کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خوب میبینم که تیم کسعدی 200 تومانی اینجا جمعه! ایشالله این رو هم همون 300 می فروشیم!
جواد عزیز همون موقع که بحثش شد هم کاملا موافق بودم اما یکم درگیر خرید باهنر و واتی بودم تمرکز نداشتم. این رو روز خوب بررسیش کردم واقعا هنوز هم اکازیونه!
سلام بر اقا ياسر عزيز،خوشحالم كه شما هم وارد پرديس شدين،اميدوارم با تحليلهاي بدون نقصتون كمك كنين سهم به جايگاه واقعيش برسه،اين سهم حدود ١٠٠سود ميسازه برام داشتن نظر شما خيلي مهمه،ارادتمندم
ياد تيم ٢٠٠توماني كسعدي بخير!!!من قبل مجمج كسعدي هاي نازنينم رو فروختم ،خريدارش پر سود باشه....
"ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"
الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 16:00 روز دوشنبه مورخ 1392/04/10 درمحل سالن آمفي تئاتر هتل سيمرغ واقع در تهران-خيابان وليعصر(عج)-پايين تر از پارک ساعي-نبش کوچه دلبسته برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
امروز پردیس سنگ تمام گذاشت. امیدوارم همه دوستان در سود باشند. البته در این میان مطالب خوب و روشنگری های جناب آریو در شناخت این سهم بسیار موثر بود. جناب آریو لطفا هنچنان اطلاعات مفید خود را به اشتراک بگذارید، درود بر شما و موفق باشید
امروز پردیس سنگ تمام گذاشت. امیدوارم همه دوستان در سود باشند. البته در این میان مطالب خوب و روشنگری های جناب آریو در شناخت این سهم بسیار موثر بود. جناب آریو لطفا هنچنان اطلاعات مفید خود را به اشتراک بگذارید، درود بر شما و موفق باشید
علیرضا جان امروز کمی عرضه زیاد داریم
این سهم همیشه خشک بود حالا که به ما رسید اینطوری شد
مثل بموتو 300 تومانی تا 330 تومانی که زمین و زمان عرضه میکردند
امروز رو بگذرونیم یه چندتا نکته در مورد پردیس خواهم گفت
اما این سهم رو دیگه مثل وبانک 225 تومانی رو 310 مفت نخواهم فروخت
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
امروز بازار چه توجهی به این سهم می کند! هر چه عرضه می شود بلافاصله بلعیده می شود. لابد برخی ها اطلاعات خاصی دارند که اینطوری می خرند. تا حالا 12 برابر حجم مبنا معامله شده باز هم صف خرید دارد
در بازار های صعودی شرکت در افزایش سرمایه مناسبه
پردیس 18 میلیارد تومان میخواد افزایش سرمایه بده و تو بازار سرمایه سرمایه گذاری کنه ....بازار سرمایه ای که روند صعودی داره سهم های پوتفوی پردیس نشون از تیم خوب و استراتژی های مناسب سرمایه گذاری در بورس داره انتظار دارم بعد از افزایش سرمایه 54 درصدی شرکت حداقل 40 تومان عملیاتی بسازه
بازار به سهام های بانکی روی خوش نشان می دهد و پردیس هم 19,241,249 سهم بانک پارسیان و تعداد 7,169,444 بانک کارآفرین دارد. همینطور تعداد 2,718,034 سهام مپنا و تعداد 250,338 پتروشیمی خارک دارد که هر دو از سهام هایی هستند که صف خرید آنها طی هفته گذشته بسیار طولانی بود و سهام دار عمده از دادن صف خوداری می کرد.
کاملا موافقم با شرکت در افزایش سرمایه. اصولا در بازار اینچنینی اکثر بازگشایی های بدون نوسانی همراه با سود مناسب خواهد بود و حتی مجمع عادی رفتن رو هم توصیه می کنم حتی برای سهم هایی که سودشون رو دیر تقسیم می کنند
کاملا موافقم با شرکت در افزایش سرمایه. اصولا در بازار اینچنینی اکثر بازگشایی های بدون نوسانی همراه با سود مناسب خواهد بود و حتی مجمع عادی رفتن رو هم توصیه می کنم حتی برای سهم هایی که سودشون رو دیر تقسیم می کنند
درود بر دکتر عزیز
دکتر جان پردیس نشون داده که از محل افزایش سرمایه خوب سرمایه گذاری میکنه و دباره همون سود و حتی بالاتر رو میسازه !
خرید دیروز حدود 3 میلیون حقوقی بوده
نظر