تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Hamid Broker
    عضو فعال
    • Mar 2013
    • 460

بالاخره 3800 با قدرت شکست. انشالا فردا رو بالاش دوام بیاره قطعاً تثبیت میشه
    در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• space_mohamad
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 313

دوستان به نظر میرسه اگه مرز روانیه 4000 تومان را فردا رد کنه ، حرکت خوبی بکنه ؟ لطفا" نظرتون را بگید . برای خرید خوبه ؟
      "قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت

نظر

• Hamid Broker
        عضو فعال
        • Mar 2013
        • 460

در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Post
        دوستان به نظر میرسه اگه مرز روانیه 4000 تومان را فردا رد کنه ، حرکت خوبی بکنه ؟ لطفا" نظرتون را بگید . برای خرید خوبه ؟
        سلام دوست گرامی
        4000 مرز روانی خیلی مهمیه. در وضعیت فعلی گذر ازش بعید به نظر میاد. خبری مثل گزارش مثبت 12 ماهه یا اعلام افزایش سرمایش میتونه 4000 رو بشکنه.
        در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• hosein.ac
          عضو جدید
          • May 2012
          • 6

در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Post
          سلام دوست گرامی
          4000 مرز روانی خیلی مهمیه. در وضعیت فعلی گذر ازش بعید به نظر میاد. خبری مثل گزارش مثبت 12 ماهه یا اعلام افزایش سرمایش میتونه 4000 رو بشکنه.
          یک الگوی سر و شانه کف در نمودار سهم مشاهده میشود . خط گردن روی 3800 تومن قرار دارد و این خط شکسته شده است و منفی امروز به نوعی پول بک به آن محسوب میشود .

نظر

• Hamid Broker
            عضو فعال
            • Mar 2013
            • 460

سلام حسین جان تو چه تایمی؟ من پیداش نکردم. نمودارش رو لطف میکنی؟

نظر

• hosein.ac
              عضو جدید
              • May 2012
              • 6

سلام حسین جان تو چه تایمی؟ من پیداش نکردم. نمودارش رو لطف میکنی؟
              برای آپلود فایل مشکل دارم .

در تایم روزانه . خط گردن رو به صورت خط افقی روی 3801 تومان رسم فرمایید .

در این حالت راس پایینی مثلث وسط روی 2997 تومان قرار میگیرد و مابقی هم قابل رسم است .

نظر

• h00mi
                عضو فعال
                • Aug 2012
                • 504

رفت برا 4500...

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
                هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• آذرآبادگان
                  کاربر فعال
                  • Dec 2012
                  • 1140

وقتی با اطلاع از وضعیت بنیادی مطلوب یک سهم ، مدتی علیرغم درجا زدن با
                  آن سهامداری می کنی ، زمان شروع رشد ، لذت بیشتری نصیب آدم میشه...
                  در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• Hamid Broker
                    عضو فعال
                    • Mar 2013
                    • 460

من چهارشنبه 50% سبک کردم شروع کرد به راه افتادن =)) اما غمی نیست، با همین 50% باقیمونده کنور میترکونه

نظر

• h00mi
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 504

خیالت راحت 3شنبه تقریبا نزدیک 5000 تومان مغامله می شود...

نظر

• سید
                        عضو عادی
                        • Aug 2011
                        • 101

جای اقا میثم خالی

نظر

• یولداش
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 101

در پرتفوی فروردین ماه 92شرکتهای سرمایه گذاری در بورس خرید 73727 سهم توسط شرکت سرمایه گذاری سپه نیز می تواند نوید روزهای خوب برای سهامداران کنور باشد .
                          با این حساب یکی دیگر از سهامداران خوشنام بورسی در حال افزایش سهام خود در کنور می باشد . و این یعنی سهامداران حقوقی هم با توجه به درصد بسیار کم سهام شناوری کنور ( کمتر از 7درصد) به ارزشهای واقعی کنور پی برده اند . و اشتیاق و میل خرید این سهم را نشان می دهند .

نظر

• Hamid Broker
                            عضو فعال
                            • Mar 2013
                            • 460

امروز از باقیمونده کنور 1/3 دیگه سبک کردم. شبندر تو 1 دقیقه اول بازار یهو 100 واحد شاخص رو کشید پایین. طبیعیه که رو کل بازار اثر منفی بذاره. حتی فلزیها و معدنیهایی که فعلاً دور اونهاست.

نظر

• h00mi
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 504

امروز از باقیمونده کنور 1/3 دیگه سبک کردم. شبندر تو 1 دقیقه اول بازار یهو 100 واحد شاخص رو کشید پایین. طبیعیه که رو کل بازار اثر منفی بذاره. حتی فلزیها و معدنیهایی که فعلاً دور اونهاست.
                              حمید خان من و دوستان تعداد برداشتیم...
                              خودم به شخصه فردا در بازار جضور ندارم ولی خریدام تکمیل شد...
                              بورس 24 هم الان یه مطلب نوشته متاسفانه زمان کاربری تمام شده ...

نظر

• Hamid Broker
                                عضو فعال
                                • Mar 2013
                                • 460

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
                                حمید خان من و دوستان تعداد برداشتیم...
                                خودم به شخصه فردا در بازار جضور ندارم ولی خریدام تکمیل شد...
                                بورس 24 هم الان یه مطلب نوشته متاسفانه زمان کاربری تمام شده ...
                                سلام
                                کار خیلی خوبی کردید. من 2/3 بقیه رو نگه میدارم چون بهش قویاً اعتقاد دارم. اونقد که وزنش تو سبدم نزدیک به 60% بود. بعد از چند مرحله سبک کردن الان حدود 20% شده. فکر کنم حدود 3-4 ماهی هست که با کنور هستم و کماکان خواهم بود.
                                گزارش 12 ماهه که بیاد دوباره یه حمله به سوی کنور شروع میشه. افزایش سرمایه 231% یه حمله دیگه. طرح معادن باباعلی و شهرک و کنسانتره همدان و ... هرکدوم یه حمله. خداییش فوق العادس این کنور

نظر

در حال کار...
                                X