در اصل توسط ata007 پست شده است
View Post
تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )
Collapse
X
-
-
كنور
با سلام خدمت همه دوستان و صبانورداران تالار
منطقيون ميگن "فرض محال محال نيست" حالا با اجازه شما يه حالت اكستريم رو اگه فرض كنيم و اون مثبت بودن مذاكرات اونهم در بغداد و اون هم 3 خرداد سالروز فتح خرمشهر!! و ماشين تبليغاتي اگه روشن بشه و يه سناريوي تبليغاتي حاكي از يه پيروزي بزرگ رو پياده بشه و فتح الفتوح بزرگي به جامعه و بازارها القا بشه و...... اونوقت ميخوام نظرات شما رو راجع به اوضاع بورس بدونم كدوم گروهها و بطور مشخص كدوم سهم ها مثبت و چه گروههايي منفي ميشن؟ بطور مشخص روي كنور چه اثري داره ؟ اگه همه چي برعكس شد يعني دستگاههاي تبليغاتي غرب ابتكار عمل رو در دست گرفته و فضا رو به نفع اسرائيل رقم زدند چه اتفاقي ميوفته؟ ممنون ميشم توضيح بدين و كمي فضا رو براي تصميم گيري روشن كنين.[B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Post2000 تا مونده بود که رو 1811 فروختم فقط به این نیت که فردا 5 درصد پایین بخرم. ریسکه دیگه شاید جواب داد:d
من خوراکم اینه کف سهم بفروشم از فرداش سهم کنده بشه :D
آقا ما کلاً shift کردیم رو منگنز برامون دعا کنید;)سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Postاز یکی از مسولین شرکتهای سنگی شنیدم که ...بر اساس مصوبه برنامه پنجم...گمرک اجازه اعمال تعرفه صادراتی
برروی کالاهایی که در داخل برروی آنها کار انجام میشود(غیر خام) را ندارند.
گفتم برای بررسی دوستان شاید مفید باشه...
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
کنور با خرید امروزش از ومعادن جایگاه خودشو تو جدول سهامداران عمده ومعادن یه پله ارتقا داد و اومد بالای شرکت سرمایه گذاری ملی .
هدف بعدی گرفتن صندوق بازنشستگی کشوری :D
http://img4up.com/up2/28591350670409559751.png
البته بعد از ثبت افزایش سرمایه احتمالا دوباره بیاد پایین ولی دوباره شاید بره بالا .....
///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postکنور با خرید امروزش از ومعادن جایگاه خودشو تو جدول سهامداران عمده ومعادن یه پله ارتقا داد و اومد بالای شرکت سرمایه گذاری ملی .
هدف بعدی گرفتن صندوق بازنشستگی کشوری :d
http://img4up.com/up2/28591350670409559751.png
البته بعد از ثبت افزایش سرمایه احتمالا دوباره بیاد پایین ولی دوباره شاید بره بالا .....
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمیثم جان این کنور به قول ما آذری ها به سفید سیاه سهم نگاه نمیکنه دیمی از یه طرف داره هی میخره،ممکنه جای پاسارگادم بگیره :d :))
کاری با قیمت هم نداره فقط باید تعداد زیاد بشه ..........///
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postجناب مخبرالدوله یعنی میتونه خبر خوبی واسه کنور باشه؟ ;;)
بدلیل دروغها و غلو گوییها.....بعضا پیامهای مثبت دیده نمیشن.....
برای همین هم بسیاری از سهامداران مایوس شده و تن به شکست میدهند.
بنده خودم کنوررا در کف خریدم برای مجمع....و مطلب آن مسول را باور دارم.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
سلام
روند معاملاتیش که طی دیروز امروز خوب بوده و سهامدارا به این نتیجه دارن میرسن که اگه قیمتو پایین نیارن خریدار بالا میاد چون میدونه داره چی میخره.
اگه بتونه طی امروز فردا کف 1900 تومنو بسازه خیلی سریع میره برا هدف 2100 تومان.تا نظر دوستان چجوری باشه.
من به شخصه زیر 2100 فروشنده نیستم.
خرداد ماه بورسی مثبت خواهیم داشت انشا الله .
نظر
-
نظر