تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )
Collapse
X
-
-
-
جالب شد .....هاها .....:D
هیچکی فروشنده نیست ......... البته شاید دلشون بسوزه .....صف رو بدن ......:D من خودم برای رند سازی تعدادی تو صفم .....:D///
نظر
-
کدوم نامردی صف رو داد .....البته هماهنگ شدست .....شکی درش نیست ..سفارش ها 10 هزار تاییه ..... حقیقی 11 هزار تا بیشتر نفروخته .......اصلا تعداد معامله مهم نیست ......سهم ارزنده راه خودش رو میره ......دیر یا زود .....>:)///
نظر
-
-
-
کمی دیر رسیدم دیدم دیگه مثل اینکه واقعا مرغ از قفس پریده
چاره ای نیست باید با همون تعداد قبلی بسازیم
:((:((:((در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
از معاملات امروز رو سفید بیرون آمد
عرضه های احتمالاً دستوری حقوقی هم در جهت کنترل قیمت بی فایده بود
یعنی خود حقوقی نمی دانست می تواند تا آخر هفته متوسط 10 درصد بالاتر بفروشه!؟
بنظرم میتونه دوباره در محدوده 3500 نفسی چاق کنهسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Postکمی دیر رسیدم دیدم دیگه مثل اینکه واقعا مرغ از قفس پریده
چاره ای نیست باید با همون تعداد قبلی بسازیم
:((:((:((
به نظر شما شپدیس طلای پتروشیمی ها بهتره در این قیمت ها ..یا کنور طلای سنگ اهنی ها ......:D من که کنور رو میپسندم به جای شپدیس ..=))///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postفردا راحت میتونی بخری .......نوسان گیر ها همه جا هستن .......:D
به نظر شما شپدیس طلای پتروشیمی ها بهتره در این قیمت ها ..یا کنور طلای سنگ اهنی ها ......:D من که کنور رو میپسندم به جای شپدیس ..=))در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
نظر