کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امان از این شک و دودلی، تا وقتی رشدش ضعیف بود تا 35% سبدم رو کنور بستم اما الان میگم کاش 50-60% میبستم.
امان از این شک امان از این محافظه کاری امان از این ریسک گریزی
افزایش سرمایه 120 درصد ،تعدیل چشمگیر در سال آینده و رشد فوق العاد قیمت سنگ آهن در بازار جهانی:D
خدایی یکی از پر سودترین سهمایی که تا حالا خریدم ولی هنوز به شبهرن 850 تومانی که خریدم نرسیده<:-p
ممنونتیم آقا میثم بیا پولامون بریزیم رو هم شاید بی ام دبلیو مدل 2010 تونستیم بخریم:D
میخرمش .. البته احتمالا در سن 60 سالگی ..........=)) با این تورم ......... .دو نفری حال نمیده ....من هر روز لازمش دارم بنزینش رو هم که شبندر میزنه ..............:D
قابل ذکر است که دوستان 4.99درصد سهام فولاد ارفع توسط شرکت فرعی (ذوب اهن غرب کشور ) صبانور قبلا خرید شده :d
مجري طرح آهن و فولاد ارفعاز پيشرفت 97 درصدي واحد فولاد سازي اين طرح خبر داد. به گزارش روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران، احمد كيوانآرا با بيان اين مطلب گفت: در حال حاضر، تمام بخشهاي ذيربط طرح آهن و فولاد ارفع راهاندازي شده و برق مورد نياز به واحدها تزريق شده است.
مجري طرح آهن و فولاد ارفع ميزان سرمايه گذاري صورت گرفته براي اين طرح را به صورت «ريالي» و «ارزي» به ترتيب 200 ميليارد تومان و 200 ميليون يورو برشمرد و گفت: با راهاندازي كامل طرح مذكور، حدود يك هزار نفر به طور مستقيم و 5 هزار نفر به طور غير مستقيم وارد چرخه اشتغال خواهد شد.
وي ادامه داد: ظرفيت توليد اين طرح، 800 هزار تن «آهن اسفنجي» و 800 هزار تن «شمش فولادي» است. بنا به اين گزارش، واحد احياي مستقيم (توليد آهن اسفنجي) طرح ياد شده (واقع در اردكان يزد)، در 22 خرداد امسال به بهره برداري رسيد.
دوستان همه حرفهای شما درسته اما یه نگاه به این بکنین:
قیمت خورده به سقف کانال داره برمیگرده. فکر کنم یه سه چهار روزی مثبت ضعیف یامنفی بخوره.
ضمناً سازمان با چه اهرم فشاری حقوقی رو وادار میکنه سهمشو بفروشه؟!!
دقیقا تکنیکالی مقاومت 3500 رو در پیش رو داشت ولی همه چیز تکنیکال نیست. شما تضمین می فرمائید که طی مدتی که سهم به کف کانال نخوره نبننده و عملا تعدیل مناسب رو از دست ندید؟ در ضمن اگر دقت بفرمائید حرکت به سمت کف کانال در این سهم شخصیت شارپی نداره و هر لحظه امکان جا گذاشتن هست که به خاطر 15% نوسان این سهم رو نخریدم حالا حالا ها ارزو دارو!!!
بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر