تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • taherishahram
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 708

من پول نداشتم وگرنه منم می خریدم..کپشیر داشتم دلم نیومد..گفتم فردا کپشیر میفروشم.می ام کنور می خرم .. خیلی نبرینش بالا لطفا تا فردا..ممنون
    A man should get to bleed in peace

نظر

• بچه کف بازار
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 461

در اصل توسط سید پست شده است View Post
      خدا رحم کنه امروز دوباره 10010 تا خریدم شد 43000 تا
      بابا سید دست مارم بگیر ما خودمون کشتیم از اینو اون قرض گرفتیم شده 6000 تا:D

نظر

• Dr.boursi
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 1348

زین بعد هر یک برگه سهم کنور برابر با قیمت دلبر خواهد بود!!!!
        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Dr.boursi
          عضو فعال
          • Oct 2012
          • 1348

طمع در بورس بد ترین چیز ممکن است . من حتی یک دونه سهم هم خالی نکردم. گفتم فردا یه منفی دیگه بخوره میخرمش! به جاش برای نوسان کهرام خریدم . ولی بازار مجال نداد حتی یه روز رو با صف فروش تموم کنه.

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

اين سهم با دلار 3500تومني و سنگ آهن 80 دلاری و توليد 1200000 داره با پي بر اي 3.5 معامله ميشه؛ خود دانيد؛ من دو سهم ديگه دارم كه بسته اند باز شوند تبديل به كنور ميشوند؛ (پلوله وشبندر‏)‏ تازه اگه دلار 4000تومن نشه براي سال اينده.براي اين است كه من تك سهم اين سهم خواهم شد؛سبد مبد هم تو كار من نيست
            آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/01/21, 14:28.
            ///

نظر

• mehr_bourse
              عضو فعال
              • Oct 2012
              • 336

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              اين سهم با دلار 3500تومني و سنگ آهن 80 دلاری و توليد 1200000 داره با پي بر اي 3.5 معامله ميشه؛ خود دانيد؛ من دو سهم ديگه دارم كه بسته اند باز شوند تبديل به كنور ميشوند؛ (پلوله وشبندر‏)‏ تازه اگه دلار 4000تومن نشه براي سال اينده.براي اين است كه من تك سهم اين سهم خواهم شد؛سبد مبد هم تو كار من نيست
              شبندر رو نفروش ............... سال دیگه سال گل کردن شبندر و پالایشگاه ............. با دلار 2500

نظر

• Hamidkhann
                Banned
                • Dec 2012
                • 476

در اصل توسط سید پست شده است View Post
                خدا رحم کنه امروز دوباره 10010 تا خریدم شد 43000 تا
                ای کاش میموندی فردا پس فردا میخریدی. فردا هم رمقش کمتر میشه.

دوستان امروز فولادیها معدنیها پتروییها به اتفاق هم منفیهای فوق العاده سنگین خوردن. تیر ترکش گزارشهای 9 ماهه بدجور کارگر افتاده و حداقل تا آخر این هفته روال همینه. بازار سهمی رو نداره که رهبری بازار رو به عهده بگیره

نظر

• zereshkkk
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 3474

با این اوضاع تا اخر سال و سال دیگه دلار بالای 5000 تومان دور از ذهن نیست !!!

نظر

• ".احسان."
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2676

سلام بر همه سهامداران كنور....
                    فروشندگان امروز در كنور در دو ماه آينده از پشيمانان خواهند بود.
                    فرض كنيم دلار در سه ماهه آخر امسال روي 3800 تومان باشد، قيمت هر تن سنگ آهن 80 دلار و فروش سه ماهه 250 هزار تن...
                    سود امسال روي 500 تومان نهايي خواهد شد!
                    سود سال بعد با دلار ميانگين 4000 تومان و قيمت هر تن سنگ آهن 80 دلار و فروش ساليانه 1.3 ميليون تن.
                    سود سال 92: 1050 تومان بدون طرحهاي توسعه كه بين 10 الي 40 درصد به سود شركت اضافه مي شود.
                    هرجور حساب كنيم، كنور روي اين قيمتها بايد خريداري شود، نه فروش.....
                    كنور 5000 توماني با دوستان در شب عيد خواهيم ديد.
                    تصميم با خودتان است.
                    موفق و پرسود باشيد.
                    آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                    کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

ومعادن امروز : 323750 سهم . سرمایه گذاری توسعه ملی 216319 سهم خریدند ......دم فروشندگان گرم .......... البته 5 درصد ضرر کردیم امروز !!!

فردا قسمت باشه باز هم میخرم .....;) چند ساعت قبل گفتم سهم با پی بر ای 3.5 معامله میشه .الان با این دلار میگم با پی بر 3 معامله میشه ....;)

دلار 3540 تومن .....
                      ///

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

ومعادن امروز : 323750 سهم . سرمایه گذاری توسعه ملی 216319 سهم خریدند ......دم فروشندگان گرم .......... البته 5 درصد ضرر کردیم امروز !!!

فردا قسمت باشه باز هم میخرم .....;) چند ساعت قبل گفتم سهم با پی بر ای 3.5 معامله میشه .الان با این دلار میگم با پی بر 3 معامله میشه ....;)

دلار 3540 تومن .....
                        فردا منفی بیاد من هم هستم.

نظر

• Hamidkhann
                          Banned
                          • Dec 2012
                          • 476

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                          سلام بر همه سهامداران كنور....
                          فروشندگان امروز در كنور در دو ماه آينده از پشيمانان خواهند بود.
                          فرض كنيم دلار در سه ماهه آخر امسال روي 3800 تومان باشد، قيمت هر تن سنگ آهن 80 دلار و فروش سه ماهه 250 هزار تن...
                          سود امسال روي 500 تومان نهايي خواهد شد!
                          سود سال بعد با دلار ميانگين 4000 تومان و قيمت هر تن سنگ آهن 80 دلار و فروش ساليانه 1.3 ميليون تن.
                          سود سال 92: 1050 تومان بدون طرحهاي توسعه كه بين 10 الي 40 درصد به سود شركت اضافه مي شود.
                          هرجور حساب كنيم، كنور روي اين قيمتها بايد خريداري شود، نه فروش.....
                          كنور 5000 توماني با دوستان در شب عيد خواهيم ديد.
                          تصميم با خودتان است.
                          موفق و پرسود باشيد.

دلار 3540 تومن .....
                          حرف شما درسته عزیزان. دلیل فروش کنور از طرف فروشنده ها و من که یکیشون بودم این نیست که سهمش ارزنده نیست. دلیلش وضعیت بازاره. تو این وضعیت بهترین کار خروج از بازار و دست به نقد موندنه تا اینکه سوار ضرری بشیم که حداقل تا 4 5 روز معاملاتی ادامه خواهد داشت. مطمئن باشین شما انقد به بازار آشنا هستین که اگه حس کردین سهم دوباره میخواد روند صعود بگیره زود سوارش بشین.

1- منفیهای سنگین این یکی دو روز شرکتهای تعدیل مثبت داده نشونه چیه؟ کچاد کگل فرآور کروی وهمین کنور که مثل روز روشنه تعدیل مثبت سنگین داره. بعضیهاشون حتی تا صف فروش سنگین هم پیش رفتن
                          2- ارزش کاهشی بازار نشونه چیه؟ ارزش امروز حدود 83 میلیارد در حالیکه همین دو سه هفته پیش حوالی 200 بود
                          3- مهمتر از همه سازمان که بانی اینهمه بدبختی بوده سکوت فاتحانه ای پیشه کرده. سر شاخص رو به سمت پایین خم کرده و سرمست شده از این پیروزی و گویا حالا حالاها با شاخص کار داره.

نظر

• mehr_bourse
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 336

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                            فردا منفی بیاد من هم هستم.
                            منم هستم کپشیر با 25 درصد سود میدم میره ............ کنور اضافه میکنم ببینیم چی میشه

نظر

• ".احسان."
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2676

تنها سهمي كه با افزايش نرخ دلار رشد خواهد كرد، با افزايش قيمتهاي جهاني رشد خواهد كرد. سهمي كه از تورم موجود بسيار جلوتر خواهد بود و به رشد 2 3 4 برابري آن به شخصه ايمان دارم!! سهمي نيست غير از فولاد صبانور......

شايد اسمش تعصب باشد، يا تحليل.....
                              اما وقتي سهمهاي دلاري اينچنيني با گزارشهاي بسيار شفاف وجود دارد، به سمت سهمهاي دلاري غير شفاف هم نخواهم رفت.....

ممكن است، تصميمم درست يا نادرست باشد، اما كنور رو جز برترين سهام بازار سرمايه مي دانم. حتي اگر يك عدد سهم كنور را نداشته باشم.

موفق و پرسود باشيد.
                              آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                              کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• taherishahram
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 708

من امروز هم یه ناخونک زدم..امید وارم از فردا یا شنبه برگرده
                                A man should get to bleed in peace

نظر

در حال کار...
                                X