صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4097

پاسخ : صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

درود دوستان
    قبل از هر چیز اگر از این مطلب دلخور میشید یا رو مختون است عذر خواهی میکنم ولی خیر خواهی در اون نهفته است
    اینم به این دلیل مینوسیم که مدتی در این تاپیک با هم بودیم و دوستان مجازی هستیم وگرنه میگفتم ول کن بابا حوصله داری بشینی کلی تایپ کنی و ...

لزومی به اعلام ندیدم و در جواب دوست خوب تارگت هم نگفتم ولی بنده از این سهم همان موقع که خبر حمله حماس به غزه اومد بیرون طی دو روز خارج شدم و فقط 300 هزارتاش باقی موند که اونو برای رصد کردنش در پرتفوی نگهداری کردم

شاید لزومی هم نداشت 300 هزار باقی بمونه و حتی چند عدد کافی بود برای رصد کردنش
    اگر به 190 رسید مجدد میخرم اونم مشخص نیست برای بلند مدت باشد یا خیر . در این اشفته بازار 10-15% جلوگیری از زیان یا جایگزین کردن موردی 10-15% پائین تر روش معقولی است

دلیل فروش هم چند مورد بود . اول اینکه با خبر حمله و درگیری مشخص بود فشار فروش میره بالاتر و با توجه به ثبت افزایش سرمایه ، خریداران حق از حراج زیر 100 و حتی اندکی بالای 100 دست به فروش میزنند چون اون دیگه نمیگه با ضرر نفروشم . میگه سود کردم و بازار هم گرخیده و ترسناک شده ، بذار بفروشم

و دیدیم که حتی با برگشت جزئی بازار در دو روز گذشته این بازم ریخت یا بهتر است بگم ریختنش
    دوم اینکه بخشی از حقوقی های این سهم پول حق را نریختند به حساب و تعداد بالائی اومد حراج ، حقشون متوسط 104 فروخته شد و دستشون را 104 گرفت
    مسلما این سهم را به روزی و ذلتی خواهند کشاند تا بتونند پائین تر در صورت تمایل جایگزین کنند

بگذریم ...
    من دیگه برام چندان مهم نیست ولی دوستانی که سنگین خرید دارند یه پیشنهاد دارم
    این شرکت را تلفن کش کنید و خواهان شفاف سازی باشید . تعصب بیهوده نه تنها در هیچ زمینه ای فکری و غیره در کلیت زندگی خوشایند نیست ، در بازار مالی هم جایز نیست

از این شرکت بی صاحب بخواهید یک شفاف سازی داشته باشد . کاملا مشخص است بازار و اهالیش اصلا باور ندارند این شرکت قرار است روزی محصول پتروشیمی تولید کند . موظفشون کنید با یک شفاف سازی ابهامات را برطرف کنند
    بگید این همه تبلیغات رسانه ای براه انداختید و عکس تجهیز فلان تنی و بوق بوق ... الان این تجهیزات کجاست و در چه مرحله ای از نصب است
    لیست پیمانکاران را درخواست کنید با شماره تلفن هاشون تا بتونید موثق تر از پیمانکاران اطلاعاتی کسب کنید

دوستانی که سنگین خرید کردند بعنوان سهامدار میتونند چنین درخواستی داشته باشند و روی ان اصرار بورزند
    نگید این سهم را امسال خرید کردید
    بگید سال گذشته 350 خریدم به امید پیشرفت فیزیکی و الان تعدیل شده 270 است !!!!

این شرکت مخوف و کلاهبردار است . خصوصی هم هست و رو هیچیش نمیشه حساب کرد مشخصه از همه چیش
    با جدیت و بانگ بلند شفاف سازی بخواهید این حق شماست
    وضعیت تامین مالی مابقی پروژه را خواهان باشید

اینکه میلیون میلیون بخری به امید قمار و اینده ای مبهم و بشینی کنار که نشد کار یا اینکه بگی چون فلانی معرفی کرده پس دیگه باید خیالمون از همه چی راحت باشه . هرگز قصد جسارت به کسی نیست هرگز و هرگز ، ولی اینجا بازار مالی است
    تعصب به هیچی از سهم و شخص و هیچی مجاز نیست

حتی اگر بگید به تو چه حالا که فروختی برو پی کارت هم دلخور نمیشم ولی این مطلب را دوستانه با حس الفت و دوستی گفتم
    موفق باشید

نظر

• TARGET
      عضو فعال
      • Nov 2014
      • 2282

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      درود دوستان
      قبل از هر چیز اگر از این مطلب دلخور میشید یا رو مختون است عذر خواهی میکنم ولی خیر خواهی در اون نهفته است
      اینم به این دلیل مینوسیم که مدتی در این تاپیک با هم بودیم و دوستان مجازی هستیم وگرنه میگفتم ول کن بابا حوصله داری بشینی کلی تایپ کنی و ...

لزومی به اعلام ندیدم و در جواب دوست خوب تارگت هم نگفتم ولی بنده از این سهم همان موقع که خبر حمله حماس به غزه اومد بیرون طی دو روز خارج شدم و فقط 300 هزارتاش باقی موند که اونو برای رصد کردنش در پرتفوی نگهداری کردم

شاید لزومی هم نداشت 300 هزار باقی بمونه و حتی چند عدد کافی بود برای رصد کردنش
      اگر به 190 رسید مجدد میخرم اونم مشخص نیست برای بلند مدت باشد یا خیر . در این اشفته بازار 10-15% جلوگیری از زیان یا جایگزین کردن موردی 10-15% پائین تر روش معقولی است

دلیل فروش هم چند مورد بود . اول اینکه با خبر حمله و درگیری مشخص بود فشار فروش میره بالاتر و با توجه به ثبت افزایش سرمایه ، خریداران حق از حراج زیر 100 و حتی اندکی بالای 100 دست به فروش میزنند چون اون دیگه نمیگه با ضرر نفروشم . میگه سود کردم و بازار هم گرخیده و ترسناک شده ، بذار بفروشم

و دیدیم که حتی با برگشت جزئی بازار در دو روز گذشته این بازم ریخت یا بهتر است بگم ریختنش
      دوم اینکه بخشی از حقوقی های این سهم پول حق را نریختند به حساب و تعداد بالائی اومد حراج ، حقشون متوسط 104 فروخته شد و دستشون را 104 گرفت
      مسلما این سهم را به روزی و ذلتی خواهند کشاند تا بتونند پائین تر در صورت تمایل جایگزین کنند

بگذریم ...
      من دیگه برام چندان مهم نیست ولی دوستانی که سنگین خرید دارند یه پیشنهاد دارم
      این شرکت را تلفن کش کنید و خواهان شفاف سازی باشید . تعصب بیهوده نه تنها در هیچ زمینه ای فکری و غیره در کلیت زندگی خوشایند نیست ، در بازار مالی هم جایز نیست

از این شرکت بی صاحب بخواهید یک شفاف سازی داشته باشد . کاملا مشخص است بازار و اهالیش اصلا باور ندارند این شرکت قرار است روزی محصول پتروشیمی تولید کند . موظفشون کنید با یک شفاف سازی ابهامات را برطرف کنند
      بگید این همه تبلیغات رسانه ای براه انداختید و عکس تجهیز فلان تنی و بوق بوق ... الان این تجهیزات کجاست و در چه مرحله ای از نصب است
      لیست پیمانکاران را درخواست کنید با شماره تلفن هاشون تا بتونید موثق تر از پیمانکاران اطلاعاتی کسب کنید

دوستانی که سنگین خرید کردند بعنوان سهامدار میتونند چنین درخواستی داشته باشند و روی ان اصرار بورزند
      نگید این سهم را امسال خرید کردید
      بگید سال گذشته 350 خریدم به امید پیشرفت فیزیکی و الان تعدیل شده 270 است !!!!

این شرکت مخوف و کلاهبردار است . خصوصی هم هست و رو هیچیش نمیشه حساب کرد مشخصه از همه چیش
      با جدیت و بانگ بلند شفاف سازی بخواهید این حق شماست
      وضعیت تامین مالی مابقی پروژه را خواهان باشید

اینکه میلیون میلیون بخری به امید قمار و اینده ای مبهم و بشینی کنار که نشد کار یا اینکه بگی چون فلانی معرفی کرده پس دیگه باید خیالمون از همه چی راحت باشه . هرگز قصد جسارت به کسی نیست هرگز و هرگز ، ولی اینجا بازار مالی است
      تعصب به هیچی از سهم و شخص و هیچی مجاز نیست

حتی اگر بگید به تو چه حالا که فروختی برو پی کارت هم دلخور نمیشم ولی این مطلب را دوستانه با حس الفت و دوستی گفتم
      موفق باشید
      بی فور جان درود فراوان
      اتفاقا آدمی بعضی وقتها در اثر زیانهای هنگفت یا تجربیات سنگین به مراحلی و درجاتی از انسانیت میرسه که احساس می کنه باید بنویسه و دیگران هر چه گفتند بگویند
      درود بر شما برای رسیدن به این مرتبت
      بله بهترین پیشنهاد همان است که فرمدید اگر حداقل 10 نفر به سایت شکایات بورس شکایت بکنند shekayate.seo و نکته هایی که شما فرمدید رو از شرکت شفاف سازی کنند حتما مورد رسیدگی قرار میگیره ما تو حق های خاور چنین کردیم
      من البته همان 300 هزار سهم شما رو هم ندارم ولی دوست دارم دوستان سهامدار حقیقی همواره حق طلبی کنند

نظر

• naderi1
        ستاره‌دار(26)
        • Sep 2020
        • 792

ارزش بازار شرکت درحال نزدیک شدن به ارزش بازار زمان خرید حق تقدم در حراج که در ۱۰۰ و کمتر خرید شد.
        حدود ۱.۲ همت!
        در قیمت ۲۰۳ ۲۰۴ تعدادی اضافه شد.
        درصورت افت به زیر ۲۰۰ ت بخشی از پرتفو با این نماد جابجا میشود.
        اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• Mehrsana
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1191

مارک زاکربرگ میگه بزرگترین ریسک، ریسک نکردنه! توی دنیایی که واقعاً سریع در حال تغییر هست، تنها استراتژی که شکستت رو تضمین میکنه ریسک نکردنه!

“The biggest risk is not taking a risk. In a world that’s changing really quickly, the only strategy that is guaranteed to fail is not taking risks.”
          – Mark Zuckerberg

وارن بافت هم میگه ریسک زمانی است که نمیدونی چیکار میکنی! به عبارت دیگه، ریسک مفهمومی است که یک قمارباز و یک سرمایه گذار رو از هم تفکیک میکنه!
          “Risk comes from not knowing what you’re doing.”– Warren Buffett

چارلز داروین هم میگه : قوی ترین یا باهوش ترین گونه ها نیستند که دوام می‌آورند، گونه هایی دوام می‌آورند که بیشتر از همه پذیرای تغییر باشند.

“It is not the strongest or the most intelligent who will survive but those who can best manage change.”– Charles Darwin

درک این سه جمله طلایی در بازارهای مالی فوق العاده با اهمیت هست. توضیح اضافی نمیدم و برای اهل تفکر یه اشاره کفایت میکنه...

نظر

• Javad Paye
            ستاره‌دار(1)
            • Sep 2012
            • 174

سلام و درود
            آیا کسی مقایسه ای بین زنجان و شلرد انجام داده ببینه کدام بهتره با دلیل و منطق؟

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
              درود

حداکثر تا 1درصد از سرمایه جدید شرکت میتونن عرضه کنن ولی روز آخر مستثناست.

خود این موضوع زمینه ساز فساده!

مهلت حق تقدم از 4تا 18 شهریور که جمعا 10روز کاری

اگر فرض کنیم از همان روز نخست هرروز سقف مجاز 61م برگه پر میشد در9روز جمعا میشد 549 م برگه

که باتوجه به 1,356,151,734 حق استفاده نشده بیش از 807میلیون برگ برای روز آخر میماند!

درواقع هرچند این مقرره در ظاهر برای صیانت از حقوق سهامداران وضع شده اما باگ هایی داره که زمینه سوء استفاده رو فراهم کرده.

روز آخر هم مطابق با "تبصره 2 مکرر بند 12 ماده 13 مکرر 2 دستورالعمل اجرايي نحوه انجام معاملات اوراق بهادار در فرابورس ايران"، معامله در روز پایانی حق تقدم بدون اعمال محدوديت دامنه نوسان قيمتي و بدون رعايت محدوديت حجمي انجام خواهد شد!

خود این تعداد بالای حق، دارای ارزش سیت مدیریتیست و درواقع به مانند اینست که سهم مدیریتی رو بطور بلوکی اما زیر تابلو قیمت سهم میخرن!درحالی که قیمت معامله عمده باید بالاتر باشه!!

عرضه سنگین حقوقی دقیقاً از روز شروع معاملات حق تقدم جهت کنترل قیمتی و برنامه خرید در روزهای پایانی بوده وگرنه خود سهم انقدر سهم سیال نداشت. امروز هم دیدیم که چه حجمی عرضه کرد و سهم را از مثبت کامل تا منفی هم برد!
              ===========

هرچند ممکنه تاثیر زیادی نداشته باشه و ضیق زمانی هم داریم اما به عنوان اقدام بی هزینه جهت ارامش خودمان هم که شده بنظر 3 کار رو سهامداران و دارندگان حق حتی انهایی که منتظر هستن قیمت پایینتر بخرن انجام بدن تا حقوقی ها به این راحتی دستکاری قیمتی انجام ندن که از مواردی که لازمه همه حساس باشن اینهاست.

1. تماس باشماره۰۲۱۶۳۷۵ داخلی 5 و توضیح و ثبت گزارش موضوع

2. ثبت شکایت در سایت فرابورس و دریافت کد رهگیری همراه با توضیح موضوع
              فرم رسیدگی به شکایت مشتری

3. ثبت شکایت در سامانه رسیدگی به شکایات سازمان
              سامانه اداره رسیدگی به شکایات و حمایت های حقوقی

هر 3 این اقدام اگر باهم انجام بشه انهم توسط تعداد زیادی از سهامداران میتونه باعث ایجاد حساسیت در امور اینچنینی بشه و برای یک اقدام درست و مطالبه گری بحق باشه. البته امور زیادی وجود داره و خود من بخشی از وقتم مدام به پیگیری ها سپری میشه.

اقدامات دیگر هم میشه انجام داد ولی بی هزینه و بدون صرف وقت خاصی که همه هم امکانش رو دارن همینه فارغ از اینکه چقدر موثر باشه
              ==========

متاسفانه افرادی که در سازمان به اسم کارشناس پاسخ گو هستن کمترین اطلاعات از مقررات و امور اولیه ندارن!
              درود
              در مورد موضوع حق ها پیگیریمون تاحدودی نتیجه بخش بود که قبلا بهش پرداخته شد.
              پیش تر هم در مورد برخی سهم هم گفته شده شاید کمتر فردی به حدی که من در امور مختلف پیگیر هستم اقدام کند که بسیاری مواقع به صلاحدید در سایت مطلبی گفته نمیشود اما نتایج در مواردی گرفته شده.
              مشکل اینست که اکثریت بی تفاوت هستن و برخی هم نه تنها خودشان اقدامی نمیکنن بلکه دیگران را هم منصرف میکنن. با گفتن مطالبی به مانند اینکه تاثیر ندارد و هر موقع زمانش برسد فلان میشود و... گفتنی زیاد است...
              مشکل دیگر اینست که خیلی مواقع سهامدار نمیداند چه چیزی را پیگیری کند و طی تماس ها با سازمان و یا ثبت شکایت در سامانه به اموری اشاره میکند که اغلب نتیجه ای ندارد و پیگیری هم نمیشود. مثلا اینکه چرا فلان سهم منفی است و چرا مثلا حقوقی فروخت و... یا مواردی که معامله عادیست و سهم نیز کلی رشد داشته شاکی از اصلاح و حتی گاها به علت بی اطلاعی از مقررات مطالب بلاوجه مطرح میکند. البته کارشناسان حقوق بگیر سازمان هم طی تماس ها واقعا بی اطلاعیشان از مسائل گاها به حد حیرت میرساندم! که همان نوع پیگیری ها هم بی تاثیر در این موضوع نیست گرچه چیزی از بارشان کم نمیکند.
              در پست بعدی پیشنهادهایی که در مورد ادامه پیگیری وجود دارد و خود نیز طی روزهای اخیر انجام داده ام بطور خلاصه مینویسم و اگر سهامدارن محترم صلاح دانستن انجام بدن. نظر شخصی من اینه که همه سهامداران اقدام کنن ولی باز به هرحال هرجور صلاح میدانید...

این مطالب هم در راستای همان خرید و بلند مدت ماندن با سهم برایم است و پیگیری حق سهامدار و پاسخ گویی نیز تکلیف شرکت است وگرنه اتفاق خاصی که تغییری در برنامه بلند مدتم ایجاد شود رخ نداده است.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

و اما در ادامه پست قبلی مواردی که بنظرم بهتر است پیگیری شوند و خود نیز اقدام کردم از این قراره

موضوع و توضیح که در تماس ها و ثبت شکایات به عنوان پیشنهاد من بطور خلاصه اینست که شرکت اطلاعات بااهمیت خودرا بجای انتشار رسمی از طریق سامانه کدال از طریق کانال تلگرامی خود و یا خبرگزاری ها منتشر کرده مانند ورود تجهیزات و ...این درحالیست که در شرکتی به مانند زنجان که در دست ساخت است و تولید و فروشی ندارد انتشار اطلاعات درصد پیشرفت کار و خرید و ورود و نصب تجهیزات و تامین منابع ارزی و ریالی و... نقش اساسی در تصمیم گیری معامله گران و سهامداران دارد که شرکت در این خصوص اقدامی نکرده است.

مواردی که بهتر است خواسته شود تا شرکت افشا نماید به عنوان نمونه از این قراره:

درصد دقیق پیشرفت فیزیکی پروژه تا به امروز و زمان تقریبی برآوردی شرکت درخصوص افتتاح آن

چه تجهیزاتی برای خرید تاکنون ثبت سفارش شده است با ذکر جزییات.

کدام تجهیزات خریداری شده وارد کشور شده و یا درحال ورود است همراه با ذکر جزییات و ارزش هرکدام از آنها.

آخرین وضعیت تامین تسهیلات ارزی و ال سی که مدیرعامل شرکت پیش تر آنرا اعلام کرده بودند همراه با ذکر جزییات

برنامه های پیش رو شرکت برای راه اندازی و پیشرفت فیزیکی هرچه سریعتر و بدون تاخیر

لیست پیمانکاران شرکت که درحال فعالیت و تحت قرارداد با شرکت هستند.

برنامه شرکت برای انجام مرحله بعدی افزایش سرمایه
                و....

در این راستا مطالب معنونه بطریق ذیل طرح گردند:

1. تماس باشماره۰۲۱۶۳۷۵ (مرکز ارتباط بورس)داخلی 5 و توضیح موضوع و ثبت گزارش

2ثبت شکایت در سامانه رسیدگی به شکایات سازمان به آدرس سامانه اداره رسیدگی به شکایات و حمایت های حقوقی
                ( عنوان متشاکی ناشر اوراق بهادار/نوع فعالیت غیر بورسی غیر فرابورسی و عنوان شکایت هم به عنوان پیشنهاد گزینه ناشران با زیر مجموعه امور سهام و اطلاع رسانی و زیر مجموعه این گزینه نحوه اطلاع رسانی ناشران)

3ثبت شکایت در سایت فرابورس و دریافت کد رهگیری همراه با توضیح موضوع فوق به آدرس زیر: فرم رسیدگی به شکایت مشتری

4. تماس با امور سهام شرکت و اعلام توضیحات و درخواست برای انتقال موضوع به مدیریت و اشخاص مسول جهت اقدام
                شماره تماس 9_02433158111

بهتر است در ثبت شکایات هر شخصی با زبان و متن خود اقدام کند و یک متن واحد مناسب نیست.

پیشنهاد میشود کلیه این ۴ مورد انجام و به یک اقدام اکتفا نشود.

نظر

• پروواز
                  ستاره‌دار(6)
                  • Sep 2020
                  • 5236

با اخبار بنیادی و خرید تجهیزات اساسی، سهم حداقل باید الان در کانال قیمتی ۴۰۰ باشه ولی بازیگران سهم از هر ابزاری استفاده کردن تا سهم را به زیر بکشن و تصمیم گرفتند همه حق تقدمی که از دست دادن را در پایین ترین قیمت ممکن صاحب بشن.
                  طبق اخباری که من دارن، پول حق تقدم را هم نمیدادن ولی هر کس پیگیری میکرد پولشو میدادن.
                  مسئولین شرکت فقط با پیگیری و شکایت پاسخگو خواهند بود. باید پاسخگو باشن که چرا اطلاعات بسیار مهم شرکت را در کدال افشا نمیکنن ولی اطلاعیه دروغ میزارن که مبلغ حق تقدم را اول مهر پرداخت کردند. و ده ها مورد دیگه ….
                  برای نمونه اگر بخوایم با شستان مقایسه کنیم قیمت سهم الان میتونست بالای ۶۰۰، ۷۰۰ باشه !
                  آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2023/10/12, 07:24.

نظر

• Mehrsana
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1191

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                    و اما در ادامه پست قبلی مواردی که بنظرم بهتر است پیگیری شوند و خود نیز اقدام کردم از این قراره

موضوع و توضیح که در تماس ها و ثبت شکایات به عنوان پیشنهاد من بطور خلاصه اینست که شرکت اطلاعات بااهمیت خودرا بجای انتشار رسمی از طریق سامانه کدال از طریق کانال تلگرامی خود و یا خبرگزاری ها منتشر کرده مانند ورود تجهیزات و ...این درحالیست که در شرکتی به مانند زنجان که در دست ساخت است و تولید و فروشی ندارد انتشار اطلاعات درصد پیشرفت کار و خرید و ورود و نصب تجهیزات و تامین منابع ارزی و ریالی و... نقش اساسی در تصمیم گیری معامله گران و سهامداران دارد که شرکت در این خصوص اقدامی نکرده است.

مواردی که بهتر است خواسته شود تا شرکت افشا نماید به عنوان نمونه از این قراره:

درصد دقیق پیشرفت فیزیکی پروژه تا به امروز و زمان تقریبی برآوردی شرکت درخصوص افتتاح آن

چه تجهیزاتی برای خرید تاکنون ثبت سفارش شده است با ذکر جزییات.

کدام تجهیزات خریداری شده وارد کشور شده و یا درحال ورود است همراه با ذکر جزییات و ارزش هرکدام از آنها.

آخرین وضعیت تامین تسهیلات ارزی و ال سی که مدیرعامل شرکت پیش تر آنرا اعلام کرده بودند همراه با ذکر جزییات

برنامه های پیش رو شرکت برای راه اندازی و پیشرفت فیزیکی هرچه سریعتر و بدون تاخیر

لیست پیمانکاران شرکت که درحال فعالیت و تحت قرارداد با شرکت هستند.

برنامه شرکت برای انجام مرحله بعدی افزایش سرمایه
                    و....

در این راستا مطالب معنونه بطریق ذیل طرح گردند:

1. تماس باشماره۰۲۱۶۳۷۵ (مرکز ارتباط بورس)داخلی 5 و توضیح موضوع و ثبت گزارش

2ثبت شکایت در سامانه رسیدگی به شکایات سازمان به آدرس سامانه اداره رسیدگی به شکایات و حمایت های حقوقی
                    ( عنوان متشاکی ناشر اوراق بهادار/نوع فعالیت غیر بورسی غیر فرابورسی و عنوان شکایت هم به عنوان پیشنهاد گزینه ناشران با زیر مجموعه امور سهام و اطلاع رسانی و زیر مجموعه این گزینه نحوه اطلاع رسانی ناشران)

3ثبت شکایت در سایت فرابورس و دریافت کد رهگیری همراه با توضیح موضوع فوق به آدرس زیر: فرم رسیدگی به شکایت مشتری

4. تماس با امور سهام شرکت و اعلام توضیحات و درخواست برای انتقال موضوع به مدیریت و اشخاص مسول جهت اقدام
                    شماره تماس 9_02433158111

بهتر است در ثبت شکایات هر شخصی با زبان و متن خود اقدام کند و یک متن واحد مناسب نیست.

پیشنهاد میشود کلیه این ۴ مورد انجام و به یک اقدام اکتفا نشود.

جناب آقا وحید من با کلیت حرف شما موافقم ولی با شیوه اجراش نه!

اول یه مقدمه کوتاه بگم. ببنید وقتی قراره توی بازار سرمایه در مورد روند معاملاتی یک سهم خاص صحبت کنیم بحث یه چیز هست و زمانیکه روند همون سهم رو در مقایسه با روند کلی بازار بورس و یا در مقایسه با روند کلیه بازارها بررسی میکنیم بحث چیز دیگری است. الان همه میدونیم که دولت با سیاستهای انقباضی که در جهت مهار تورم اخذ کرده پول نقد رو از دست مردم درآورده و همه بازارها در رکود هستن... آگهی های فروش فوری و زیر قیمت ملک و خودرو و ... که به علت نیاز مالی شدید افراد گذاشته میشه اثبات کننده این مدعاست. پس بطور خلاصه اگه نماد زنجان رو در یک مقیاس بزرگ و در سطح کلان ببنیم روند معاملاتی سهم خیلی غیرطبیعی نیست. شرکتی که هنوز هیچ تولیدی نداره و بارها وعده وعیدهای الکی در زمینه راه اندازی داده در بازار بورسی که نمادهای با P/E fw زیر 5 توش فراوونه آنچنان جذاب نیست که بگیم داره توش دستکاری میشه و ... این ذهنیت های دایی جان ناپلونی عموماً از عدم اطلاع از وضعیت سودآوری و بنیادی باقی نمادهای بورسی یا باقی بازارها نشآت میگیره... من شخصاً روند غیرطبیعی خاصی توی روند سهم در مقیاس بزرگ نمیبینم...

در مقیاس کوچک و بررسی روند خود سهم هم باید قبول کنیم که بیش از 1.3 میلیارد حق تقدم با قیمت نازل فروش رفته و اکثر کسانیکه خریدن یا توی سود هستن یا سربه سر و هدف خیلی از این خریداران هم سرمایه گذاری بلندمدتی نبوده و اومده بودن یه نوسانی بگیرن و برن... پس اینکه سهم فروشنده داره چیز عجیبی نیست و وقتی توی بازار حجم معاملات در حد 3-4 همت هست پولی نیست که بیاد سهمو در این قیمتها بخره و ببره بالا... پس از این منظر هم من چیز عجیبی نمیبینم...

ممکنه عده ای توی این شرایط سوء استفاده کرده باشن و از سهم نوسان گرفته باشن و الانم همین کار رو بکنن ولی این کار هم در همه نمادها انجام میشه و مختص این نماد نیست. هر سهمی بازیگر یا بازیگرانی داره که روندرو میسازن... اینکه شرکت پول حق تقدم رو دیر داده یا نه و ... رو من اطلاعی ندارم ولی ممکنه شیطنت کرده باشن..

خب از این حرفها که بگذریم میرسیم به بحث پاسخگو کردن شرکت در خصوص وضعیت اجرای پروژه ها و زمان راه اندازی شرکت و .... من احتمال میدم بخاطر یه سری مسائل سیاسی و اجتماعی و.... شرکتها تمایلی ندارن اطلاعات نهانیشون رو به صورت شفاف اعلام کنن... باز به نظرم این شرکت و مدیریتش در این زمینه داره خوب عمل میکنه... نمونه آخرش این خبر زیره که هم خیلی سریع افزایش سرمایه رو ثبت کردن و هم بلافاصله خبرش رو گذاشتن روی خبرگذاریها... پس منصفانه اگه قضاوت کنیم عملکردشون در این زمینه قابل قبول بوده

نظر

• Mehrsana
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1191

آقا وحید اینکه چند ده نفر زنگ بزنن یا شکایت کنن به سازمان بورس و فرابورس و امور سهام و ... و به قول شما با ادبیات خودشون که شاید غیرمحترمانه هم باشه پیگیری کنن نتیجه مثبتی بر روند سهم نخواهد داشت چون نه فن مذاکره بلدن و نه قطعاً اطلاعات شما رو دارن. تازه ممکنه سازمان بیاد نماد رو متوقف کنه یا تحت احتیاط بزاره یا خود شرکت بخاطر بی احترامی یه عده دیگه جواب تلفن هم ندن و بی تفاوت بشن ... هر کدوم از این موارد باعث فرار سرمایه گذاران جدید میشه و من قبلاً تجربه این قبیل کارها رو در نمادهای دیگه دیدم...

علی ایحال پیشنهاد من برای پاسخگو کردن شرکت اینکه شما یه گروه توی تل.گرام یا وات.ساپ یا یه شبکه اجتماعی دیگه بزنی... افرادی که از یه مقداری به بالا سهم دارن رو عضو کنی مثلاً حداقل یک میلیون سهم به بالا... بعد به پشتوانه این گروه از طریق امور سهام با مدیریت وقت ملاقات بگیری و حداقل 5 نفر دیگه هم که تعداد سهام بالایی دارن و مناسب جلسه هستن رو به عنوان نماینده سهامداران خرد با خودت ببری ... اونجا سئوالات مطرح بشه و جواب ها دریافت بشه... خروجی جلسه هم میتونه توی گروه یا روی سایت شرکت بازنشر بشه... این جلسات میتونه بصورت مستمر و مثلاً ماهانه برگزار بشه... من شخصاً قبلا این کار رو روی یه نماد دیگه کردم و جواب هم گرفتم... اینجوری مدیریت شرکت با شما احساس راحتی میکنه و شما رو واقعاً سهامدار شرکت میدونه نه یه گروه نوسان گیر که دنبال باد کردن و خالی کردن سهمه... برای کسانیکه سرمایه بزرگی روی این سهم گذاشتن هم ارزش داره براش وقت بزارن و ماهی یه بار یه جلسه برن...

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

درود
                        ضمن تشکر از اشتراک نظر دوستان در خصوص این موضوع
                        درمورد مطلب جناب Mehrsana عزیز به هرصورت اختلاف نظر درمورد شیوه و روش اقدام طبیعیست.

مطالبی که گفتم هم فارغ از بحث قیمت فعلی و نحوه معاملات و... بود (هرچند در این زمینه هم حرف وجود دارد) و بطور کلی از دید من هم امر غیر طبیعی انچنانی در سهم رخ نداده بنا به وضعیت کلی اقتصاد و بازار باید وضعیت نماد را ارزیابی کرد ولی فعلا محل صحبتم نبود.

درمورد پیشنهادتان هم خوب است و خودم نیز بطریق مشابه فکرهایی داشتم ولی فعلا از دید من همین موارد که گفتم با لحاظ همه جوانب در مقطع فعلی بهترین شیوه است. بسیاری مواقع پیگیری ها را بنا به صلاحدید در سکوت انجام میدم و اعلامش نمیکنم.

موضوعی که اتفافا خود نیز در پست قبلی بهش اشاره کردم نحوه اطلاع رسانی بود. شرکت اگر بکل بنا به دلایل قصد نداشت اطلاع رسانی کند یک بحث بود ( هرچند باز چیزی از پیگیری ما کم نمیکرد) ولی به عنوان مثال چند ماه پیش که تجهیز آمونیا کانوِرتُر واحد آمونیاک پتروشیمی زنجان وارد کشور و سپس به سایت پروژه رسید شرکت در کانال تلگرامی خودش و برخی خبرگزاری ها این موضوع را اطلاع رسانی کرد و در صداوسیمای استانی هم گزارش درموردش پخش شد و در تیتر اخبار استان هم اعلام شد ولی اثری از ان در کدال به عنوان افشا اطلاعات نیامد! این در حالیست که چند وقت بعد از ان خبر مربوط به مشکل در برق شرکت فورا از کدال افشا گردید!

علی ایحال از دید من به عنوان پیشنهاد فعلا بهترین شیوه فارغ از اینکه قیمت چند است( برفرض الان ۳برابر این بود هم همین اقدامات را پیشنهاد میدادم) و اینکه شرکت در انتشار اخبار و... خوب عمل کرده یا خیر؛ انجام این اقدامات بطور کامل توسط همه سهامداران و ترغیب دیگر سهامداران جهت اقدام با جدیت و دقت تا حصول نتیجه است. موارد دیگر مثل دیدار حضوری با مدیریت و... هم در اینده احتمال انجام است.

درمورد احتمال توقف و یا تعلیق نماد هم دور از ذهن نیست و این احتمال وجود داره که شخصا از آن استقبال میکنم. درسته که بلند مدت با سهم هستم و در نهایت هم انچه باید رخ بده ولی حق من سهامدار است که اطلاعات مهم رو از کدال ببینم که دقیق تر و مستند تر است. حالا چندروزی برفرض نماد به این علت متوقف گردد بنظر اتفاق خوبیست. من فکر میکنم مدیران شرکت تجربه و تخصص آنچنانی در مسائل مرتبط با بازار سرمایه ندارند و مطمئنا تسلط ما به مراتب بیشتره. البته شرکتهای بازار پایه تاحدودی الزامات متفاوته.

یک خبر هم اینکه علیرغم تعطیلی امروز بازار، از سازمان ساعتی پیش بامن تماس گرفتن و درمورد شکایت طرح شده توضیحات رو ارائه دادم و مقرر شد اگر این اقدام نتیجه نداد با شماره دیگر تماس بگیرم و مطالب دیگر....

پیگیری دیگر از جمله بروز کردن کارشناسی درخصوص تجدید ارزیابی و... هم است که قبلا هم عنوان شد که بزودی اقدامات مشابه درمورد اون هم انجام میشه.

نظر

• b4city
                          عضو فعال
                          • Nov 2020
                          • 4097

جناب وحید موارد خوبی را برای پیگیری مطرح کردند
                          شرکت های وب هم زمانی بود همین کارو میکرد
                          مدیر عاملش در فضای مجازی شده بود خبر پخش کن و کدال را گذاشته بود کنار

البته اون شدت کارش بسی بالاتر بود و بدون پیگیری ، نماد مدت زمانی را تعلیق شد
                          اتفاقا با پیگیری و جدیت در این کار ، تعلیق به نفع نماد زنجان است . فعلا که شرکتی در کار نیست باید گفت نماد
                          فقط یک نماد در حال معامله است

نظر

• naderi1
                            ستاره‌دار(26)
                            • Sep 2020
                            • 792

مصطفی طاهری نماینده زنجان و طارم در مجلس روز پنجشنبه ۲۰مهر ۱۴۰۲ در نشست خبری:

درباره اقدامات انجام شده در بحث پتروشیمی هم گفت: در حال حاضر پیشرفت فیزیکی این پروژه بیش از ۵۰ درصد است و تا پایان سال به بالای ۷۸ درصد خواهد رسید و تلاش می‌کنیم تا سال بعد به بهره‌برداری برسد.

اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

چون از حق تقدم زیاد برداشته بودم، قصد ندارم نقدینگی بیشتری به این سهم اختصاص بدم وگرنه زیر ۲۰۰ اوکازیون حساب میشه. از قیمت حق هم ارزون تر میفته و خواب پول شرکت در افزایش سرمایه هم نداره.
                              امروز در صف خرید فردا هم معامله شد ببینیم فردا چی میشه

نظر

• تاران
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 958

فرصتی که شاید تکرار نشود

نظر

در حال کار...
                                X