مزایده ملک میرداماد سوم شهریور میباشد .
سرمايه گذاري پرديس ( پرديس )
Collapse
X
-
-
آقا مهدی من حرفت و گوش دادم و تا اواسط روز 100000 حق تقدم عرضه کردم و در منفی برای خرید نشستم. و هنوز کلی حق 66 تومانی دارم. فکر کنم با توجه به اصلاح شاخص کل و رسیدن شهریور اصلاح تا هفته دیگه هم ادامه داره ولی خوب این فقط فرصته خریده اگه شد منم جایگزین میکنم. دوستان میدونم ربط نداره اما یه نگاهی هم به غپاک داشته باشید میزان فروشش و قیمت سهم و ببینید امروز 570 معامله میشه و قیمتش عالیه این یادگاری مینویسم که این سهم تا ماههای دیگه تا 2000 تومان رشد داره. میگی نه نگاه کن. پاک یادت نره :)) راستی یادمون باشه پردیس سهام دار شرکت صنایع شیر ایرانه و صنایع سهامدار غپاک پس پردیس توسبدش به شکل غیر مستقیم غپاک هم دارهدر اصل توسط حاج مهدی پست شده است View Postروند که منفی هست.
اول صبح بفروش آخر وقت درصد منفی دوباره بخر .
بازی جالبی داره و هر روز من دارم چند تا سهم را بهمین صورت نگاه میکنم و از قدرت بازیگرش لذت میبرم.
فردا قیمت سهم با تقدم در منفی یکی میشود و بنظرم بد نیست که یک پله اینجا بخریم.
خودم با آسانسور ملت و پارسیان دارم بالا میرم.آخرین ویرایش توسط malaki12003؛ 2013/08/21, 14:55.
نظر
-
از فردا شروع روزی است برای فتح قله بعدی سهمی است منفی زیاد ندارد و خرید ان بدون ریسک می باشد.قیمت 161 خود سهم و حق 67 تومانی کمیاب خواهد شد. سهم میتونه تا محدوده 230 خیلی سریع رشد کند. امروز کل سبدم را پردیس و حق تقدمش کردم .تک سهم کرمانشاه میانگین خرید 925
نظر
-
دوستان اگر معامله انجام شده باشد و به سازمان اعلام شود سهم بسته خواهد شد.
پیشنهاد میکنم اگر خبری دارین اینجا بیان کنید تا فردا اول وقت تمام دوستان مقداری اضافه کنیم.
سهم در این قیمت ها قبل از اعلام زمین هم مسخره بود چه برسد به تعدیل حداقل 20 تومانی!!!!
امیدوارم از این به بعد بازار هوشیارتر عمل کنه
نظر

نظر