کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام به دوستان عزیز... در بین شرکتهای معدنی مخصوصا بین کروی- ومعادن و کنور و کگل وکچاد کدامیک برای انتخاب بهترند و بازدهی رشد سریعتری دارند؟؟
معدنی ها هر کدامشان ویژگی ها خاص خود را دارند
مثلا" کروی در کف قیمتی است
ومعادن تعدیلات مثبت زیادی در دل خودش دارد
کنور پروژه های جدیدی داره که نمونش تیر ماه به بهره برداری میرسه
کگل هم همین امسال افزایش سرمایه داره
و و ................
ولی من کنور را چالاکتر برای صعود میبینم
سلام بر دوستان کنوری.....
راستش می خواستم یه مشورت کنم لطفا راهنمایی بفرمایین...
دوستان متاسفانه به دلایل مختلف در بعضی سهمها حدود 30الی 40 درصد ضرر کرده ام تصمیم گرفتم همه رو بفروشم بیام کنور بخرم به نظرتون ضررم جبران میشه؟ چقدر باید صبر کنم؟؟
دوستان متاسفانه به دلایل مختلف در بعضی سهمها حدود 30الی 40 درصد ضرر کرده ام تصمیم گرفتم همه رو بفروشم بیام کنور بخرم به نظرتون ضررم جبران میشه؟ چقدر باید صبر کنم؟؟
این سهم خوراک بلند مدته ..... بالای 3 سال اگه نگه داری سود خوبی میکنی .... فقط باید صبر کنی طرح های توسعه شرکت به بهره برداری برسه ........ حاشیه سود این شرکت 60 درصد مبلغ فروش بوده .......... شرکتی اینجوری ندیده بودم ... البته فک کنم حاشیه سود فاسمین هم 50 یا 55 درصد مبلغ فروش بود ..... که بازم به گرد این شرکت نمیرسه ........;)
کنور به نظرم شرکتیه که هر روز بزرگتر میشه ...........و درحال بزرگ شدنه .............
اولا بگو چه سهمایی داری که ضرر کردی؟ شاید سهمایی که داری فاند قوی داشته باشن/ در ضمن 80 درصد بچه ها تو ضررن هر کی میگه نه دروغ میگه/در ضمن نگران نباش
نظر