....تیر وقتی 5000 تومن از خود من خریدید میبینمتون....
تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )
Collapse
X
-
-
من هم با سهم هستم. سنگین باهاشم. شماهایی که فروختین مگه دنبال نوسان گیری از کنور بودین؟!!
این سهم خوراک بلند مدته. به جرات میتونم بگم18 ماهه 300% سوددر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
-
کس دیگه نمونده با کنور پس
من دوستم خیلی بهم اصرار کرد که خارج شم
من نصفشو فروختم اونم با اشک چشم... اما بقیشو دلم نیومد...
با همون نصفه میومنم باهاش بیاد پایینتر اضافه می کنمA man should get to bleed in peace
نظر
-
در اصل توسط taherishahram پست شده است View Postکس دیگه نمونده با کنور پس
من دوستم خیلی بهم اصرار کرد که خارج شم
من نصفشو فروختم اونم با اشک چشم... اما بقیشو دلم نیومد...
با همون نصفه میومنم باهاش بیاد پایینتر اضافه می کنم
نظر
-
..خوب...بنظر میرسه که اکثر دوستان از این سهم خارج شدن...میثم تو هستی یا تو هم چراغ خاموش فروختی؟؟؟؟....
...معمولا در شرایطی این چنین که افق سهم بلکه سهام بازار اینطور تاریکه بهترین کار برگشت به تحلیلها و مرور دوباره انهاست...
...اتا جان...از اخرین نرخ سنگ اهن و وضعیت طرح توسعه اش خبرداری؟/..[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
این جو فقط و فقط به خاطر عرضه هلدینگ خلیج فارسه که مطمئن باشید ارزش این همه فروش سهام های با ارزش رو نداره.
ما که با کنور هستیم چون خیلی ارزنده تر از خلیجه.
آینده ثابت خواهد کرد >:D<[B][COLOR="#006400"][SIZE=3]بد اقبالی نشان میدهد چه کسانی واقعأ دوست نیستند ((ارسطو))[/SIZE][/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post..خوب...بنظر میرسه که اکثر دوستان از این سهم خارج شدن...میثم تو هستی یا تو هم چراغ خاموش فروختی؟؟؟؟....
...معمولا در شرایطی این چنین که افق سهم بلکه سهام بازار اینطور تاریکه بهترین کار برگشت به تحلیلها و مرور دوباره انهاست...
...اتا جان...از اخرین نرخ سنگ اهن و وضعیت طرح توسعه اش خبرداری؟/..
سلام ..مهربان جان ..من بیشتر از 10 روزه فک کنم خارج شدم ......من وقتی در تاپیک سهمی بیش از 3 روز پست نزنم یعنی خارج شدم ......(-: فعلا نقدم بد بازاری شده .....حتی به قندی ها هم اعتمادی نیست و 3- 4درصد بالاتر میفروشم معمولا ........
البته در امروز چه کردید چرا من گفته بودم کنور رو خارج شدم کلا .......متاسفانه کنور فک نمیکردم تا ایجا بیاد و فک میکردم روی 3300بمونه مدتی .........ولی خوب پایین تر هم اومده ......
از الان شخلیج بازار این جوری شده روز عرضه شاید به جای شخلیج من از سایر گروه ها بردارم (-:///
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post..خوب...بنظر میرسه که اکثر دوستان از این سهم خارج شدن...میثم تو هستی یا تو هم چراغ خاموش فروختی؟؟؟؟....
با درود
با شما ابراز همدردی میکنم.هرچند که من هم خارج شده ام
این سهم هم مثل بسیاری از ارزشمندترین سهام بازار بی دلیل
تا این حد افت کرده
اما شما که جز قدیمی ترین فعالین بورس در این سایت هستید بخوبی
می دانید با سرعت خیلی بیشتری نسبت به آنچه افت کرده
صعود خواهد کرد و جبران مافات...ارادتمندسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
نظر
نظر