کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
برخی باوجود اینکه نگاه بلند مدت درمورد سهم را اعلام میکردند ولی در روز های اخر بجای خرید حق تقدم خود سهم را خریدند و استدلالشان هم این بود که چون حق مدتی طول میکشد تبدبل به سهم شود پس همان سهم با قیمت بیشتر بهتر است!
اگر دید کوتاه مدت باشد میتوانست درست باشد وگرنه کسی که قصدش بلند مدت و ماندن با سهم اقلا تا ۲ الی ۳سال بعد است هرکدام ارزانتر است اولویت است.
کسی که حق را در حراج ۹۰ تا ۱۰۰تومان خرید درصورت افت سهم به ۲۰۰تومان بازهم در ضرر نیست آنهم در این بازار که اکثر سهم ها افت کردن و یا درجا زدن
ولی ان فردی که در ۲۴۰ خرید درصورت افت تا ۲۰۰ نزدیک ۲۰درصد در ضرر میرود. هرچند بلند مدت این میزان چندان مهم نیست.
اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن
اول اینکه از اول هرکسی درمورد این سهم نوشته دید کمتر از ۲ ۳ سال کمتر نداشته و اگر کسی با هدفی بجز این خریده کارش غلط بوده. حالا تضمینی هم نیست ممکن است این سرمایه گذاری جواب ندهد. ذات بازار این است کما اینکه درمورد سایر نمادها و بازارها هم چنین است. مثل برخی به سهم تعصب نداریم.
ثانیا این سهم هم یک سهم در سبدم و هیج تعصبی مثل برخی ندارم که بعد از ۲۰برابر شدن فلان سهم بیایم و بگویم به ابتدای رشد هم نرسیده و یک عده را بدبخت کنم بلکه حرف از حق ۹۰تا ۱۰۰تومانی است و اگر رشد کرده بود نمیخریدیم.
ثالثا در مطلب قبل خودم نوشتم چندان فرق نمیکند چنددرصد بالا پایین خریدن برای بلند مدت و این حرف خودم است نیاز به تکرار نیست
رابعا وقتی گفته میشود چندان فرق ندارد به معنای آن نیست هیچ فرقی ندارد بلکه فرق اساسی ندارد. برفرض ۱۰ میلیارد تومان بخرم همان ۲۰درصد میشود ۲میلیارد تومان و نمیتوان گفت هیچ فرقی ندارد.
خامسا کسی حرف از ۵تومان نزد و همینطور ۵۰۰تومان!!!! با قیمت ۲۰۰تومان سهم اختلاف ۵۰۰ تومانی( گرانتر خریدن ۵۰۰تومان نسبت به سهم) یعنی ۲۵۰ درصد فاصله! مگر قرار است طی ۳سال بقیه بازار چه کند که ۲۵۰ درصد اختلاف برای خریدار فرق نکند!! چه بسا خیلی ها کل بازدهی ۳سالشه شان ۲۵۰ درصد هم نشود.
این سهم را بلند مدت خریدیم و هیچ تعصبی هم نداریم و برخی که سهم را ندارن بیشتر گویا نگرانن! اگر چندبرابر شد و عده ای امدن گفتن بخرید ان موقع باید ایراد گرفت که خودم نفر اول هستم.
با ثبت افزایش هم حتی زیر ۲۰۰ هم بیاید مشکلی نیست کل بازار منفی بوده تقریبا این چند وقت و همینکه خرید حقمان سربه سر هم در این وضع بازار باشد راضی کنندست.
در روزهای پذیره نویسی بیشتر خود سهم را خریدم به امید صف های خرید بعد از بسته شدن بازی حق ها، فعلا که تیرمون به سنگ خورده و انگار هنوزم بازی ادامه داره !
با شرایط بازار و بازی های روی سهم، خرید سهم در زمان پذیره نویسی اشتباه بود. معما چو حل گردد آسان شود !
در این بازار سراسر دستوری با بازیگران مافیایی هر چیزی امکان پذیر هست. شرکت چون زورش میرسه مطالبات و امانت سهامداران را نمیده که پول نقد حاصل از فروش حق تقدم ها هست اونوقت ما انتظار داریم سهم در تابلو معاملات مطابق پیش بینی حرکت کنه.
خلاصه اینکه غیرخودی ها که در پذیره نویسی دور برداشتن را بیرون خواهیم کرد وگرنه صعودی در کار نیست. با بورس قبیله ای ایران و شرکت بازار پایه ای زنجان سر و کار داریم کم الکی نیست که. زمانی قیمت ۵ برابر میشه که همش واس خودمون باشه:D
درود و ارادت به همگی
ضمن احترام به نظر جناب نادری ... اختلاف 200 تا 500 میشه 150% نه 250%
حق های خرید شده در حراج چندی قبل هنوز در پرتفوی من باقی است
البته هنوز حق ها به عنوان سهم ننشسته در پرتفوی ولی قاعدتا با ثبت افزایش سرمایه باید حذف میشد
درود و ارادت به همگی
ضمن احترام به نظر جناب نادری ... اختلاف 200 تا 500 میشه 150% نه 250%
حق های خرید شده در حراج چندی قبل هنوز در پرتفوی من باقی است
البته هنوز حق ها به عنوان سهم ننشسته در پرتفوی ولی قاعدتا با ثبت افزایش سرمایه باید حذف میشد
سلام
احتراما هرچند مطلب اولیه خودتان درمورد درصد که اشتباه بود را ویرایش کردید ولی همین مطلب ویرایش شده هم دقت نداشتید به مطلب ارسالی من و اشتباه است.
صریحا نوشتم اختلاف ۵۰۰ تومانی نه قیمت ۵۰۰ تومانی و داخل پارانتز هم توضیح داده شده گرانتر خریدن ۵۰۰ تومان نسبت به سهم.
پس ۲۰۰تومان و ۷۰۰تومان مطرح بود در مطلب( ۵۰۰ اختلاف)که میشود همان ۲۵۰ درصد که نوشتم.
در مورد قسمت بعدی مطلبتان هم روال بر اینست که حق تقدم های عادی در هنگام نزدیک شدن به زمان عرضه حق های استفاده نشده از پرتفوی حذف میشوند ولی حق تقدم هایی که در حراج (استفاده نشده )خرید کرده ایم همزمان با اضافه شدن سهم به سبد حذف میشوند و صرف ثبت تاثیر ندارد. اقلا چندمورد که اخیرا داشتم چنین بود و صبح روزی که سهم به پرتفوی اضافه شد حق حذف گردید.
زمان اضافه شدن بعد از ثبت معمولا ۳ ۴ روزکاری است ولی در مورد نمادهای بازار پایه گاهی شده تا ۲هفته هم اگر اشتباه نکنم طول کشیده و در واقع وقت ثابتی ندارد. ممکنه است فردا بیاید و ممکن هم است زمان ببرد که برخی کارهای اداری سپرده گذاری و... و البته هم شرکت و هم سپرده گذاری هردو دخیل هستن.
موید باشید
احتمالا دوشنبه یا 4 شنبه قابل فروش بشه
215 تا 220 قیمت
درود
رو چه حسابی؟ اطلاعیه شرکت که در کدال گفته افزایش را ثبت کردیم؟؟
شاید در عمل ثبت نکرده باشد یا صرفا بفکرش باشند!!!
وجه حقهای استفاده نشده هم در کدال اطلاعیه دادند که یک مهر برای همه واریز کردیم در حالیکه کذب بود و برای یه نفر هم واریز نکرده بودند!!!
امروز 9 مهر پول حقها از طریق سجام واریز شد انهم برای افرادی که به سازمان شکایتش کردند و با شرکت تماس گرفتند و کد ملی دادند!!! بقیه که حرکتی نکردند باید بدوند چون دیگه از طریق سجام نمیریزند وباید شماره حساب بدهند شرکت و منتظر باشند تا واریز شود
سهم بیاد زیر 200با پول همین حقها مجددا اضافه میکنیم وگرنه صبر میکنیم تا حقها قابل فروش شود بعد از فروشندههای کوتاه مدت بخرند و حجم معاملاتش کم شود مثل همین حالا!!!!!
نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
به نظر میاد بالاخره پول حق تقدم ها را دارن میدن و حدود ۱۱۴ میلیارد میاد دست سهامداران زنجان که این میتونه تحرکات مثبتی را در روند سهم ایجاد کنه. از طرفی افزایش سرمایه هم ثبت شده و بزودی سهم های جدید اضافه میشه.
سلام
احتراما هرچند مطلب اولیه خودتان درمورد درصد که اشتباه بود را ویرایش کردید ولی همین مطلب ویرایش شده هم دقت نداشتید به مطلب ارسالی من و اشتباه است.
صریحا نوشتم اختلاف ۵۰۰ تومانی نه قیمت ۵۰۰ تومانی و داخل پارانتز هم توضیح داده شده گرانتر خریدن ۵۰۰ تومان نسبت به سهم.
پس ۲۰۰تومان و ۷۰۰تومان مطرح بود در مطلب( ۵۰۰ اختلاف)که میشود همان ۲۵۰ درصد که نوشتم.
در مورد قسمت بعدی مطلبتان هم روال بر اینست که حق تقدم های عادی در هنگام نزدیک شدن به زمان عرضه حق های استفاده نشده از پرتفوی حذف میشوند ولی حق تقدم هایی که در حراج (استفاده نشده )خرید کرده ایم همزمان با اضافه شدن سهم به سبد حذف میشوند و صرف ثبت تاثیر ندارد. اقلا چندمورد که اخیرا داشتم چنین بود و صبح روزی که سهم به پرتفوی اضافه شد حق حذف گردید.
زمان اضافه شدن بعد از ثبت معمولا ۳ ۴ روزکاری است ولی در مورد نمادهای بازار پایه گاهی شده تا ۲هفته هم اگر اشتباه نکنم طول کشیده و در واقع وقت ثابتی ندارد. ممکنه است فردا بیاید و ممکن هم است زمان ببرد که برخی کارهای اداری سپرده گذاری و... و البته هم شرکت و هم سپرده گذاری هردو دخیل هستن.
موید باشید
درود
ویرایشم دلیل اشتباه تایپی بود نه محاسباتی
اوکی من دقت به داخل پرانتز نکردم و اگر اختلاف 500 منظورتون بوده میشه همون 250% و حق با شماست
البته پرداختن به این عدد و ارقام و استدلال به این گونه بی فایده و بی لزوم است
اختلاف در این حد که هیچ .... 5 و 10% هم برای هر نمادی و هر میزان سرمایه ای اهمیت دارد چه برسد به درصدهای ذکر شده
کسی که سهمی را نصف قیمت بخره ، با کسی که دوبله میخره اینقدر تفاوت دارد که وقتی سهمی 5% مثبت خورد ، خریدار نصف قیمت به میزان 10% سود میکند
عرض کردم درصد خرید مناسب هر چه باشد اهمیت دارد
درود
ویرایشم دلیل اشتباه تایپی بود نه محاسباتی
اوکی من دقت به داخل پرانتز نکردم و اگر اختلاف 500 منظورتون بوده میشه همون 250% و حق با شماست
البته پرداختن به این عدد و ارقام و استدلال به این گونه بی فایده و بی لزوم است
اختلاف در این حد که هیچ .... 5 و 10% هم برای هر نمادی و هر میزان سرمایه ای اهمیت دارد چه برسد به درصدهای ذکر شده
کسی که سهمی را نصف قیمت بخره ، با کسی که دوبله میخره اینقدر تفاوت دارد که وقتی سهمی 5% مثبت خورد ، خریدار نصف قیمت به میزان 10% سود میکند
عرض کردم درصد خرید مناسب هر چه باشد اهمیت دارد
درود
البته من هم عدد هارو منظورم بود که چیز دیگر دیدم قبل ویرایش که البته مهم نیست و متن نهایی ملاکه.
درمورد بی فایده و بی لزوم بودنش هم اتفاقا من هم اینها را نوشتم که به این موضوع برسم. چون ابتدا گفته بودم کسی حق را زیر ۱۰۰خرید برای بلند مدت بهتر بود تا سهم ۲۴۰ ولی حالا که خریده زیاد فرق ندارد برای بلند مدت ولی یک کاربری دیگر که در بی حساب کتاب نویسی تبحر دارد گفت ۵۰۰تومان بالاتر و... که من در پاسخش گفتم که این ۵۰۰ میشود ۲۵۰درصد و تفاوت اینقدر فاحش است که شاید کل بازدهی ۳ساله یکنفر در این رکود این قدر نباشد چه رسد به بی اهمیت بودنش!
سعی میکنم دقیق بنویسم و تاحالا نشده در این سایت کسی ایرادی در ماهیت مطالبم بگوید و حداکثر ایراد فحاشان که در مقابل حرف حق جواب نداشتند مثلا به سلام ندادن و یا چرا فلان جا اول فلان حرف را زدی بوده?
البته قطعا من هم مبری از اشتباه و خطا نیستم.
نظر