صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohsen ho
    ستاره دار(1)
    • Feb 2013
    • 11250

پاسخ : صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

اگر اطلاعیه ای تا اخر هغته نیاد شنبه روز اخر حراج میشه!

نظر

• مدافع
      ستاره‌دار(5)
      • Oct 2020
      • 2446

درود
      آقای بیفورسیتی جز کاربرانی است که اهل خراب کردن سهم برای خرید یا داغ کردنش برای فروش نیست.

ذره ای در این مورد شک ندارم. بارها دیدم سهمی رو خریدن ولی در عین حال بدش رو هم گفته اند.

تفاوت در نگاه ایشون است. نگاهشون کوتاه مدت و شاید حتی به هفته هم نرسد. حالا ممکن در مقطعی با توجه به شرایط بازار دید بلند مدت تری هم داشته باشند.

به نظرم پست های ایشون برای دوستان باعث سو تفاهم شده باشد.

نظر

• ققنوس14
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 1544

بنظر من هم اظهارنظر جناب b4city در هر تايپيكي حداقلش كمي تامل در ان موضوع ايجاد مي كند.عرض مي كنم حداقل

عدم حضور ايشان در مسير تعالي اين فروم نيست.

حتي اگر اظهارنظر ايشان مخالف من باشد.
        آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• naderi1
          ستاره‌دار(26)
          • Sep 2020
          • 792

همیشه سعی کردم حرف حق را بگویم
          اینجا یک تاپیک بی حاشیه بود که یکنفر امد با مطالب خود انرا بیجهت به حاشیه کشاند.

قبلا اشاره شد هیچ کسی با ارائه نظر مخالف مشکل ندارد کما اینکه دیگر کاربرانی هم بودن در همینجا و کسی کاری نداشت و نباید هم داشته باشد.

اما اینکه تا۴روز سهم منفی میشود شروع کند به آه و ناله و گفتن اینکه فریب دادن و فریب خوردم و برخی تبلیغ کردن و بیابان است و چرا خریدم و بجا خرید ان بروید فلان کار کنید و... .

نمیگویم دست و بازوی اساتیدی که این نان شیرین و چرب را دهانش گذاشتن ببوسد ولی اقلا گاز نگیرد و حرمت نگه دارد و نمک دان نشکند.

بجای عذرخواهی و توبه طلبکار هم میشود.

این بین یک عده هم که از سالها پیش موفقیت های برخی را در معاملات میدیدند و از حسادت درحال خود زنی بودن منتظر بودن و هستن اینها جایی اشتباه کنن یا ضرر کنن تا بغض و کینه خودرا خالی کنن که در این مورد هم داشتن شروع میکردن و میدان را مناسب میدیدن که عدم پاسخ و وارد بازی نشدن این اساتید نجیب و برگشت سهم باعث شد تیرشان به سنگ بخورد.

درمورد اعلام سودها بالا نمیدانم تاچه حد درست هستن ولی برخی سود مرکب را درک نمیکنن و این باعث تعجبشان میشود.

کسی که در عمر بورسیش از هیچ سهمی سود بالا نبرده برایش قابل هضم نیست سهمی را سود ۵۰۰درصد هزاردرصد بفروشی و در معامله بعدی هم با همان پول سود سنگین کنی و...
          سود بزرگ فکر بزرگ هم میخواهد

شخصیت این افراد در وضع منفی معلوم میشود که به معنای واقعی رفوزه شد.

البته امیدوارم با تغییر رویه و پی بردن به کارهای غلط خود همچنان در سایت حضور داشته باشد.

خیلیا بودن که از بس انتقاد کردیم الان رفتارشان خیلی تغییر کرد و برای خودشان هم بهتر شد. ذات این کاربر مثل برخی خراب نیست و در کل مفید است.
          اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
            درود
            آقای بیفورسیتی جز کاربرانی است که اهل خراب کردن سهم برای خرید یا داغ کردنش برای فروش نیست.

ذره ای در این مورد شک ندارم. بارها دیدم سهمی رو خریدن ولی در عین حال بدش رو هم گفته اند.

تفاوت در نگاه ایشون است. نگاهشون کوتاه مدت و شاید حتی به هفته هم نرسد. حالا ممکن در مقطعی با توجه به شرایط بازار دید بلند مدت تری هم داشته باشند.

به نظرم پست های ایشون برای دوستان باعث سو تفاهم شده باشد.
            درود

پرت و پلا میگه

حالش خوب نیست اگه بهتر شد برمیگردد
            باید داروهاش رو بخورد
            نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11250

درود برهمگی

اکثردوستان صاحب سبک درتاپیک هستند ...لذا بهتره درگفتارها کمی رعایت کنیم ...

این3-4روز تعطیل نسبت به پیش بینی شخصی از روز شنبه حق ها درصورت عدم تمدید صحبت کنید

به نظرتون شنبه چی میشه؟؟
              بافرض عدم تمدید

اگرتمدیدی درکار نباشه پول های درشت زیادی میاد برا تقدم ...

بالای1میلیارد سهم مونده که برای پول های درشت بسیارجذابه و کدهای فروشنده سهم اصلی روزهای اخیر
              آخرین ویرایش توسط mohsen ho؛ 2023/09/05, 13:05.

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

با سلام.
                من جزو افرادی بودم که زیر پست آقای امام قلی خان را لایک کردم ولی بعد که دیدم جناب b4city خیلی ناراحت شدند و گفتند دلشان شکسته من لایکم رو برداشتم و ازشون هم عذرخواهی کردم.
                ولی در کل دلیل لایکم این نبود که با توهین و این مسائل موافقم.
                دلیل لایکم این بود که ما اینجا هستیم که از دانش اساتید با تجربه که جواب خودشان را هم پس دادند استفاده کنیم
                من خودم هیچ ادعایی توی بورس ندارم و با صراحت می گم که از روی دست اساتید همین سایت خریدهام رو انجام میدم.
                اما وقتی یه استادی میان و سهمی که خودشون واردش شدن رو صادقانه میگن و ما هم می تونیم یه جورایی با مسئولیت خودمون سیگنال بگیریم
                و بعد یه نفر میاد و هی سهم رو می کوبه در حالیکه خودشون هم وارد سهم شدن آدم ناراحت میشه
                و مطمئنم که اون استاد هم دیگه نمیاد سهامی که واردش شده رو معرفی کنه چون هیچ کس نمی خواد اعصابش خورد بشه
                برای اون استاد خیلی بهتره که خودش بره بخره و کاری به کار کسی نداشته باشه و سودش رو بکنه. این که می نویسند از لطف شان است.
                جناب وحید20 خیلی با احتیاط در مورد سهام صحبت می کنند و خیلی وقت ها شده ازشون خواستم که سهمی رو معرفی کنند و این کارو نمی کنند
                چون احساس می کنم فردی هستند که بسیار احساس مسئولیت می کنند و نمیخوان توصیه به خرید یا فروشی داشته باشند که کسی بعدا بخواد شاکی بشه یا اصلا خودشون بعدا بخوان دچار احساس عذاب وجدانی بشوند (هر چند که من به شخصه با توجه به شناختی که در این چند سالی که توی سایت هستم روی ایشون دارم و مطالب شون رو می خونم متوجه شدم که به راحتی وارد هر سهمی نمی شوند و پشت هر خریدشان کلی تحلیل و دلیل است و این دلیل گاهی هم می تواند، گاهی که نه همیشه میتواند با ریسک همراه باشد که یکی از ماهیت های بازار سرمایه است)
                ولی وقتی هم میان و صادقانه در مورد سهمی که واردش شدند می نویسند و هم خوبی ها و هم بدی هاش رو میگن وقتی یه نفر میاد اینجوری سهم رو می کوبه
                و تو دل همه رو خالی می کنه خب قطعا جناب وحید20 دفعه دیگه نخواهند نوشت. و این ظلم میشه به افرادی مثل ما که میخواییم از این سایت استفاده مفید داشته باشیم.
                از دوستانی که این رو میخونن هم خواهش می کنم نیان منو بکوبن که تو که هیچی از بورس نمی دونی هیچی نگو. منم نظر شخصیم رو گفتم و با صراحت می گم که من از اینکه پشت دست اساتید توانمند سایت خرید کردم تا الان ضرر نکردم و همیشه سودهای خوبی کردم.
                و قدردان همشون هستم و ازشون تقاضا دارم که همچنان بنویسند چرا که خیرش قطعا وارد زندگی شون میشه.
                منظورم به جناب b4city هم بود. خوشحال میشیم از نظرات ارزشمند شما هم استفاده کنیم. ولی اینکه همیشه عده ای مخالف نظر و صحبت های ما باشند کاملا طبیعی است
                و درست است که هیچ کس انتقاد رو دوست نداره (منم دوست ندارم ) و باعث ناراحتی آدم میشه ولی خب میتونه سازنده هم باشه.
                لااقل از لایک هایی که در مخالفت با نظر شماست (نه مخالفت با شخص شما) ناراحت نشوید لطفا و به نوشتن ادامه دهید.
                از جناب وحید20 هم بخاطر این که در مورد این سهم نوشتند تشکر می کنم چون خودم هم فقط به خاطر اینکه ایشون معرفی کردند خریدم. و مسئولیت خریدم هم کاملا با خودم هست.
                اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(5)
                  • Oct 2020
                  • 2446

آقا وحید و آقای بیفورسیتی با هم اصطکاکی ندارن الان یکی تازه این تاپیک مشاهده کند فکر میکند اختلافی بین این دو عزیز وجود دارد.
                  فکر میکنم این حاشیه کوچیک و ناخواسته ای که ایجاد شد دیگه به پایان رسید.

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

درود بر همگی، خوبه که مدیریت سایت پست های با محتوی گفتگوی عمومی و چت های شخصی را از این تاپیک حذف کنندیا به تاپیک های عمومی انتقال بدن تا این تاپیک که در سال های پیش رو زیاد باید بالا بیاد دچار انحراف نشه. همچنین تحلیل ها و اخبار مرتبط که دوستان زحمت میکشن میزارن لابلای مباحث غیرمرتبط قرار نگیرن و استفاده مفیدتری ببریم. ممنون

نظر

• تاران
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 958

توصیه میکنم مدیریت سایت تمام مطالب غیر مرتبط رو حذف کنند
                      این سهم نباید فرومش اینجوری بشه

نظر

• ushita
                        عضو فعال
                        • Jul 2020
                        • 876

درود

فک میکنم برای شنبه به شرط عدم تمدید حق ها

ابتدا یک سری هیجانی تا مثبت هم حق ها رو بخرند

اما رفته رفته قیمت به سمت منفی شدن پیش بره و اواخر بازار کد های حقوقی باقی مانده را جمع کنند.

اگر احیانا حق ها باقی بمونه یعنی برنامه دارند پایین تر بخرند که ماهم کنارشون میخریم.

سایر دوستان هم نظرشون بفرمایند ممنون میشم.
                        معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق

https://t.me/new_analysis

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                          برنامه ما اضافه کردن سهم از حق تقدم زیر ۲۵۰ تومن بود که از خود سهم این فرصت فراهم شد. این چند روز خریدهای خوبی زیر ۲۳۰ زده شد. بازم پایینتر بیاد از محل فروش سهم های دیگه اضافه میکنیم.
                          حق های قبلی هم که به سهم تبدیل کرده بودیم بماند برای بلندمدتی
                          ممکنه این چند روز حقوقی اشتباه مهلکی کرده باشه و نتونه سهم هایی که فروخته را به راحتی جایگزین کنه.
                          دیروز حقوقی تا اومد سفارش بزاره حقیقی ها ۶۱ میلیون را بلعیدن. شاید دیگه هیچ وقت این فرصت پیش نیاد که با ۱۲، ۱۳ میلیارد تومن بشه درصدی پتروشیمی زنجان شد :.thumbsupsmileyanim
                          اگر این سهم کمی شناخته شده تر برای بازار بود، رقابت های سنگین تری بین حقوقی ها ایجاد میشد و اصلا نمیتونستن سهم را تا این سطح به زیر بکشن. البته ریزش چند ماه اخیر بورس هم بی تاثیر نبود وگرنه زمان پذیره نویسی سهم داشت بالای ۳۰۰ معامله میشد و حق ها در محدود ۲۰۰ جمع میشدن.
                          احتمالا با اتمام پذیره نویسی شاهد رشد جالبی در خود سهم باشیم. خود سهم برای ریسک پذیرهای کوتاه مدتی جذاب تر هست.
                          آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/09/06, 07:17.

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11250

هیوا از درصدی ها خارج شد

خبری هم ازتمدید نشد وشنبه روز اخرتقدم هست

این شرکت دراینده تصمیم داره سرمایش را به بالای13تابرسونه

لذا عملا حتی سودآوری وبحث بنیاد را هم کنار بگذاریم ... تِیوریک قیمت آتی براخرید بسیارپایین درمیاد

وعملا ریسک خاصی سهم این حوالی نداره

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

شرکت صنایع پتروشیمی زنجان

مدیرعامل شرکت صنایع کشاورزی و کود (پتروشیمی) زنجان بیان کرد: بعد از حدود ۸ سال توقف عملیات اجرایی، پیمانکاران از اردیبهشت سال ۹۹ دوباره در این طرح فعال شده‌اند و هم‌اینک پیمانکاران پست برق، مخازن آب، برج‌های فرآیندی و تأسیسات زیرزمینی به‌طور همزمان در سایت پروژه مشغول به فعالیت‌اند که تعداد پیمانکاران امسال به نحو قابل توجهی افزایش خواهد یافت و ما امیدواریم در صورت تأمین شرایط، در پایان سال پیشرفت فیزیکی را به مرز ۷۰ درصد برسانیم.

https://www.farsnews.ir/amp/14020305000544
                              آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/09/06, 21:07.

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

بزودی خبر تکمیل ساخت و ارسال تجهیزات جدید ۳۰ میلیون یورویی از اتریش و ایتالیا رونمایی خواهد شد. احتمالا بعد از اتمام پذیره نویسی حق تقدم ها.
                                شاید هفته آینده تنها زمانی باشه که بشه زنجان زیر ۲۵۰ تومن خرید کرد و دیگه هرگز اتفاق نیفته مگر با افزایش سرمایه بعدی که بعد از ثبت این یکی استارت میخوره.
                                آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/09/07, 09:39.

نظر

در حال کار...
                                X