کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پس سرمایه تون توی بورس میشه 8.800.000.000 /.:biggrinsmiley.:/ خدا برکت بده به دارایی تون
به ما هم بده از این پولا ;;)
منظور از سرمایه ایشان را متوجه نشدم که چطور محاسبه کردید!
ایشان امروز اعلام داشتند که ۵.۵ م برگه سهم خریدند یعنی بعد از ۴ م اول ۱.۵ دیگر هم اضافه کردن.
منتها همان۴م میشود تقریبا ۸۸۰م تومان که شما به ریال نوشتید.
اما این چه ارتباط با میزان سرمایه دارد
بخشی از پرتفوی ایشان است مگر درصد گفته باشند و براساس ان حساب کنید.
اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
ایشان امروز اعلام داشتند که ۵.۵ م برگه سهم خریدند یعنی بعد از ۴ م اول ۱.۵ دیگر هم اضافه کردن.
اولین خریدی که از حق های زنجان انجام دادند گفتند 5 درصد سرمایه رو بهش اختصاص دادن.
الان گفتن که دو میلیون سهم از قبل به قیمت 220 داشتن که میشه 440 میلیون
با توجه به اینکه گفتن اون 5 درصد سرمایه شون بوده ضربدر 20 کردم شد سرمایه اصلی شون /.:biggrinsmiley.:/
من به تومن نوشتم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
پس سرمایه تون توی بورس میشه 8.800.000.000 /.:biggrinsmiley.:/ خدا برکت بده به دارایی تون
به ما هم بده از این پولا ;;)
درود و عرض ادب ارادتمند
شخصیت انسان به پول و تحصیلات نیست. سرمایه بورسی من خیلی بیشتره ولیکن بازم تاکید می کنم انسانیت سرمایه اصلی هر فرد است که امیدوارم خداوند بیشتر انسانیت و اخلاق بمن عطا فرماید.
درود بر جناب نادری عزیز
شما همان جناب نادری تالار بورس هستید که اون زمان رو و ساخت فعال بودید؟
در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است
View Post
درود و عرض ادب ارادتمند
شخصیت انسان به پول و تحصیلات نیست. سرمایه بورسی من خیلی بیشتره ولیکن بازم تاکید می کنم انسانیت سرمایه اصلی هر فرد است که امیدوارم خداوند بیشتر انسانیت و اخلاق بمن عطا فرماید.
جناب مالتی مگه من گفتم شخصیت به پوله؟/.:biggrinsmiley.:/
فقط حدس زدم که سرمایه تون اینقدره
که خب می فرمایید اشتباه هم حدس زدم.:-?
اصلا مقابل هم قرار دادن این دو مورد بی معنیه به نظر من.
شخصیت رو چرا باید در مقابل پول قرار بدیم؟؟؟؟!!!!!!!
یکی پول نداره شخصیت هم نداره
یکی پول داره شخصیت نداره
یکی هم پول داره هم شخصیت داره
شخصیت یه چیز دیگه اس پول یه چیز دیگه
چرا حرف پول که میشه باید اصلا بحث شخصیت بیاد وسط؟؟؟؟!!!!
البته میدونم چرا؟؟؟ قیاس هایی هست که بهمون دادن واسه ایجاد مانع ذهنی برای پولدار نشدن ما
شما رو نمی گما. جامعه رو میگم کلا. یا یه چیزی بالاتر از جامعه. اونا که دارن ذهن ما رو برنامه ریزی می کنن واسه فقر
در ضمن من از اون دسته آدم هایی هستم که هر چقدر هم دیگران بگن پول و تحصیلات مهم نیست میگم مهمه.
ولی این که میگم مهمه به این معنا نیست که میگم کسی پول و تحصیلات نداره بی شخصیته.
بازم میگم دو مقوله کاملا جداست و ارتباطی به هم ندارن.
مثل این که بگیم پا بهتره یا گوش؟؟؟ اصلا جای قیاس نیست. هر کدوم کار خودش و می کنه. و هر کدوم به جای خودش مفیده.
الان وارد این تاپیک شدم
میل را گفتید ولی نگفتید چند میل خرید شد !!! جمعش را گفتید
جسارت نباشه شما با سودهای همون 100 میلیون تومان ابتدای سال 97 دارید میلیون میلیون خرید میکنی ؟ اهان یادم رفته بود ... سرمایه تون 200 برابر شده بود ، با سود اون 200 برابر شده در حال خرید هستید
زیاد سخت نگیرید . به هر حال چون یه جای کار میلنگه ، نظری دادم که زیادم عرصه خالی نباشه
یا اون 100 سال 97 مشکل داره یا این میزان خریدهای فعلی ...
نظر