کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گفته می شود شرکت تامین مواداولیه فولادصبانور با تعدیل مثبت عایدی مواجه شده است برخی شنیده ها از احتمال اعلام عایدی تا سطح 5700 ريال در این شرکت حکایت دارد
گفته می شود شرکت تامین مواداولیه فولادصبانور با تعدیل مثبت عایدی مواجه شده است برخی شنیده ها از احتمال اعلام عایدی تا سطح 5700 ريال در این شرکت حکایت دارد
:->:->:->
اگه واقعا اینطوری باشه بنظرم سهم راحت تا 4200 تومن میره بالا
اگه واقعا اینطوری باشه بنظرم سهم راحت تا 4200 تومن میره بالا
سینا جان دوست خوبم 5700 کاملا" منطقی می باشد
در این مدت سنگ آهن بالای 80 دلار بسته شده که با این حساب سال 91 میتونه 5700 بسازه
این سهم پتروشیمی پردیس گروه سنگ آهن هست
:->:->:->
سلام. 91 یا 92؟
در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
سینا جان دوست خوبم 5700 کاملا" منطقی می باشد
در این مدت سنگ آهن بالای 80 دلار بسته شده که با این حساب سال 91 میتونه 5700 بسازه این سهم پتروشیمی پردیس گروه سنگ آهن هست
من تو سبدم هم کنور (97 درصد صادراتی )دارم و هم پردیس (80 درصد صادراتی)
روند هردوشون صعودیه انشالا تو کوتاه مدت سود خوبی بهمون بدن
سلام خدمت دوستان کنوری عزیز عطا ، احسان و ....
سرمايه گذاري توسعه معادنمدتیه داره هزارتا هزار تا جمع میکنه، کار هر روزشه، قضیه چیه؟؟؟؟
شاید واسه خانوم بچه ها سرمایه گذاری کم رسیک میکنن:D
به نظرتون زمان ورود فرا رسیده؟؟؟؟؟؟
خرید های حقوقی بر روی سهم همچنان ادامه دارد
شناوری سهم به کمتر از 9% رسیده است،که برای یک سهم معدنی بسیار کم است
امروز پرس و جویی کردم و گفتند انشاا... تا آخر اردیبهشت افزایش سرمایه اعمال خواهد شد.
با سلام کم کم باید گروه معدنی حرکت خودرا شروع کنند با امدن گزارش 12 ماهه خوب تمام سنگ آهنی ها و هم ومعادن پتانسیل رشد 20 درصدی را تمام گروه در خود نهفته دارند با تشکر
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
سلام خدمت دوستان کنوری عزیز عطا ، احسان و ....
سرمايه گذاري توسعه معادنمدتیه داره هزارتا هزار تا جمع میکنه، کار هر روزشه، قضیه چیه؟؟؟؟
شاید واسه خانوم بچه ها سرمایه گذاری کم رسیک میکنن:D
به نظرتون زمان ورود فرا رسیده؟؟؟؟؟؟
سلام و درود
واقعا" ومعادن یک سهامدار عمده با کلاسی هست و کارش رو خوب بلده گویا برای سال 91 هم تعدیل دارد و 5700 ریال ساخته است
خرید پله ای میتونه گزینه مناسبی باشه
با سلام کم کم باید گروه معدنی حرکت خودرا شروع کنند با امدن گزارش 12 ماهه خوب تمام سنگ آهنی ها و هم ومعادن پتانسیل رشد 20 درصدی را تمام گروه در خود نهفته دارند با تشکر
بله جناب اکبری عزیز
شما در این صنعت اطلاعات عالی و مفیدی دارید و با این افتی که در این مدت کرده اند(در مقایسه با بازار)
به نظر بنده هم گروه معدنی خود را برای یک صعود عالی آماده کرده اند
خریدهایی رو که تو این چندوقت افت سهم روزانه جمع کرده بودم امروز دادم رفت با خریدهای قبلی موندم به امید رد کردن 3800 که انصافا خیلی اذیت کرده تا الان به لطف داداش گلم احسان خان معدل فوق العاده ای درست شده برای باقیمانده سبد
[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
خریدهایی رو که تو این چندوقت افت سهم روزانه جمع کرده بودم امروز دادم رفت با خریدهای قبلی موندم به امید رد کردن 3800 که انصافا خیلی اذیت کرده تا الان به لطف داداش گلم احسان خان معدل فوق العاده ای درست شده برای باقیمانده سبد
با توجه به معاملات امروز ومعادن بنظرم زود تصمیم گرفتین فردا به احتمال نزدیک به یقین قیمتش بیشتر از امروزه امیدوارم بخش کمی از این سهم رو فروخته باشین
همین جوره بزرگوار البته بدون کنور اصلا سبد بی مزه هست اما کمی باید نقد می شدم یک مقدارکوچولو هم شبندر برداشتم
[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
نظر