کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
همیشه سعی کردم حرف حق را بگویم
اینجا یک تاپیک بی حاشیه بود که یکنفر امد با مطالب خود انرا بیجهت به حاشیه کشاند.
قبلا اشاره شد هیچ کسی با ارائه نظر مخالف مشکل ندارد کما اینکه دیگر کاربرانی هم بودن در همینجا و کسی کاری نداشت و نباید هم داشته باشد.
اما اینکه تا۴روز سهم منفی میشود شروع کند به آه و ناله و گفتن اینکه فریب دادن و فریب خوردم و برخی تبلیغ کردن و بیابان است و چرا خریدم و بجا خرید ان بروید فلان کار کنید و... .
نمیگویم دست و بازوی اساتیدی که این نان شیرین و چرب را دهانش گذاشتن ببوسد ولی اقلا گاز نگیرد و حرمت نگه دارد و نمک دان نشکند.
بجای عذرخواهی و توبه طلبکار هم میشود.
این بین یک عده هم که از سالها پیش موفقیت های برخی را در معاملات میدیدند و از حسادت درحال خود زنی بودن منتظر بودن و هستن اینها جایی اشتباه کنن یا ضرر کنن تا بغض و کینه خودرا خالی کنن که در این مورد هم داشتن شروع میکردن و میدان را مناسب میدیدن که عدم پاسخ و وارد بازی نشدن این اساتید نجیب و برگشت سهم باعث شد تیرشان به سنگ بخورد.
درمورد اعلام سودها بالا نمیدانم تاچه حد درست هستن ولی برخی سود مرکب را درک نمیکنن و این باعث تعجبشان میشود.
کسی که در عمر بورسیش از هیچ سهمی سود بالا نبرده برایش قابل هضم نیست سهمی را سود ۵۰۰درصد هزاردرصد بفروشی و در معامله بعدی هم با همان پول سود سنگین کنی و...
سود بزرگ فکر بزرگ هم میخواهد
شخصیت این افراد در وضع منفی معلوم میشود که به معنای واقعی رفوزه شد.
البته امیدوارم با تغییر رویه و پی بردن به کارهای غلط خود همچنان در سایت حضور داشته باشد.
خیلیا بودن که از بس انتقاد کردیم الان رفتارشان خیلی تغییر کرد و برای خودشان هم بهتر شد. ذات این کاربر مثل برخی خراب نیست و در کل مفید است.
اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
با سلام.
من جزو افرادی بودم که زیر پست آقای امام قلی خان را لایک کردم ولی بعد که دیدم جناب b4city خیلی ناراحت شدند و گفتند دلشان شکسته من لایکم رو برداشتم و ازشون هم عذرخواهی کردم.
ولی در کل دلیل لایکم این نبود که با توهین و این مسائل موافقم.
دلیل لایکم این بود که ما اینجا هستیم که از دانش اساتید با تجربه که جواب خودشان را هم پس دادند استفاده کنیم
من خودم هیچ ادعایی توی بورس ندارم و با صراحت می گم که از روی دست اساتید همین سایت خریدهام رو انجام میدم.
اما وقتی یه استادی میان و سهمی که خودشون واردش شدن رو صادقانه میگن و ما هم می تونیم یه جورایی با مسئولیت خودمون سیگنال بگیریم
و بعد یه نفر میاد و هی سهم رو می کوبه در حالیکه خودشون هم وارد سهم شدن آدم ناراحت میشه
و مطمئنم که اون استاد هم دیگه نمیاد سهامی که واردش شده رو معرفی کنه چون هیچ کس نمی خواد اعصابش خورد بشه
برای اون استاد خیلی بهتره که خودش بره بخره و کاری به کار کسی نداشته باشه و سودش رو بکنه. این که می نویسند از لطف شان است.
جناب وحید20 خیلی با احتیاط در مورد سهام صحبت می کنند و خیلی وقت ها شده ازشون خواستم که سهمی رو معرفی کنند و این کارو نمی کنند
چون احساس می کنم فردی هستند که بسیار احساس مسئولیت می کنند و نمیخوان توصیه به خرید یا فروشی داشته باشند که کسی بعدا بخواد شاکی بشه یا اصلا خودشون بعدا بخوان دچار احساس عذاب وجدانی بشوند (هر چند که من به شخصه با توجه به شناختی که در این چند سالی که توی سایت هستم روی ایشون دارم و مطالب شون رو می خونم متوجه شدم که به راحتی وارد هر سهمی نمی شوند و پشت هر خریدشان کلی تحلیل و دلیل است و این دلیل گاهی هم می تواند، گاهی که نه همیشه میتواند با ریسک همراه باشد که یکی از ماهیت های بازار سرمایه است)
ولی وقتی هم میان و صادقانه در مورد سهمی که واردش شدند می نویسند و هم خوبی ها و هم بدی هاش رو میگن وقتی یه نفر میاد اینجوری سهم رو می کوبه
و تو دل همه رو خالی می کنه خب قطعا جناب وحید20 دفعه دیگه نخواهند نوشت. و این ظلم میشه به افرادی مثل ما که میخواییم از این سایت استفاده مفید داشته باشیم.
از دوستانی که این رو میخونن هم خواهش می کنم نیان منو بکوبن که تو که هیچی از بورس نمی دونی هیچی نگو. منم نظر شخصیم رو گفتم و با صراحت می گم که من از اینکه پشت دست اساتید توانمند سایت خرید کردم تا الان ضرر نکردم و همیشه سودهای خوبی کردم.
و قدردان همشون هستم و ازشون تقاضا دارم که همچنان بنویسند چرا که خیرش قطعا وارد زندگی شون میشه.
منظورم به جناب b4city هم بود. خوشحال میشیم از نظرات ارزشمند شما هم استفاده کنیم. ولی اینکه همیشه عده ای مخالف نظر و صحبت های ما باشند کاملا طبیعی است
و درست است که هیچ کس انتقاد رو دوست نداره (منم دوست ندارم ) و باعث ناراحتی آدم میشه ولی خب میتونه سازنده هم باشه.
لااقل از لایک هایی که در مخالفت با نظر شماست (نه مخالفت با شخص شما) ناراحت نشوید لطفا و به نوشتن ادامه دهید.
از جناب وحید20 هم بخاطر این که در مورد این سهم نوشتند تشکر می کنم چون خودم هم فقط به خاطر اینکه ایشون معرفی کردند خریدم. و مسئولیت خریدم هم کاملا با خودم هست.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
آقا وحید و آقای بیفورسیتی با هم اصطکاکی ندارن الان یکی تازه این تاپیک مشاهده کند فکر میکند اختلافی بین این دو عزیز وجود دارد.
فکر میکنم این حاشیه کوچیک و ناخواسته ای که ایجاد شد دیگه به پایان رسید.
درود بر همگی، خوبه که مدیریت سایت پست های با محتوی گفتگوی عمومی و چت های شخصی را از این تاپیک حذف کنندیا به تاپیک های عمومی انتقال بدن تا این تاپیک که در سال های پیش رو زیاد باید بالا بیاد دچار انحراف نشه. همچنین تحلیل ها و اخبار مرتبط که دوستان زحمت میکشن میزارن لابلای مباحث غیرمرتبط قرار نگیرن و استفاده مفیدتری ببریم. ممنون
برنامه ما اضافه کردن سهم از حق تقدم زیر ۲۵۰ تومن بود که از خود سهم این فرصت فراهم شد. این چند روز خریدهای خوبی زیر ۲۳۰ زده شد. بازم پایینتر بیاد از محل فروش سهم های دیگه اضافه میکنیم.
حق های قبلی هم که به سهم تبدیل کرده بودیم بماند برای بلندمدتی ممکنه این چند روز حقوقی اشتباه مهلکی کرده باشه و نتونه سهم هایی که فروخته را به راحتی جایگزین کنه.
دیروز حقوقی تا اومد سفارش بزاره حقیقی ها ۶۱ میلیون را بلعیدن. شاید دیگه هیچ وقت این فرصت پیش نیاد که با ۱۲، ۱۳ میلیارد تومن بشه درصدی پتروشیمی زنجان شد :.thumbsupsmileyanim
اگر این سهم کمی شناخته شده تر برای بازار بود، رقابت های سنگین تری بین حقوقی ها ایجاد میشد و اصلا نمیتونستن سهم را تا این سطح به زیر بکشن. البته ریزش چند ماه اخیر بورس هم بی تاثیر نبود وگرنه زمان پذیره نویسی سهم داشت بالای ۳۰۰ معامله میشد و حق ها در محدود ۲۰۰ جمع میشدن. احتمالا با اتمام پذیره نویسی شاهد رشد جالبی در خود سهم باشیم. خود سهم برای ریسک پذیرهای کوتاه مدتی جذاب تر هست.
مدیرعامل شرکت صنایع کشاورزی و کود (پتروشیمی) زنجان بیان کرد: بعد از حدود ۸ سال توقف عملیات اجرایی، پیمانکاران از اردیبهشت سال ۹۹ دوباره در این طرح فعال شدهاند و هماینک پیمانکاران پست برق، مخازن آب، برجهای فرآیندی و تأسیسات زیرزمینی بهطور همزمان در سایت پروژه مشغول به فعالیتاند که تعداد پیمانکاران امسال به نحو قابل توجهی افزایش خواهد یافت و ما امیدواریم در صورت تأمین شرایط، در پایان سال پیشرفت فیزیکی را به مرز ۷۰ درصد برسانیم.
بزودی خبر تکمیل ساخت و ارسال تجهیزات جدید ۳۰ میلیون یورویی از اتریش و ایتالیا رونمایی خواهد شد. احتمالا بعد از اتمام پذیره نویسی حق تقدم ها. شاید هفته آینده تنها زمانی باشه که بشه زنجان زیر ۲۵۰ تومن خرید کرد و دیگه هرگز اتفاق نیفته مگر با افزایش سرمایه بعدی که بعد از ثبت این یکی استارت میخوره.
نظر