در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )
Collapse
X
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postمیثم جان خط میانی ماحصل ترسیم کدام دو نقطه میباشه؟ متشکر میشم توضیح بدی.
من نقاشی (تکنیکال ) بلد نیستم .در روزهایی که دو دلم و شرایط سخته یا دوست دارم پایین تر بخرم یا اتفاقی میوفته از اساتید این سایت سوال میکنم.....
ولی چیز خوبیه برای ورود به یک سهم و خروج از یک سهم و نقطه ی ورود و خروج رو خوب نشون میده ........:D (70-60 درصد میشه اعتماد کرد بهش به نظرم )آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/24, 18:58.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمن نقاشی (تکنیکال ) بلد نیستم .در روزهایی که دو دلم و شرایط سخته یا دوست دارم پایین تر بخرم یا اتفاقی میوفته از اساتید این سایت سوال میکنم.....
ولی چیز خوبیه برای ورود به یک سهم و خروج از یک سهم و نقطه ی ورود و خروج رو خوب نشون میده ........:D (70-60 درصد میشه اعتماد کرد بهش به نظرم )بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
سلام به همگي دوستان
به دليل آنكه تا بهره برداري كامل از همه طرحهاي توسعه فولاد صبانور حدود 2 سال زمان لازم است، بنابراين اين سهم از جمله سهمهاي است كه لزوما بايد با پي بر اي بين 7 الي 9 در بازار سرمايه در حال معامله باشد. همچنين با توجه براي سال 2013 قيمت هر تن سنگ آهن را افزايشي ارزيابي شده است. در صورتيكه قيمت هر تن سنگ آهن عيار 55-58 بصورت ميانگين 85$ بگيريم و توليد ساليانه 1.3 ميليون تن، در اين صورت اگر قيمت ريالي دلار را متغيير بگيريم، سود سازي كنور بصورت 0.2765*price ($) تومان خواهد بود.
در صورتيكه قيمت دلار 3000 تومان باشد، سود سازي كنور 830 تومان خواهد شد. (قيمت سهم كنور با پي بر اي هفت: 5810 )
در صورتيكه قيمت دلار 3500 تومان باشد، سود سازي كنور 967 تومان خواهد شد.(قيمت سهم كنور با پي بر اي هفت: 6780)
در صورتيكه قيمت دلار 4000 تومان باشد، سود سازي كنور 1106 تومان خواهد شد.(قيمت سهم كنور با پي بر اي هفت: 7740)
در صورتيكه قيمت دلار 4500 تومان باشد، سود سازي كنور 1244 تومان خواهد شد.(قيمت سهم كنور با پي بر اي هفت: 8700)
در صورتيكه قيمت دلار 5000 تومان باشد، سود سازي كنور 1382 تومان خواهد شد.(قيمت سهم كنور با پي بر اي هفت: 9670)
در نتيجه قيمت هر سهم كنور را فرضيات بالا حدود price($)*1.9 مي باشد.
فرضيات بالا براي سال 91 صادق نيست، چون در طول امسال قيمت دلار بطور ميانگين زير 3000 تومان بوده و فرضيات بالا از سال 92 قابل اعمال است. نكته اي كه در هر بار برگشت بازار با صف خريد كنور مواجه مي شويم، نيز همين جبران قيمتي است، چرا كه با اعلام سود 92 و تعديل هاي پي در پي آن بايد سهم كنور در قيمتهاي بالاي 5 هزار تومان معامله شود.
موفق و پرسود باشيد.آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Postسلام به همگي دوستان
به دليل آنكه تا بهره برداري كامل از همه طرحهاي توسعه فولاد صبانور حدود 2 سال زمان لازم است، بنابراين اين سهم از جمله سهمهاي است كه لزوما بايد با پي بر اي بين 7 الي 9 در بازار سرمايه در حال معامله باشد. همچنين با توجه براي سال 2013 قيمت هر تن سنگ آهن را افزايشي ارزيابي شده است. در صورتيكه قيمت هر تن سنگ آهن عيار 55-58 بصورت ميانگين 85$ بگيريم و توليد ساليانه 1.3 ميليون تن، در اين صورت اگر قيمت ريالي دلار را متغيير بگيريم، سود سازي كنور بصورت 0.2765*price ($) تومان خواهد بود.
در صورتيكه قيمت دلار 3000 تومان باشد، سود سازي كنور 830 تومان خواهد شد. (قيمت سهم كنور با پي بر اي هفت: 5810 )
در صورتيكه قيمت دلار 3500 تومان باشد، سود سازي كنور 967 تومان خواهد شد.(قيمت سهم كنور با پي بر اي هفت: 6780)
در صورتيكه قيمت دلار 4000 تومان باشد، سود سازي كنور 1106 تومان خواهد شد.(قيمت سهم كنور با پي بر اي هفت: 7740)
در صورتيكه قيمت دلار 4500 تومان باشد، سود سازي كنور 1244 تومان خواهد شد.(قيمت سهم كنور با پي بر اي هفت: 8700)
در صورتيكه قيمت دلار 5000 تومان باشد، سود سازي كنور 1382 تومان خواهد شد.(قيمت سهم كنور با پي بر اي هفت: 9670)
در نتيجه قيمت هر سهم كنور را فرضيات بالا حدود price($)*1.9 مي باشد.
فرضيات بالا براي سال 91 صادق نيست، چون در طول امسال قيمت دلار بطور ميانگين زير 3000 تومان بوده و فرضيات بالا از سال 92 قابل اعمال است. نكته اي كه در هر بار برگشت بازار با صف خريد كنور مواجه مي شويم، نيز همين جبران قيمتي است، چرا كه با اعلام سود 92 و تعديل هاي پي در پي آن بايد سهم كنور در قيمتهاي بالاي 5 هزار تومان معامله شود.
موفق و پرسود باشيد.
همین حالاشم یه بار 3830 رو لمس کرده که کل بازار منفی شد..پس تا بالای 4000 به راحتی میره..بعدش دیگه تصمیم میگیریم که نفس تازه کنیم یا یه کله بریم واسه 5000A man should get to bleed in peace
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postبا اجازتون سبد دوم رو منظور کردم اگر نظرتون عوض شد اصلاح میکنم.البته کنور بخاطر این تو لیست قرار نگرفت که به نظرم توانایی کاهش قیمت به درامدش از باقی کمتر باشه البته نه اینکه رشد قیمت سهم کمترباشه ولی منظور قیمت به درامد نهایی تا پایان 92 بود به هر حال از پتانسیل ای کنور هم نباید غافل بود ومن سعی کردم سهم هایی رو انتخاب کنم که بیشترین زمان ممکن در لیست جعفر بودن....
اتفاقا كنور در قياس با خيلي از سهام كه انتظار افزايش سود براي آنها وجود دارد، توانايي بيشتري براي كاهش قيمت بر درآمد دارد. يكي از مهمترين مسايل كه براي كنور وجود ندارد، بحث خوراك و بهره مالكانه است، كه گاها براي پتروشيمي ها و برخي معدني ها شنيده مي شود. گرچه بسياري از پتروشيمي ها و بسياري از معدني ها با افزايش اين هزينه ها همچنان سود بيشتري نسبت به گذشته خواهند ساخت، اما اين موردي است، كه نمي توان از آن صرفنظر كرد.
افزايش سودآوري كنور نسبت به افزايش دلار و سنگ آهن براي سال مالي 92 بصورت خطي است. حتي در مواردي كه طرحهاي توسعه به بهره برداري ميرسند، افزايش سودآوري خطي اما شيب تندتر خواهد بود (با توجه به آنكه پس از بهره برداري از طرحهاي توسعه، سنگ آهني كه با عيار 58، هر تن حدود 85 دلار فروخته مي شد، آنگاه با عيار 66 بالاي 120 دلار فروخته خواهد شد.) با توجه به اين گپ فاحشي تا قيمتي با پي بر اي عادي يك سهم معدني در حال حاضر براي كنور وجود دارد.
موفق و پرسود باشيد.آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
پرسش و پاسخ
فولاد صبانور به كدام سو ميرود...؟
شروین شهریاری
*پرسش از طریق پست الکترونیک: لطفا تحلیلی از چشمانداز بنیادین سهام فولاد صبا نور و سودآوری سال آینده ارائه کنید.
پاسخ: فولاد صبانور از واحدهاي زيرمجموعه هلدينگ توسعه معادن و فلزات است كه با سرمايه 24 ميليارد توماني با عرضه 10 درصدي سهام در فروردین ماه سالجاری پا به عرصه بازار اول فرابورس گذاشت.
همگام با سایر سهام معدنی، «کنور» نیز در سالجاری بازدهی خیرهکنندهای داشته به نحوی که خریداران سهم در روز عرضه اولیه (با قیمت 1500 تومان) تا کنون بازدهی بیش از 140 درصدی را با احتساب سود تقسیمی در مجمع عاید خود کردهاند. تولید این شرکت، سنگآهن دانهبندی شده به ظرفیت حدود 4/1 میلیون تن در سال است که البته دستیابی کامل به این ظرفیت تا کنون عملی نشده است. يكي از مزيتهاي عمده «کنور» عبارت است از دارا بودن پروانه بهرهبرداري از معادن خود براي مدت 20 سال (1380 لغايت 1400) است. مالكيت پروانه معدن، ريسك وضع هزينههاي اضافي از سوي دولت (نظير بهره مالكانه) را در مورد اين شركت (بر خلاف رقبای بورسی یعنی چادرملو و گل گهر) منتفي ميسازد. ذخاير قطعي معادن صبانور در حدود 58 ميليون تن است كه با توجه به عيار آنها و سالهاي سپري شده از عمر معادن ،ذخاير فعلي كفاف حداقل 15 سال توليد آتي شركت را با فرض عدم كشف ذخاير احتمالي جديد خواهد داد. برای تخمین سودآوری آتی ابتدا باید برآورد درآمد فروش انجام شود. به این منظور به جدول شماره یک توجه کنید.
باید توجه داشت 200 هزار تن از فروش سالانه شركت بابت تعهد تامين مواد اوليه به يكي از شركتهاي استان همدان (فولاد زاگرس) با قيمت نازل 40 هزار تومان در هر تن فروخته ميشود. مابقي محصولات شركت عمدتا به كشور چين صادر ميشود. قیمت سنگ دانهبندی صادراتی امسال شاهد نوسان شدیدی بوده است؛ به نحوی که قیمت هر تن از این ماده معدنی در ابتدای سال در محدوده 100 دلار بوده اما با روند شدید کاهشی در اوایل پاییز به کمتر از 50 دلار رسیده است. اکنون با افزایش تقاضای چین، روند معکوس شده و قیمتها به محدوده 90 دلار در هر تن بازگشته است؛ هر چند که از هفته گذشته بار دیگر قیمتها در مسیر نزول افتادهاند. در جدول شماره یک، برای سال آینده از یک سناریوی نسبتا محافظه کارانه استفاده شده که درآن میانگین قیمت سنگآهن دانهبندی 75 دلار و قیمت تبدیل دلار نیز 3200 تومان (با توجه به تبدیل ارز صادراتی با نرخ آزاد) در نظر گرفته شده است. همچنین قیمت فروش 200 هزار تن محصول داخلی نیز کماکان بدون تغییر فرض شده است. حال به جدول شماره دو مراجعه کنید که بررسی اجمالی بهای تمام شده در آن ارائه شده است.
در خصوص برآورد بهای تمام شده باید توجه داشت با عنایت به تملک معادن توسط خود شرکت، افزایش هزینهها تابع عوامل خارجی (نظیر حقوق بهرهبرداری دولتی) نبوده و به طور کلی از روند عمومی تورم (با شیبی کندتر) پیروی میکند. با اتکا بر همین منطق، برای سال آینده نیز با لحاظ کردن تورم 25 درصدی نسبت به عملکرد نه ماهه، اقدام به برآورد هزینه تمام شده هر تن سنگ دانهبندی شده است. با این مفروضات در مورد فروش و بهای تمام شده میتوان به جدول شماره سه مراجعه کرد که در آن پیشبینی سود و زیان «کنور» در سال مالی آتی به همراه گزارشهاي اخیر شرکت ارائه شده است. (ارقام به میلیارد ریال)
در خصوص ارقام جدول شماره سه و آخرین وضعیت شرکت باید به چند نکته دقت داشت:
1- صبانور دو طرح توسعه به منظور توليد كنسانتره از محل سنگ دانهبندي توليدي را در دست اجرا دارد كه اين طرحها مجموعا به ظرفيت 6/1 ميليون تن هستند. بر اساس پیشبینیهای ارائه شده، 925 هزار تن از این ظرفیت دارای پیشرفت حدود 60 درصدی است و قرار است تا سال آینده به بهرهبرداری برسد. با عنايت به مزيت قيمتي كنسانتره نسبت به سنگ دانهبندي اين طرح ميتواند موجب افزايش حاشيه سود شركت شود، مشروط بر آنكه عوارض صادرات كنسانتره سنگآهن از 50 درصد كنوني به ميزان قابل توجهي تعديل شود. فروش داخلی کنستانتره با عنایت به قیمت مورد انتظار سنگ دانهبندی صادراتی چندان منطقی نیست. بهاین ترتیب در برآورد تحلیلی حاضر برای سال 92 با عنایت به مساله تعرفه و نیز تاخیر طبیعی طرحهای صنعتی در زمان بهرهبرداری، آثار مثبت راهاندازی این پروژه به منظور رعایت اصل احتیاط در نظر گرفته نشده است.
2- درآمد سرمایهگذاریهای شرکت در حالت عادی محل سود سهام بورسی و خارج بورسی مرتبط با صنعت سنگآهن تامین میشود. با توجه به انتظار سودآوری حداقل دو برابری سهام مزبور در مقایسه با سال گذشته ، درآمد این سرفصل با رشد 100 درصدی نسبت به بودجه 91 برآورد شده است. در این تخمین، آثار مثبت احتمالی فروش سرمایهگذاریها (که در سالجاری 35 تومان به ازای هر سهم بابت فروش «ومعادن» بوده) نیز لحاظ نشده است.
3- در برآورد تحليلي، هزينههاي عملياتي با پیروی از شاخص تورم نسبت به بودجه سالجاری 25 درصد رشد یافته اند. الگوی محاسبه مالیات و هزینههای مالی هم با عنایت به عدم انتظار تغییر معنادار نسبت به بودجه 91 بدون تغییر لحاظ شدهاند.
4- «کنور» در فصل پاییز سالجاری بیش از 1300 ریال سود خالص به ازای هر سهم تولید کرده است که البته بخشی از آن (حدود 20 درصد) مرهون سود فروش سرمایهگذاریها است. با در نظر گرفتن روند افزایشی نرخ ارز و موجودیهای شرکت انتظار میرود سودسازی شرکت در فصل زمستان حتی بهتر باشد. به این ترتیب سود مورد انتظار هر سهم برای سال مالی جاری در محدوده 4500 تا 5000 ریال به ازای هر سهم خواهد بود. بنابراین، با در نظر گرفتن P/E=5 براي پيش بيني سود تحليلي و با عنایت به تقسیم سود پیش رو در مجمع بهار آینده، رشد اخیر قیمت سهم کاملا توجیه پذیر است. البته بايد توجه داشت به علت كوچك بودن سرمايه شركت، حساسيت متغيرها بر سود و زيان «كنور» بالا است. به عنوان نمونه هر ده دلار کاهش میانگین قيمت فروش سنگآهن صادراتي بیش از 130 تومان بر سود خالص هر سهم در سال 92 موثر است. همچنين افزایش100 توماني ميانگين دلار نسبت به قيمت 3200 تومانی ريالي مفروض نیز تاثیری معادل 30 تومان بر درآمد خالص هر سهم دارد .به اين ترتيب ريسك بالاي نوسانات درآمد سهم عاملی است كه بايد مورد توجه سهامداران «كنور» قرار گيرد.
Shahriary_sh@yahoo.com
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
سلام
طی 2-3 روز یه نوسانی از کنور گرفتم. البته این بار خیلی سبکتر وارد شدم. اما خداییش نزدیک بود کنور ازم نوسان بگیره :D
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postامروز 18 دی 91 :
نماد معاملاتی کنور نهایتا تا یک ماه اینده برای تعدیل مثبت بسته خواهد شد ....:d
کار ما به کجا رسیده دیگه ........اخرین نماد که گفتم تا یک ماه دیگه بسته میشه شبهرن بود فک کنم ......لامسب خودم 8 درصد بیشتر ازش نکشیدم .......50 درصد رشد کرد........الان غبشهر منتظر من بفروشم بعدش 50 درصد رشد کنه !!!!
اگه من گفتم شبهرن ارزندست من میگم غبشهر ارزنده تر از شبهرنه ...........:D
ولی اون رشد کرد و این یکی افت !!!!!! عجیبه ...........البته اون در گروه پالایش قرار داشت .........وباید به قیمت شبریز میرسید دیگه وگرنه ضایع بود ..........ولی غبشهر خوب چیزیه .........فقط سهامداری باید کرد ......
خوب کنور بست (-:///
نظر
-
-
در اصل توسط eli77 پست شده است View Postمثبت باز میشه؟
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postمیثم جان اعلام نشد برای چی بست؟
من فک میکنم برای اعلام پیش بینی بر اساس 9 ماهه بسته .....که اون هم خیلی زمان بر نیست اومدنش روی کدال .......///
نظر
-
نظر
نظر