بالاخره 3800 با قدرت شکست. انشالا فردا رو بالاش دوام بیاره قطعاً تثبیت میشه
تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )
Collapse
X
-
-
دوستان به نظر میرسه اگه مرز روانیه 4000 تومان را فردا رد کنه ، حرکت خوبی بکنه ؟ لطفا" نظرتون را بگید . برای خرید خوبه ؟"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
در اصل توسط space_mohamad پست شده است View Postدوستان به نظر میرسه اگه مرز روانیه 4000 تومان را فردا رد کنه ، حرکت خوبی بکنه ؟ لطفا" نظرتون را بگید . برای خرید خوبه ؟
4000 مرز روانی خیلی مهمیه. در وضعیت فعلی گذر ازش بعید به نظر میاد. خبری مثل گزارش مثبت 12 ماهه یا اعلام افزایش سرمایش میتونه 4000 رو بشکنه.در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Postسلام دوست گرامی
4000 مرز روانی خیلی مهمیه. در وضعیت فعلی گذر ازش بعید به نظر میاد. خبری مثل گزارش مثبت 12 ماهه یا اعلام افزایش سرمایش میتونه 4000 رو بشکنه.
نظر
-
سلام حسین جان تو چه تایمی؟ من پیداش نکردم. نمودارش رو لطف میکنی؟در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Postسلام حسین جان تو چه تایمی؟ من پیداش نکردم. نمودارش رو لطف میکنی؟
در تایم روزانه . خط گردن رو به صورت خط افقی روی 3801 تومان رسم فرمایید .
در این حالت راس پایینی مثلث وسط روی 2997 تومان قرار میگیرد و مابقی هم قابل رسم است .
نظر
-
وقتی با اطلاع از وضعیت بنیادی مطلوب یک سهم ، مدتی علیرغم درجا زدن با
آن سهامداری می کنی ، زمان شروع رشد ، لذت بیشتری نصیب آدم میشه...در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
من چهارشنبه 50% سبک کردم شروع کرد به راه افتادن =)) اما غمی نیست، با همین 50% باقیمونده کنور میترکونهدر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در پرتفوی فروردین ماه 92شرکتهای سرمایه گذاری در بورس خرید 73727 سهم توسط شرکت سرمایه گذاری سپه نیز می تواند نوید روزهای خوب برای سهامداران کنور باشد .
با این حساب یکی دیگر از سهامداران خوشنام بورسی در حال افزایش سهام خود در کنور می باشد . و این یعنی سهامداران حقوقی هم با توجه به درصد بسیار کم سهام شناوری کنور ( کمتر از 7درصد) به ارزشهای واقعی کنور پی برده اند . و اشتیاق و میل خرید این سهم را نشان می دهند .
نظر
-
امروز از باقیمونده کنور 1/3 دیگه سبک کردم. شبندر تو 1 دقیقه اول بازار یهو 100 واحد شاخص رو کشید پایین. طبیعیه که رو کل بازار اثر منفی بذاره. حتی فلزیها و معدنیهایی که فعلاً دور اونهاست.در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
-
در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Postامروز از باقیمونده کنور 1/3 دیگه سبک کردم. شبندر تو 1 دقیقه اول بازار یهو 100 واحد شاخص رو کشید پایین. طبیعیه که رو کل بازار اثر منفی بذاره. حتی فلزیها و معدنیهایی که فعلاً دور اونهاست.
خودم به شخصه فردا در بازار جضور ندارم ولی خریدام تکمیل شد...
بورس 24 هم الان یه مطلب نوشته متاسفانه زمان کاربری تمام شده ...
هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...
نظر
-
در اصل توسط h00mi پست شده است View Postحمید خان من و دوستان تعداد برداشتیم...
خودم به شخصه فردا در بازار جضور ندارم ولی خریدام تکمیل شد...
بورس 24 هم الان یه مطلب نوشته متاسفانه زمان کاربری تمام شده ...
کار خیلی خوبی کردید. من 2/3 بقیه رو نگه میدارم چون بهش قویاً اعتقاد دارم. اونقد که وزنش تو سبدم نزدیک به 60% بود. بعد از چند مرحله سبک کردن الان حدود 20% شده. فکر کنم حدود 3-4 ماهی هست که با کنور هستم و کماکان خواهم بود.
گزارش 12 ماهه که بیاد دوباره یه حمله به سوی کنور شروع میشه. افزایش سرمایه 231% یه حمله دیگه. طرح معادن باباعلی و شهرک و کنسانتره همدان و ... هرکدوم یه حمله. خداییش فوق العادس این کنوردر بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.
نظر
نظر