1630 هم فروختن!
تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )
Collapse
X
-
-
-
-
-
-
بیکار بودیم گفتیم یه پیش بینی کنیم 3 ماهه چقدر میتونه بسازه : با فرض تولید 350 هزار تن و دلار 1600 تومنی و میانگین 90 دلاری سنگ اهن وحاشیه سود 50 درصدی (که بیشتر از این هم هست ) که من همه اینا رو حداقل گرفتم باید در سه ماهه یه چیزی بین 110 تا 120 تومن بسازه .................120 رو راحت باید بسازه در سه ماهه ...............
البته با فرض فروش 300 هزار تن هم یه چیزی بین 90 تا 100 تومن میتونه پوشش بده .....
حالا گزارشش بیاد بیشتر بحث میکنیم ..........ولی سود امسالش باید بالای 350 وحتی 400 تومن باشه با این قیمت دلار .........سنگ آهن هم من داشتم نگاه میکردم افت چندانی نداشته ............آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/07/24, 01:25.///
نظر
-
سلام
من آمدمممممممممممممم
دوستان من با شماره 22182182 ميخواهم مشخصاتم را براي كنور ارسال كنم همش يك خانم عصباني بد اخلاق جواب ميدهد وامصيبتاااااااااااااااااااااا
خواهشنا اگر شماره فكس داريد برايم بنويسيد در ضمن بانك پارسيان هم ميتوان شماره حساب داد يا فقط ملي ؟
با سپاس بيكرانآرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر
-
در اصل توسط rojan پست شده است View Postسلام
من آمدمممممممممممممم
دوستان من با شماره 22182182 ميخواهم مشخصاتم را براي كنور ارسال كنم همش يك خانم عصباني بد اخلاق جواب ميدهد وامصيبتاااااااااااااااااااااا
خواهشنا اگر شماره فكس داريد برايم بنويسيد در ضمن بانك پارسيان هم ميتوان شماره حساب داد يا فقط ملي ؟
با سپاس بيكران
l من دیروز فرستادم
این شماره رو از امور سهام 3روز پیش گرفتم-
22692860
021-
نظر
نظر