ببخشید سئوال :حق پردیس را بعد از خرید میتوان دوباره فروخت و تا کی مهلت واریز 100 را دارد
سرمايه گذاري پرديس ( پرديس )
Collapse
X
-
در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Postببخشید سئوال :حق پردیس را بعد از خرید میتوان دوباره فروخت و تا کی مهلت واریز 100 را دارد
تا بیستم شهریور مهلت خرید و فروشه .و تا این زمان هر چقدر و هر چندبار که بخواید میتونید بخرید و بفروشید.
اگر هم بخواید تبدیل به سهم کنید باید تا همین روز (اگه تمدید نشه) 100 تومن رو واریز کنید
نظر
-
الان فاصله قیمت حق و سهم خیلی نزدیک به 100 تومن شده،
نه سهم و نه حقش رو در بازار منفی امروز نتونستند تا صفر بیشتر پایین بیارن
فردا ممکنه سهم به دلیل بالا بسته شدن کلوز امروز و جو منفی بازار با منفی شروع کنه و بالتبع اون حق هم منفی شروع کنه
ولی خیالی نیست ما کار خودمون رو میکنیم و از فرصت ها استفاده میکنیم
ضمن اینکه اگه سهم صف خرید بشه شاید دیگه زیر 800، حق فرصت خرید نده
پ.ن: حقوقی هایی هم که در منفی برای فروختن سهامشون رقابت میکنن، سهمشونو بسپرن دست من قول میدم بهتر واسشون بفروشم;)مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ
نظر
-
خود سهم خریدش تو چند توجیه داره؟حق خیلی ترسناکه:دیدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر آرش عزیز؛
قربون مرامت دیگه ما شدیم وسواس خناس؟! ;;)
به نظرم حق تقدم زیر 80 خریدش با دید میان مدت توجیه کامل داره... فارق از هر گونه حواشی
من میانگینم 164 5ایناست نظرتون چیه؟آخرین ویرایش توسط abtinsalari؛ 2013/07/28, 10:10.ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
-
سود امسالش در بهترین شرایط هم قطعا زیر 40 تومان هست و با توجه به قیمتش داره نسبت به بعضی سرمایه گذاری های دیگه مثل وصنعت وسپه و وتوسم با پی بر ای بالاتری معامله میشه ...
به نظر خیلی ارزنده نمیاد و رشد بالایی نخواهد داشت البته شاید موضوعی هست که من ازش بی خبرم.....فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
درود بر شما؛در اصل توسط 3yh پست شده است View Postسود امسالش در بهترین شرایط هم قطعا زیر 40 تومان هست و با توجه به قیمتش داره نسبت به بعضی سرمایه گذاری های دیگه مثل وصنعت وسپه و وتوسم با پی بر ای بالاتری معامله میشه ...
به نظر خیلی ارزنده نمیاد و رشد بالایی نخواهد داشت البته شاید موضوعی هست که من ازش بی خبرم.....
سود امسالش رو چطور قطعا زیر 40 دراوردید؟ 6 ماهه با سرمایه جدید 18 تومان ساخته. هر سه ماهه بطور متوسط بین 5-8 تومان نوسانگیری می کنه همیشه ضمنا از سبدش اینها هنوز مجامعشون برگزار نشده بوده در گزارش 6 ماهه:
ومعادن، وپارس، وپاسار، فولاد، فخوز، فملی، شخارک، شپنا، کگل، مپنا، کچاد و.....
به نظرم باید دقیق تر بررسی بشه تا سود امسالش مشخص بشهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
درود بر شما جناب شریعت عزیز :در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر شما؛
سود امسالش رو چطور قطعا زیر 40 دراوردید؟ 6 ماهه با سرمایه جدید 18 تومان ساخته. هر سه ماهه بطور متوسط بین 5-8 تومان نوسانگیری می کنه همیشه ضمنا از سبدش اینها هنوز مجامعشون برگزار نشده بوده در گزارش 6 ماهه:
ومعادن، وپارس، وپاسار، فولاد، فخوز، فملی، شخارک، شپنا، کگل، مپنا، کچاد و.....
به نظرم باید دقیق تر بررسی بشه تا سود امسالش مشخص بشه
18 تومان که عدد درستی هست ولی سود وپارس و شخارک رو در گزارش 6 ماهه حساب کرده...
و از بقیه سهامش هم که مجامعشون در شش ماهه دوم هست 13 تومان با سرمایه جدید به سودش اضافه میشه...
حالا اگه سود فروش رو هم واقع بینانه ماهه 4000 میلیارد ریال در نظر بگیریم ...73 ریال هم از اینجا عاید میشه...
در کل میشه 383 ریال .....فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
همه اینا درست اما همین خارک تعدیل + داره قطعاکگل و کچاد ام همین طور فولادشم که وضعش خوبه بقیشو نمیدونم اما این سهم رو تو این قیمتا جذاب میبینم چون اگر دلار بریزه و احتمال مذاکره بیشتر بشه سهام دلاری ضربه میخورن اگر دلار بیاد زیر 2500 که ثابت کرده با یه شک تا 2800 میاد. اونوقت دور دوره سرمایه گذاری ها و سیمانی ها و... است .در اصل توسط 3yh پست شده است View Postدرود بر شما جناب شریعت عزیز :
18 تومان که عدد درستی هست ولی سود وپارس و شخارک رو در گزارش 6 ماهه حساب کرده...
و از بقیه سهامش هم که مجامعشون در شش ماهه دوم هست 13 تومان با سرمایه جدید به سودش اضافه میشه...
حالا اگه سود فروش رو هم واقع بینانه ماهه 4000 میلیارد ریال در نظر بگیریم ...73 ریال هم از اینجا عاید میشه...
در کل میشه 383 ریال .....ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
من اصلا نگفتم که سهم بدی هست... گفتم ازنظر من با توجه به اعدادی که ارائه دادم نسبت به برخی شرکتهای سرمایه گذاری ارزندگی کمتری داره ...در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Postهمه اینا درست اما همین خارک تعدیل + داره قطعاکگل و کچاد ام همین طور فولادشم که وضعش خوبه بقیشو نمیدونم اما این سهم رو تو این قیمتا جذاب میبینم چون اگر دلار بریزه و احتمال مذاکره بیشتر بشه سهام دلاری ضربه میخورن اگر دلار بیاد زیر 2500 که ثابت کرده با یه شک تا 2800 میاد. اونوقت دور دوره سرمایه گذاری ها و سیمانی ها و... است .
در ضمن در صورت مذاکره و لغو تحریم ها شرکتهای سیمانی صادراتی قدرت چانه زنی بیشتری خواهند داشت(طبق گفته مدیر عامل سیمان غرب) و قطعا قیمت صادراتی بالاتری میگیرند
در مورد تاثیر کاهش دلار در شرکتهای سرمایه گذاری هم با شما موافق نیستم ... البته این تحلیل شماست و تحلیل هر شخصی به نوبه خودش ارزشمنده...فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./
نظر
-
ممنون اینو قبول دارم که در مقابل خبلی از سرمایه گذاری ها ارزش کمتری دارد . اما سهم بی ریسکیه عین وسپه!!!!!!!!در اصل توسط 3yh پست شده است View Postمن اصلا نگفتم که سهم بدی هست... گفتم ازنظر من با توجه به اعدادی که ارائه دادم نسبت به برخی شرکتهای سرمایه گذاری ارزندگی کمتری داره ...
در ضمن در صورت مذاکره و لغو تحریم ها شرکتهای سیمانی صادراتی قدرت چانه زنی بیشتری خواهند داشت(طبق گفته مدیر عامل سیمان غرب) و قطعا قیمت صادراتی بالاتری میگیرند
در مورد تاثیر کاهش دلار در شرکتهای سرمایه گذاری هم با شما موافق نیستم ... البته این تحلیل شماست و تحلیل هر شخصی به نوبه خودش ارزشمنده...ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
در دو مرحله بالای 170 و 175 (سقف کانال) تثبیت شه وارد کانال و اهداف جدیدی میشه;) ...جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
درود
اگر این حقوقی اجازه به سهم و حقش بده براحتی صعود میکنه چند روزی کنترل میکنه رو منفی :-&جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر

نظر