صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تاران
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 958

پاسخ : صنايع كشاورزي وكود زنجان (زنجان)

با سلام
    چارت زنجان
    تریگر ورود تثبت بالای250 تومن
    این سهم میتواند پدیده شود
    حد ضرر 200 تومن

[/IMG]

نظر

• آخرین سامورایی !
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2022
      • 2538

از محدود سهامی که در سبد داشتم و امروز منفی نخورد یکی همین زنجان بود باز دمش گرم
      نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

در اصل توسط زندگی بدون بورس هرگز! پست شده است View Post
        از محدود سهامی که در سبد داشتم و امروز منفی نخورد یکی همین زنجان بود باز دمش گرم
        اوضاع بورس به کجا کشیده شده که همین که منفی نمی خوریم می گیم خدایا شکرت.
        پول بی زبون رو ریختیم توو بورس به جای اینکه سود کنیم هر روز داریم منفی می خوریم.
        اگه اول سال طلا خریده بودیم تا حالا دو برابر شده بود.
        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• سهامدارعمده
          عضو فعال
          • Jan 2022
          • 1198

چند وقت پیش که علامه دهر بودی و میگفتی وام میگیرم سهام بخرم وارزشمنده و...
          گفتم بشین یه کم یاد بگیر کم حرف بزن هی حرافی کردی حرفای صد من یه غاز
          الانم افتادی به دمش گرم دمش گرم
          قابل ترحم هم نیستی از بس وراجی یه دندگی کردی
          فکر کردی همه چی بنیادی و ارزندگیه نه فقط فقط ورود پول.والسلام
          هر وقت از بازار موازی خارج شدم میام اون پایین پایینا میخرم .
          انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• Dexterous
            ستاره‌دار(35)
            • May 2012
            • 694

نازنینی تو ولی در حد خویش

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
            الانم افتادی به دمش گرم دمش گرم

از کی تا حالا سیگنال معکوس تالار، به مقام استادی رسیده معامله یاد اینو و اون میده؟

جسارته ولی، به نظرم شما به همین اکتفا کنی که «چی بخریم و چی نخریم» کفایت میکنه
            دوستان دیگه یاد گرفتن از سخنان گهربارتون چه طور بهره برداری کنن

بیش ازینش بیم این دارم که در آبرو و اعتبار روز افزونتون خلل ایجاد کنه
            ارادتمند همیشگی شما دکس

الله الله پا منه زاندازه بیش

Dexter is to kill killers
            DEXTEROUS too
            من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

الانم افتادی به دمش گرم دمش گر
              فرق من با جنابغالی اینه که من اگر سود کنم نیز زیاد روش مانور نمیدم و بیشتر زیانم رو میگم

اما شما استاد دروغ و مغلطه هستی زیانت هم سود جلوه میدهی هیچی هم از بازار بلد نیستی حتی نمیتونی در مورد بازار یه تحلیل تکنیکال یا تحلیل بنیادی کنی

فقط هروقت صعود بازار گله ای شد جای امثال شماست برو همراه گله البته مثل بز لنگ بیا....

بار اولمان نیست که این بازار رو سرمان خراب کردند انشالله که زنده باشیم و اخرین بارمان نیز نباشد هر بار جان بدر بردیم با تعداد سهام بیشتر!!!!!!!!

این صندوقهای طلایی هم که میگفتی هرکه خریده 10درصد تو ضرره!!!!!! برو خدای جای دیگه روزیت بده خدا روشکر همه شناختنت بعنوان دروغگوی غلط انداز.....

یه برگ همین سهم زنجان به کل دروغهات نمیدم ...... زورت گرفتی که چرا لو دادم که دروغگویی و برملا شدی...

نظر

• سهامدارعمده
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1198

پاسخ : نازنینی تو ولی در حد خویش

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

از کی تا حالا سیگنال معکوس تالار، به مقام استادی رسیده معامله یاد اینو و اون میده؟

جسارته ولی، به نظرم شما به همین اکتفا کنی که «چی بخریم و چی نخریم» کفایت میکنه
                دوستان دیگه یاد گرفتن از سخنان گهربارتون چه طور بهره برداری کنن

بیش ازینش بیم این دارم که در آبرو و اعتبار روز افزونتون خلل ایجاد کنه
                ارادتمند همیشگی شما دکس

الله الله پا منه زاندازه بیش

خیلی جالبه هر روز که بورس میریزه با پر رویی هر چه تمام تر دست بالا رو مبگیرید .
                فکر کنم شما هر روز تو سودید.
                نگران من نباش من بیست درصد بالاتر ولی تو یه بازار مطمئن وارد میشم

نظر

• سهامدارعمده
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1198

فرق من با جنابغالی اینه که من اگر سود کنم نیز زیاد روش مانور نمیدم و بیشتر زیانم رو میگم

اما شما استاد دروغ و مغلطه هستی زیانت هم سود جلوه میدهی هیچی هم از بازار بلد نیستی حتی نمیتونی در مورد بازار یه تحلیل تکنیکال یا تحلیل بنیادی کنی

فقط هروقت صعود بازار گله ای شد جای امثال شماست برو همراه گله البته مثل بز لنگ بیا....

بار اولمان نیست که این بازار رو سرمان خراب کردند انشالله که زنده باشیم و اخرین بارمان نیز نباشد هر بار جان بدر بردیم با تعداد سهام بیشتر!!!!!!!!

این صندوقهای طلایی هم که میگفتی هرکه خریده 10درصد تو ضرره!!!!!! برو خدای جای دیگه روزیت بده خدا روشکر همه شناختنت بعنوان دروغگوی غلط انداز.....

یه برگ همین سهم زنجان به کل دروغهات نمیدم ...... زورت گرفتی که چرا لو دادم که دروغگویی و برملا شدی...
                  صندوق طلا؟
                  من خریدم ؟
                  میشه پیام منو بیاری بالا
                  بعد میشه اون ده درصد زیان رو نشون بدی
                  من فقط تو بازار فیزیکی خرید داشتم وفقط هم ورود پول به صندوق های طلا رو پیش بینی کرده بودم .
                  اتفاقا یه بمب وسط تهران بخوره صندوق طلا با بورس میره تو کما بچه جون
                  جفتشون یه برگه گواهیه

نظر

• سهامدارعمده
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1198

خیلی جالبه سابقه معاملاتی صندوق های طلا تو سایت هست با پر رویی تمام میگن ده درصد تو ضررن جل الخالق.

نظر

• آخرین سامورایی !
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2022
                      • 2538

خیلی جالبه سابقه معاملاتی صندوق های طلا تو سایت هست با پر رویی تمام میگن ده درصد تو ضررن جل الخالق.

چرا حالا حالت بد میشه وقتی بهت میگن در زیانی؟ چون قصد غلط اندازی داری دیگه ایدیت هم مشخصه با همین طرز فکر ایجاد کردی

قبلا هم که خرید و فروشهات می نوشتی و هفته ای 2بار مینوشتی نقد شدم مشخصه که کل سرمایه ات به اندازه پول یه یخچال ساید هم نیست وگرنه کسی که سرمایه زیاد داشته باشد باید برای نقد شدن حداقل 6ماه بهش وقت بدی چون معمولا چنین سرمایه هایی همیشه حداقل 5تا نماد متوقف در سبد دارند چه رسد به مسائل دیگه

سعی کن خودت را به اندازه ای که هستی نشان بدی و به اندازه سواد و سرمایه ات در مورد بازار حرف بزنی....... پیشنهاد ویژه اینه که ایدیت را به کوتوله بازار تغییر بدی... حالا 10تا سکه خریده باید همه رو کچل کنه....... وقتی سکه یه میلیونی من تحلیل میکردم که 5میلیون رو میبینه کجا بودی انموقع امثال جنابعالی به مخیله شان هم نمیرسید....

هر وقت سکه خریدی 30میلیون و گفتی تارگتش 150میلیونه در بازه یکساله و انرا دید و در منفیهاش هم نشان دادی که داری!!!! انوقت درسته

الان صرفا برخی سهام بازار چنین تارگتهای چند برابری دارند ولاغیر که انهم تو نه سوادش داری نه صبرش........
                      آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2024/02/12, 22:36.

نظر

• سهامدارعمده
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1198

چرا حالا حالت بد میشه وقتی بهت میگن در زیانی؟ چون قصد غلط اندازی داری دیگه ایدیت هم مشخصه با همین طرز فکر ایجاد کردی

قبلا هم که خرید و فروشهات می نوشتی و هفته ای 2بار مینوشتی نقد شدم مشخصه که کل سرمایه ات به اندازه پول یه یخچال ساید هم نیست وگرنه کسی که سرمایه زیاد داشته باشد باید برای نقد شدن حداقل 6ماه بهش وقت بدی چون معمولا چنین سرمایه هایی همیشه حداقل 5تا نماد متوقف در سبد دارند چه رسد به مسائل دیگه

سعی کن خودت را به اندازه ای که هستی نشان بدی و به اندازه سواد و سرمایه ات در مورد بازار حرف بزنی....... پیشنهاد ویژه اینه که ایدیت را به کوتوله بازار تغییر بدی... حالا 10تا سکه خریده باید همه رو کچل کنه....... وقتی سکه یه میلیونی من تحلیل میکردم که 5میلیون رو میبینه کجا بودی انموقع امثال جنابعالی به مخیله شان هم نمیرسید....

هر وقت سکه خریدی 30میلیون و گفتی تارگتش 150میلیونه در بازه یکساله و انرا دید و در منفیهاش هم نشان دادی که داری!!!! انوقت درسته

الان صرفا برخی سهام بازار چنین تارگتهای چند برابری دارند ولاغیر که انهم تو نه سوادش داری نه صبرش........
                        اینکه من دو زار دارم یا فلان میلیارد یا اسم آیدی چیه برات نون آب نمیشه
                        همینکه خروج به موقع رو تشخیص ندادی یعنی چیزی بارت نیست
                        حالا بیا بگو من با هدف ده سال دیگه خریدم و ما سهام داری میکنیم.
                        اینکه زیان میسازی تو این تورم و افزایش روز افزون قیمت ها یعنی والمعطلی.
                        حالا تا صبح بیا مداحی کن.بای.

نظر

• naderi1
                          ستاره‌دار(26)
                          • Sep 2020
                          • 792

ظاهرا این تاپیک و سهم نباید آرام و بی حاشیه بماند!!

یک مدت که عده ای با غرض و ... جو را بهم ریخته بودند که سرجای خود نشانده شدند و بازهم...
                          امیدوارم جو آرام و تحلیلی حاکم شود.
                          اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• وحید 20
                            ستاره‌دار(98)
                            • Mar 2011
                            • 29911

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

سرانجام مدیر عامل شرکت پاسخ سوالات من رو در کدال منتشر کرد. عینا سوالات من است.

البته یک مقدمه ای هم درخصوص علت این نامه نگاری و مثالهایی از انتشار اطلاعات در شبکه های اجتماعی و صداوسیما بجای کدال نوشته بودم که در انتهای نامه هم به آن قسمت نامه ام پاسخ داده.

قبلا در شرکتهای دیگری هم اقدامات مشابهی انجام و برخی شرکتها را ملزم به شفاف سازی کردم که در اغلب آنها بنا به مصالحی در سکوت اقدام شده است.

در مجموع اطلاعات نسبتا دقیقی را آقای مدیری در پاسخ به نامه من منتشر کرده است که بسختی میشد آنها را از طرق دیگر کسب کرد.
                            درود

اقدام مجدد صورت گرفت و این بار مکاتبه نسبتا مفصلی رو انجام دادم که در ۵محور است که بخشی از آن در ادامه و تکمیل پاسخ های نامه قبلی و برخی موارد دیگر است.
                            فعلا اینجا ریز نمیشم تا احیانا تاثیرگذاری در پاسخ و اقدام احتمالی شرکت بنا به برخی مسائل نداشته باشد.
                            فقط مورد پنجم که از شرکت خواستم تا پاسخ دهند رو اشاره میکنم و سایر موارد درمورد پیشرفت پروژه و مواردی است که اخیرا در رسانه ها طرح شده است.
                            مورد پنجم:
                            باتوجه به برنامه مرحله دوم افزایش سرمایه شرکت، از آنجاییکه در قسمت افزایش سرمایه از محل مازاد تجدیدارزیابی دارایی ها بیش از ۶ماه از تاریخ ارائه گزارش کارشناسان رسمی دادگستری گذشته است و طبق تبصره ماده ۱۹ قانون کارشناسان رسمی دادگستری نظریه مذکور تا ۶ماه معتبر بوده است، لذا بدليل اتمام مهلت شش ماهه گزارش كارشناسي رسمی دادگستری در رابطه با ارزش گذاری زمین‌های شرکت و همچنین با درنظر گرفتن میزان تورم موجود در املاک پس از تاریخ ارائه کارشناسی( باتوجه به رشد قابل توجه نرخ ارز پس از انجام کارشناسی قبلی و رشد نرخ املاک)، برنامه هيات مديره در جهت رعایت صرفه و صلاح سهامداران شرکت و گزارش کارشناسی جدید و بازنگری در گزارش توجیهی افزایش سرمایه....

امیدوارم این بار هم شرکت پاسخ گو باشد.
                            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

درود

اقدام مجدد صورت گرفت و این بار مکاتبه نسبتا مفصلی رو انجام دادم که در ۵محور است که بخشی از آن در ادامه و تکمیل پاسخ های نامه قبلی و برخی موارد دیگر است.
                              فعلا اینجا ریز نمیشم تا احیانا تاثیرگذاری در پاسخ و اقدام احتمالی شرکت بنا به برخی مسائل نداشته باشد.
                              فقط مورد پنجم که از شرکت خواستم تا پاسخ دهند رو اشاره میکنم و سایر موارد درمورد پیشرفت پروژه و مواردی است که اخیرا در رسانه ها طرح شده است.
                              مورد پنجم:
                              باتوجه به برنامه مرحله دوم افزایش سرمایه شرکت، از آنجاییکه در قسمت افزایش سرمایه از محل مازاد تجدیدارزیابی دارایی ها بیش از ۶ماه از تاریخ ارائه گزارش کارشناسان رسمی دادگستری گذشته است و طبق تبصره ماده ۱۹ قانون کارشناسان رسمی دادگستری نظریه مذکور تا ۶ماه معتبر بوده است، لذا بدليل اتمام مهلت شش ماهه گزارش كارشناسي رسمی دادگستری در رابطه با ارزش گذاری زمین‌های شرکت و همچنین با درنظر گرفتن میزان تورم موجود در املاک پس از تاریخ ارائه کارشناسی( باتوجه به رشد قابل توجه نرخ ارز پس از انجام کارشناسی قبلی و رشد نرخ املاک)، برنامه هيات مديره در جهت رعایت صرفه و صلاح سهامداران شرکت و گزارش کارشناسی جدید و بازنگری در گزارش توجیهی افزایش سرمایه....

امیدوارم این بار هم شرکت پاسخ گو باشد.
                              درود

برخی دوستان سوال درمورد 4بند دیگر داشتند که خلاصه را مینویسم:

1.درصد دقیق پیشرفت فیزیکی پروژه تا به امروز و زمان تقریبی برآوردی شرکت درخصوص افتتاح آن باتوجه به نامه قبلی منشره در کدال که در پاسخ به سوال اول تصریح گردیده است که به دلیل تاخیرات در تامین مالی از محل منابع صندوق توسعه ملی تغییرات تاریخ تکمیل طرح بروز رسانی خواهد شد. لذا درخواست اعلام تاریخ بهره برداری از پروژه و بروز رسانی زمان اعلامی قبل....

۲.باتوجه به تخلیه پنج نگله تجهیز وارداتی جدید از اروپا در مجتمع بندری شهید رجایی (بندرعباس) جهت حمل و انتقال به مجتمع پتروشیمی زنجان که در تاریخ ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ از طریق کانال تلگرامی شرکت اطلاع رسانی گردید، آخرین وضعیت تجهیزات مذکور در خصوص ترخیص و حمل به مجتمع پتروشیمی زنجان چگونه است و آیا وارد سایت شرکت شده است یا خیر و درصورت عدم ورود زمان براوردی آن را بفرمایید.

۳.باتوجه به پاسخ به سوال شماره ۴ در نامه شماره ۰۲۱۰_۵۵۱۰ مورخ ۱۴۰۲/۸/۱۶ منتشره در سامانه کدال، اعلام گردیده است که اعتبار اسنادی گشایش یافته قبلی تا تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۰ معتبر است.در این خصوص لطفا آخرین وضعیت تمدید و همچنین وضعیت تامین مالی ارزی شرکت از محل منابع صندوق توسعه ملی که قبلا به تصویب رسیده است را تشریح نمایید.

۴.باتوجه به خبر منتشره در کانال اطلاع رسانی شرکت در تاریخ 17دی1402 درخصوص بازدید آقای مرتضی شاه‌میرزایی (معاون محترم وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی) که به نقل از ایشان تاکید گرده است:"در گام نخست پیگیر هستیم که طرح با توجه به برنامه جدیدی که تدوین شده ساخته شود سپس طرح‌های زنجیره ارزش آن مطالعه و اجرایی شود: در این خصوص لطفا توضیحاتی جهت روشن شدن برنامه جدید مذکور و همچنین طرح های زنجیره ارزش افزوده ارائه گردد. همچنین در همین راستا استاندار محترم زنجان در نشست خبری که به تاریخ 10بهمن1402 در خبرگزاری فارس منتشر و در روزنامه صدای زنجان به تاریخ 11بهمن نیز انعکاس یافته تصریح داشته است که مشکلات مالی پتروشیمی زنجان حل گردیده است. لطفا در این باره نیز جهت تنویر ذهن سهامداران توضیحات ارائه شود.

۵.باتوجه به برنامه مرحله دوم افزایش سرمایه شرکت، از آنجاییکه در قسمت افزایش سرمایه از محل مازاد تجدیدارزیابی دارایی ها بیش از ۶ماه از تاریخ ارائه گزارش کارشناسان رسمی دادگستری گذشته است و طبق تبصره ماده ۱۹ قانون کارشناسان رسمی دادگستری نظریه مذکور تا ۶ماه معتبر بوده است، لذا بدليل اتمام مهلت شش ماهه گزارش كارشناسي رسمی دادگستری در رابطه با ارزش گذاری زمین‌های شرکت و همچنین با درنظر گرفتن میزان تورم موجود در املاک پس از تاریخ ارائه کارشناسی( باتوجه به رشد قابل توجه نرخ ارز پس از انجام کارشناسی قبلی و رشد نرخ املاک)، برنامه هيات مديره محترم در جهت رعایت صرفه و صلاح سهامداران شرکت و گزارش کارشناسی جدید و بازنگری در گزارش توجیهی افزایش سرمایه را تشریح بفرمایید.
                              ......

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

در معاملات روز دوشنبه "شركت بازرگاني كام ياب كام گلستان" وارد سهامداران بالای 1درصد شرکت شد و در روز سشنبه نیز به خرید خود ادامه داده است.
                                =================
                                ادامه خریدهای این حقوقی در ۷اسفند و اضافه شدن یک شخص حقیقی به لیست سهامداران بالای یک درصد

نظر

در حال کار...
                                X