که ظاهرا سرامد سبد ایشون بوده
      ودی از ابتدای 97 تا کنون با افزایش سرمایه اش کمتر از 30 برابر است

دیگه فکر میکنم این کامنت حقیر را نشه بهش ایراد گرفت و متلک انداخت . واقعا برای کسی جالب نبود بپرسه چطور کسی تونسته از ابتدای 97 تا کنون سرمایه را 200 برابر کنه ؟ جالبه خود فرد محترم ادعائی نکرده و شما حدس زدید و جالب تر اینکه رد هم نمیکنه
      امامقلی خان برای شما جالب نیست ؟ یه نظری بدید چطور امکان داره ؟

حکایت یکی می مرد ز درد بینوائی شد
      و یکی گفت خانم زردک میخواهی ؟
      لاف زنی های گزاف به چه دلیل و چه حاصل ؟
      درود

سرمایه مهرسانای عزیز بالای ۲۰ میلیارد تومنه یعنی ۲۰۰ برابر شدن سرمایه ایشان....محاسبه سرمایه بالای ۲۰ میلیاردی ایشان با لحاظ اینکه تعداد حق و سهم ایشان در زنجان فقط ۴۰ درصد سرمایه ایشان هست کار سختی نیست. لاف زنی من از ایشان ندیدم تو این چند سال و سهامداری دیدم از ایشان

ودی فقط یکی از سهام ایشان بود و قبلا رو سهام دیگه فعال بودند. ضمن اینکه ۲۰ میلیارد تومن برای یک بورس باز عدد بالایی نیست بیفور جان
      ۲۰ میلیارد پول یک آپارتمان ۱۶۰ متری نوساز در منطقه ۱ تهران هست
      آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2023/08/30, 14:04.

نظر

• Mehrsana
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1191

درود

سرمایه مهرسانای عزیز بالای ۲۰ میلیارد تومنه یعنی ۲۰۰ برابر شدن سرمایه ایشان با لحاظ اینکه تعداد حق و سهم ایشان در زنجان فقط ۴۰ درصد سرمایه ایشان هست کار سختی نیست. لاف زنی من از ایشان ندیدم تو این چند سال و سهامداری دیدم از ایشان

ودی فقط یکی از سهام ایشان بود و قبلا رو سهام دیگه فعال بودند
        برای اینکه چشم نخورم اجازه بدید عدد نگم ولی ارزش پرتفوم به حدس شما نزدیکه! اینم بگم که من طی این مدت یعنی از 97 تا الان، چند مرحله مبالغی رو وارد و خارج کردم و اون 100 میلیون که گفتم عدد ثابت نبوده که فقط اون تصاعدی رشد کرده باشه... اما تا جایی که ذهنم یاری میکنه خالص بخوام برآیند ورود و خروج رو حساب کنم طی این مدت چند میلیارد خروج زدم... یعنی مثلاً یه ماه 200 میلیون وارد کردم بعد چند ماه 250 خارج کردم و الی آخر... بیشتر بازدهی رو هم از بانک دی و خودرو گرفتم. اوایل صبر کردن برام خیلی سخت بود و دوست داشتم تا سهمی میخرم از فرداش سود کنم ... واسه همین یه سهم رو چند هفته نگه میداشتم و با یه سود جزئی رد میکردم و اکثراً بعد از فروش من رشدهای زیادی میکردن... کم کم به سهامداری روی آوردم و مزدشم گرفتم... انشالله زنجان رکورد کسب بازدهی من در بورس رو جابجا خواهد کرد و تا راه اندازی شرکت باهاش خواهم ماند...

نظر

• Bikhabar
          ستاره‌دار(22)
          • Sep 2020
          • 1190

درود

سرمایه مهرسانای عزیز بالای ۲۰ میلیارد تومنه یعنی ۲۰۰ برابر شدن سرمایه ایشان....محاسبه سرمایه بالای ۲۰ میلیاردی ایشان با لحاظ اینکه تعداد حق و سهم ایشان در زنجان فقط ۴۰ درصد سرمایه ایشان هست کار سختی نیست. لاف زنی من از ایشان ندیدم تو این چند سال و سهامداری دیدم از ایشان

ودی فقط یکی از سهام ایشان بود و قبلا رو سهام دیگه فعال بودند. ضمن اینکه ۲۰ میلیارد تومن برای یک بورس باز عدد بالایی نیست بیفور جان
          ۲۰ میلیارد پول یک آپارتمان ۱۶۰ متری نوساز در منطقه ۱ تهران هست
          ببخشید پابرهنه میام وسط بحث .. ولی ایشون بحثی از کم یا زیاد بودن مقدار پول نکرد .. بحث در مورد نسبت بود .. یعنی ۲۰۰ برابر شدن
          البته من نظری در این مورد ندارم .. چون اصلا اون زمان در بورس نبودم که بدونم ۲۰۰ برابر چقدر زیاده یا چقدر کم!

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
            ستاره‌دار(2)
            • Jan 2022
            • 1030

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
            ببخشید پابرهنه میام وسط بحث .. ولی ایشون بحثی از کم یا زیاد بودن مقدار پول نکرد .. بحث در مورد نسبت بود .. یعنی ۲۰۰ برابر شدن
            البته من نظری در این مورد ندارم .. چون اصلا اون زمان در بورس نبودم که بدونم ۲۰۰ برابر چقدر زیاده یا چقدر کم!
            خواهش می کنم .

نسبت همون ۲۰۰برابر است تقریبا برای سرمایه ۱۰۰ میلیونی که شده حدود ۲۰ میلیارد

من با احتساب اون ۱۰۰ میلیون که مهرسانای عزیز بعنوان سرمایه اولیه ۱۳۹۷ اعلام کردن و تقریب سبد ایشان اون نسبت ۲۰۰ برابر رو گفتم که درست نیز هست تقریبا چون خودشون اعلام کردن پرتفوی ایشان همون حدود ۲۰ میلیارد هست

حالا اگر مثلا میانگین سرمایه ۱۳۹۷ ایشان را حتی ۲۰۰ میلیون بگیریم بازم ۱۰۰ برابر کردن سرمایه رو که عالی کار کردن

نظر

• Bikhabar
              ستاره‌دار(22)
              • Sep 2020
              • 1190

خواهش می کنم .

من با احتساب اون ۱۰۰ میلیون که مهرسانای عزیز بعنوان سرمایه اولیه ۱۳۹۷ اعلام کردن و تقریب سبد ایشان اون نسبت ۲۰۰ برابر رو گفتم که درست نیز هست تقریبا چون خودشون اعلام کردن پرتفوی ایشان همون حدود ۲۰ میلیارد هست

حالا اگر مثلا میانگین سرمایه ۱۳۹۷ ایشان را حتی ۲۰۰ میلیون بگیریم بازم ۱۰۰ برابر کردن سرمایه رو که عالی کار کردن
              این ۲۰۰ برابر قاعدتا با تحلیل بنیادی بوده .. چون تا اونجایی که خاطرم هست تا یکی دو سال پیش ایشون تقریبا چیزی از تکنیکال نمی‌دانستند - البته اخیرا می‌بینم که به تکنیکال هم گویا روی آورده‌اند -
              آیا میشه اینطور نتیجه گرفت که بهترین بازدهی را از تحلیل‌های بنیادی میشه گرفت؟

نظر

• Mehrsana
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1191

خواهش می کنم .

شما هم قدری در مورد خودتون بگید... عملکرد شما چطور بوده؟

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                این ۲۰۰ برابر قاعدتا با تحلیل بنیادی بوده .. چون تا اونجایی که خاطرم هست تا یکی دو سال پیش ایشون تقریبا چیزی از تکنیکال نمی‌دانستند - البته اخیرا می‌بینم که به تکنیکال هم گویا روی آورده‌اند -
                آیا میشه اینطور نتیجه گرفت که بهترین بازدهی را از تحلیل‌های بنیادی میشه گرفت؟

واقعیت اینکه من الانم از تکنیکال چیزی نمیدونم! نه دوره ای رفتم و نه کلاسی و عملاً هیچ هزینه ای بابتش نکردم. این نقاشی های من هم عمدتاً ناشی از تماشای ویدیوهای دیگران و یا تحلیلهای بقیه کاربران است و مقداری تمرین... البته اگه از خودم تعریف نکنم آدم باهوشی هستم... تقریباً در خیلی از زمینه های کاریم که الان توی شرکت سرامد هستم هم هیچ دوره ای ندیدم و بصورت تجربی خودم یاد گرفتم.
                شاید بخشی از معاملات من بر مبنای شانس هم بوده ... نمیدونم شاید خواست خدا بوده...

نظر

• گنجشک
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jun 2022
                  • 1317

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                  15 تا هم امروز معامله شد

ماند 1286 تای دیگه

(اعداد به میلیون )
                  رند امروز 60 میلیون سهم دیگه معامله شد (توسط 59 نفر ) در قیمت 100 تومن

1226 میلیون دیگر باقی است

=====
                  2 تا نماد بازار پایه هم که مدتی زیادی صف فروش بودن مدت زیادی بررسی می کردم هزار جور آلارم گذاشته بودیم که اول حرکت بپریم بالا

جفتشون امروز صف خرید شدن و حجم هم دیگه نمیدن

این همه وقت گذاشتیم اخر جا موندیم

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                    ستاره‌دار(2)
                    • Jan 2022
                    • 1030

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post

شما هم قدری در مورد خودتون بگید... عملکرد شما چطور بوده؟

واقعیت اینکه من الانم از تکنیکال چیزی نمیدونم! نه دوره ای رفتم و نه کلاسی و عملاً هیچ هزینه ای بابتش نکردم. این نقاشی های من هم عمدتاً ناشی از تماشای ویدیوهای دیگران و یا تحلیلهای بقیه کاربران است و مقداری تمرین... البته اگه از خودم تعریف نکنم آدم باهوشی هستم... تقریباً در خیلی از زمینه های کاریم که الان توی شرکت سرامد هستم هم هیچ دوره ای ندیدم و بصورت تجربی خودم یاد گرفتم.
                    شاید بخشی از معاملات من بر مبنای شانس هم بوده ... نمیدونم شاید خواست خدا بوده...
                    برای من حدود ۳۴ برابر از ابتدای ۱۳۹۷ بوده است شکر خدا که از صندوق های بورسی بهتر بوده است

ولی شما بسیار عالی کار کردید

نظر

• مهدی2020
                      ستاره دار (3)
                      • Oct 2018
                      • 104

درود جناب وحید عزیز
                      یاد غگل افتادم که قبل از افزایش سرمایه تک سهم شده بودم
                      در زنجان هم هم قطاریم البته من زیاد اصول رو رعایت نمیکنم و تو این سهم هم تقریبا 70 درصد سبدم هست .امیدوارم همگی دوستان با صبر سود خوبی ببرند

نظر

• naderi1
                        ستاره‌دار(26)
                        • Sep 2020
                        • 792

آخرین ویرایش توسط naderi1؛ 2023/08/30, 20:45.
                        اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

کی باورش میشد بازم زنجان ۲۳۰ تومن بشه در حالی که انتظار داشتیم با اخبار بنیادی و رسیدن تجهیزات اساسی و سرعت گرفتن ساخت و پیشرفت فیزیکی الان حداقل در کانال ۴۰۰ باشه. با این شرایط خود سهم برام جذاب تر داره میشه و هر ۱۰ تومن کاهش قیمت یه پله خرید بزرگتر دارم. تنها شانسی که آوردم این روزها بعضی سهم های سبد مثبت و صف خرید میشن و مشکل نقدینگی ندارم.
                          سهامدار عمده و بازیگر سهم میتونست راحت حق ها را بالای ۱۵۰ استارت بزنه و تا بالای ۲۰۰ هم برسونه چون خریدار زیاد داره و با جو مثبت بازار میتونست خود سهم را صف خرید کنه، ولی هدف را گذاشتن که خودشون جمع کنن با پایین ترین قیمت.
                          آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/08/31, 08:05.

نظر

• پروواز
                            ستاره‌دار(6)
                            • Sep 2020
                            • 5236

در کنار عوامل بنیادی، تکنیکال را هم از هر زاویه ای نگاه کنیم یک صعود تند و تیز تا محدوده ۴۵۰ دیده میشه. حالا باید دید بعدی از بزخری حق ها اجازه رشد میدن یا بازار اجازه نمیده و زودتر میزنن زیرش :-/
                            آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/08/31, 19:15.

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

برای خرید ۱ درصد شپدیس ۱۰۰۰ میلیارد نیاز هست ولی با ۱۴۰ میلیارد میشه صاحب ۱۰ درصد زنجان شد. چه خواب هایی برای این طرح عظیم پتروشیمی که با تکنولوژی روز اروپا در حال ساخت هست دیده اند !

نظر

• سرمایه گذار
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1925

برای من حدود ۳۴ برابر از ابتدای ۱۳۹۷ بوده است شکر خدا که از صندوق های بورسی بهتر بوده است

ولی شما بسیار عالی کار کردید
                                به درصد میشه بفرمایید
                                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

در حال کار...
                                X