صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مالتی میلیاردر بورسی
    ستاره‌دار(2)
    • Jan 2022
    • 1030

پاسخ : صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

در اصل توسط mey پست شده است View Post
    حجم بالایی در روز اخر حراج خریداری شد....با توجه به تجدید ارزیابی پیش رو....و ارزش بازار بنظرم..میانمدت بازدهی بالایی بده...
    میزان تجدید ارزیابی..505 میلیارده بوده...میشه حدود 82/5 درصده سرمایه جدید....که مجوز هم گرفته...اما این ارزشگذاری در 6 شهریور 401 روی داده...که دلار فاصله ایی بسیار معنا داری با قیمت امروز داره...بنظرم تجدید ارزیابی میتواند به اعدادی بالای 700..800..میل برسه..که میشه...بیش از 130..140...درصد با سرمایه جدید..
    بنظر میرسه احتمالا بازدهی بسیار مناسبی در میانمدت داشته باشه
    ابتدا یک افزایش از اورده داره و بعد افزایش از تجدید و طبیعتا درصدهای مد نظر شما کمتر میشن

نظر

• mey
      عضو فعال
      • Oct 2014
      • 4440

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
      جناب mey سلام. منظور از میان مدت چه مقدار زمانی است کلا اگر امکان داره بازه زمانی کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت چقدره ممنون می شوم پاسخ دهید
      سلام و ارادت کاشان عزیز...
      بنده دیدم...احتمالا...یه سرمایه گذاری 1 تا 3 ساله است...مگر زودتر ...بازدهی مدنظر را پاس کنه...
      پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• آخرین سامورایی !
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2022
        • 2538

متاسفانه شرکت درستی نیست بنظر میرسد مسئولانش دو دفتره هستند!! بیش از صد میلیارد تومان پول فروش حق تقدمها که عمدتا نیز همگی از تابلو خریده بودند با قیمت بالاتر ...

برای سهامداران با زیان فروخته و حالا نیز پول حقها را نمیدهد!!

علاوه بر تاخیر الان نیز شرکت اطلاعیه کذب گذاشته کدال که پول فروش حقها در یک مهر برای همه واریز شده!!!!! و هرکه کد سجام ندارد نیز با مکاتبه با شرکت !! و اعلام شماره حساب وجه را میدهیم در حالیکه شماره تلفن هم بر نمیدارند!!!!! مبلغ حقها برای هیچکس طبق تحقیقی که کردم واریز نشده!!! و شرکت علنا دروغ میگه !!

یکی از دوستان میگفت مبلغهای بالا مثال صد میلیارد تومان اینا بانکها بشکل غیر مجاز صد میلیون تومان و بالاتر میدهند به مسئولان شرکتها که این مبلغ را یکی دو هفته دورتر بردارند!!! حالا پول حقهای زنجان که داستان گرفتنش از اینا خیلی بیش از یکی دو هفته دیگه خواهد شد!!!
        مسولان درستی اگر داشت که تا الان کارخانه راه افتاده بود

من معادل حقهایی که رفتم حراج نیز باز از تابلو برداشتم چه اشتباهی!!!!!!!! حالا پولم دو طرف گیر کرده............ خدا لعنتشان کند
        نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• Mehrsana
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1191

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
          متاسفانه شرکت درستی نیست بنظر میرسد مسئولانش دو دفتره هستند!! بیش از صد میلیارد تومان پول فروش حق تقدمها که عمدتا نیز همگی از تابلو خریده بودند با قیمت بالاتر ...

برای سهامداران با زیان فروخته و حالا نیز پول حقها را نمیدهد!!

علاوه بر تاخیر الان نیز شرکت اطلاعیه کذب گذاشته کدال که پول فروش حقها در یک مهر برای همه واریز شده!!!!! و هرکه کد سجام ندارد نیز با مکاتبه با شرکت !! و اعلام شماره حساب وجه را میدهیم در حالیکه شماره تلفن هم بر نمیدارند!!!!! مبلغ حقها برای هیچکس طبق تحقیقی که کردم واریز نشده!!! و شرکت علنا دروغ میگه !!

یکی از دوستان میگفت مبلغهای بالا مثال صد میلیارد تومان اینا بانکها بشکل غیر مجاز صد میلیون تومان و بالاتر میدهند به مسئولان شرکتها که این مبلغ را یکی دو هفته دورتر بردارند!!! حالا پول حقهای زنجان که داستان گرفتنش از اینا خیلی بیش از یکی دو هفته دیگه خواهد شد!!!
          مسولان درستی اگر داشت که تا الان کارخانه راه افتاده بود

من معادل حقهایی که رفتم حراج نیز باز از تابلو برداشتم چه اشتباهی!!!!!!!! حالا پولم دو طرف گیر کرده............ خدا لعنتشان کند
          اون طور که خیلیها تو گروه سهم نوشتن پول براشون واریز شده... اگه برای شما واریز نشده لطفاً جمع نبندید و کل شرکت رو زیر سوال نبرید... تماس بگیرید شايد مشکل از طرف شما بوده که پول به حسابت نیومده

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
            اون طور که خیلیها تو گروه سهم نوشتن پول براشون واریز شده... اگه برای شما واریز نشده لطفاً جمع نبندید و کل شرکت رو زیر سوال نبرید... تماس بگیرید شايد مشکل از طرف شما بوده که پول به حسابت نیومده
            من تو گروه سهم هستم تعجبم از شما که چرا دروغ میگید؟؟؟

برای هیچکس واریز نشده

شرکت اطلاعیه کذب گذاشته کدال وانگهی اگر قصد داشتند پول مردم را بدون دردسر بدهند باید بانک معرفی میکردند نه اینکه بگن با شرکت مکاتبه کنید شماره حساب بدهید بعد گوشی هم برندارند

این بنفع سهامدارهای بلند مدت سهم خواهد بود که شرکت نتواند یکی از زیر بکشد یکی از رو باید شفاف باشد و حسابرسی شود برای همین هست پروژه اینهمه عقب هست با این جنگولک بازی ها نمیتوان کارخانه پتروشیمی ساخت

نظر

• zorba
              ستاره دار(3)
              • Aug 2013
              • 3951

من تو گروه سهم هستم تعجبم از شما که چرا دروغ میگید؟؟؟

برای هیچکس واریز نشده

شرکت اطلاعیه کذب گذاشته کدال وانگهی اگر قصد داشتند پول مردم را بدون دردسر بدهند باید بانک معرفی میکردند نه اینکه بگن با شرکت مکاتبه کنید شماره حساب بدهید بعد گوشی هم برندارند

این بنفع سهامدارهای بلند مدت سهم خواهد بود که شرکت نتواند یکی از زیر بکشد یکی از رو باید شفاف باشد و حسابرسی شود برای همین هست پروژه اینهمه عقب هست با این جنگولک بازی ها نمیتوان کارخانه پتروشیمی ساخت
              درود بر شما
              دوست عزیز برا من و دو سه نفر از دوستان مبلغ 1041 ریالی حق ها واریز شده....البته همگی این مبالغ کم بودند و بعلت سرقت آشکار زرین پال موقع واریز مبلغ اسمی،چند صد عدد حق تقدم برای هر کدام از این کدها، حق استفاده نشده در حراج محسوب شده بود.
              آخرین ویرایش توسط zorba؛ 2023/09/25, 23:31.
              زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• آخرین سامورایی !
                ستاره‌دار(3)
                • Jan 2022
                • 2538

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                درود بر شما
                دوست عزیز برا من و دو سه نفر از دوستان مبلغ 1041 ریالی حق ها واریز شده....البته همگی این مبالغ کم بودند و بعلت سرقت آشکار زرین پال موقع واریز مبلغ اسمی،چند صد عدد حق تقدم برای هر کدام از این کدها، حق استفاده نشده در حراج محسوب شده بود.
                درود

بیش از 10کد که خبر موثق دارم حتی برای مبلغ 150هزارتومانی انهم واریز نکرده بودند در گروه سهامداران پتروشیمی زنجان نیز همگی گفتند برای مار واریز نشده حالا من بخواهم ادامه بدهم یکی فکر میکند جو سهم منفی میشود اما توجه کنید که چه افرادی قرار هست این شرکت را بسازند و بنظرم باید بیش از اینها این شرکت را زیر ذره بین برد این مسئله بنفع پیشرفت ان هست

فردا از طریق سازمان پیگیری میکنیم بنظرم نماد باید متوقف شود تا پول همه حقها از طریق سجام واریز کنند و سازمان از شرکت شفافسازی بخواهد

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

درود، ظاهرا حق با دوستمون هست و از دو نفر که منم سوال کردم گفتن بر خلاف ادعایی که در اطلاعیه شده هنوز پرداخت نکردن !

نظر

• شاهان
                    ستاره دار (1)
                    • Aug 2022
                    • 1768

باید ی نکته ای رو بگم
                    واریز پول حق در اختیار سپرده گذاری مرکزی هست ن شرکت
                    چون زمانی ک حق استفاده نشده عرضه میشه در همان لحظه ک حق خریداری میشه ، سیستم 100 تومان رو کسر و ب حساب سپرده گزاری مرکزی واریز میشه . رسما پولی ب شرکت (100 تومان)پرداخت نمیشه .
                    اینکه واریز نشده ممکنه تاخیر در سیستم سپرده گذاری مرکزی باشه

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                      ستاره‌دار(2)
                      • Jan 2022
                      • 1030

در اصل توسط شاهان پست شده است View Post
                      باید ی نکته ای رو بگم
                      واریز پول حق در اختیار سپرده گذاری مرکزی هست ن شرکت
                      چون زمانی ک حق استفاده نشده عرضه میشه در همان لحظه ک حق خریداری میشه ، سیستم 100 تومان رو کسر و ب حساب سپرده گزاری مرکزی واریز میشه . رسما پولی ب شرکت (100 تومان)پرداخت نمیشه .
                      اینکه واریز نشده ممکنه تاخیر در سیستم سپرده گذاری مرکزی باشه

اون 100 تومن پذیره نویسی قیمت اسمی هست و با مبالغ فروش حق های استفاده نشده فرق می کند

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

چند روزه توی گروه ها بحث اطلاعیه خلاف واقع شرکت و عدم پرداخت مطالبات سهامداران داغ هست. دو حالت وجود داره یا شرکت هنوز نحوه ارتباط با سپرده گذاری مرکزی و سجام را بلد نیست یا دارن بهانه ایجاد میکنن برای پرداخت هرچه دیرتر مطالبات سهامداران.
                        در هر دو حالت یک نقطه منفی محسوب میشه در کارنامه شرکت و متاسفانه ادامه این کارشکنی ها، سطح و اعتبار شرکت را به شدت در بازار سرمایه میاره پایین.

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2022
                          • 2538

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                          چند روزه توی گروه ها بحث اطلاعیه خلاف واقع شرکت و عدم پرداخت مطالبات سهامداران داغ هست. دو حالت وجود داره یا شرکت هنوز نحوه ارتباط با سپرده گذاری مرکزی و سجام را بلد نیست یا دارن بهانه ایجاد میکنن برای پرداخت هرچه دیرتر مطالبات سهامداران.
                          در هر دو حالت یک نقطه منفی محسوب میشه در کارنامه شرکت و متاسفانه ادامه این کارشکنی ها، سطح و اعتبار شرکت را به شدت در بازار سرمایه میاره پایین.
                          درود

دقیقا

زنده باد سهامدار بی تعصب

باید پوست اینا را کند که فکر نکنند هر کاری خواستند میتوانند بکنند با سرمایه مردم و این بنفع سهامدار بلند مدت و تسریع در عملیات ساخت کارخانه هست... خودم نظرم اینه که افرادی هم که حق تقدم ندارند شرکت را ببرند زیر سوال بخاطر گزارش کذب در کدال

خاک بر سر سازمان که گزارشهای کذب را بدون بررسی کدال میکند....
                          آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2023/09/26, 14:47.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                            ستاره‌دار(2)
                            • Jan 2022
                            • 1030

از دید من بهترین استراتژی برای من اختصاص درصد پایینی از سبد ( در حد ۵ درصد ) به سهم است که بازی های این چنینی به ماندگاری من آسیب نزند.

در افزایش سرمایه آورده بعدی نیز حدس می زنم داستان خواهیم داشت در حراج حق های استفاده نشده آن که احتمالا می افتد به تابستان ۱۴۰۳

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

درود
                              دقیقا
                              زنده باد سهامدار بی تعصب
                              باید پوست اینا را کند که فکر نکنند هر کاری خواستند میتوانند بکنند با سرمایه مردم و این بنفع سهامدار بلند مدت و تسریع در عملیات ساخت کارخانه هست... خودم نظرم اینه که افرادی هم که حق تقدم ندارند شرکت را ببرند زیر سوال بخاطر گزارش کذب در کدال
                              خاک بر سر سازمان که گزارشهای کذب را بدون بررسی کدال میکند....
                              آبروی شرکت با این طرح عظیم پتروشیمی را سر پرداخت حق و حقوق سهامداران بردند، ممکنه اصلا مدیریت شرکت هم اطلاع نداشته باشه و امور مالی دارن این شیطنت ها را میکنن تا سودی به جیب بزنن از تاخیر در پرداخت مطالبات
                              هرکسی زنگ زده انگار یه چیزی بهش گفتن، به یکی گفتن واریز شده، به یکی گفتن از طریق سجام واریز میشه، به یکی گفتن شماره حساب سجامت را دوباره بفرست، به یکی گفتن سپرده گذاری مرکزی کدهای ملی را نداده، به یکی گفتن ۶ ام پرداخت میشه، به یکی گفتن حداقل یه هفته دیگه طول میکشه تا پرداخت بشه، اینها فقط شنیده های من هست از گروه ها و کانال ها و سایت ها، احتمالا خیلی چیزهای دیگه هم گفتن /:.yead.:/
                              اگه این مطالب حقیقت داشته باشه که به نظر میاد داره، مدیریت شرکت باید هرچه زودتر جلو این آبروریزی را بگیرن و شفاف سازی کنن، اینکه پاسخ های ضد و نقیض میدن و حتی دروغ میگن نشون دهنده این هست که فساد داره توی شرکت رسوخ میکنه و باید جلو این را بگیرن.
                              هر کس دلش برای شرکت میسوزه باید کمک کنه تا افرادی نتونن در قالب همچین طرح های بزرگ و ملی، دنبال فساد و دزدی های خودشون باشن.

نظر

• شاهان
                                ستاره دار (1)
                                • Aug 2022
                                • 1768

اینطور ک متوجه شدم خیلیا منتظرن افزایش ثبت بشه و بعد بخرن
                                چند صد میلیون تقاضا پای سهم هست ولی فعلا صبر کردن
                                کنترل قیمت هم بخاطر همینه . تصمیم دارن در حداقل قیمت ممکن از فروشنده ها بخرن

نظر

در حال کار...
                                X