کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سخنی بدون نقل قول ...
فضای مجازی همواره بخشی از انرژی را برای درگیر شدن با عده ای معلوم الحال و ولگرد مجازی و عقده ای از بین میبرد مگر اینکه یا چشم پوشی یا کم محلی از این موضوع بگذریم تا هر انچه دهان گشادش طالب است برون ریزد
دوستم ( در دنیای حقیقی و همکار سابق ) بابارضا با عنوانی به همین نام در ایدی بورسیش که قدیمی های تالار بورس همگی شناخت دارند از ایشون ، در تالار بورس و همان اوائل 2 سال بیشتر دوام نیاورد و رفت دنبال زندگیش و ترجیح داد دیگر ننویسید و کار خوبی هم کرد . بعدها گفت با ننوشتن هم اعصاب و روانم اسوده تر شد و هم برکت زندگیم و بورسیم بهتر شد
چشم پوشی در برنامه کاریم نیست . گزینه دوم راهکار بهتری است
بگذریم ...
اصلاخ میکنم
شنبه در صورت عدم تمدید ، 982 میلیون حق برای حراج باقیست
با سلام
خودت نمی گذاری آرام بگیرم.من در این سن چیزی برای از دست دادن ندارم و مثل تو فحاش ترسو نیستم که سخن بدون نقل قول بگویم.
در صفحه 46 همین موضوع گفتی " آقا محسن بعید میدونم وارد چنین نمادهائی شود و با سرمایش قمار کند". در صفحه 45 نوشته نمره 449 گفتی "50 درصد پیشرفت به نظرم دروغ باشد". درصفحه 39 گفتی "من جای شما بودم با چنین سرمایه ای ، به جای حروم کردن پول در این موارد کاملا قمار گونه و وقت تلف کنی و بازیچه شدن یه سری پفیوز به اسم حقوقی و بازیگر و ... ، دختر یتیم دم بختی را شناسائی میکردم و مقدمات مالی برای ازدواجش را بر عهده میگرفتم". همانجا باز گفتی دیگر نمی نویسی. باز در نوشته 372 صفحه 38 آمدی گفتی : "هنر نزد کسی است که تونست تشخیص بده و تنها فرد این سایت منم". باز پس از کلی منمیت و بعد شکسته نفسی قلابی به روش نخ نما گفتی : "هرچند مشخص نیست این زیان تا کجا باشد و زمان تبدیل به سهم شدن وضعیت چه باشد ولی معتقدم اگر این سهم مورد تاپی بود باید الان حداقل نصف حق هاش خرید شده بود . سهمی که میخواد چند سال اینده کولاک کنه الان سر حقش و 10 -20 تومن پائین تر خریدن نباید بازی راه مینداختند". در پایان در صفحه 49 نمره 484 گفتی " چه کنیم دیگه
از 96 تا امروز و روی 100 افزودیم به حق" یعنی این چند روز در حال افزودن بوده ای؟!
اول با همه نانجیب بازی ها و بازی با اعصاب سهامداران به تو گفتم دست از این کار بردار. این بازی در این سایت نخ نما می باشد. دوم اینکه به تو می گویم تو که تاب زیان نداری بهتر است بروی در بازار های دیگر سرمایه گذاری نمایی. سوم اینکه چطور سهمی که دیگران را انذار نمودی و گفتی بد و بیابان است و محسن هو خان نباید بخرد چون بدرد نمی خورد و قمار می باشد خودت آمدی در آخرین نوشتجاتت می گویی خریده ای؟ چهارک اینکه تو اصلا اینکاره نمی باشی و اصلا بلد نیستی وگرنه نمی گفتی اگر سهم تاپی بود باید نصف حق هایش را خرید می نمودند. پنجک اینکه چطور نرفتی همانطور که فرموده بودی دختر یتیمی را جهاز بنمایی و آمدی حق از 96 تا 100 بقول خودت خرید نمودی؟ آیا این نفاق و منافقی نمی باشد؟
هشت سال است من فقط در این انجمن بورسی می باشم و با لز روی دست خریدن سرمایه اولم را با سن و سال بالا و چند وقت در کما و سرطان و عمل حتی چند صد برابر نموده ام. تو چه کرده ای که سرمایه ات هیچ می باشد؟ خودت این را یک در یک نوشته گفتی.خودت کاری می کنی که این چیز ها را بازگو نمایم. این روش های نخ نما که روی اعصاب ها راه بروند و یا غیر مستقیم به فلان آدم که عقلش صد برابر من یا تو می رسد بپرند و مترصد فرصت بمانند تا به یکی که از خودشان هزار پله سر می باشد حمله ور گردند و این دست زالوصفت بازی ها برای ما اینجا مشخص می باشد.
چون بی حیایی می نمایی می گویم. سهامداران پست های این آقا را بخوانند و ببینند چه ننه من غریبم بازی و نخرید و بیابان است و کسی نمی خرد و قمار است و بروید به دختر یتیم عوضش جهاز بدهید در آورده و بعد بیایند قضاوت بنمایند چه کسی ولگرد مجازی و منافق و معلوم الحال می باشد. از اتفاق هرچه در این پست ها گشتم ببینم یکی از این آدم های نجیب چیزی بارت می نماید یا می گوید دیدم به جایی ات نگرفته اند و زیر سبیلی رد نموده اند و حتی لایکت می نمایند. پس دیگران انرژی صرف اباطیل تو ننموده اند بلکه تو انرژی صرف اباطیل و آزار نموده ای. دفعه آخرت باشد به من بی احترامی می کنی. همه پست های من و خرید های من و وجودم اینجا بر همه معلوم می باشد و دیگر در این سن انرژی ندارم برای زالوصفتان بگذارم.
این موضوع انجمن را بیش از این به ملوث ننما. هر کس هم خیال می کند من از روی غرض می نویسم برود پست های این بشر را بخواند. مدیریت هم چند آی داران را از روی سیستم بررسی نماید و ببندد.
با تشکر
مرگ بر زالوصفتان
مگر بر آدم هزارچهره
نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
از هم ندوشیم.با هم بنوشیم.
دوستانی که سالهاست مطالبم را دیدن نیک میدانن که اهل زیاد نوشتن از یک نماد نیستم و ترجیحم اینست در نمادهایی که آنها را ارزنده میدانم ولی کمتر مورد توجه بازار هستن بنویسم و وقتی در چشم بازار آمد چندان لزومی به نوشتن زیاد نیست. عادت به تهییج و ترغیب کسی به خرید هیچ سهمی هم ندارم و حتی گاها برخی در پیام خصوصی اصرار هم میکنن باز همین رویه را انجام میدم و بعضی دوستان نزدیک هم ازم خارج سایت دلخور که چرا توصیه و سیگنال خرید نمیدهی و...
گفتنی ها سعی میشه گفته بشه و تصمیم گیر خود شخص است.
اگر با برنامه و هدف معامله کنیم تحت تاثیر جو های مقطعی قرار نمیگیریم و زمانی که همه در حال انتقاد و حمله هم هستن کار خودرا انجام میدهی.
قبلا گفتم این جو اخیر هم کاملا بیمورد بود و حتی کسانی که در روز پایانی حق را خریدند با قیمت خود روی تابلو سهم درضرر خاصی نیستن درحالی که اغلب نمادها افت تا 50درصد هم داشتن که بخشی را جبران کردند هرچند خود من ارزش سبدم افت نکرد این مدت. به عبارتی از اکثریت و میانگین بازار خریداران حق روز اخر عقبتر نبودن
پیگیریها این مدت انجام که علت هم نه بخاطر افت بلکه بخاطر دستکاری قیمتی بود که از سازمان هم تماس گرفتن بخاطر پیگیری و توضیح بیشتر و... و درواقع اگر از منظر نفع شخصی بخوام درنظر بگیرم افت حق همانگونه که قبلا هم گفته شد فایده و سودش برای من که قصدم ماندن است بیشتر شد چراکه فرصت و امکان تبدیل بخشی دیگر از سبد به این نماد را فراهم کرد. البته سهم در بازار زیاد است و هرشخصی بنا به سلیقه و استراتژی و میزان سرمایه و روحیات خود و خیلی امور دیگر تصمیم میگیرد و ممکن است گزینه ای برای فردی خوب و برای دیگران نباشد.
باتوجه به اینکه بقدر کفایت درمورد این نماد مطلب گفته شده من بعد کمتر درموردش مینوسم مگر مورد و خبری چیزی باشد. سهم برای رشد نیازی به ترغیب ندارد و از نگر اخلاقی و وجدانی هم درست نیست.
شما رو از نزدیک ندیدم ولی جنتل من هستی دوست عزیز
هر جا هستی شاد و سلامت باشی
ای کاش مرام و مسکل شما سر لوحه عده ای بود
....
حدود 1 میلیارد حق مانده که احتمالا بالای 100 خریدار خواهد داشت. روز شنبه شاید پای سیستم نباشم پس فردا یه مقدار دیگه میخریم ... انشالا که این پول ها در دوسال دیگه به سرانجام خوبی منتهی بشود.
بازار اینقدر فرصت داره ادم نمی دونه کدوم بخره :)
معامله گری رسیدن به مقصد مشخص نیست! همواره در مسیر بودن ملاک است مانند عارف و عاشق
کلی کلنجار رفتم که ایا این کامنت را بنویسم یا خیر . چرخ روزگار به کجا میرسه که باید وقت و انرژی اینگونه هدر رود ولی عاقبت به این نتیجه رسیدم ، بگذارم بگویم
بهتر نبود به جای اراجیف گوئی ، 2 تا تلفن به این شرکت یا سازمان میکردی برای روند کثافت باری که حقوقی هاش در پیش گرفتند ؟ جور کم کاری تو را من و جناب وحید و برخی دیگر از دوستان کشیدند
این اخرین کامنت در این تاپیک و این سایت خواهد بود . نه بخاطر شخص معلوم الحال ، کلا ادامه فعالیت را بی فایده میدونم . چیزی که به مرور زمان یکی پس از دیگری از قدیمی ها متوجهش شدند و میشوند و خواهند شد
زین پس اگر با دوستی ارتباطی بخوام برقرار کنم پیام خصوصی خواهد بود تا از شر ولگردان در امان باشم
سطر به سطر تمام اتهاماتی که زدی را جواب میدم
من نگذاشتم ارام بگیری ؟ تو بعد از مدتها لاگین شدی و مستقیم در اولین کامنت اومدی این تاپیک در فشانی بر علیه من . در عین کم محلی بازم به رویه ادامه دادی
نقل قول نکردم چون ولگردان را کسر شان است مستقیم نقل قول کنم
ولگرد مجازی کسی است که بعد از مدتها لاگین میشه و مستقیم میره برای دری وری گوئی به فردی خاص
هیچ هنری ندارد نه در زمینه اقتصادی و بورسی و سیاسی و اجتماعی و ... هیچ هنری ، هیچ حرفی ، هیچ دانشی خاص ... در هیچ زمینه ای ولی اوج هنرش گیر دادن و فحاشی به دیگران است
به این میگن ولگرد مجازی
ولگرد کسی است که سراسر اهانت و فحاشی از کلامش میباره و این موضوع را به دیگری نسبت میدهد!!! /:.negaran.:/
زیر کامنت من لایک نخورده ، اتفاقا فحاشی ها و اتهامات بی انتهای تو لایک خورده . نمیدونم به کارما معتقدی یا نه . خرافاتی نیستم ولی اینو بدون چنان دلمو سوزوندی با اتهاماتی که به من زدی قطع و یقین در زندگی بد می بینی . بسیار بدتر از اینی که تا به حال دیدی . این ارزوی من نیست . دوستانی که در مباحث سیاسی شرکت داشتند نیک دانند اتفاقا من اهل بخشش و مدارا و تعامل هستم نه کینه و نفرت . ولی این کارما را دیگه نمیتونم جلوش را بگیرم و رفتار کائنات است که به تو روزی برگشت خواهد کرد . شک نکن
زخم این روزگار بر تن من زیاد لمیده است . باهاش بیگانه نیستم ولی کوهی استوار مانده ام . برای خاک و وطنم و ان دختر یتیمی که گفتم جان هم میدهم
از این میان با شناختی که از ایدی بیخبر دارم نمیدونم چرا ایشون لایک کرده ؟ شوکه شدممممممممم . تو دیگه چرا
مشکلی نیست من دیگه حضور ندارم راحت باش
و اما مطلب یاد شده از پیرمردی که سرطان داشته و سرمایه اش چند صد برابر شده !!! هنوزم جوتابی نگرفتم چطور ممکنه سرمایه کسی در چند سال اخیر چند صد برابر شده ؟
با حوصله ای که به قول خودش ویلچر نشین است و دندان مصنوعی و سرطانی سابق ( گفته های اینجا و تاپیک جو بازار ) ... ولی جوصله کل انداختن و اراجیف گوئیش از نوجوانی پرنشاط هم بیشتر و البته ادبش که حتی در برابر کودکان هم روسیاه است
نمونه بارز زالو صفتی همین دسترس است دنبالش نگرد نگاهی به اینه کافیست
هنوزم بر سر کلیه حرفهائی که زدم هستم
تو به حدی کوته فکری که فکر کردی بدگوئی میکنم تا خودم خرید کنم ؟ اونم حقی که حقوقیش روزی 61 میلیون گذاشته رو میز ؟ یا خود سهمش که حقوقی هر روز رنج منفی میکشه ؟ این دیگه بدگوئی برای خریدن نیاز داره آیکیو ؟
خرید من از 96 تا 100 امروز فقط 1 میلیون حق بوده نه بیشتر برای میانگین زدن . صداقت در کلام است
بقیه اش خرید دیروز بود از خود سهم اینم برای نوسان چون فکر میکنم خود سهم از هفته دیگه بتونه بیاد بالا
حتی همین خرید در خود سهم و حق هم به حدی نیست که به 20% که به جناب مالتی .. گفتم . لزومی نمی بینم در این حد خرید
دیروز هم جواب مالتی عزیز گفتم بی رودربایسی هدفم چیست ... اینها صداقت است در کلام . هر کجا خواستی از صداقت کلام کسی سوء استفاده کنی در هر زمینه ای از زندگی اینو بدون تو باختی
با شناختی که دوستان از من دارند تا به حال یک مورد فقط یک مورد یافت کنند که بدگوئی از سهمی برای خرید کرده باشم یا برعکس تبلیغ از خوبی های سهم و بوق و کرنا با هدف فروش
فقط یک مورد
این روش ها نه در ذاتم بوده و نه هست و نه موثر میدونم
حالا که نماینده محسن شدی ، بازم میگم با شناختی که از ایشون دارم وارد چنین نمادهائی نمیشه . نمادهای سود ساز در برتامش است نه قمار بر سرمایه
حالا فکر میکنی از اینجا به بعد شروع میکنم بوق بوق کردن از این شرکت بی در و پیکر ؟ هنوزم میگم 50% پیشرفت دروغ بزرگ است . در تماس تلفنی که در دو روز گذشته داشتم هیچ کدام از مخاطبان من در شرکت این 50% را تائید نکردند و غیر مستقیم و نه اشکار رد کردند
بازم میگم بیابان است . کارمند عالی رتبه خود این شرکت خون از دلش میچکه
معتقد است حیب مردم را زدند و به نوعی این پروژه از روز اول تا کنون همش کلاهبرداری بوده . این گفته یکی از کارمندان خود شرکت است و منم همینطور فکر میکردم و هنوزم میکنم
مشکلات عدیده ای که داره و مشکل مالی و کم توجهی دولت به این پروژه بر خلاف سایر پروژه ها از جمله شستان و ممسنی و دهدشت و ... که دولتی هستند ، این شرکت خصوصی وار در حال جلو رفتن است و هیچ بعید نیست تا 5 سال دیگر هم متوقف باقی بماند
هنوزم میگم هیچ بعید نیست زمان ثبت افزایش سرمایه حتی خرید همین حق 100 تومنی هم بی فایده در بیاد . هیچ کدام از گفته های قبلی را تکذیب یا رد نمیکنم
صدها بار در این سایت سهمی که داشتم را نقد کردم . شوک اور اینه که چطور این ملت در مورد دیگران اینقد بد قضاوت میکنند در عین حالی که برای بد قضاوت کردنشان هیچ مدرکی و سابقه ای نیست
زیر انواع فاحشی ها و اهامت ها و اتهام زنی های بیشمار لایک کردن بدترین قضاوت است . شک نکنید روزی چنان قضاوت شوید که یاد این کامنت من بیفتید . شک نکنید حتی یک اپسیلون
ثبت افزایش سرمایه مصادف با اواخر مهر یا ابان است و هیچ کسی نمیتونه روند این بازار را تا اون زمان پیش بینی دقیق بکنه و هنوزم تمام حرفهام بدون کم و کاست سر جای باقیست
دختر یتیم و جهیزیه را به کسی پیشنهاد دادم که به گفته خودش سرمایه اش بالاست و خریدهاش در خود سهم میانگینش بالا بوده
من نه سرمایه ای در این حد دارم و نه خریدهام بجز همین حق این سهم بالا بوده و نه با سهمی در قیمتهای بالا موندم
اگر توانم در حدی بود که در مورد دوستمون گفتم ، افتخارم بود که دختر یتیمی را سر و سامان بخشم تا از درد نداری و فقر دچار زالو صفتان !!! نشود . با تمام وجود و رغبت چنین میکردم
تحمل زیان ندارم چون زیان بالا برام بی معناست و تن نمیدهم
ضمن اینکه به سرمایم عنقریب همین امسال یا سال اینده نیاز دارم برای برنامه های اتی زندگیم . افتاد الان ؟ هیچ سرمایه ای تا ابد راکد باقی نمی مونه تا مدامن بیشتر و بیشتر شود
چندی قبل گفتم عمر کوتاه است و مثال هائی هم زدم
سرمایه برای استفاده بردن است نه تا اخر عمر شبیه حاجی جبار فقط بیفزائی و دست بهش نزنی . برنامه هر کسی در زندگی متفاوت است . و اما مگر تو از میزان سرمایه من خبر داری که میگی ناچیز ؟ مگه از خرید فروش های من خبر داری که در خیال خام خودت فکرهای انچنانی میکنی ؟
منم مثل خودت و دیگران بیام منم منم از شونصد برابر شدن پولم و میزانش راه بندازم همه چی حله ؟ این فضای مجازی چیه که در این حد حقارت میاره ؟
گفتم اگر این سهم قرار بود کولاک کند باید نصف حق هاش خید شده بود بازم میگم صد بار دیگه هم میگم
این سهم اگر قرار بود کولاک کنه همین دیروز باید 500 میلیون صف رو 100 تومن می بست نه اینکه حقوقیش صدقه سری بیاد بخره
این سهم فعلا با جو بازار حرکت میکنه . نه تخم دو زرده است و نه موردی خاص . اتفاقا از معدود نمادهائی است که از رشد 200 هزار واحدی شاخص در روزهای اخیر نه تنها بهره ای نبرده بلکه زیان هم زده . در مورد ارامکو مگه داریم حرف میزنیم ؟ یه سهم و شرکتی که حز خیانت به سهامدار تا کنون کاری نکرده
مگه غیر از اینه ؟
بنده خدا فکر کرده من داشتم تبلیغ منفی میکردم تا بخرم و کیسه دوخته بودم . یا حالا شونصد میلیارد خریدم و قرار است از خوبی هاش بگم /:.negaran.:/
در کل تالار بورس و این سایت من با همین ایدی منحصر به فرد بودم
حتی نام ایدی را در این سایت تغئیر ندادم چطور اینقدر اتهام زدی ؟
کارما بد جوابی به ادمها میده و باید بده . این قانون کائنات است
بدرود
دیروز شرکت توسعه کسب و کار هیوا 36 میلیون سهمو خالی کرد. نمیدونم این شرکت کاغذیه یا شرکت سرمایه گذاری؟ چیزی که روی اینترنت سرچ کردم نشون میده این شرکت و شرکت توسعه کسب و کار سپنتا، زیرمجموعه گروه مالی دانایان هستند! کسب و کار هیوا توی این مدت از 114 میلیون سهمی که داشته 73 میلیون رو فروخته و اون شرکت سپنتا هم توی این مدت حدود 10 میلیون فروخته و 71 میلیون دیگه داره. در مجموع این دو شرکت زیر مجموعه دانایان 113 میلیون سهم دیگه دارن...
احتمالا اون حقوقی که دیروز 40 میلیون حق خرید همین شرکت هیوا بود... تقریباً با اختلاف قیمتی حق و سهم میخونه... طرف با فروش 36 میلیون سهم، 40 میلیون حق خریده... احتمالش هست امروز هم همینکارو بکنه...
بگذریم از تمدید مهلت حقها خبری نشد... قاعدتاً قرار نیست اتفاق خارج العاده ای امروز بیفته که بخوان منتظر بمونن تا مثلاً بعد از تایم بازار و یا تا قبل از روز شنبه این تمدید رو اعلام کنن... امروز هم 61 میلیون دیگه فروش میره و مدیریت میتونست به راحتی اطلاعیه تمدید رو بده... علی ایحال چه بعد از تایم بازار اطلاعیه تمدید بیاد و چه کلاً تمدید نشه این نشون میده مدیریت زنجان که ظاهراً آقای مدیری هست دستش با این دانایان توی یه کاسه است... برنامه بزخری حقها از قبل برنامه ریزی شده بوده و احتمالاً با اومدن بازار سمت این سهم، تا حدودی غافلگیر شدن.
از این میان با شناختی که از ایدی بیخبر دارم نمیدونم چرا ایشون لایک کرده ؟ شوکه شدممممممممم . تو دیگه چرا
مشکلی نیست من دیگه حضور ندارم راحت باش
با پوزش از سایر کاربران .. چون اسم برده شد ناچارم پاسخ بدم
دلیل لایک این بود که من هم متعجب شدم .. چطور شما بعد از اون تاختنها به سهم .. حاضر شدید ۲۰ درصد از سبدتون رو به این سهم اختصاص بدید
و با مابقی مطالب کاری نداشتم
در هر صورت همانطور که گفتید بحث و کلنجار در فضای مجازی متاسفانه انرژی و توان رو از آدم میگیره
در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است
View Post
فعلا مجموعا حدود 4 درصد سرمایه خریدم تعداد رو تو پیام خصوصی براتون فرستادم مرسی
ممنون ببنیم شنبه چی میشه... اگه واقعاً بیارن زیر صد تومن و بخوان بزخری کنن مجبور میشم چند تا سهم خوب سبدمو قربانی کنم! فعلاً چند تا خرده و خال رو نقد کردم
نظر