تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

تو این شرایط نقد بودن بهترین کاره من که نمیتونم نقد بشم .....

هر چی رو زاگرس سود کردیم اول سال پرید (-:

احتمالا از فردا بریم توضرر دیگه.........با این اوضاع و احوال
    ///

نظر

• تریدر4
      عضو عادی
      • Aug 2025
      • 103

یک نکته درمورداین سهم که درگزارش اون به اون اشاره کرده وبازاربه اون توجه نداره نوع حمل ونقل سنگ اهن این شرکت می باشد چادریاگل حمل ونقل خودشون روباراه اهن انجام می دهند که هزینه اون قابل مقایسه باحمل ونقل جاد هایی نیست ولی کنوحمل ونقل خودش روبه خاطردسترسی نداشتن به راه اهن باحمل ونقل جاده ایی انجام می دهد وباتوجه به اینکه درهدفمندی یارانه ها درمرحله دوم دولت گام بلندی دراصلاح قیمت گازوییل انجام می دهد هزینه های این شرکت به شدت افزایش پیدامی کنه این نکته مهمی درمورداین سهم می باشد

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

در اصل توسط تریدر4 پست شده است View Post
        یک نکته درمورداین سهم که درگزارش اون به اون اشاره کرده وبازاربه اون توجه نداره نوع حمل ونقل سنگ اهن این شرکت می باشد چادریاگل حمل ونقل خودشون روباراه اهن انجام می دهند که هزینه اون قابل مقایسه باحمل ونقل جاد هایی نیست ولی کنوحمل ونقل خودش روبه خاطردسترسی نداشتن به راه اهن باحمل ونقل جاده ایی انجام می دهد وباتوجه به اینکه درهدفمندی یارانه ها درمرحله دوم دولت گام بلندی دراصلاح قیمت گازوییل انجام می دهد هزینه های این شرکت به شدت افزایش پیدامی کنه این نکته مهمی درمورداین سهم می باشد
        داداش سوخت قطار میشه بگید چیه !!!

شرکت حمل و نقل صبا هم مال خودشونه . سودش میره تو جیب خودشون.

ما که از خدامونه قیمت بیاد پایین تر . منتها حسرت این رو هم میخوریم که چرا میانگینمون بالاتر از قیمتی خواهد شد که میشد پایین تر وارد شد ...........

من هم دارم به قیمت های پایین تر فکر میکنم. البته دارم فکر میکنم چه جوری میانگین رو بیارم پایین تر من تا تک سهم شدن رو این سهم میتونم میانگین بیارم پایین ولی فروش به هیچ وجه ......
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/12, 11:50.
        ///

نظر

• قاتل بروسلی
          كاربر فعال
          • Feb 2012
          • 684

نمیدونم چرا امروز هر کاری کردم که بفروشمش نتونستم. ولی ایکاش فروخته بودم.هر جند میدونم سهم خیلی خوبیه و همه دارند با ضرر و احساسی میفروشند ولی فکر کنم بشه پایین تر هم خرید.
          کودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
          ندایی آمد که :
          او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...

نظر

• asal
            عضو عادی
            • Feb 2011
            • 128

من امروز برعکس خیلیها کنور خریدم .......

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

-------------------------------------------------
              زندگی طاس خوب آوردن نیست ،

طاس بد را خوب بازی کردن است .

کنور دارم برات ........ حالا هی بیا پایین ....
              -------------------------------------------------
              ///

نظر

• bahary
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 2510

در اصل توسط asal پست شده است View Post
                من امروز برعکس خیلیها کنور خریدم .......
                خیلی پایین نداره دیگه . فروشها همه احساسی و در حالت گیجی بازار صورت می گیره . هفته گذشته که رسیدن به 1900 بعید بنظر میرسید ، می نشستم برا خرید که خوشبختانه انجام نشد و امروز خریدم.در نمایشگاه اقایونی که تکنیکال و بنیادی تدریس می کردند و به سوالات جواب می دادند تارگتهای 2800تومانی از سهم ارائه می کردند. در غرفه صبا نور هم با مسئولین که صحبت می کردم نسبت به رشد خوب سهم و برنامه های شرکت توضیحات خوبی می دادند.

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

الان میانگینم رو حساب کردم و درصد کنور سبدم رو یه چیزی حدود 60 درصد شده و میانگین خریدم 19465 شده :(

تا ببینیم روزهای بعد چه اتفاقی میوفته . امیدوارم افت بیشتری نداشته باشه. فقط کاری که تونستم کنم تا اینجا پایین اوردن میانگین بود. و گذران وقت (-: 10 پله خریدم از روز بعد از عرضه =)) ببینیم چند پله دیگه باید بیام پایین. خدا به خیر کنه. 30 درصد دیگه جا داره برای اضافه کردن .

فعلا که رفتیم تو ضرر
                  آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/05/12, 23:33.
                  ///

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

این فروشنده های 500 تایی که معلومه از زمان عرضه اولیه هستند بلای جان این سهم شده
                    امیدوارم هرچه زودتر بفروشن و سهم یه نفس راحتی از این معامله گران آنلاین بکشه

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                      این فروشنده های 500 تایی که معلومه از زمان عرضه اولیه هستند بلای جان این سهم شده
                      امیدوارم هرچه زودتر بفروشن و سهم یه نفس راحتی از این معامله گران آنلاین بکشه
                      بلای جان این سهمو خوب اومدی =))
                      ///

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                        بلای جان این سهمو خوب اومدی =))
                        والاه به خدا کلافمون کردن اینا،بابا اگه فروشنده ای بفروش بره دیگه،دارم نگاه میکنم وقتی طرف میبینه خریدار میاد جلو عقب نشینی میکنه :-w

نظر

• محمدرضا 87
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 1522

سلام
                          امروز باز رو 1802 اینا پله آخر اضافه کردم میانگین بیاد پایین.

الان داشتم به این فکر میکردم این همه پله که اومدم پایین الان درو باز کنم میفتم تو دره :-s یا اینکه تو بهشت;;)

خدا به خیر کنه.

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

دوستان تو تالار بورس پرسیدن این 400 درصد رو از کجا اوردی گفتم اینجا هم بنویسم :
                            -----------------------------------

حاشیه سود سازی این سهم بین 50 تا 60 درصد و حدودا 60 درصده مبلغ فروشه . تا سال 93 ظرفیت تولید به 2.5 میلیون تن میرسه . ( با احتساب 1.6 میلیون تن کنستانتره سنگ اهن)
                            دلار رو 1226 و قیمت سنگ اهن دانه بندی شده رو 90 دلار بگیر ( در حال حاضر محدوده 100 دلاره ) . 200 هزار تن بیلت هم تا دوسال دیگه در ذوب اهن غرب کشور تولید میشه. که احتمالا ذوب اهن غرب کشور هم افزایش سرمایه بده. کلا پروژه های فعلی ای که کنور اطلاع رسانی کرده حدودا 106 میلیارد تومانه که برای تامین این مبلغ کنور باید افزایش سرمایه بده . این پروزه ها تا سال 93 به بهره برداری میرسه . و احتمالا باز دوباره شرکت طرح های توسعه خواهد گرفت .

---------------------------------------------------------
                            حالا تو 5 سال بنده گفتم 400 درصد سود میده به کسی که سهمو نگه داره. (با احتساب سود مجمع - وسود انباشته و افزایش سرمایه ) . و این پیش بینی منه که ممکنه درست نباشه ........ ولی کماکان من سر حرفم هستم و تا 5 سال با این سهم میمونم و البته که هیچ سهمی رو نمیشه به حال خودش رها کرد . ممکنه اتفاقاتی در این مدت بیوفته و تحلیل ها عوض بشه و همه پیش بینی ها اشتباه از اب در بیاد .
                            --------------------------------------------------------------------------------------

در هر حال پیشنهاد خریدی ندارم و تصمیم ورود با خود دوستان هست . باشد که شرمنده کسی نشیم.
                            ///

نظر

• PASHA
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1294

رو 1800 کف خوبی را ساخت .
                              پارسال صدرا داشتم .آن موقع ها می گفتند که صدرا دماسنج بورس است . صدرا رانگاه کنی .مثل اینکه شاخص وووضع سیاسی واقتصادی این مملکت را یک جا رویت کردی .
                              همان مشت نمونه خروار
                              خلاصه گذشت و..
                              خلاصه الان کنور ماهم یک جورایی داره مثل پارسال عمل می کنه . البته دربازارمثبت ونه منفی
                              .فقط یک تشبیه دوره ای می باشد .
                              الان هم به نظرمن
                              ازهراستاد و ... بپرسی .همه می گویند که دلار از1500 پایین تر نخواهد آمد .
                              کمااینکه خیلی ها پایین آمدن دللار فرصت خرید میدانند دربرابر تورم های هدفمندی تا درمقابل بی ارزش شدن
                              ریال حفظ بکنند .
                              اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

خرید 10000تا در دقایق پایانی

نظر

در حال کار...
                                X