کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دوست عزيز زير 4000 تومان وارد شويد.
موفق و پرسود باشيد.
احسان عزیز یک تشکر در حد لالیگا به شما بدهکارم امید که فرصت جبران پیش بیاد قطعا زیر 4000 بازم اضافه می کنم
[COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]
1400 کنور رو 3300 فروختم هنوز جبگرم کبابه :) مارون دارم تو ضرر بدجوری وسوسه کرده دوباره کنور اضافه کنم با فروش مارون ....................
نظرت چیه من که تا مجمع میخوام بمونم باهاش خدا کنه زیر 4000 باز بشه
بنظرم کنور شبندری دیگست .......... میخوام سنگین اضافه کنم .......... میان مدت ..........
فکر کنم سال دیگه با شبندر این دو سهم پتانسیل هاشون آزاد بشه و بترکونن .................... شبندر تا الن که یک 100 درصدی به ما داده
1400 کنور رو 3300 فروختم هنوز جبگرم کبابه :) مارون دارم تو ضرر بدجوری وسوسه کرده دوباره کنور اضافه کنم با فروش مارون ....................
نظرت چیه من که تا مجمع میخوام بمونم باهاش خدا کنه زیر 4000 باز بشه
بنظرم کنور شبندری دیگست .......... میخوام سنگین اضافه کنم .......... میان مدت ..........
فکر کنم سال دیگه با شبندر این دو سهم پتانسیل هاشون آزاد بشه و بترکونن .................... شبندر تا الن که یک 100 درصدی به ما داده
کنور سود 1100 تا 1400 برای 92ش پیش بینی میکنم ............البته با دلار 3500 و سنگ اهن 75 به بالا ........ شما سبک سنگین کن ببین میصرفه یا نه .و تصمیم با خودتونه
===========
در مورد شبندر پیشنهادی ندارم ...........یعنی نظر ندم بهتره (-:
1 91/11/15 10:39
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت تامين مواد اوليه فولاد صبا نور(كنور1)، پس از ارائه اطلاعات پيش بيني، با محدوديت دامنه نوسان قيمت تا سقف 50 درصد،امروز يكشنبه مورخ 15/11/1391 آماده انجام معامله مي باشد. مديريت بازار فرابورس ايران
تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
خاک بر سر حقوقی نفهم ...........در اون شرکت حقوقی رو باید گل گرفت .........خاک بر سبد گردانش ...........=))
بعد از عید این پست رو میارم بالا .........(-:
دانایان پارس هم روی 2200 تومن از این غلط ها میکرد (-:
نظر