بچه ها به نظر میاد در حرکت اول دستیابی به هدف 1800قطعی شده و با عبور از 1800و تثبیت در بالای این نقطه اگه قیمت های جهانی پایین نیاد 2200و 2400و .............حرکت کنه ولی من به نظرم میاد تا 2400 و راحت میره و بعدش با توجه به شرایط باید نظر بدیم.دوستان کنوری باید بگم پول و جای پر سود وکم ریسکی سرمایه گذاری کردیم<:-p
تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )
Collapse
X
-
-
سلام میثم جان خسته نباشی خوشحالم که این روزها اینجا فعال تری:
میثم تولیدات کنور هماتیته یا مگنتیت؟عیارش و میدونی چقدر هست؟منبع شما برای قیمت ها کجاست؟من بیشتر از این سایت میبینم که قیمت بند عباس رو هم درج میکنه(fob)
منبع بهتری داری؟منابع دیگه هم اگه میتونی معرفی کن.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاین سنگ اهن با سنگ اهن کنور فرق فوکوله ........سنگ اهن دانه بندی شده الان محدوده بین 60 و 73 دلاره بسته به عیاری که داره ........
ما دلار رو 2400 بگیریم .....کنور هم تعدیل داره ..............دلار رو 2000 هم بگیریم بازم این سهم تعدیل داره .................1800 هم بگیریم بازم تعدیل داره ............
فقط به شرطی که سنگ اهنی که الان بالای 60 دلاره زیر 50 نیاد ..............
حالا همین سنگ اهن کنور تا 90 دلار هم بالا رفته بود .............حالا اگه قیمت های جهانی باز بره بالای 80 -90 دیگه منفجر میشه این سهم ...........حالا ما اون رو در نظر نمیگیریم به دلیل بحران اقتصادی جهان ..........
من هم منظور این نبود که قیمت سنگ آهن کنوره.
چیزی که می خواستم بگم این بود که به طور کل الان صادر کنندگان سنگ آهن منتظر تثبیت قیمت هستند و اگر این تثبیت ایجاد بشه دیگه میتونید کنور پیدا کنید....
کل گروه متأثر میشه از این تثبیت....
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postسلام میثم جان خسته نباشی خوشحالم که این روزها اینجا فعال تری:
میثم تولیدات کنور هماتیته یا مگنتیت؟عیارش و میدونی چقدر هست؟منبع شما برای قیمت ها کجاست؟من بیشتر از این سایت میبینم که قیمت بند عباس رو هم درج میکنه(fob)
منبع بهتری داری؟منابع دیگه هم اگه میتونی معرفی کن.///
نظر
-
به به جای من فقط خالیه اینجا میبینم که بحث داغه و این تاپیک هم جون گرفته
سنگ اهن صبانور:ریز دانه (0-10میلیمتر)
درشت دانه (10-25میلیمتر)
مگنتیت52 درصد و 54 درصد و 62 درصد
واما من که منتظره افزایش سرمایه و اون سود انباشته تپلش الان خیلی وقته رو این سهمم!
نظر
-
یه 5+ برای فردا به افتخار تمام کنوری های سایت بورسی.این میشه شرینی گرون شدن دلار که این سهم با 1226 تومن صورت مالی و اختلاف 1350تومانی از قیمت کنونی برای آغاز حرکت باید بین سهامداراش تقسیم کنه.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
کنور روز کاری قبل 14 میلیون ومعادن هم فروخت اگه اشتباه نکنیم که ما به رفقامون که ومعادن دارن گفتیم کنور داره میفروشه حواستون جمع باشه اگه خواستید بفروشید البته خوب هم خریدن و معادن رو 4 شنبه کی خریده معلوم نیست ........کلا سهم ومعادن دست کنوره یعنی خرید و فروش های خوبی داره روش (سهمه باباشه دیگه میدونه چی کار کنه )...........یعنی بازارگردانشه .......من یادمه روی 280 -270 و زیر 290 از صف فروش میخرید ..........
کنور از بازارگردانی ومعادن هم سود میبره .........;)///
نظر
-
با سلام
من موندم سهمی به این ارزشمندی و که با 1 سهم میتونه یه +5 بزنه، چطوری 700 هزارتاشو میفروشن
دوستان فقط دلار را ببینیدو ارزش کنور را حساب کنید....
ممکنه یک عده قصد رنج زدن داشته باشند، تا سهمو جمع کنن، چون شناورش کمه
ومعادن هم که بابای سهمه
هیچ توجیهی برای بیش از 1 سهم فروختن نیست.
اون 1 سهم هم برای زدن قیمت پایانیه.
نظر
-
در اصل توسط hossein sh پست شده است View Postبا سلام
من موندم سهمی به این ارزشمندی و که با 1 سهم میتونه یه +5 بزنه، چطوری 700 هزارتاشو میفروشن
دوستان فقط دلار را ببینیدو ارزش کنور را حساب کنید....
ممکنه یک عده قصد رنج زدن داشته باشند، تا سهمو جمع کنن، چون شناورش کمه
ومعادن هم که بابای سهمه
هیچ توجیهی برای بیش از 1 سهم فروختن نیست.
اون 1 سهم هم برای زدن قیمت پایانیه.
شاید کد شخصیاشون دارن وارد میشن.
ولی بیشتر از عرضه ومعادن نباید عرضه توی سهم باشه،
واقعاً مفته این سهم
پی بر ای 10 هم کمه براش...
نظر
-
نظر
-
-
در اصل توسط hossein sh پست شده است View Postامروز که 250 هزار تا به صف داده...
شاید کد شخصیاشون دارن وارد میشن.
ولی بیشتر از عرضه ومعادن نباید عرضه توی سهم باشه،
واقعاً مفته این سهم
پی بر ای 10 هم کمه براش...
نشون میده که کاملاً داره سهمو کنترل میکنه...
قصدش خروج نوسانگیراست.
نظر
-
امروز شاید رنج مثبته رو روش بزنن ...........دیگه اینم با این دلار خداییش باید بالای 1900 . 2000 باشه ........///
نظر
-
نظر