کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
واقعا دم خود شرکت و واحد برنامه ریزیش گرم که جامع و کامل و باکیفیت گزارش و تهیه کردند
مجموعه مدیریتی بسیار خوب و منسجمی داره!. اینده نگری یعنی صبا نور یعنی sano international!!!!!
شنیده ها حاکی از آنست که شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات از محل رشد سود سهام شرکت های زیرمجموعه خود با احتمال تعدیل مثبت عایدی در سال مالی جاری همراه شده است
این واسه کنور ایده آل میتونه باشه
خوبه شناوریش کمه !!!این فروشنده های عجول میفروشن مثلا که چی بخرن بجاش !میفروشن میرن تو صف خرید سهامهای دیگه!؟:d
بزار بفروشن،دقت کنی همشونم 500 تا 500 تا میفروشن یا این افراد بازمانده ی عرضه اولیه هستند یا هم نوسانگیر که به خیال 2000 تومان خرید داشته اند
بعد مجمع این سهم دیدنی خواهد شد.
بزار بفروشن،دقت کنی همشونم 500 تا 500 تا میفروشن یا این افراد بازمانده ی عرضه اولیه هستند یا هم نوسانگیر که به خیال 2000 تومان خرید داشته اند
بعد مجمع این سهم دیدنی خواهد شد.
دوستان از نظر من بیشترین علت منفی بودن بازار ما معامله گران بی تجربه و کاملا احساسی هستن که تحلیلی از سهام ندارن و فقط دنباله رو این آن هستن
فرهنگ سازی سازمان بورس و تبلیغ برای ورود به بازار سرمایه و معاملات انلاین به افراد بی تجربه و تازه وارد نتیجش میشه عرضه های بی منطق و احساسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوستا این سهم رو بندازین یه گوشه
. مثل من. من دیگه انداختمش یه گوشه ....... . من دیگه خیلی نگاش هم نمیکنم. 40-45 درصد سبدم کنوره و با بقیش هم زدم تو کار نوسان گیری. فرض کردم اصل پولم همون پولیه که واسه نوسانه با کنور هم کاری ندارم میخواد درجا بزنه نزنه...
بزارید بفروشن .... من گفتم که این سهم بلند مدته .... صبر کنید تا طرح هاش به بهره برداری برسه یه جا سود صبرتون رو خواهید گرفت . .......
حاشیه سود شرکت 60 درصد مبلغ فروشه صبر کنید .....................تا ظرفیت تولید بره بالا ....
فرهنگ سازی سازمان بورس و تبلیغ برای ورود به بازار سرمایه و معاملات انلاین به افراد بی تجربه و تازه وارد نتیجش میشه عرضه های بی منطق و احساسی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازار این روزها پر از استرس و نگراتی شدید است و بیشتر سرمایه گذاران در بورس هر روز سکته های ناقص می کنند .خدا ذلیل کند باعث و بانی این وضعیت را که مملکت را به آشوب و اقتصاد را فلج و سیاست زا به گند کشیده و توجه همه دنیا را به سمت ایران جلب کرده و عنقریب است که با شلیک موشکهای دور برد ، جنگی تازه را در منطقه شعله ور کنند. واقعا بخاطر چه چیزی ملت ما باید تاوان این همه رنج و سختی را بپردازند؟ انرژی هسته ای نتیجه اش ویرانی کشور و گسترش فقر و فساد و بدبختی ملت ایران بوده و خواهد بود . انهایی که می گویند تحریمها بی اثر است و آنرا دور می زنیم ، به چه قیمتی این کار را می کنند؟ با دادن رشوه های سنگین و غیر قابل تحمل برای ملت ایران به کمپانی های نفتی و اقتصادی دنیا ، فقط روز بروز بر نابودی ملت ایران صحه می گذارند. این حاکمیت که به فکر منافع ملی کشور نیست .فقط میلیارد میلیارد برای کمک به لبنان و سوریه و افغانستان و ....هزینه میکند و گویا ملت ایران همه بیگانه اند و آنها خودی!!!!!!
امروز که ومعادن کنور رو درو کرده و 102000 تایی خرید کرده،شناوری سهم واقعا" کم شده و با یک خبر خوب و جو مناسب بازار به راحتی بالای 2000 خواهد رفت.!
شنیده ها هم از ورود یک حقوقی طی چند روز آتی را خبر می دهد(در حد شایعه)
ذات معادن فلزات همينه سهمشو تو بازار خشك ميكنه از فروشنده ولي تا نخواد نميذاره بره بالا نمونش بكام
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر