تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

معدن 24 :قیمت سنگ آهن عیار 62 درصد در روز جمعه به 121 دلار به ازای هر تن رسید این بالاترین قیمت از 20 نوامبر تا کنون بوده است.

به گزارش معدن 24، قیمت سنگ آهن در ماه نوامبر حدود 120 دلار بوده است.

قیمت 120 دلاری سنگ آهن بسیار مهم تلقی می شود چرا که معدنداران هزینه بالای خود را با این قیمت پوشش می دهند.

در مرحله 100 دلاری ، دومین تولید کننده سنگ آهن ریو تینتو ، 150 میلیون تن از ظرفیت سنگ آهن بازار چین را تکمیل کرد.

اگرچه کاهش قیمتی که از ماه دسامبر آغاز شد باعث شد موجودی انبارها فقط در ماه نوامبر 9.6 درصد کاهش یابد.

==========
    البته این قیمت ها برای سنگ اهن کنور نیست ولی قیمت های سنگ اهن رشد داشته در این مدت .......حدود 20 درصد ........

امسال قیمت متوسط سنگ آهن 130 دلار به ازای هر تن بوده و این داواخر ماه آگوست 90 دلار به ازای هر تن بوده است ...یعن بودجه کنور محتاطانه بسته شده .....
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/09, 12:19.
    ///

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

بازار ما هنوز زوده براش به پتانسیل های این سهم پی ببره .........پست بالا صرفا جهت اطلاعه ..........که بودجه کنور کی بسته شده ......
      ///

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

یعنی میثم ببین با این نرخ دلار سال جدید کنور سودش بالای 600 تومان میشه

باید یه محاسباتی انجام بدم :-?

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
          یعنی میثم ببین با این نرخ دلار سال جدید کنور سودش بالای 600 تومان میشه

باید یه محاسباتی انجام بدم :-?
          تازه اگه تولید رو 1میلیون 100 هزار تن در نظر بگیریم..........فعلا بزار بخریم داداش ........من خودمو خفه میکنم با این سهم ......امروز 60-70 درصد سرمایم ازاد شد ....30 درصدش رو کنور خریدم ........

فعلا کنور سهم خفته ی بازاره ........... ساختن سود 600 تومنی برای کنور هیچ کاری نداره .......سال دیگه انشالله میسازه ......

فعلا قیمت های جهانی پیزی حدود 20 تا 30 درصد بالا رفتن ........

من هنوز حسرت کنور 1400 تومنی رو میخورم .......که چرا اونجا نخریدم .......فقط در این سهم شما باید مواظب قیمت های جهانی باشی که مثل شهریور نشه ........البته دلار دوبل شد و جبران کرد و شرایط اون موقع با الان خیلی فرق کرده............تصویر بالا رو گذاشتم برای همین که بگم شرایط عوض شده .........;)

باز هم میگم در این سهم خود مواظب قیمت های جهانی باشید ........قیمت سنگ اهنی که کنور 125 دلار فروخته بود شده بود 60 دلار ......ولی الان دوباره صعودی شده سنگ اهن ............
          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/12/09, 13:00.
          ///

نظر

• ata007
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 6291

با دلار 2400 تومانی اتاق مبادلات ارزی سود سال بعدش نزدیک 800 تومان خواهد بود

با این طرحهای توسعه ای هم که داره واویلا میشه.......

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1134

دوستان من دیروز تصمیم به خرید کچاد یا کگل داشتم اما با توصیه سورنا ایستوود عزیز یه نگاهی به کنور کردم و انقد جذاب بود که تصمیم دارم تو زمان مناسبی واردش بشم.
              امروز اما یکی از تحلیلگرای تکنیکال بهم اجازه نداد و معتقد بود باید تا 2200 اصلاح کنه. شما جایی ازش نمودار و تحلیل قشنگ دیده اید تا بشه نگاهش کرد؟؟؟
              "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
              (نيچه)

نظر

• sourena
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 1080

وتوسم 90 هزار تا دیگه اضافه کرده;)
                سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• dpi
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 578

در اصل توسط dpi پست شده است View Post
                  دوستان قبول دارید روند قیمت دلار صعودیه؟قبول شرایط اقتصادی کشور تورمی؟قبول دارید تقریبا شرکت 100درصد صادراتی.قبول دارید شرکت از جمله شرکتهایی هست که در سالیان آینده هم سود رشدی است.قبول دارید یک مجموعه کاربلد داره کنور رو مدیریت میکنه و از دو طرف سود میبره از یک طرف چون اطلاعات داخلی و معادن رو داره پس میدونه کی بخره و کی بفروشه.قبول دارید حقوقی های خوبی تو سهم واردشدن.قبول دارید شناور سهم بسیار پایان و روز به روز هم داره کمتر میشه.قبول دارید محصولاتش را کمتر از نرخ اتاق مبادلات ارزی نمیده.دیگه چی از یک سهم خوب میخواهید.
                  دوستان چادر و کگل کلی رشد کردن حالا کنور ما داره همین جا لک و لک میکنه میدونید چرا؟من جوابش رو میگم چون وتوسم(آقای شعبان پور عزیز مدیر پرتفو که خیلی دوستش دارم و واقعا استاد)و ومعادن اطلاعات داخلی این سهم رو دارن و هر روز اون رو جمع میکنند.دوستان که قصد ورود به بازار رو دارن من فقط این سهم رو تو گروه معدنی ها توصیه میکنم قول میدم یکساله یه سود 100درصدی براشون به امید خدا داره.

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

دوستان این وسط شناوری سهم خیلی کم شده
                    از اونجایی هم فرابورسی هست یه حرکت شارپ در آینده نه چندان دور خواهد داشت

نظر

• sourena
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 1080

انشالله اگر امروز کچاد و کگل صف خرید بشوند که احتمالش زیاده کنور هم تبعیت میکنه

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

کنور انگار نه انگار هم گروه کگل و کچاده
                        تو عالم دیگه هست.......

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
                          کنور انگار نه انگار هم گروه کگل و کچاده
                          تو عالم دیگه هست.......
                          فک کنم یه ادم مریض فقط پول میگیره روی 2230 بزار برا فروش ....تمومی هم نداره فروشش بی صاحاب...گور به گور شده ده روزه دارن رو این قیمت ها میدن ........
                          ///

نظر

• ata007
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 6291

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            فک کنم یه ادم مریض فقط پول میگیره روی 2230 بزار برا فروش ....تمومی هم نداره فروشش بی صاحاب...گور به گور شده ده روزه دارن رو این قیمت ها میدن ........
                            فقط هدفش خسته کردن سهامدرانه

نظر

• sourena
                              عضو فعال
                              • Aug 2011
                              • 1080

ومعادن...+65000
                              وتوسم....+148000;)

نظر

• sourena
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 1080

توی این 10 روز این دو سهامدار عمده حدود1.2 میلیون سهم از شناوری کم کرده اند
                                که در مقایسه با شناور 16 میلیونی تعداد قابل توجهیه
                                قدر این سهم در این قیمتها را بدانید

نظر

در حال کار...
                                X