در اصل توسط ata007 پست شده است
View Post
تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )
Collapse
X
-
-
پایانی امروز 80 تومن بالا رفته . روزی 20 -30 تومن هم بالا بره خوبه . یهو میبینی مثل پارسان شد///
نظر
-
میانگین سفارشات خرید بالای 10000 تا ایه ;) خریداراش بچه مچه نیستن .
میگن مدل رشد صبا نور مثل مدل رشد نفت و گاز پارسیانه . البته من زودتر از اون گفتم :D
نقل قول از bourse4ever :
به نظر من، مدل رشد صبا نور ، شبيه مدل رشد نفت و گاز پارسيان خواهد بود.
با اين تفاوت كه ريسك هاي وارده به صبانور،از ريسك هاي وارده بر پارسان كمتر است.
صبانور 2050 توماني ،مانند پارسان 540 توماني مي باشد!آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/04/28, 09:20.///
نظر
-
امروز چند بار دستم رفت تو صف خرید اینتر رو بزنم ولی نزدم.هم چنان با کنور تا 2500 :dکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
-
-
ي حقوقي تو اين سهم فروشنده بود هر چي خريدار ميومد رو 2040 همه رو ميداد فقط خدا كنه كه معادن فلزات نباشه كه اگر اون باشه يعني سهم فعلا بالايي ندارهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
افزایش سرمایه ومعادن ثبت بشه کنور حدود 105 میلیون سهم ومعادن داره ومعادن رو هم تا اون موفع 400 حساب کنیم یه 40 میلیارد تومن فقط ومعادن داره ;) اونم ومعادنی که هر روز به ارزشش افزوده میشه و هر 4-5 سال یه چند صد درصدی میره روش ;)
حالا ومعادن هر چی تقسیم کنه نصفش به سود کنور اضافه میشه . ;) البته امسالش نه از سال 91 به بعد
من احتمالا یه خرید درست حساب ازش کنم بندازمش یه گوشه این سهمو :d فعلا که پول و نقدینگی نیست ولی بازم بهش رحم نمیکنم هر روز یه چند تایی میخرم :D///
نظر
-
200 تا مرحمتی کارگزار در عرضه اولیه بود.با اعتقاد راسخ به کنور 2500 تومنی (خیلی زود)
امروز 1800 عدد افزودم . همان اعتقادی را که به آینده روشن کمنگنز دارم نسبت به این سهم هم دارم
بقول میثم جان بخرید بندازید یک گوشهسال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
در اصل توسط sourena پست شده است View Post200 تا مرحمتی کارگزار در عرضه اولیه بود.با اعتقاد راسخ به کنور 2500 تومنی (خیلی زود)
امروز 1800 عدد افزودم . همان اعتقادی را که به آینده روشن کمنگنز دارم نسبت به این سهم هم دارم
بقول میثم جان بخرید بندازید یک گوشه
این هم به افتخار شما........سهم کمنگنز امروز درست روی مقاومت بود اگر بتونه در معاملات فردا وپس فردا بالای 2780 تومن تثبیت بشه میره برا 3300 تومان با حد ضرر 2780 تومان....
در مورد کنور هم اگر تا پس فردا سهم دوام بیاره وبتونه مثبت بشه روندش همچنان صعودی خواهد بود حد ضرر بزاریم 1900 فکر کنم خوب باشه ..هر چند دیتایی نداره سهم..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک1 پست شده است View Postبا سلام خدمت لوئی عزیز.....یاد کمنگنز بخیر در 1430 شکار شد......
این هم به افتخار شما........سهم کمنگنز امروز درست روی مقاومت بود اگر بتونه در معاملات فردا وپس فردا بالای 2780 تومن تثبیت بشه میره برا 3300 تومان با حد ضرر 2780 تومان....
در مورد کنور هم اگر تا پس فردا سهم دوام بیاره وبتونه مثبت بشه روندش همچنان صعودی خواهد بود حد ضرر بزاریم 1900 فکر کنم خوب باشه ..هر چند دیتایی نداره سهم..سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
نظر
-
نظر