کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازگشایی خوساز ، خمهر و بقیه شرکتهایی که در این مدت افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها داشتند ، این نکته مهم را نشان میدهد که دیگر اینگونه افزایش سرمایه ها جذابیت گذشته را ندارد و بیشتر باعث اتلاف وقت و سرمایه سهامداران و بلوکه شدن سرمایه آنهاست.
1- توقف طولانی و چند ماهه سهم بعد از ثبت افزایش سرمایه
2- شناور بالا و فروشنده بودن سهامداران
بازگشایی خوساز ، خمهر و بقیه شرکتهایی که در این مدت افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی ها داشتند ، این نکته مهم را نشان میدهد که دیگر اینگونه افزایش سرمایه ها جذابیت گذشته را ندارد و بیشتر باعث اتلاف وقت و سرمایه سهامداران و بلوکه شدن سرمایه آنهاست.
1- توقف طولانی و چند ماهه سهم بعد از ثبت افزایش سرمایه
2- شناور بالا و فروشنده بودن سهامداران
سلام
جوری صحبت می کنید گویا الباقی سهام بازار در این دو ماه در حال رشد بودن و شاخص مرتبا کف های جدیدی به جا می ذاشته!
برادر من! کدام شناور بالا؟!
جو بازار خرابه
جو گروه سهم خرابه
سایپا این بسته 140 بوده الان کجاس؟
من به همین هم راضی ام اگرچه در این قیمت ها فروشنده نیستم
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر