در اصل توسط ata007 پست شده است
View Post
تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )
Collapse
X
-
در اصل توسط nazanin پست شده است View Postامیدوارم اشتباه نکرده باشم 80درصد سبد کنور شد >:D<
هرچقدر تو این بورس نوسان بگیری بعد از یک سال قطعاً خواهی دید که سود کنور بیشتر بوده.
این حرفم ماحصل نتایج بررسی دیشبمه. صورتهای مالی 6 ماهه 9 ماهه و پیش بینی 12 ماهه، طرحهای پیش رو سود انباشته نجومی و ...
نظر
-
از روز بازگشاییه انلاین کشاورزی نمیزاشت بخریم ....میگفت مجاز به رقابت نمیباشید (-: فقط پشت سر اونایی که سر خط میزارشتن میشد نشست .........
زنگ زدم گفتم درست کنید دیگه مسخرش رو دراوردید .....گفت 30 ثانیه دیگه درست میشه ..........تا زنگ نزنی درست نمیکنن !!!!
========
الان منتظرم یه کم بیاد پایین اضافه کنم .....;)///
نظر
-
بازم کنور اضافه کردم.
لامذهب مثل بشکه شرابه که آدم همش وسوسه میشه یه ملاقه بکنه توش و بزنه تو رگ و بعد خوردنش اشتها بیشتر میشه:D
نظر
-
یه حقوقی مزاحم داره گویا ............خالی کنه رفتیم که بریم (-: تا اینجا که خوب معامله کرده .....///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاز روز بازگشاییه انلاین کشاورزی نمیزاشت بخریم ....میگفت مجاز به رقابت نمیباشید (-: فقط پشت سر اونایی که سر خط میزارشتن میشد نشست .........
زنگ زدم گفتم درست کنید دیگه مسخرش رو دراوردید .....گفت 30 ثانیه دیگه درست میشه ..........تا زنگ نزنی درست نمیکنن !!!!
========
الان منتظرم یه کم بیاد پایین اضافه کنم .....;)
اره نامردا من هم دیروز همین مشکلو داشتم سر خط نمیتونستم بخرم!!!
نظر
-
دوست بسيار عزيزي پرسيده بودند، كه در چه صورت سود سال بعد (سال 92) سهم كنور نازنين برابر 1000 تومان خواهد شد.
در صورتيكه مقدار توليد ساليانه سنگ آهن را براي كنور معادل 1.3 ميليون تن در نظر بگيريم، براي آنكه به ازاي هر سهم كنور سود 1000 توماني قابل تحقق باشد بايد قيمت ريالي فروش هر تن سنگ آهن برابر 245 هزار تومان باشد. در بدست آوردن قيمت هر تن سنگ آهن حتي افزايش هزينه با افزايش قيمت دلار و حتي قيمت هر تن سنگ آهن در نظر گرفته شده است!!!!
در چه صورت قيمت هرتن سنگ آهن برابر 245 هزار تومان خواهد شد؟
قيمت دلار 3900 تومان و قيمت هر تن سنگ آهن 62$
قيمت دلار 3500 تومان و قيمت هر تن سنگ آهن 70$
قيمت دلار 3000 تومان و قيمت هر تن سنگ آهن 81$
قيمت دلار 2500 تومان و قيمت هر تن سنگ آهن حدود 100$
قيمت دلار 2000 تومان و قيمت هر تن سنگ آهن 122$
شرايط فعلي چيست؟ قيمت دلار 3750 تومان و قيمت هر تن سنگ آهن بالاي 100$
نتيجه گيري با شماي عزيزآهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Postدوست بسيار عزيزي پرسيده بودند، كه در چه صورت سود سال بعد (سال 92) سهم كنور نازنين برابر 1000 تومان خواهد شد.
در صورتيكه مقدار توليد ساليانه سنگ آهن را براي كنور معادل 1.3 ميليون تن در نظر بگيريم، براي آنكه به ازاي هر سهم كنور سود 1000 توماني قابل تحقق باشد بايد قيمت ريالي فروش هر تن سنگ آهن برابر 245 هزار تومان باشد. در بدست آوردن قيمت هر تن سنگ آهن حتي افزايش هزينه با افزايش قيمت دلار و حتي قيمت هر تن سنگ آهن در نظر گرفته شده است!!!!
در چه صورت قيمت هرتن سنگ آهن برابر 245 هزار تومان خواهد شد؟
قيمت دلار 3900 تومان و قيمت هر تن سنگ آهن 62$
قيمت دلار 3500 تومان و قيمت هر تن سنگ آهن 70$
قيمت دلار 3000 تومان و قيمت هر تن سنگ آهن 81$
قيمت دلار 2500 تومان و قيمت هر تن سنگ آهن حدود 100$
قيمت دلار 2000 تومان و قيمت هر تن سنگ آهن 122$
شرايط فعلي چيست؟ قيمت دلار 3750 تومان و قيمت هر تن سنگ آهن بالاي 100$
نتيجه گيري با شماي عزيز
البته دلار قطعاً سیر صعودی داره و سنگ آهن هم به احتمال خیلی زیاد همینطوره.
سهامداری بلند مدت باهاش فوق العادس. من همین تصمیم رو دارم.
نظر
نظر