تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dr.boursi
    عضو فعال
    • Oct 2012
    • 1348

سابقه سهم نشون داده که هر وقت به مقاومت خودش رسیده دیگه سقوط آزاد نمیکنه بلکه چند روز ی رو همون طور که دوستمون گفتن درجا میزنه ولی با توجه به گزارشات 9 ماهه هر لحظه احتمال جا موندن هستش. در ضمن افت زیادی هم که نداره تنها با خرید و فروشش هم استرس به خودمون وارد می کنیم و هم پول کارگزاری باید بدیم. من که همچنان با این سهم هستم.

بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Hamidkhann
      Banned
      • Dec 2012
      • 476

موافقم، خروج و ورود مجدد متضمن ریسک بالاییه.
      ریزش کنور منطبق بود با ریزش شاخص کل و سهمهای بزرگ (وغدیر، ومعادن، فملی، کچاد، کگل و...) که حدودهای 10 صبح شروع شد و تا آخر معاملات ادامه داشت. شاید بشه گفت حرف جناب زرشک منطقیه که جلسه فردا دلیل ریزش بوده

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20673

ترس از نزدیکی گزارش 9 ماهه و اولین پیش بینی نبود ..من از شما نوسان گیرتر بودم .....شاید نوسان بده ولی ممکنه از اون ور سود حداقل 600-700 تومنی اعلام کنه و میتونه سهم بسته بشه به زودی .......

انشالله نوسان هم میگیریم ..البته بعد از اومدن اولین پیش بینی و بعد از اومدن گزارش 9 ماهه .....الان وقت نوسان نیست ......هرچند میتونه نوسان هم بده .....:D

========

امروز ومعادن 87000 و سر مایه گذاری توسعه ملی 300 هزار سهم خریده
        ///

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

واقعا خرید اون ومعادن جونور توی 5 مثبت جای تفکر داره به قول معروف این نشانه ای است برای انان که بیاندیشند!!!!
          آخرین ویرایش توسط Dr.boursi؛ 2013/01/15, 22:29.

نظر

• zereshkkk
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 3474

بازار داره مثبت میشه و سخنرانی احمدی نزاد رو به پایانه
            آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2013/01/16, 09:41.

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
              بازار داره مثبت میشه و سخنرانی احمدی نزاد رو به پایانه
              بازار رو ولش .....تا صف خرید چیزی نمونده ......
              ///

نظر

• Dr.boursi
                عضو فعال
                • Oct 2012
                • 1348

اگه این حقوقیه لعنتی بذاره.

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                  اگه این حقوقیه لعنتی بذاره.
                  مهم نیست اصلا صف بشه .........من فک میکردم امروز زیر 3500 بمونه ...فعلا فراتر از انتظار عمل کرده ......حتما یه خبری در این سهم هست (-: فراتر از اون چیزی که فکر کنیم (-:

وگرنه امروز باید زیر 3500 معامله میشد و 3400......
                  ///

نظر

• Dr.boursi
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 1348

امروز اگه همین جوری معامله بشه کانال رو شکونده! هوراااااا! دو تا کندل بالای کانال

نظر

• zereshkkk
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 3474

پیش بینی وضعیت آتی شرکت های سنگ آهنی در بورس

نمابورس، شرکت ها_ شرکت سرمايه گذاري توسعه معادن و فلزات در حالي به عنوان يکي از فعالين سرمايهگذاري در صنعت فلزات اساسي و شرکتهاي گروه معدني مطرح است که با دارا بودن درصد بالايي از سهام شرکت هاي تأمين مواد اوليه فولاد صبانور، سنگ آهن گل گهر، صنعتي و معدني چادرملو و مجتمع فولاد خراسان در پرتفوي بورسي تمرکز اصلي فعاليت هاي خود را بر اين صنعت نهاده است.

نمابورس، شرکت ها_ شرکت سرمايه گذاري توسعه معادن و فلزات در حالي به عنوان يکي از فعالين سرمايهگذاري در صنعت فلزات اساسي و شرکتهاي گروه معدني مطرح است که با دارا بودن درصد بالايي از سهام شرکت هاي تأمين مواد اوليه فولاد صبانور، سنگ آهن گل گهر، صنعتي و معدني چادرملو و مجتمع فولاد خراسان در پرتفوي بورسي تمرکز اصلي فعاليت هاي خود را بر اين صنعت نهاده است.

گفتنی است میانگین بازدهی 10 ماهه اخیر گروه کانه های فلزی از ابتدای سال تا کنون در حدود 56 درصد بوده که در این بین شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات بازدهی بیش از 100 درصدی را از آن خود نموده است.

مرتضی علی اکبری معاون مالی و اقتصادی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات در گفت گو با خبرنگار نمابورس با اشاره به وجود طرح های توسعه متنوع در شرکت های زیر مجموعه اظهار داشت:در حال حاضر طرح های توسعه متنوعی در شرکت های بورسی و غیر بورسی زیر مجموعه شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات در حال انجام است که بر سودآوری آتی شرکت تاثیر گذار خواهند بود.

وی با اشاره به این مطلب که گروه فلزی و معدنی در بازار سرمایه از پتانسیل مناسبی برخوردار می باشند گفت:زیر مجموعه های شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات از لحاظ عملکردی وضعیت مطلوبی را پیش رو دارند تا جایی که به نظر می رسد علاوه بر پوشش سود پیش بینی شده خود در گزارش 9 ماهه تعدیل مثبت را نیز داشته باشند.

وی افزود:در صورتی که گزارش 9 ماهه شرکت های زیر مجموعه بیانگر تعدیل سود آنها باشد سود شرکت توسعه معادن و فلزات نیز با تعدیل مثبت همراه خواهد شد.

این مقام مسئول با تکذیب شایعه عدم توانایی شرکت فولاد صبانور برای پرداخت خرید اقساطی بلوک شرکت بازرگانی معادن وصنایع معدنی ایران تصریح کرد:این شرکت از نقدینگی مناسبی برخوردار است و هیچگونه مشکلی برای پرداخت اقساط خود ندارد.

علی اکبری با اشاره به روند مطلوب شرکت عنوان کرد: در حال حاضر خالص ارزش دارایی های "ومعادن" 960 تومان است.

وی همچنین در خصوص بهره مالکانه معادن گفت:هیچ تصمیم جدیدی در این خصوص گرفته نشده است و همچنان روند گذشته در این باره استمرار دارد.

معاونت مالی و اقتصادی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات در بخش پایانی سخنان خود عنوان کرد:در حالی شاهد افزایش قیمت جهانی سنگ آهن هستیم که به نظر می رسد این روند صعودی در کوتاه مدت(بازه زمانی 2 ماهه)ادامه پیدا کند اما استمرار آن در بلند مدت بستگی به شرایط آتی دارد.

نظر

• zereshkkk
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 3474

صف مبارک

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20673

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                          بازار رو ولش .....تا صف خرید چیزی نمونده ......

این هم از صف خرید..............:D
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/16, 11:00.
                          ///

نظر

• بچه کف بازار
                            عضو فعال
                            • Aug 2012
                            • 461

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                            میخرمش .. البته احتمالا در سن 60 سالگی ..........=)) با این تورم ......... .دو نفری حال نمیده ....من هر روز لازمش دارم بنزینش رو هم که شبندر میزنه ..............:D

این دنیا بد سرگرم میکنه ادمو ...... :D
                            سلام آقا میثم
                            روزای زوج شما سوار شو روز های فرد من سوار می شم:D
                            من 120 تا میخوام کنور رند شه :((

نظر

• Hamidkhann
                              Banned
                              • Dec 2012
                              • 476

همش صف-ریزش-صف-ریزش. بابا یه صف درست بشه که یه چند روزی دوام بیاره دلمونو بهش خوش کنیم:D

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Post
                                سلام آقا میثم
                                روزای زوج شما سوار شو روز های فرد من سوار می شم:D
                                من 120 تا میخوام کنور رند شه :((
                                120 تا دونه یا 120 هزار تا ؟؟

3 سال صبر کنیم خریدیم بی ام دبلیو رو ........با همین سهم ....... البته جاهایی که توقف میکنه باید سوار سهم دیگه ای بشیم و باز برگردیم .......:D
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X