تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
    سلام بر دوست عزيز
    اين ريسكي است كه شما در نظر گرفته ايد. ما هم در جاي سرمايه گذاري نكرديم كه ريسك نداشته باشد، اما با توجه به ريسك كه كرده ايم، ممكن است بيشتر از هرجاي ديگر سود كنيم.
    وگرنه طلا مي خريديم، و با ريسك كمتر سود كمتري هم مي كرديم....
    در مورد اين مورد خاصي كه پيش بيني كرده ايد، بسيار بعيد است، چرا كه همين الان نفت ايران تا تيرماه در حال صادر شدن است. و نمي توان همه چيز يك شبه اتفاق بيافتد.
    اتفاقا طرحهاي توسعه كنور نيز براي تبديل سنگ آهن به كنستانتره مرغوب در حال آماده سازي است. و به نظر مي رسد در كمتر از يك سال و نيم آينده شركت نياز به صادرات و خام فروشي نداشته باشد.
    طرح توسعه ديگر توليد 250.000 تن بيلت فولاد است، كه در واقع كنور را به يك شركت فولادسازي در ابعاد كوچك تبديل خواهد كرد.
    بهابازار عزيز، در حال حاضر سهمي پرپتانسيل تر از كنور در بازار، حتي با وجود اينكه سهمهاي زيادي را بررسي كرده ام، پيدا نكرده ام.
    همين ديروز در حال بررسي سهام گروه بيمه اي بودم. سهمهاي زيادي رو از زير ذره بين گذرانده ام، اما قبل از داشتن كنور به اين سهم ايمان پيدا كرده ام، چون گاهي اوقات با خريد سهم تعصب پپش مي آيد، كه مي تواند بسياري از معايب و ريسكهاي شركت رو ناديده بگيريم.....اما براي اين شركت اينگونه نبود.

پرسود باشيد
    ضمن تشکر بابت توضیحات در مورد ریسک صادرات همون طور که فرمودید کنور داره تو تا کارخونه تولید کنسانتره میزنه که حدود 3 میلیون تن خوراکش که همون سنگ اهنه از معادن فعلی استخراج میشه ....یعنی صادرات هم میتونه انجام نشه !!!

در مورد پیدا کردن سهام خوب : تجربه ی چند ساله من که سهام ومعادن و کگل و کچاد رو زیر نظر داشتم در بد ترین شرایط اقتصادی و از سال 85 به این ور این سهام بازدهی بسیار خوبی داشتند ...یعنی 5 ساله 1000 درصد در این حد بازدهی داشتن ..... حالا من این بازدهی رو در سهمی چون کنور میبینم ...... البته مگل و کچاد هم سهام خوبین ولی خوب کنور دنباله رو راه توناست به نظرم و با افزایش سرمایه هایی که میده در اینده و در بلند مدت میتونه خودش به یک کچاد تبدیل بشه .....البته کگل و کچاد هم هر روز بزرگتر و پر سود تر میشن !!!!!!!!

اصلا شما سابقه ی کنور از بدو تاسیس رو نگاه کنید شرکت با 500 میلیون تومن شروع کرده و الان سرمایش 24 میلیارد تومنه و تازه ببینید چه سودی خواهد ساخت سال اینده !!!!!!!

لذا این که این سهم خورا بلند مدته و برای یک بچه ی زیر 5 سال بخرید تا سن 20 سالگی به اندازه ی سنش و شاید هم دوباربر سنتش بازدهی میده .........تجربه من در سنگ اهنی ها که به اینجا رسیده !!!! وگرنه سهم خوب بسیار زیاده .....
    ///

نظر

• ".احسان."
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 2676

جهش ناگهانی قیمت سنگ آهن
      معدن 24: قیمت سنگ آهن در بندرعباس با افزایش 6-10 دلاری روبرو شده است.

به گزارش معدن 24، قیمت هماتیت فاین با 50 درصد در بندرعباس 6 دلار رشد یافته و از 55 دلار به 61 دلار رسیده است علاوه براین هماتیت متوسط عیار و پرعیار (فاین و لامپ) نیز 10 دلار افزایش داشته است.

همچنین مگنتیت کم عیار 8 دلار و متوسط عیار و پرعیار 10 دلار افزایش را نشان می دهند.

این گزارش می افزاید: قیمت های سنگ آهن جهانی نیز در روز پنج شنبه 4 تا7 دلار و در روز جمعه 4 تا 6 دلار رشد یافت.

این در حالی است که قیمت کرومیت در بندرعباس و همچنین در بازارهای جهانی ثابت بود. یک تاجر سنگ آهن ایرانی در گفت و گو با معدن 24 در خصوص افزایش ناگهانی قیمت سنگ آهن طی 2 روز اخیر گفت: ذخیره سازی شرکت های فولادسازی چین و تعطیلی یک ماه اخیر در بازارهای دلیل اصلی رشد قیمت ناگهانی سنگ آهن است.

وی اظهار داشت: با باز شدن بازارهای جهانی معاملات سنگ آهن رونق یافته و انتظار می رود تا 10 روز آینده این روند ادامه یافته و دوباره قیمت ها به حالت عادی و به ثبات برسد.

خريد گروه سنگ آهن فردا در اول وقت

اين افزايش قيمت خيره كننده بود.
      آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
      کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

اوه مای گاد .......................خدای من ...........این قیمتهای جهانی که میبینم واقعیه ؟؟؟

وای .......................فردا سهم باید با یک دونه 5 درصدش رو بخوره ...................................یوهوووووووووووو ووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

من فردا خودم فردا 8:30 میپرم تو صف خرید ......................:D امیدوارم عرضه کنن .......;)
        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/05, 18:33.
        ///

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

قیمت های جهانی ........بدون شرح ......

///

نظر

• sourena
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 1080

خیلیها برای این سهم دندون تیزکردند
            بنظرم فردا پایانی بالای 3000 خواهد بود
            ماگزیمم قیمت فردا 30225
            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

در اصل توسط sourena پست شده است View Post
              خیلیها برای این سهم دندون تیزکردند
              بنظرم فردا پایانی بالای 3000 خواهد بود
              ماگزیمم قیمت فردا 30225

با این قیمت ها کنور سود سال ایندش بالای 1000 تومن تثبیت شده
              ..........پس باید سر این سهم دعوا باشه ............من الان ارزشی که برای این سهم میزارم 6000 تومنه .....یک کلام ختم کلام .....

6000 تومن با این قیمت های جهانی و دلار 3000 تومنی که دلار هم بالای 3100 تومنه ..........البته به یک باره سهم 6000 تومن نمیشه و زمان لازم داره تا تعدیل هاشو بازار ببینه ..............ولی تا خرداد حداقل 4500 رو براش پیش بینی میکنم البته هدف 6000 تومنه .......دیر یا زود .....البته با این قیمت ها و اگه مشکل خاصی پیش نیاد ............

=======

البته این سهم به راحتی زیر 3500 تومن میشه خرید .......و خودمم شاید این هفته اگه عرضه بشه تا 70 -75 درصد سبدم رو بهش اختصاص بدم و برم پی کارم دیگه ..........;)
              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/05, 19:34.
              ///

نظر

• sourena
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 1080

بعضی وقتها موقعیتهای خوبی در بازار پیش میاد که اینقدر زیادی جذابه کسی باور نمیکنه
                بقول معروف برای دیدن جنگل باید مقداری ازش فاصله گرفت
                الان کنور اینجوریه مطمئن باشید 6 ماه دیگه خیلیها با افسوس میگند می دونستیم سهم خوبیه
                چقدر زیر 3000 فرصت خرید داد کاش همون موقع تکسهم میشدیم
                نمونه اینجور موقعیتها که الان تو ذهنمه
                فرصت خرید پارسان 550 تومنی در اسفند 90 یا حتی 600 تومنی در همین تابستان
                فرصت خرید شصفها 900 تومنی همین تابستان
                فرصت خرید وآتی 80 و90 تومنی همین تابستان
                یک ماه پیش گفتم و الان تکرار میکنم این سهم میتونه تا 10 سال آینده از
                حدود 1 دلار فعلی با احتساب افزایش سرمایه هاش به .... دلار برسه
                البته اونموقع نوشتم 10 میلیون تومن سرمایه گذاری و تبدیل آن به 1 میلیاردتومن در 10 سال با توجه به تورم میانگین 10 ساله اخیر
                سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• zereshkkk
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 3474

فروشندگان عزیز به امید خدا بنده همچنان منتظر عرضه های شما هستم و خریدار طبق روال گذشته در حال اضافه کردن متشکرم :d

نظر

• ata007
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 6291

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                    قیمت های جهانی ........بدون شرح ......

میثم جون من کلا" هنگ کردم
                    به والله کنور با این قیمت جهانی سنگ آهن طلاســــــــــــــــــــــــت

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

نظر

• آذرآبادگان
                        کاربر فعال
                        • Dec 2012
                        • 1140

فردا این سهم یه منفی 5 درصد میخوره و صف فروش میشه:D
                        آخه هنوز من خریدمو تکمیل نکردم:-w
                        در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• zereshkkk
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 3474

من که هرجی میخرم مبیبنم کمه باید باز هم بخرم

نظر

• Hamidkhann
                            Banned
                            • Dec 2012
                            • 476

من زیاد خریدم ولی باز اشتیاق خریدش رو دارم. فردا هر آن ممکنه سهمای دیگمو تبدیل به کنور کنم. لامصب شده مرغ تخم طلا:))

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

فردا ببینیم از این تاپیک کیا میتونن بخرن ......:d انشالله که گیر همه بیاد ..........هاها.......

من که 8:30 روی حداکثر قیمت مسفارشم رو وارد میکنم ....یا عرضه میشه یا نمیشه و حقوقی زرنگتره و سرعتش بیشتره .......بازی این سهم برد- برده ....
                              آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/06, 00:15.
                              ///

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

عجیبه که صف نیست !!!!! با خیال راحت پس پایین تر میخریم .......هاها .....وقتی پایین تر میدن .......چرا بالا !!!!
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X