کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بهای سنگ آهن به سقف 15 ماهه رسید
روز گذشته بهای هر تن سنگ آهن با خلوص 0.62 درصد برای تحویل فوری در بنادر اصلی چین با 0.4 درصد افزایش نسبت به روز معاملاتی قبل به 153.9 دلار رسید که براساس آمارهای استیل ایندکس، این رقم بالاترین قیمت سنگ آهن از 14 اکتبر 2011 تاکنون به شمار می رود.
در پی کاهش عرضه فوری سنگ آهن و تلاش گسترده فولادسازان چینی برای افزایش موجودی انبارهای سنگ آهن خود، رالی این محصول خام استراتژیک در بازارهای چین دیروز هم ادامه یافت تا بهای آن به بالاترین میزان در 15 ماه اخیر برسد.
به گزارش بورس نیوز به نقل از نشریه سیدنی هرالد از شانگهای، روز گذشته بهای هر تن سنگ آهن با خلوص 0.62 درصد برای تحویل فوری در بنادر اصلی چین با 0.4 درصد افزایش نسبت به روز معاملاتی قبل به 153.9 دلار رسید که براساس آمارهای استیل ایندکس، این رقم بالاترین قیمت سنگ آهن از 14 اکتبر 2011 تاکنون به شمار می رود.
بهای سنگ آهن از سپتامبر سال گذشته که با رسیدن به رقم 87 دلار در هر تن کف قیمتی سه ساله خود را شکست، تاکنون بیش از 77 درصد رشد داشته است و به نظر می رسد که با توجه به بهبود چشمانداز اقتصادی چین و افزایش تقاضای فولاد در این کشور، روند صعودی بهای سنگ آهن همچنان ادامه داشته باشد.
در این شرایط، کاهش تولید سنگ آهن در معادن شمالی چین بر اثر سرمای شدید هوا از یک سو و کند شدن روند ورود محمولههای صادراتی برزیل و استرالیا به بنادر چین از سوی دیگر مزید بر علت شده است تا فکر خرید محموله های ارزانتر فعلاً به ذهن کسی خطور نکند.
موجودی کل انبارهای سنگ آهن در بنادر چین اکنون به کمتر از 80 میلیون تن رسیده است، این در حالیست که موجودی آنها در سال گذشته میلادی اغلب بین 90 تا 200 میلیون تن بوده است. ظاهراً همه عوامل دست به دست هم دادهاند تا رکوردشکنی های پیاپی سنگ آهن همچنان ادامه داشته باشد.
یکی از معامله گران سنگ آهن که بیشتر در بازارهای نقدی سنگاپور فعالیت میکند در این خصوص می گوید: " همه شواهد از تداوم رالی قیمتی سنگ آهن خبر می دهند. من انتظار دارم که قیمت سنگ آهن بیش از اینها افزایش یابد و در آیندهای بسیار نزدیک به 170 دلار در هر تن برسد".
در روزهایی هم که قیمت های جهانی ثابت است دلار رو پی گیری میکنیم ......
وقتی میگم این سهم طلاست یعنی طلاست ........چون هم با قیمت های جهانی بالا میره ...هم با اودلار (-:
دلار امروز 3290 تومان .......امروز دلار نوسان های عجیبی میکنه .....2 دقیقه ی پیش 3265 بود ...الان شد 3290 تومن !!!!!!!
دوستانی که بچه کوچیک دارن ....میتونن برای فرزندانشون این سهمو بخرن و یک سرمایه گذاری بلند مدت در یکی از معادن کشور داشته باشن ... .......به جای اینکه در بانک بخوابونن پولشون رو و براش سرمایه گذاری کنند (-:
ها ها ......هیچ وقت پول خود را در بانک نذارید و از بانک وام نگیرید (-:
بچه ها حق سهم من یادتون نزه. من چهارشنبه حدودای منفی 1 خریدم! به محص خرید شد مثبت 5 ها!!! میثم جان سهم شما از همه بیشتر میشه چون تک سهم شدی روش!!!! شماره حساب رو خصوصی براتون میفرستم! خصاصت هر می به خرح بده ...... میشه!!! خخخ!!!
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
اونی که چند روز پیش قرار بود بگم اینه که مهمه:
یه 380000تن سنگ اهن تو کنور هست که قبلا فروخته شده اما طرف مقابل که شرکت جهان نموه به تعهداتش عمل نکرده و دادگاه جهان نمو و محکوم کرده و رای به تحویل سنگ اهن ها به کنور داده پرونده در مرحله تجدید نظره
حالا هر وقت این مسئله حل بشه تو سود تاثیر قابل توجهی باید داشته باشه بین 300 تا350 اگه اشتباه نکرده باشم !!!در ضمن شرکت جهان نمو یه پیش پرداخت 43/5میلیارد ریالی هم به کنور داده بودند که در مقابل سنک اهن تحویلی هیچه !
حالا دوستان هم بررسی کنند این قضیه رو اگه الان برگرده با این قیمتها خیلی عالیه یعنی به سود 450 تومنم میرسه با این قیمتهای دلار 3ت و سنگ100تومنی
بچه ها حق سهم من یادتون نزه. من چهارشنبه حدودای منفی 1 خریدم! به محص خرید شد مثبت 5 ها!!! میثم جان سهم شما از همه بیشتر میشه چون تک سهم شدی روش!!!! شماره حساب رو خصوصی براتون میفرستم! خصاصت هر می به خرح بده ...... میشه!!! خخخ!!!
ما که قیمت های خریدمون نزدیک قیمت های فعلیه ..هنوز سود نکردیم ......
الان کم کم بازار شناخته این سهم رو
اما واقعاً من نقش دوستانی مثل میثم و احسان را در این شناخت کم نمی دونم
جناب زرشک هم از عرضه اولیه با این سهم بوده و از قدیمی های این تاپیکه ...حتی ما 1800 -1900 فروختیم ......ولی جناب زرشک از اول با این سهم بوده ....حتی در 1400 هم نفروخت!!!! به این میگن معتقد به سهم ......و عجیب بود برای من که سهم از 2100 تا 1400 برگشت ولی جناب زرشک سختی رو تحمل کرد .........و روزهای منفی رو ........و الان حالش رو میبره .......... :d
--------------
ولی خوب جدا این سهم جز 10 شرکت خوب بازار ماست ...سهمی است با کلاس .....سهمیست که ومعادن هوایش را دارد و خوش به حال سهمی که ومعادن اون رو بزرگ کنه (-:
جناب زرشک هم از عرضه اولیه با این سهم بوده و از قدیمی های این تاپیکه ...حتی ما 1800 -1900 فروختیم ......ولی جناب زرشک از اول با این سهم بوده ....حتی در 1400 هم نفروخت!!!! به این میگن معتقد به سهم ......و عجیب بود برای من که سهم از 2100 تا 1400 برگشت ولی جناب زرشک سختی رو تحمل کرد .........و روزهای منفی رو ........و الان حالش رو میبره .......... :d
--------------
ولی خوب جدا این سهم جز 10 شرکت خوب بازار ماست ...سهمی است با کلاس .....سهمیست که ومعادن هوایش را دارد و خوش به حال سهمی که ومعادن اون رو بزرگ کنه (-:
لطف داری دوست عزیز
عرضه اولیه که تعدادش خیلی کم بود اما بعدش رو 2009تا 2050اضافه کردم تاریخ 2/5 همون موقع برگشت و منفی شد و من هر وقت میتونستم اضافه میکردم حتی رفتم مجمع و سودشو گرفتم خودشو باز خریدم خدارو شکر جواب داد
--------------
لطف داری دوست عزیز
عرضه اولیه که تعدادش خیلی کم بود اما بعدش رو 2000تا 2200 اضافه کردم همون موقع برگشت و منفی شد و من هر وقت میتونستم اضافه میکردم حتی رفتم مجمع و سودشو گرفتم خودشو باز خریدم خدارو شکر جواب داد
میثم خان لطف داری دوست عزیز
عرضه اولیه که تعدادش خیلی کم بود اما بعدش رو 2009تا 2050 اضافه کردم همون موقع برگشت و منفی شد و من هر وقت میتونستم اضافه میکردم حتی رفتم مجمع و سودشو گرفتم خودشو باز خریدم تا 1400 و 1350 پایین اومد ...................................
خدارو شکر جواب داد
میثم خان لطف داری دوست عزیز
عرضه اولیه که تعدادش خیلی کم بود اما بعدش رو 2000تا 2200 اضافه کردم همون موقع برگشت و منفی شد و من هر وقت میتونستم اضافه میکردم حتی رفتم مجمع و سودشو گرفتم خودشو باز خریدم خدارو شکر جواب داد
خدا رو شکر که به سود رسیدید ............فعلا فروشی نیست این معدن ........:d تا گزارش 9 ماهه و اولین پیش بینیش بیاد .....نباید ریسک کرد و نوسان گرفت .......
نظر