صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مالتی میلیاردر بورسی
    ستاره‌دار(2)
    • Jan 2022
    • 1030

پاسخ : صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    6 روز کاری دیگر باقیست هر چند احتمال تمدید هم هست . اگر مایل نباشند زیر 100 بدهند . یا اینکه تصنعی بزنند زیر سهمش تا حراج تموم بشه
    چهار شنبه هفته اینده اربعین است

خالا بازم متهم به هزار متلک میشم ولی مهم نیست به درک . سود و زیان من و شما و هیچ فردی به نوشته های مثبت و منفی ما نیست
    دوست عزیز به نظر میرسه این سهم فعلا قرار نیست جائی بره معقولانه تر فکر کن . الزاما نباید در یک چاله بیشتر و بیشتر فرو رفت
    این سهم با شاخص 2100 فروردین 210 بوده . باور ما بر این بود که بتونه راهش را از بازار جدا کنه و بحث راه اندازی ولی ظاهرا راه دیگری دارد

بازم میگم بازار باور نداره تا 2-3 سال اینده این شرکت قرار است کود تولید کنه و این موضوع کاملا مشخصه و دیدگاه فعالان بازار به این شرکت همان بیابان سابق است . از معاملاتش کاملا مشخصه . تعدیل شده سهم الان 300 است و سال گذشته در پیک اردیبهشت 420 بوده . این چه شرکتی است که در اینده قرار است شق القمر کند و چنین روندی داره ؟ سفته بازی و خبر بازی و جیب بری محض . مثل همون گروه خودرو

حتی حقوقی های این سهم اکثرشون واریز 100 نداشتند . جای شگفتی نیست ؟ بیشترین واریزی مربوط به حقیقی های بینوا است
    کمتر افزایش سرمایه ای است که بیش از نیمی از حق ها استفاده نشده بیاد حراج

کوثر از 6 میلیارد حق فقط 670 میلیون استفاده نشده اومد حراج و امروز حقوقیش 140 میلیون خرید . همه حقوقی هاش 100 را ریختند . ببین فرق کجا تا کجاست
    با اینکه زمان زیادی باقیست ولی حق کوثر هفته اینده تموم میشه

شما که سهم بودی نه حق ، بازی حق هم نیک میدانستی . همون سهم را باید همراه بازیگر خالی میکردی

حالا بگذریم ...
    قصد جسارت ندارم دوستانه برداشت کن و حتی حاضرم قسم به شرافت بخورم که نیت از این گفته فقط دوستی و محبت و خیر است . بد برداشت نکنید
    قطعا شما در امور خیر مشارکت زیادی دارید و داشتید

ولی من جای شما بودم با چنین سرمایه ای ، به جای حروم کردن پول در این موارد کاملا قمار گونه و وقت تلف کنی و بازیچه شدن یه سری پفیوز به اسم حقوقی و بازیگر و ... ، دختر یتیم دم بختی را شناسائی میکردم و مقدمات مالی برای ازدواجش را بر عهده میگرفتم
    حقوقی که خودش پول حق نریخته و از جیب من و دیگر دوستان داره داره خوش رقصی میکنه و امروز سهم را صف فروش میکنه ... این چه سهمی است نباید شک کرد ؟

برخی موارد معرفی شده در تاپیک جو بازار برای خرید خوب بود نه این بنجل

وساپا را من 8 مرداد در جو بازار معرفی کردم و گفتم رسید به قعر جهنم . وساپا از اون تاریخ تا امروز آس ترین سهم در کل بازار شد در میزان بازدهی . 30% بازدهی و هنوزم صف خرید !!! اون وقت یه نفر میاد متلک میگه که شما نتونستی از بازار استفاده ببری و یکی دیگه میگه از رو دست کسی خرید نکن !!! /.:biggrinsmiley.:/

وساپا حتی هفته گذشته هم دقایقی در همون قیمت 8 مرداد فرصت خرید داد

دیگه مزاحم شما و دیگر دوستان نمیشم و کم کم از نوشتن در این سایت کناره گیری میکنم کما اینکه از بخش هائی از اون مدتی است کناره گرفتم
    شادمان و سلامت باشید
    درود

ممنون از توصیه دوستانه شما. قطعا کمک به نیازمندان نیکو و شایسته است .

در مورد زنجان بقول شما اما و اگرها بسیار است و پر ریسک.

جمع کل سهام فعلی من در زنجان و حق هایی که خواهم خرید با رعایت مدیریت سرمایه نهایتا کمتر از ۱.۵ درصد سرمایه کل من و حدود ۴ درصد سرمایه بورسی من است و این مقدار ریسک بالایی ندارد و ریسک آن برای من قابل تحمل است .

نظر

• امیر محمد ۲
      عضو فعال
      • Jun 2019
      • 789

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
      با سلام بر بیفور سیتی خان ( قبل شهر خان)
      هرچه به سراغ صفحه زنجان می آیم جز نق و غر از جانب ات به کاربران و سهم چیزی دیگری مشاهده نمی نمایم.البته زبل خان می باشی و با عزیزم و جانم حرفت را می زنی و بعد می گویی مخاطب خاص هم نداری. خدمتت عارض می باشم که شما هم عزیز دل من می باشی.
      در این سالها هم جز غر غر و نق زدن درباره بازار از تو نشنیده ام. هرکس می گوید اشتباه می نمایم و یا پیر و فراموش کار گشته ام برود پست های قبل شهر خان را ملاحظه بنماید.اگر سهامدار می باشی که پستان این ماده گاو را دو دستی بچسب و شیر را بنوش. کسی که پستان گاوی چنین شیری در دهانش باشد فرصت حرف زدن ندارد . من هم حق ها را از روی دست وحید بیست خان و دیگر اساتید سر به تن بیرز انجمن خرید نموده ام و واریز هم انجام داده ام و با فروش های این روزها در حال اضافه نمودن به حق می باشم. چند میلیون هم سهم دارم که در حال تبدیل به حق می باشم.خوب است گول تبلیغ کسی را نخوری. اصلا چه کسی تبلیغ نمود؟ببین یک کاری می توانی بنمایی همین چند سر به تن بیرز مجرب سایت را از نوشتن وابداری و دیگر سهمیه شیر و گوشت امثال من که روی دست خری می نمایند را قطع بنمایی؟ اصلا اگر این شرکت بیابان است بی خود ابتیاع نموده ای و باید ملامتت بنمایم که چرا تحقیق نکرده در چاه افتاده ای؟ کسی که اینطوری سهمی را می خرد نه تعریف و نه تکذیب و نه تحقیر اش مستند و درست نمی باشد و کسی می باشد که فقط غر می زند. زنجان را باید به دید یک گوساله شیری دید که به جز پستان های پرشیر مادرش(قبل از بهره برداری) و سپس در دو سه سال پیش رو پستان های پر شیر خودش کلسیم کافی برای قوت گرفتن استخوان هایمان را فراهم خواهد نمود. اگر شپدیس و پستان آماده می خواهی آن را ابتیاع بنما اما بدان رمق آن پستان ها را از مکیدن زیاد کشیده اند و برای پیری پستانی با شیر مضاعف و جوان نیاز می باشد.استاد نادری هم که از قدیم و در تالار بورس با هم بودیم و چه بسیار شکارهای آهو که با هم نزدیم حجت را بر تو تمام نمود. البته استاد شکار را به تیر دانایی می زد و ما بر خوان رحمت گوشت و کباب می نشستیم. در کل انجمن جز این چند نفر مثل وحید بیست خان که استاد الاساتید است و اگر به من بگوید آن یکی پستان گاو شیر بیشتری دارد و آن را بنوش تا رستگار گردی لحظه ای تامل نمی نمایم و می خان و نادری خان و محسن هو خان و الباقی هم که تا توانسته اند در این انجمن منشا برکت بوده اند و اگر اینها بروند چه خاکی امثال من جز خاک قبر باید بر سر خود سر ریز بنمایند؟
      پس در خرابی وضعیت سهم که بعلت زالوصفت بازی برای بزخری حق ها می باشد هی به این و آن یا شرکت حمله ننما و آرامش خودت را ولو با قرص آرامبخش و یا یاد آن پستان های پر شیر از دست حفظ بنما. با آرزوی صحت و سلامت روانی برای شما هم انجمنی گرامی و
      با تشکر
      امام قلی خان
      مرگ بر زالوصفتان
      شخص شما باعث شدید که نوام چامسکی 4 سال هست که دیگه نمینویسه

اگر از نظر شما افرادی که دربالا نام بردید استادند که حتما هستند که شما توسطشان شیر و گوشت ابتیاع بفرمایید

چرا باعث رنجش نوام شدی.....

ایشون قابل قیاس نبود ...بر نتافتی

این آخر عمری به قول خودت انقدر دنبال پستان گوساله نباش ....شیر زیادی سردی مباره

گوشت زیادی برات خوب نیست

نوام عزیز
      @};-

غمناک نباید بود از شر حسود ایدل

شاید که چو وابینی خیر تو در این باشد
      آخرین ویرایش توسط امیر محمد ۲؛ 2023/08/30, 01:42.

نظر

• امام قلی خان
        عضو فعال
        • Aug 2015
        • 1542

به به امیرمحمد دو خان
        از شر شیطان به خدا پناه می برم

سایه نوان چامسکی من آنم که رستم بود پهلوان انجمن سلام
        می بینم تا یک بحثی گشت مجددا پیدایت گشت و فقط هم هر بار از نوام دفاع می نمایی. بورس از نبود نوام بقدری متالم می باشد که دیگر سر بلند نمی نماید.
        نوام فحش هایش را داد و خودش رفت.باطن ذاتش را نشان داد. می توانم برای ات عکس فحاشی ها که مدیریت پاک نمود را ارسال بنمایم. اما می دانم خودش می باشی اگرچه قبلا انکار بنموده ای. وقتی امیرمحمد دو می باشی یعنی امیر محمد یک و صفر هم در کار می باشند و نوام هم از اینجا برو نمی باشد. وقتی در کوران کورونا مبتلا گشتم دکتر به من گفت این مرض تا ابد بر روی زمین می ماند. این موضوع را محل ناله برای فحاشان ننما.

اما بیفورسیتی خان تو که اهل فحش نمی باشی جایی نرو. این بساط را خودت برپا نمودی.آخر پسر عزیزم خرید حق تقدم چه ربطی به جهاز کردن یتیم دارد؟ چرا شورت را روی شلوار می پوشانی؟ زالوصفتان در حق تقدمات همیشه مشغول مکیدن خون می باشند چرا آمدی گفتی تبلیغ می نمایند؟ توبه بنما. من هم گفتی می شناسی و از دو آی دی داران می باشم. من 8 سال یا بیشتر است با تک آیدی داری اینجا می باشم و همین کاربری را هم به زحمت می آیم. قبل از این در تالار بورس بودم. تو که سه سال است آمده ای اینجا و ادعا داری کسی در ایران مثل ات پیشبینی کذا را ننمود و در ایران تک هستم و کذا یعنی قدیمی می باشی؟ قدیمی ها در تالار و اینجا باید حتما ردی ازشان باشد. اگر قدیمی می باشی چرا کاربری ات سه ساله می باشد؟پس این آی دی جدیدت می باشد و از جمله چند آی دی دارانی؟اگر هم جدیدی می باشی که این همه منم منم که بعدش بیایی بگویی از منمیت بدم می آید چه می باشد؟چرا هی بیابان بیابان می نمایی؟ اگر بیابان است بنویس بد غلطی بنمودم خریدم و استغفار بنما.تعجب می کنم.شاید اگر اینقدر که می گویی از اساتید عظام می باشی چند نفری از روی دستت خریده باشند و به قول خودت بدبخت گشته اند. همه ترس من این است که اتفاقا حقوقی های ملعون برخی را روی کار کرده باشند که بیایند به اسم سهم داران بیابان بیابان بنمایند. در عین حال که 50 درصد بیشتر نصب و چینه کشی و حمالی های این شرکت انجام گشته است و در اینترنت عکس های خریدهای دستگاه ها ورودشان به گمرک را گذاشته بودند.پس اگر 80 درصد تجهیزات را ابتیاع نموده اند چرا می گویی بیابان؟ مغرض می باشی؟ بیش از ده سال است سهامداران سابق چوب بیابان را خورده اند و حالا وقت نوشیدن شان می باشد چرا به دروغ گفتی بیابان؟
        انجمن از این مرافعات خسته می گردد و نباید هی اذیت بنمایی. از مدیریت انجمن درخواست می کنم آیدی هماهنگان با حقوقی های زالوصفت و دو آی دی و سه آی دی داران را بررسی بنماید و ببندد. می روم چرتی بزنم.امروز حق تقدمات را سنگین ابتیاع می نمایم.
        با تشکر
        مرگ بر زالوصفتان
        مرگ بر مغرضان
        نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
        از هم ندوشیم.
        با هم بنوشیم.

نظر

• Mehrsana
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1191

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
          درود

ممنون از توصیه دوستانه شما. قطعا کمک به نیازمندان نیکو و شایسته است .

در مورد زنجان بقول شما اما و اگرها بسیار است و پر ریسک.

جمع کل سهام فعلی من در زنجان و حق هایی که خواهم خرید با رعایت مدیریت سرمایه نهایتا کمتر از ۱.۵ درصد سرمایه کل من و حدود ۴ درصد سرمایه بورسی من است و این مقدار ریسک بالایی ندارد و ریسک آن برای من قابل تحمل است .

جناب مالتی میلیاردر کدوم ریسک؟ یه طرح پتروشیمی در زنجان به ارزش 600 میلیون یورو تعریف شده و سال 1385 یعنی حدود 17 سال پیش عملیات اجرایی آغاز شده... در اون زمان از مردم زنجان 56 میلیارد تومن پول گرفتن (با دلار حدود 930 تومن). در سال 97 یک وام ارزی 157 میلیون یورو برای خرید تجهیزات گرفتن که بخش زیادی از اون تجهیزات وارد شرکت شده... ضمن اینکه طی همین سالها باز از آورده نقدی افزایش سرمایه دادن و حدود 300 میلیارد تومن دیگه از مردم پول گرفتن... پس تا اینجا یه 56 میلیارد تومان معادل حدود 60 میلیون دلار + وام 157 میلیون یورو + 300 میلیارد تومان معادل حدود 60 میلیون دلار در سال 97
          درسته که در همون اوایل پروژه یه عده بخشی از پول مردم رو خوردن و علی رغم اینکه این پول پس گرفته شده ارزشش کاهش یافته ولی بهر روی به اون پول تورم بالایی خورده خصوصاً در بخش زمینهای مربوط به این طرح.... همونطور که میدونید پتروشیمی زنجان در زمینی به مساحت تقریبی ۶۰ هکتار در حال احداث است و شهرک صنعتی پتروشیمی در جوار طرح اوره و آمونیاک در ۲ بخش شهرک صنایع پایین‌دستی پتروشیمی (۳۵۰ هکتاری) و شهرک صنعتی عمومی (۲۵۰ هکتاری) متمایز شده است و کل این زمینها متعلق به سهامداران شرکت است... یعنی این شرکت چیزی در حدود 560 هکتار فقط زمین دارد!

الانم که باز دارن از اورده افزایش سرمایه میدن و 265 میلیارد تومن دیگه از مردم میگیرن... الان ارزش مارکت زنجان شده 1400 میلیارد تومن! طی دو سال اخیر چند تا شرکت بیمه رو پذیره نویسی کردن که کلاً کاغذی هستن، نگاه کنید چه ارزش مارکتهایی دارن! بعضیهاشون مارکت بیشتر از این طرح پتروشیمی با 55 درصد پیشرفت اجرایی دارن!

این سهم 230 تومنی و حق 100 تومنی دیگه قرار چند بشه؟ بعد این افزایش سرمایه بازم افزایش سرمایه دارن هم از آورده و هم از تجدید ارزیابی ... این سهم مفت ترین سهم کل بازاره بدون شک! البته بی دلیل هم نیست ... چون این طرح قرار بوده طی 3-4 سال به بهره برداری برسه و سالها وعده داده شده و در عمل اتفاق نیفته این پروژه از چشم بازار افتاده ولی به نظرم این دفعه فرق میکنه و پیشرفت پروژه به مرحله ای رسیده که اجرا شدنش قطعیه اما ممکنه بازم تاخیر در حد یکی دو سال داشته باشه... این طرح وقتی بشه پتروشیمی، ارزش مارکتش باید حداقل 5 برابر عدد فعلی بشه و این افزایش ارزش مارکت قرار نیست با افشا روی بده... به مرور زمان و با پیشرفت پروژه اتفاق خواهد افتاد.

در پایان همه میدونیم این پایین کشیدن سهم و رنج منفی و صف فروش کردن سهم در بازار سبز، فقط با هدف بزخری حق تقدمها داره انجام میشه و بعد از بزخری، روند سهم به گونه دیگری خواهد بود...
          آخرین ویرایش توسط Mehrsana؛ 2023/08/30, 07:35.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
            ستاره‌دار(2)
            • Jan 2022
            • 1030

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
            جناب مالتی میلیاردر کدوم ریسک؟ یه طرح پتروشیمی در زنجان به ارزش 600 میلیون یورو تعریف شده و سال 1385 یعنی حدود 17 سال پیش عملیات اجرایی آغاز شده... در اون زمان از مردم زنجان 56 میلیارد تومن پول گرفتن (با دلار حدود 930 تومن). در سال 97 یک وام ارزی 157 میلیون یورو برای خرید تجهیزات گرفتن که بخش زیادی از اون تجهیزات وارد شرکت شده... ضمن اینکه طی همین سالها باز از آورده نقدی افزایش سرمایه دادن و حدود 300 میلیارد تومن دیگه از مردم پول گرفتن... پس تا اینجا یه 56 میلیارد تومان معادل حدود 60 میلیون دلار + وام 157 میلیون یورو + 300 میلیارد تومان معادل حدود 60 میلیون دلار در سال 97
            درسته که در همون اوایل پروژه یه عده بخشی از پول مردم رو خوردن و علی رغم اینکه این پول پس گرفته شده ارزشش کاهش یافته ولی بهر روی به اون پول تورم بالایی خورده خصوصاً در بخش زمینهای مربوط به این طرح.... همونطور که میدونید پتروشیمی زنجان در زمینی به مساحت تقریبی ۶۰ هکتار در حال احداث است و شهرک صنعتی پتروشیمی در جوار طرح اوره و آمونیاک در ۲ بخش شهرک صنایع پایین‌دستی پتروشیمی (۳۵۰ هکتاری) و شهرک صنعتی عمومی (۲۵۰ هکتاری) متمایز شده است و کل این زمینها متعلق به سهامداران شرکت است... یعنی این شرکت چیزی در حدود 560 هکتار فقط زمین دارد!

الانم که باز دارن از اورده افزایش سرمایه میدن و 265 میلیارد تومن دیگه از مردم میگیرن... الان ارزش مارکت زنجان شده 1400 میلیارد تومن! طی دو سال اخیر چند تا شرکت بیمه رو پذیره نویسی کردن که کلاً کاغذی هستن، نگاه کنید چه ارزش مارکتهایی دارن! بعضیهاشون مارکت بیشتر از این طرح پتروشیمی با 55 درصد پیشرفت اجرایی دارن!

این سهم 230 تومنی و حق 100 تومنی دیگه قرار چند بشه؟ بعد این افزایش سرمایه بازم افزایش سرمایه دارن هم از آورده و هم از تجدید ارزیابی ... این سهم مفت ترین سهم کل بازاره بدون شک! البته بی دلیل هم نیست ... چون این طرح قرار بوده طی 3-4 سال به بهره برداری برسه و سالها وعده داده شده و در عمل اتفاق نیفته این پروژه از چشم بازار افتاده ولی به نظرم این دفعه فرق میکنه و پیشرفت پروژه به مرحله ای رسیده که اجرا شدنش قطعیه اما ممکنه بازم تاخیر در حد یکی دو سال داشته باشه... این طرح وقتی بشه پتروشیمی، ارزش مارکتش باید حداقل 5 برابر عدد فعلی بشه و این افزایش ارزش مارکت قرار نیست با افشا روی بده... به مرور زمان و با پیشرفت پروژه اتفاق خواهد افتاد.

در پایان همه میدونیم این پایین کشیدن سهم و رنج منفی و صف فروش کردن سهم در بازار سبز، فقط با هدف بزخری حق تقدمها داره انجام میشه و بعد از بزخری، روند سهم به گونه دیگری خواهد بود...
            مرسی از توضیحات کامل شما دوست گرامی.

نگاه سهامداری چند ساله شما در ودی و سود بالای شما رو دیدم تو این مدت و قابل تقدیره. می تونم بپرسم شما چند درصد سرمایه رو قصد دارید در زنجان سهامداری فرمایید؟

نظر

• Mehrsana
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1191

مرسی از توضیحات کامل شما دوست گرامی.

نگاه سهامداری چند ساله شما در ودی و سود بالای شما رو دیدم تو این مدت و قابل تقدیره. می تونم بپرسم شما چند درصد سرمایه رو قصد دارید در زنجان سهامداری فرمایید؟
              ممنونم... شاید باور نکنید ولی کل سرمایه من در ابتدای سال 97 در بورس کمتر از 100 میلیون تومان بود! بیشتر بازدهی ها رو توی سهامی گرفتم که طولانی روشون سهامداری کردم و البته سهامی بودن که خار و ذلیل شده بودن! ودی سود خوبی به من داده اما هنوز ابتدای راهه و سال آینده این موقع قیمتش رو خواهید دید.

من تصمیم دارم تا 40 درصد پرتفوی بورسیم رو به این سهم تخصیص بدم و بخش عمده رو گذاشتم برای روزی که حقها حجم بخوره ... ولی چون ممکنه اون لحظه و اون روز پای سیستم نباشم فعلاً مقداری خرید کردم

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                ستاره‌دار(2)
                • Jan 2022
                • 1030

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
                ممنونم... شاید باور نکنید ولی کل سرمایه من در ابتدای سال 97 در بورس کمتر از 100 میلیون تومان بود! بیشتر بازدهی ها رو توی سهامی گرفتم که طولانی روشون سهامداری کردم و البته سهامی بودن که خار و ذلیل شده بودن! ودی سود خوبی به من داده اما هنوز ابتدای راهه و سال آینده این موقع قیمتش رو خواهید دید.

من تصمیم دارم تا 40 درصد پرتفوی بورسیم رو به این سهم تخصیص بدم و بخش عمده رو گذاشتم برای روزی که حقها حجم بخوره ... ولی چون ممکنه اون لحظه و اون روز پای سیستم نباشم فعلاً مقداری خرید کردم
                چقدر عالی . با جرات می تونم بگم کمتر کسی نظیر شما تو بورس توانسته است از سال ۹۷ تا الان سرمایه رو حداقل ۲۰۰ برابر کرده باشد عالی بوده نگاه درازمدت و سهامداری شما دوست ارجمند و آموزنده است

تو این مدت صندوق های بورسی احتمالا نهایتا ۴۰ برابر شدن مثلا پیشتاز مفید حدود ۳۰ برابر شده

موفق و موید باشید
                آخرین ویرایش توسط مالتی میلیاردر بورسی؛ 2023/08/30, 08:57.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                  ستاره‌دار(2)
                  • Jan 2022
                  • 1030

امروز تمام اردر ۶۰ میلیونی اول فروش خریدار داشت ببینیم در ادامه چی میشه

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2022
                    • 2538

خرید زنجان در 227 تومان و حقهایی هم که رفته بودم برای حراج الان با سفته بازی اوردند پایین رو جایگزین کردم در 100تومان!!!
                    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• تاران
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 959

...

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

حق تقدم زنجان در 100تومان امروز سنگین خرید انجام و تکمیل گردید

هرچند احتمال افت به اعداد پایینتر هم دور از ذهن نیست ولی دیگر صبر نکردم و چنانچه افت کنه ممکنه سهم دیگر را هم قربانی کنم درغیراینصورت همین میزان خرید از برنامه اولیه ام هم بیشتر شد.خود سهم نیز قیمت مناسبی است ولی چون برنامه ام صبر اقلا2ساله است لذا همین10درصد اختلاف هم برای من خوبه

عامل عملکرد مناسبم در این دو دهه پرهیز از تاثیر پذیری از جوهای هیجانی و استقلال در عملکرد بوده که اغلب مواقع هم جواب گرفته ام. افت های مقطعی مهم نیست بلکه برایند کلی عملکرد اهمیت دارد. اگر چنین دیدگاهی را نداشتم بازدهی های بالا کسب نشده بود. سال گذشته در اوج منفی و ناامیدی که کمتر کسی جرات حرف از خرید داشت نوشتم علاوه بر خرید با کل موجودی از خارج بازارم تزریق نقدینگی کردم که درچند ماه بازدهی های بالای100 و 200درصد کسب شد که در تاپیکهای سهم ها هم به برخی ورود و خروج ها اشاره گردید.

حفظ ارامش و دنباله رو جمع نبودن و عملکرد مستقل در نهایت عامل موفقت در بازاره

هیچ توصیه ای به خرید/فروش این نماد یا هیچ نماد دیگری نبوده و نیست و صرفا جهت ارشیو و عادت و درخواست برخی دوستان مطالبی نوشته میشود.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                          ستاره‌دار(2)
                          • Jan 2022
                          • 1030

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                          حق تقدم زنجان در 100تومان امروز سنگین خرید انجام و تکمیل گردید

هرچند احتمال افت به اعداد پایینتر هم دور از ذهن نیست ولی دیگر صبر نکردم و چنانچه افت کنه ممکنه سهم دیگر را هم قربانی کنم درغیراینصورت همین میزان خرید از برنامه اولیه ام هم بیشتر شد.خود سهم نیز قیمت مناسبی است ولی چون برنامه ام صبر اقلا2ساله است لذا همین10درصد اختلاف هم برای من خوبه

عامل عملکرد مناسبم در این دو دهه پرهیز از تاثیر پذیری از جوهای هیجانی و استقلال در عملکرد بوده که اغلب مواقع هم جواب گرفته ام. افت های مقطعی مهم نیست بلکه برایند کلی عملکرد اهمیت دارد. اگر چنین دیدگاهی را نداشتم بازدهی های بالا کسب نشده بود. سال گذشته در اوج منفی و ناامیدی که کمتر کسی جرات حرف از خرید داشت نوشتم علاوه بر خرید با کل موجودی از خارج بازارم تزریق نقدینگی کردم که درچند ماه بازدهی های بالای100 و 200درصد کسب شد که در تاپیکهای سهم ها هم به برخی ورود و خروج ها اشاره گردید.

حفظ ارامش و دنباله رو جمع نبودن و عملکرد مستقل در نهایت عامل موفقت در بازاره

هیچ توصیه ای به خرید/فروش این نماد یا هیچ نماد دیگری نبوده و نیست و صرفا جهت ارشیو و عادت و درخواست برخی دوستان مطالبی نوشته میشود.
                          مرسی وحید عزیز

چند درصد سبد رو اختصاص دادید به زنجان در سبد بورسی تون؟

نظر شما و مهرسانا عزیز برام مهمه برا درصد سبد

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

مرسی وحید عزیز

چند درصد سبد رو اختصاص دادید به زنجان در سبد بورسی تون؟

نظر شما و مهرسانا عزیز برام مهمه برا درصد سبد
                            درود

بعد از سالهای97 تا 99 که خریدهای سنگین با درصد بالا انجام میشد جهت استفاده حداکثری و ورودو خروج معمولا بیشتر از 10 تا15 درصد به هیچ نمادی اختصاص ندادم مگر موارد خاص و موقت

ولی در مورد این نماد خرق عادت کردم و خارج از اصول حدود50 درصد سبد به این نماد اختصاص یافت!

البته اگر کسی از من سوال کند چنین توصیه ای را نخواهم داشت ولی به هرحال چون مشغله هام هم زیاده خواستم مدتی به امورات دیگر هم بهتر برسم و البته فکر میکنم جزو 10نماد با بالاترین بازدهی تا 3سال بعد باشد. حالا تاچه حد درست دربیاد مشخص نیست. هیچ کسی بدون بررسی و تحلیل خرید انجام ندهد.
                            ==========

یک مطلب هم درمورد معاملات امروز حق اینکه علت عدم فروش بعد از60م اول بنظر مرتبطه با متعهدین پذیره نویسی که قصد دارن در روزهای پایانی بخرن و خیلی مایل نیستن حق از یک عددی بیشتر دست بازار بیافتد! درواقع برخلاف نظر برخی دوستان بنظر من حق خریدار بالا دارد منتها طبق برنامه و قیمت مدنظرشان
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• Mehrsana
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1191

5 میلیون حق صد تومنی هم من امروز خریدم

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                                ستاره‌دار(2)
                                • Jan 2022
                                • 1030

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                                درود

بعد از سالهای97 تا 99 که خریدهای سنگین با درصد بالا انجام میشد جهت استفاده حداکثری و ورودو خروج معمولا بیشتر از 10 تا15 درصد به هیچ نمادی اختصاص ندادم مگر موارد خاص و موقت

ولی در مورد این نماد خرق عادت کردم و خارج از اصول حدود50 درصد سبد به این نماد اختصاص یافت!

البته اگر کسی از من سوال کند چنین توصیه ای را نخواهم داشت ولی به هرحال چون مشغله هام هم زیاده خواستم مدتی به امورات دیگر هم بهتر برسم و البته فکر میکنم جزو 10نماد با بالاترین بازدهی تا 3سال بعد باشد. حالا تاچه حد درست دربیاد مشخص نیست. هیچ کسی بدون بررسی و تحلیل خرید انجام ندهد.
                                ==========

یک مطلب هم درمورد معاملات امروز حق اینکه علت عدم فروش بعد از60م اول بنظر مرتبطه با متعهدین پذیره نویسی که قصد دارن در روزهای پایانی بخرن و خیلی مایل نیستن حق از یک عددی بیشتر دست بازار بیافتد! درواقع برخلاف نظر برخی دوستان بنظر من حق خریدار بالا دارد منتها طبق برنامه و قیمت مدنظرشان
                                درود وحید جان

ممنون از توضیحات مفصل شما دوست عزیز

نظر

در حال کار...
                                X