احسان جان کجایی بیا احتیاج به قوت قلب داریم.:((
تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )
Collapse
X
-
معاون مالی اقتصادی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات در گفتگو با بورس ریپورت بررسی کرد :
صف های فروش احساسی است/فرصت سرمایه گذاری را از دست ندهید
در حالی که خبرها حاکی از در نظر گرفتن درآمد 600 میلیارد تومانی برای بهره مالکانه و حقوق دولتی معاون در لایحه بودجه 92 کشور می باشد ...
در حالی که خبرها حاکی از در نظر گرفتن درآمد 600 میلیارد تومانی برای بهره مالکانه و حقوق دولتی معاون در لایحه بودجه 92 کشور می باشد که شاهد ایجاد صف های فروش در برخی ازنمادهای معاملاتی شرکت های سنگ آهنی هستیم.
مرتضی علی اکبری معاون مالی و اقتصادی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات در گفتگو با خبرنگار بورس ریپورت در رابطه با افزایش پنج برابری حقوق دولتی معادن اظهار کرد : خبر مربوط به افزایش پنج برابری حقوق دولتی معاون در حالی منتشر شده است که نه تنها جزئیات مربوط به آن ذکر نشده است بلکه شرکت های سنگ آهنی نیز دستوری در این خصوص دریافت نکرده اند.
وی ادامه داد : ازآنجا که معادن گوناگونی از قبیل معادن استخراج سیمان، گچ،آلومینیوم نیز در کشور وجود دارد به نظر می رسد که این افزایش مربوط به کلیه معادن کشور باشد که در این صورت سنگ آهنی ها سهم اندکی از آن دارند.
علی اکبری با اشاره به تکرار این امر در سال های گذشته عنوان کرد : افزایش حقوق دولتی معادن امری است که هر ساله اتفاق می افتد و از همین رو نه تنها این موضوع مشکلی را برای سود آوری شرکت های سنگ آهنی به وجود نمی آورد بلکه در صورت پنج برابر شدن این امر نیز باز هم نگرانی از این بابت وجود نخواهد داشت.تا جایی که حتی نیاز به مذاکره نیز برای این تصمیم احساس نمی شود.
مدیر مالی و اقتصادی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات صف های فروش ایجاد شده طی روز جاری در روند معملاتی شرکت های سنگ آهنی را فرصت مناسبی برای سرمایه گذاران دانست و افزود: صف های فروش ایجاد شده در نماد های معاملاتی شرکت های سنگ آهنی ناشی از هجوم احساسی و یا عدم اطلاع سهامداران از جزئیات می باشد.
وی در پایان در رابطه با کاهش چهار درصدی سود هر سهم " ومعادن " در پیش بینی سال آتی اظهار کرد: بودجه سال 92 " ومعادن " با احتیاط کامل در نظر گرفته شده است و به نظر می رسد که پس از شروع سال مالی شرکت های زیرمجموعه و عملیاتی شدن سود آنها سودآوری " ومعادن " نیز دستخوش تغییر شود.
نظر
-
من که هنوز کنور 2200 دارم تو سبدم :D
عمراً بفروشم
هنوز هم جرأت نوسان گرفتن از کنور رو به خودم ندادمبه سلامت خانواده می اندیشم
نظر
-
با اجازتون امروز و چهارشنبه کلا خالی کردم .................... میدونم سهم باارزشی ولی یکم الان وقت تلف کردنه ..................... جو بد معدنی ها کاهش قیمت سنگ آهن در سال دیگه
ولی برای بلند مدت سهم بسیار خوبیه شاید وقتی دیگر سوار شدیم ............
نظر
-
چون امروز نفروختیم ..دیگه بدتر از این نمیشه که ...باز نمی فروشیم <:-p
ببینم اینم میشه مثل فراور و فملی بزنه ما رو زمین یا نه ...فعلا که 4% برد تو ضرر منو B-)A man should get to bleed in peace
نظر
-
هشدار به سهامداران سنگ آهنی،اخبار را درست بخوانید سهامدار عمده سنگ آهنی ها شائبه 5 برابر شدن بهره مالکانه معادن سنگ آهن در کشور را نادرست خواند و به سهامداران این گروه هشدار داد تا با چنین خبرهای فاقد تحلیل و عمق لازم، دارایی ارزنده خود در گروه معدنی را از دست ندهند.
مرتضی علی اکبری که دقایقی پیش با خبرنگار بورس 24 سخن می گفت،با اشاره به اخبار منتشر شده در خصوص 5 برابر شدن بهره مالکانه معادن سنگ آهن و به دنبال آن تشکیل صف های فروش سنگین برای سنگ آهنی ها گفت: در خبرها آمده که بهره مالکانه معادن 600 میلیارد تومان شده است ،اما گفته نشده معادن سنگ آهن. به تعبیری واضح تر معادن سنگ آهن در این مقوله جزئی از کل هستند و بازار سهام معادن بزرگی همچمون سیمان،مس،گچ و سایر مواد معدنی را در نظر نگرفته است.
او واکنش بازار سهام به خبر 5 برابر شدن بهره مالکانه معادن را عجیب و هیجانی عنوان کرد و افزود:در سال 91 بهره مالکانه معادن که در قانون از آن به عنوان حقوق دولتی یاد می شود از 3350 تومان به ازای هر تن بهره برداری به تنی 6700 تومان افزایش پیدا کرد،یعنی بیش از 100 درصد.اما این افزایش قابل توجه تاثیر چندانی بر چادرملو،گل گهر و فولاد صبانور نداشت.
مدیر مالی و اقتصادی سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات توضیح داد:حقوق دولتی معادن یا بهره مالکانه با حق پروانه تفاوت دارد و در سال های اخیر از شرکت های سنگ آهنی بابت برداشت ماده معدنی، حقوق دولتی دریافت شده است که هر سال رقم آن برای همه شرکت هایی معدنی افزایش می یابد و سنگ آهنی ها هم جزئی از این کل هستند.حال آن که موضوع دریافت حق پروانه به رغم این که چند بار مطرح شده اما هیچگاه محل مناقشه نبوده و به سرانجام هم نرسیده و شرکت ها از این بابت پرداختی به دولت ندارند.
او از چشم انداز صعودی سنگ آهنی ها در 4 حوزه تولید،فروش،صادرات و سودآوری خبر داد و گفت:کسانی که امروز فروشنده سهام سنگ آهنی ها بودند از فرصت های پیش روی خود چشم پوشی کردند،چرا که سنگ آهنی ها ظرف ماه های آینده متحول می شوند و شرایط مناسب تری را به لحاظ سودآوری پیش روی سهامداران خود قرار می دهند.
وی یکی از مزیت های سنگ آهنی ها را افزایش سرمایه های پیش رو دانست و گفت:این شرکت ها با افزایش سرمایه های پیش رو طرح های توسعه خود را در سال های 92 و 93 به بهره برداری می رسانند.
علی اکبری در پایان خطاب به سهامداران سنگ آهنی گفت:خوشبختانه سهامداران گروه سنگ آهن اغلب با تحلیل وارد این صنعت شده و اسیر هیجانات نمی شوند و ما هم همواره سعی کرده ایم که در مجامع و همچنین اداره این شرکت ها پاداش صبوری و وفاداری جامعه سهامداری را هم در نظر بگیریم،بنابراین به ضرص قاطع اعلام می کنم که وضعیت سنگ آهنی ها در بودجه 92 نگران کننده نیست و فقط کافی است با دیدی عمیق تر به آن نگاه شود تا بتوان تشخیص داد که اتفاق خاصی هم رخ نداده است.
گفتنی است،پیش از این خبرگزاری فارس گزارش داده بود: در لایحه بودجه 92، درآمد حاصل از بهره مالکانه و حقوق دولتی معادن 600 میلیارد تومان و درآمد حاصل از حقوق ورودی خودرو و سایر کالاها 8 هزار و 770 میلیارد تومان پیشبینی شده است.
به نوشته این خبرگزاری،در لایحه بودجه سال 92 درآمد حاصل از حق انتفاع پروانه بهرهبرداری از معادن 600 میلیارد تومان پیشبینی شده که نسبت به رقم 120 میلیارد تومانی پیشنهادی در بودجه 91، رشد 5 برابری را نشان میدهد.
در مورد درآمد حاصل از واگذاری و تعویض پلاک خودرو و موتورسیکلت نیز رقم 160 میلیارد تومان در لایحه بودجه 92 برآورد شده است.
همچنین در مورد درآمد حاصل از افزایش 5 درصدی قیمت هر نخ سیگار تولید داخل و رشد 20 درصدی قیمت سیگار، توتون قلیان وارداتی، توتون پیپ و سایر کالاهای ساخته شده دخانی 100 میلیارد تومان پیشبینی کسب درآمد برای دولت شده است.
دولت در لایحه بودجه سال 92 درآمد حاصل از حقوق ورودی خودرو و سایر کالاها را 8 هزار و 770 میلیارد تومان پیشبینی کرده است که این رقم در لایحه بودجه 91 معادل 11 هزار میلیارد تومان ذکر شده بود.
همچنین در مورد حقوق ورودی ماشین آلات و تجهیزات وابسته به حمل و نقل عمومی، وارداتی شهرداریها رقم 50 میلیارد تومان به عنوان درآمد دولت در لایحه بودجه 92 پیشبینی شده است.دولت، مالیات شمارهگذاری خودرو را در سال 92 معادل 435 میلیارد و 798 میلیون تومان تعیین کرده است.
در لایحه بودجه 92 ، درآمد حاصل از بهره مالکانه و حقوق دولتی معادن نیز 600 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.سهم تولید از درآمد حاصل از هدفمندی یارانهها نیز در لایحه بودجه سال آینده 15 هزار میلیارد تومان پیشبینی شده استآهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
إحسان جان كجايي
من امروز خيلي منتظرت بودم آخه كنورو فقط با تو ميشناسم البته مطالعه دارم اما گفته هاي تو رو بيشتر قبول دارم
در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Postهشدار به سهامداران سنگ آهنی،اخبار را درست بخوانید سهامدار عمده سنگ آهنی ها شائبه 5 برابر شدن بهره مالکانه معادن سنگ آهن در کشور را نادرست خواند و به سهامداران این گروه هشدار داد تا با چنین خبرهای فاقد تحلیل و عمق لازم، دارایی ارزنده خود در گروه معدنی را از دست ندهند.
مرتضی علی اکبری که دقایقی پیش با خبرنگار بورس 24 سخن می گفت،با اشاره به اخبار منتشر شده در خصوص 5 برابر شدن بهره مالکانه معادن سنگ آهن و به دنبال آن تشکیل صف های فروش سنگین برای سنگ آهنی ها گفت: در خبرها آمده که بهره مالکانه معادن 600 میلیارد تومان شده است ،اما گفته نشده معادن سنگ آهن. به تعبیری واضح تر معادن سنگ آهن در این مقوله جزئی از کل هستند و بازار سهام معادن بزرگی همچمون سیمان،مس،گچ و سایر مواد معدنی را در نظر نگرفته است.
او واکنش بازار سهام به خبر 5 برابر شدن بهره مالکانه معادن را عجیب و هیجانی عنوان کرد و افزود:در سال 91 بهره مالکانه معادن که در قانون از آن به عنوان حقوق دولتی یاد می شود از 3350 تومان به ازای هر تن بهره برداری به تنی 6700 تومان افزایش پیدا کرد،یعنی بیش از 100 درصد.اما این افزایش قابل توجه تاثیر چندانی بر چادرملو،گل گهر و فولاد صبانور نداشت.
مدیر مالی و اقتصادی سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات توضیح داد:حقوق دولتی معادن یا بهره مالکانه با حق پروانه تفاوت دارد و در سال های اخیر از شرکت های سنگ آهنی بابت برداشت ماده معدنی، حقوق دولتی دریافت شده است که هر سال رقم آن برای همه شرکت هایی معدنی افزایش می یابد و سنگ آهنی ها هم جزئی از این کل هستند.حال آن که موضوع دریافت حق پروانه به رغم این که چند بار مطرح شده اما هیچگاه محل مناقشه نبوده و به سرانجام هم نرسیده و شرکت ها از این بابت پرداختی به دولت ندارند.
او از چشم انداز صعودی سنگ آهنی ها در 4 حوزه تولید،فروش،صادرات و سودآوری خبر داد و گفت:کسانی که امروز فروشنده سهام سنگ آهنی ها بودند از فرصت های پیش روی خود چشم پوشی کردند،چرا که سنگ آهنی ها ظرف ماه های آینده متحول می شوند و شرایط مناسب تری را به لحاظ سودآوری پیش روی سهامداران خود قرار می دهند.
وی یکی از مزیت های سنگ آهنی ها را افزایش سرمایه های پیش رو دانست و گفت:این شرکت ها با افزایش سرمایه های پیش رو طرح های توسعه خود را در سال های 92 و 93 به بهره برداری می رسانند.
علی اکبری در پایان خطاب به سهامداران سنگ آهنی گفت:خوشبختانه سهامداران گروه سنگ آهن اغلب با تحلیل وارد این صنعت شده و اسیر هیجانات نمی شوند و ما هم همواره سعی کرده ایم که در مجامع و همچنین اداره این شرکت ها پاداش صبوری و وفاداری جامعه سهامداری را هم در نظر بگیریم،بنابراین به ضرص قاطع اعلام می کنم که وضعیت سنگ آهنی ها در بودجه 92 نگران کننده نیست و فقط کافی است با دیدی عمیق تر به آن نگاه شود تا بتوان تشخیص داد که اتفاق خاصی هم رخ نداده است.
گفتنی است،پیش از این خبرگزاری فارس گزارش داده بود: در لایحه بودجه 92، درآمد حاصل از بهره مالکانه و حقوق دولتی معادن 600 میلیارد تومان و درآمد حاصل از حقوق ورودی خودرو و سایر کالاها 8 هزار و 770 میلیارد تومان پیشبینی شده است.
به نوشته این خبرگزاری،در لایحه بودجه سال 92 درآمد حاصل از حق انتفاع پروانه بهرهبرداری از معادن 600 میلیارد تومان پیشبینی شده که نسبت به رقم 120 میلیارد تومانی پیشنهادی در بودجه 91، رشد 5 برابری را نشان میدهد.
در مورد درآمد حاصل از واگذاری و تعویض پلاک خودرو و موتورسیکلت نیز رقم 160 میلیارد تومان در لایحه بودجه 92 برآورد شده است.
همچنین در مورد درآمد حاصل از افزایش 5 درصدی قیمت هر نخ سیگار تولید داخل و رشد 20 درصدی قیمت سیگار، توتون قلیان وارداتی، توتون پیپ و سایر کالاهای ساخته شده دخانی 100 میلیارد تومان پیشبینی کسب درآمد برای دولت شده است.
دولت در لایحه بودجه سال 92 درآمد حاصل از حقوق ورودی خودرو و سایر کالاها را 8 هزار و 770 میلیارد تومان پیشبینی کرده است که این رقم در لایحه بودجه 91 معادل 11 هزار میلیارد تومان ذکر شده بود.
همچنین در مورد حقوق ورودی ماشین آلات و تجهیزات وابسته به حمل و نقل عمومی، وارداتی شهرداریها رقم 50 میلیارد تومان به عنوان درآمد دولت در لایحه بودجه 92 پیشبینی شده است.دولت، مالیات شمارهگذاری خودرو را در سال 92 معادل 435 میلیارد و 798 میلیون تومان تعیین کرده است.
در لایحه بودجه 92 ، درآمد حاصل از بهره مالکانه و حقوق دولتی معادن نیز 600 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.سهم تولید از درآمد حاصل از هدفمندی یارانهها نیز در لایحه بودجه سال آینده 15 هزار میلیارد تومان پیشبینی شده است[B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط samie پست شده است View Postإحسان جان كجايي
من امروز خيلي منتظرت بودم آخه كنورو فقط با تو ميشناسم البته مطالعه دارم اما گفته هاي تو رو بيشتر قبول دارم
دوست عزيز از زمان خريد كنور به آن يك بازه 3 الي 4 ماه بدهيد. اگر مي بينيد، مي توانيد از سهام ديگر نوسان بگيرد. نيمي را فروخته و مجددا در زمان صعود به كنور برگرديد.
تك سهم نباشيد و به استراتژي كه داريد متعهد باشيد.
20% نقدينگي داشتن براي شكار در چنين روزهاي است. به اين استراتژي نيز پايبند باشد.
موفق و سلامت و پرسود باشيد.آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
امروز اول وقت رفتم تو صف فروش کگل . گفتیم احتمالاً چند روزی منفی میخوره . امروز میفروشیم دوباره اروزنتر میخریم . ولی قبل از ساعت 9 به خاظر مجمع روز دوشنبه و احتمال بسته شدن نماد از صف اومدیم بیرون که همونم شد و نماد بسته شد . ولی خوشم اومد حقوقی خوب حمایت کرد و صف فروش رو جمع کرد .
آخر وقت هم با مختصر نقدینگی که برام مونده بود مقداری کنور اضافه کردم . اشتباه کردم نقدینگی نگه نداشته بودم برای چنین فرصتهایی .
نظر
نظر