تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

امروز 18 دی 91 :

نماد معاملاتی کنور نهایتا تا یک ماه اینده برای تعدیل مثبت بسته خواهد شد ....:d

کار ما به کجا رسیده دیگه ........اخرین نماد که گفتم تا یک ماه دیگه بسته میشه شبهرن بود فک کنم ......لامسب خودم 8 درصد بیشتر ازش نکشیدم .......50 درصد رشد کرد........الان غبشهر منتظر من بفروشم بعدش 50 درصد رشد کنه !!!!

اگه من گفتم شبهرن ارزندست من میگم غبشهر ارزنده تر از شبهرنه ...........:D

ولی اون رشد کرد و این یکی افت !!!!!! عجیبه ...........البته اون در گروه پالایش قرار داشت .........وباید به قیمت شبریز میرسید دیگه وگرنه ضایع بود ..........ولی غبشهر خوب چیزیه .........فقط سهامداری باید کرد ......
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/08, 00:00.
    ///

نظر

• zereshkkk
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 3474

معاون مالی و اقتصادی "ومعادن" خبر داد:
      واگذاری دو زیر مجموعه در بازار سهام
      در تلاش هستیم تا براساس برنامه ریزی های انجام شده سال آینده اقدام به ورود دو شرکت آهن و فولاد ارفع و گوهر زمین به فرابورس نماییم.
      در میان افزایش قیمت های جهانی محصولات معدنی و چشم انداز مثبت فعالین بازار به شرکت های فعال در این حوزه، نام شرکت سرمایه گذاری توسعه و معادن در حالی به عنوان یکی از سرآمدترین فعالین سرمایه گذاری در صنعت فلزات اساسی و شرکت های گروه معدنی مطرح است، با دارا بودن درصد بالایی از سهام شرکت های تأمین مواد اولیه فولاد صبانور، سنگ آهن گل گهر، صنعتی و معدنی چادرملو و صنایع ملی مس ایران در پرتفوی بورسی تمرکز اصلی فعالیت های خود را بر این صنعت نهاده است بنابراین بررسی استراتژی های آتی مدیران سرمایه گذاری "ومعادن" می تواند به بررسی غیر مستقیم وضعیت شرکت های این گروه کمک شایانی نماید.

از همین رو معاون مالی و اقتصادی شرکت سرمایه گذاری توسعه و معادن در بیان سیاست های این شرکت به خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: اغلب سهام موجود در پرتفوی بورسی "ومعادن" در زمره سهم های مدیریتی و در راستای سیاست سرمایه گذاری های شرکت در گروه فلزات اساسی می باشد که با توجه به روند مناسب این صنعت نه تنها قصد تغییر این استراتژی را نداریم بلکه در صدد افزایش سرمایه گذاری ها در این حوزه هستیم.

مرتضی علی اکبری در بیان وضعیت شرکت گوهر زمین به عنوان یکی از سهام موجود در پرتفوی غیر بورسی "ومعادن" اذعان داشت: شرکت سنگ آهن گوهر زمین که مالکیت 20 درصد از سهام آن متعلق به سرمایه گذاری توسعه و معادن می باشد، دارای یکی از بزرگترین معادن سنگ آهن کشور است و شرکت گوهر زمین نیز اقدام به سرمایه گذاری در معدن مذکور کرده است.

وی همچنین افزود: سرمایه گذاری در این معدن با هدف تولید 10 میلیون تن کنسانتره و 10 میلیون تن گندله صورت پذیرفته که با راه اندازی فاز اول آن تا اواخر سال 92 تولید دو میلیون تن از هر یک از محصولات مذکور محقق می گردد.

این مقام مسئول در خصوص برآورد اثرات سودآوری این دو طرح در بودجه شرکت سرمایه گذاری توسعه و معادن اظهار داشت: با توجه به اینکه فاز اول دو طرح عنوان شده در پایان سال 92 به بهره برداری خواهد رسید بنابراین اثرات سودآروی آن نیز در بودجه سال 93 "ومعادن" لحاظ می گردد.

علی اکبری همچنین در بیان وضعیت شرکت آهن و فولاد ارفع و طرح های در دست اجرای آن عنوان کرد: پس از راه اندازی پروژه تولید 800 هزار تنی کنسانتره این شرکت، طرح فولاد سازی آن نیز تا پایان سال جاری به بهره برداری می رسد که حداکثر تا سال آینده به سودآوری دست خواهد یافت و با توجه به اینکه شرکت سرمایه گذاری توسعه و معادن حدود 20 درصد از سهام آن را دارا است، اثرات سودآوری این طرح ها بر صورت های مالی "ومعادن" نیز اعمال خواهد شد.

معاون مالی و اقتصادی سرمایه گذاری توسعه و معادن با اشاره به سهام شرکت تأمین مواد اولیه فولاد صبانور در پرتفوی بورسی شرکت عنوان کرد: یکی دیگر از طرح های در دست اجرا در شرکت های زیر مجموعه "ومعادن" راه اندازی فاز اول تولید کنسانتره یکی از معادن شرکت فولاد صبانور به نام شهرک می باشد که تا پایان سال جاری می گردد.

وی همچنین از برنامه حضور دو شرکت زیر مجموعه "ومعادن" در فرابورس خبر داد و گفت: در تلاش هستیم تا براساس برنامه ریزی های انجام شده سال آینده اقدام به ورود دو شرکت آهن و فولاد ارفع و گوهر زمین به فرابورس نماییم.

این مقام مسئول در خصوص تأمین منابع مالی مورد نیاز طرح های مطرح شده نیز تصریح کرد: در حال حاضر برنامه ای برای افزایش سرمایه تا پایان سال جاری نداریم اما با توجه به پیشرفت پروژه های در دست اجرای شرکت های زیر مجموعه، به طور قطع در سال آینده اقدام به افزایش سرمایه و برنامه ریزی در این زمینه خواهیم کرد.

علی اکبری در خاتمه در خصوص شرایط کلی صنعت فلزات اساسی بیان داشت: با توجه به اینکه در بحث تولید سنگ آهن در کشور هنوز به خودکفایی نرسیدیم و این موضوع از میزان بالای پروژه های در حال اجرا در این صنعت نیز هویداست بنابراین زمینه فعالیت و رشد در آن کماکان به قوت خود باقی است.

نظر

• zereshkkk
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 3474

قابل ذکر است که دوستان 4.99درصد سهام فولاد ارفع توسط شرکت فرعی (ذوب اهن غرب کشور ) صبانور قبلا خرید شده :d
        آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2013/01/08, 09:49.

نظر

• meysam_sh_2020
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 20673

قیمت های جهانی سنگ اهن باز هم مثبت خوردن ...................شیطونه میگه غبشهر رو بفروش و کنور بخر ......و جناب محمدی میگه غبشهر راحت تا 1400 میره ............:D

حدود 2 دلار دیگه قیمت های جهانی بالا رفته امروز ........

http://madan24.ir/

///

نظر

• zereshkkk
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 3474

تازه یک سری مطالبات هم صبانور داره که هر وقت اونارو بگیره یه 20-30تومنی میره رو سودش البته این زیاد مهم نیست
            آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2013/01/08, 11:41.

نظر

• zereshkkk
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 3474

بازم بگم یا نه ؟؟این یکی خیلی مهمتره!!!

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20673

ای جونم ......سنگ اهن کنور به 100 دلار رسید .........;) بازار ما این سهمو نمیشناسه ..............:D

من به زودی تک سهم کنور میشم ......
                ///

نظر

• Hamidkhann
                  Banned
                  • Dec 2012
                  • 476

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

ای جونم ......سنگ اهن کنور به 100 دلار رسید .........;) بازار ما این سهمو نمیشناسه ..............:d

من به زودی تک سهم کنور میشم ......
                  ماشالا به این سهم :d

نظر

• بچه کف بازار
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 461

سلام
                    کجایی میثم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    اینقدر قیمت جهانی سنگ آهن زدی و تبلیغ کردی که اقتصاد چین خریدار سنگ آهن کنور هم منفجر شد
                    دیگه فکر کنم حالا حالا ها پرید راستی من غبشهرامو دادم کنور گرفتم
                    امروز از صبح اضافه شد از 11:30 دیگه خشک شد:d

نظر

• sourena
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 1080

تبریک به دوستان و تحلیلگران کنور
                      حالا به 4000 فکر میکنم اونهم تا 15 بهمن حداکثر
                      سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
                        سلام
                        کجایی میثم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                        اینقدر قیمت جهانی سنگ آهن زدی و تبلیغ کردی که اقتصاد چین خریدار سنگ آهن کنور هم منفجر شد
                        دیگه فکر کنم حالا حالا ها پرید راستی من غبشهرامو دادم کنور گرفتم
                        امروز از صبح اضافه شد از 11:30 دیگه خشک شد:d
                        سلام . هستیم در خدمت ....امروز هم قیمت های جهانی سنگ اهن رشد داشت ....... بین 1 تا 2.5 درصد .......
                        البته کنور با این سرعت بالا نمیره .....و اروم اروم بالا میره .....تا ببینیم تا روز کاری بعد یعنی یکشنبه چی پیش میاد و قیمت ها جهانی چه میکنه ..........

اقتصاد چین نباید در بحران اقتصادی اسیب چندانی ببینه .... ......چون چین قراره بیاد بالای امریکا ......;) و شرکت های امریکایی کارخونه هاشون رو میارن چین (-:
                        ///

نظر

• sourena
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 1080

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post

عطا جان کجایی!؟
                          تبریک برای کنور و برای رتبه اول
                          سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• masoudboursy
                            عضو عادی
                            • Dec 2012
                            • 21

خب اینم از کنور ... تو اون یکی فروم(تالاربورس) هم دیشب گفتم هم امروز قبل بازار که تو منفی بخرید .... هرکی خرید 7% نوش جونش گوشت رونش !

نظر

• Hamidkhann
                              Banned
                              • Dec 2012
                              • 476

من هم صرفاً برای ابراز خوشحالیم یه پست میدم!

نظر

• ".احسان."
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 2676

درود به همه دوستان
                                قيمت هاي متفاوت كنور، را مي توان به ايستگاه هاي اتوبوس تشبيه كرد، و سهامداران را به مسافران اين اتوبوس....
                                در همه قيمتها يا همان ايستگاه ها، مسافريني از سهم پياده مي شوند، و عده اي ديگر سوار اتوبوس مي شوند.
                                اما بدانيم، در صورتيكه امر فوري نداشته باشيم، از اين اتوبوس پياده نشويم.
                                انتظار سرعت در حركت اين اتوبوس رو نداشته باشيم، چون كه مي خواهد با اطمينان بالا به هدف عالي خود برسد.
                                خوشبختانه همين سوار و پياده كردن مسافرين در ايستگاه ها موجب شده، جا براي نشستن براي همه وجود داشته باشد.
                                گاهي پيش نيايد كه همه بخواهند از اتوبوس پياده شود، و مشكلي پيش بياييد.
                                در مجموع افراد تحليلگري در اين اتوبوس سوارند، و همه تا جاي كه امكان دارند، با اين اتوبوس خواهند آمد.
                                شب خوش.
                                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

در حال کار...
                                X