تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ata007
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 6291

در اصل توسط ملک الملک پست شده است View Post
    يك صادركننده سنگ ساختماني هشدار داد:

وضع عوارض 70 درصدي، صادرات سنگ را متوقف ميكند

» سرویس: اقتصادي - صنعت، معدن، تجارت
    کد خبر: 91021911071

زمزمههاي اجراي مجدد مصوبه اخذ عوارض 70 درصدي از صادرات سنگهاي ساختماني خام و فرآوري نشده در حالي دوباره به گوش ميرسد كه يك صادركننده سنگ در اين خصوص اظهار نگراني كرده و اجرايي شدن عوارض 70 درصدي را به منزله شليك تير خلاص به معادن فعال در اين حوزه ميداند.

مجيد تجار در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: در چند هفته اخير مجددا بحث اخذ عوارض 70 درصدي از صادرات سنگهاي ساختماني خام و فرآوري نشده مطرح شده است.
    وي با بيان اينكه سال گذشته نيز در دو مقطع مصوبه اخذ عوارض 70 درصدي از صادرات سنگ ساختماني خام و فرآوري نشده اجرا و مجددا متوقف شد، خاطرنشان كرد: اجراي اين مصوبه در سال گذشته بسيار آسيبزا بوده و منجر به از دست رفتن بخش قابل توجهي از بازارهاي صادراتي كشور در اين حوزه شد، زيرا در چنين شرايطي خريداران خارجي اعتماد خود را به تداوم عرضه سنگ از بازار ايران از دست ميدهند.
    اين صادركننده سنگ ساختماني ادامه داد: فوايد اجراي اين مصوبه در سال گذشته تنها نصيب توليدكنندگان ترك شد كه با خوشحالي توانستند بخشي از بازارهاي هدف صادراتي ايران را از آن خود كنند.
    تجار افزود: در اين شرايط با شروع سال جاري مجددا بحث اخذ عوارض 70 درصدي از صادرات سنگ ساختماني فرآوري نشده مطرح شده كه ميتوان گفت اجرايي شدن آن به منزله از دست رفتن باقي بازارهاي صادراتي سنگ ساختماني كشور خواهد بود.
    وي در پاسخ به اينكه ظاهرا دليل وضع اين عوارض، جلوگيري از خام فروشي و حفظ ارزش افزوده ناشي از آن در داخل كشور بوده است، اظهار كرد: كشورهاي عمده خريدار سنگ ايران مانند چين و هند تعرفههاي بالايي براي واردات سنگ ساختماني فرآوري شده وضع كردهاند و به همين دليل خريداران اين كشورها تنها خواهان سنگ فرآوري نشده ما هستند.

اين صادركننده سنگ ساختماني خاطرنشان كرد: در صورت اجرايي شدن اين مصوبه به طور حتم شاهد تعطيل شدن بسياري از معادني كه توليدات آنها به بازارهاي جهاني صادر ميشود، خواهيم بود.

به گزارش ايسنا، در روزهاي اخير اخباري در خصوص ابلاغ مصوبه اخذ عوارض 70 درصدي از صادرات سنگهاي ساختماني خام و فرآوري نشده به گمرك هاي كشور منتشر شده است.
    خوب این سنگ ساختمانی رو میگه
    چه ربطی به صبا نور داره؟!
    صبا نور سنگ آهن دانه بندی شده صادر میکنه

نظر

• محمدرضا 87
      عضو فعال
      • May 2012
      • 1522

دوستان واقعا این سهم داره چیکار میکنه؟
      آخه این عوارضا ربطی ه این سهم نداره.
      میسم جان شما هنوز با کنور هستین؟

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20672

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
        میسم جان شما هنوز با کنور هستین؟
        اره هستم باسهم . من با میانگین محدوده 1900 رو 2080 و 2090 نفروختم به خاطر تعصب بیجا روی این سهم. (-:

تعصب بیجا مانع کسب است .

دیشب به عطا هم گفتم تا 1000 هم بیاد پایین 1 دونه نمیفروشم . هنوز تعصب دارم روش (-:
        ///

نظر

• PASHA
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1294

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
          اره هستم باسهم . من با میانگین محدوده 1900 رو 2080 و 2090 نفروختم به خاطر تعصب بیجا روی این سهم. (-:

تعصب بیجا مانع کسب است .

دیشب به عطا هم گفتم تا 1000 هم بیاد پایین 1 دونه نمیفروشم . هنوز تعصب دارم روش (-:
          روندش خوب بود .
          لعنت براین فالس نیوز ...
          بدجوری به کما بردش . البته بازار هم منفی است .ونمیشه ازاین سهم دراین بازار منفی
          باتوجه به اینکه سهم های معدنی دارای بتای بالای یک هم هستند انتظار مثبت شدن راداشت .
          ولی خوب اگرسهم بهترسراغ نداری وپول لازم هم نیستی
          فعلا نگهداری می تونه بهترین کارباشه .
          من خودم درپایین برای پایین آوردن میانگین خرید نشستم ولی ..
          همانطورکه قبلا هم اساتید ودوستان هم گفته اند من ازهمه چیزاین سهم خیالم راحت است .
          اگر درکوتاه مدت هم زیان بکنم درمیان مدت سود بامن است .
          فقط می مونه درصد اختصاص داده به سهم
          که شاید برخی ازدوستان نوسانگیر زیاد خریده باشند که شاید این کمی استرس ایجاد بکند .
          من خودم هم این تجربه را داشته ام .
          اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• محمدرضا 87
            عضو فعال
            • May 2012
            • 1522

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
            میثم جان شما هنوز با کنور هستین؟
            میثم نه میسم اشتباه تایپی بود ببخشید.:d

نظر

• محمدرضا 87
              عضو فعال
              • May 2012
              • 1522

تعصب بیجا مانع کسب است .

ایشالا خدا به خیر کنه!

نظر

• zereshkkk
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 3474

من که در حال اضافه کردنم
                تا این لحظه خبر خوبی از مذاکرات بغداد به استنباط نشده بر خلاف دور قبل که خیلی خوش بین بودن!!!

پله خرید بعد ایشالا شنبه.

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20672

من که میدونم اکثرا دارن به ضرر میفروشن ..................... میشه به فکر پایین اوردن میانگین بود . هفته دیگه انشالله واتی رو بفروشم ..رو قیمت خوب (-:.......تک سهمش میشم و میرم استراحت خسته شدم دیگه از بورس.......................

البته یه مقدار فسرب هم ته سبد میمونه ................تا باز بشه
                  ///

نظر

• aria
                    عضو عادی
                    • Oct 2011
                    • 28

واقعا هر سهمی همه توی تالارها تعریف کردند ضررهای زیادی به سهامداران زده است.
                    ظاهرا این سهم هم در کوتاه مدت به جرگه همین سهمها پیوسته است.

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20672

در اصل توسط aria پست شده است View Post
                      واقعا هر سهمی همه توی تالارها تعریف کردند ضررهای زیادی به سهامداران زده است.
                      ظاهرا این سهم هم در کوتاه مدت به جرگه همین سهمها پیوسته است.
                      این بازار مریضه وگرنه سهم مشکلی نداره .

این دولت مریضه و گرنه سهم مشکلی نداره .

دوسال دیگه معلوم میشه کنور چی بوده ......

روز خوش
                      ///

نظر

• aria
                        عضو عادی
                        • Oct 2011
                        • 28

این بازار مریضه وگرنه سهم مشکلی نداره .

این دولت مریضه و گرنه سهم مشکلی نداره .

دوسال دیگه معلوم میشه کنور چی بوده ......

روز خوش
                        بازار مریض نیست آدمهاشون که بازار را میچرخونند مریض هستند. سهم میارن بالا میبرن کارشون تموم میشه ول میکنند ما هی میخوایم بگیم نه به ما ننداختن و واقعیت قبول نمیکنیم این رویه برای یکی دوروز نیست سالهاست که ادامه دارد تیمی که احمدی نژاد آورده نوسان باز هست در همه بازارها هم نوسان ایجاد میکند.
                        ما نباید به اینها اعتماد کنیم بعد از آریا و آرین و تات و عوارض و هزاران بامبولی که میتوانند دربیاورند.

نظر

• farzad
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 27

دوستان عزیز مشکل این سهمها از اونجاست که به هنگام عرضه اولیه به ما سهامدارای جزء چیزی نمیرسه نصفشو خود صندوقای کارگزاری ورمیداره نصفشم به ما از بهترون و حقوققی ها میدن نفری 40-50تا هم به سهامدارای جز اگه تهش چیزی بمونه بعد تا یه چند روزم 4تا 4تا درصدشو میخورن تا حسابی صف خرید که شد یه دفعه میدن به ملت روز بعدشم که دیگه خریداری نداره منفی میشه تا برگرده به همون قیمت قبل که عرضه شد دوباره خودشون جمعش میکنن و همین روند ادامه داره تا سرمایه های ناچیز من و امثال من که بهر امیدی پا گذاشتن تومیدون سوخت بشه

نظر

• VARIA
                            عضو عادی
                            • Feb 2012
                            • 70

مشکل از مدیران نادانه
                            این بازار کشش همین مقدار سهمو نداره
                            حالا فرت و فرت عرضه اولیه و بازار پایه و .... میارن
                            خب اینا همش پول میخاد دیگه

نظر

• ata007
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 6291

در نمادهای معدنی ،فولاد صبانور در قیمت های کمتر از 1900 تومان نیز معامله شد که با توجه به شرایط حاکم بر این گروه و بازار توانایی رشد زیادی را در حال حاضر نخواهد داشت.این شرکت افزایش سرمایه 200 درصدی را در دستور کار خود دارد

کگل نیز که در گزارش 12 ماهه خود توانایی اعلام سود 100 تومانی را خواهد داشت در معاملات امروز در مرز قیمتی 660 تا 669 معاملاتی را ثبت نمود.

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20672

1700 دیگه گرونه برای عرضه. 1500 خوبه

با سود 91 که 2500 هم جا داره بره بالا تازه اینجوری که این داره سود میسازه یکی از بهترین های بازاره برای بلند مدت;)
                                قیمت بازگشایی همون چیزی بود که حدس میزدیم یعنی 1500 . یعنی زدیم تو خال .

اما پیش بینی ما این بود که میتونه تا 2500 بره تا اخر 91 . پس منتظر میمونیم .

-----------------------------

اما من که اصلا نگران بلند مدت این سهم نیستم .

152 تومن سود انباشته در ابتدای دوره + 211 تومن سود سال 90 + 276 تومن سود 91 (حداقل) جمعا میشه 639 تومن سود . این از سود های شرکت

سایر دارایی های شرکت : به غیر از 4 تا معدنی که داره (-:

1- بعد ازثبت افزایش سرمایه معادن و فلزات صبار نور سهمش حدود 100 میلیون میشه که با قیمت فعلی ارزشش میشه 35 ملیارد تومن . البته این مورد رو یه کم شک دارم .
                                2 حدود 0/02 درصد گل گهر که میشه تعداد 1.2 میلیون سهم و حدود0/01 کچاد جمعا به ارزش 1 میلیارد تومن
                                3- سایر سرمایه گذاری های شرکت با قیمت تمام شده ی 6 میلیارد تومن که بالای 20 میلیارد ارزش داره + بازرگانی معادن که جدیدا خریده به ارزش 17 میلیارد تومن ..

البته قطعا دارایی هاش خیلی بیشتر از ایناست ............

--------------------------
                                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/09, 21:14.
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X