چه عجب صف خرید شده
سرمايه گذاري پرديس ( پرديس )
Collapse
X
-
دوست عزیز بفرستن یا نفرستند مهم اینه در یک قیمت استثنایی وارد شدی بزودی بالای 230 سهم را خواهیم دید. بدون احتساب فروش زمین هم این سهم باید بالای 200 باشه حالا چه برسد این فروش زمین به کدال بیاد.در اصل توسط alijavid پست شده است View Postگزارش فروش ملک و تاثیر اون رو بلاخره کی میفرستند روی کدال؟!!!!تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925
نظر
-
البته بنده در قیمت های مختلف وارد شدم از قبل
در ارزندگی سهم اصلا شکی نیست. 8ماهه حدودا 30 تومن سود ساخته به ازای هر سهم و اینکه با همین روند به 45 تومن خواهد رسید و طبق گفته دوستان به 55
زمین هم در بدترین حالت 18 تومان به ازای هر سهم خواهد شد که دست کم این دو رو 60 تومن هم حساب کنیم سهم پی بر ای زیر 3 داره. و در حالت خوشبینانه تر پی بر ای زیر 2 و درصورت فروش زمین تا 3 برابر که توسط دوستان پیش بینی شده پی بر ای زیر 1.5 خواهد بود.
دیگه بازار چه سهمی رو میخواهد من نمیفهمم فقط دوست دارم هرچه سریعتر اطلاعات بیاد و بازی سهم تموم شه
نظر
-
روزگار به این سهم میخندد این سهم بدون احتساب قیمت خود سهم برای سهامدار 40درصد سالیانه سوددهی دارد سابقه این سهم این را نشون میده برای سهامدار چرا در نهان مانده باید کمی تفکر کرد و کمی به پرتفوی سهم نگاه کنیم متوجه ارزش آن خواهیم شد.تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925
نظر
-
-
-
احتمالا از امروز شاهد صف خرید این سهم باشیم
165ریال به سود هر سهم اضافه شداللهم عجل لولیک الفرج.
نظر

نظر