کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
و اما شنیده ها از کنور :
زمزمه های یک انتقال از سوی فرهنگیان به بانک تجارت شنیده شده که تحرکات بانک تجارت در این سهم قابل توجه است
ضمن اینکه نقدینگی خوبی که وارد بازار شده بخشی از ان توسط بانک ملت و تجارت بوده
با رکود بازار های موازی بورس نظر بانک ها رو هم به خودش بیشتر جلب کرده
دوستان سلام
در مورد كنور و دلار خواهيم ديد كه كنور پيشتاز از دلار خواهد بود.
با محاسبه خدمتتان عرض مي كنم:
دلار 3000 توماني، قيمت هر تن سنگ آهن 80 دلار و توليد 150 هزار تن
سود كنور:900 تومان
قيمت پيشنهادي سهم با پي بر اي 5!!!: 4500 تومان
دلار 3500 توماني، قيمت هر تن سنگ آهن 80 دلار و توليد 150 هزار تن
سود كنور: 1050 تومان
قيمت پيشنهادي سهم با پي بر اي 5!!!: 5250 تومان
دلار 4000 توماني، قيمت هر تن سنگ آهن 80 دلار و توليد 150 هزار تن
سود كنور: 1200 تومان
قيمت پيشنهادي سهم با پي بر اي 5!!!: 6000 تومان
خوب امروز دلار 3300 تومان بوده و شما مي تونيد كنور رو 2880 بخريد.....
يعني خريد امروز كنور و با فرض رشد دلار تا 4000 تومان كه مي شود 21%
كنور رو مي خريم كه به قيمت حداقل 6000 تومان مي رشد يعني دو برابر....
اگر پي بر اي معدني هم رو بهش بديم مثلا 7 يا 8 مي شود 2.33 برابر الي 2.66 برابر
حال شما 21% رشد را انتخاب مي كنيد يا 2.33 تا 2.66 سرمايه تون رو؟!!!!!
بازار به استقبال گزارشهاي فوق العاده نه ماهه سهام دلاري از معدني گرفته تا پتروشيمي رفته و اين ماه داستان گزارشهاي نه ماهه است....بعد بازار يك استراحت كوتاهي مي كند و مجددا از اسفند ماه به استقبال گزارشهاي پيش بيني باز فوق العاده تر سهام معدني و پتروشيمي مي رود.....بنابراين نبايد از اين گروه خداحافظي كرد و به گروه با بتاي منفي در شرايط فعلي جابجا شويم....
گروه غذايي واقعا مظلومانه بتاي منفي همچون گروه قندي گرفته اند....اما خوب ديگه اين رو بازار تعيين مي كند.....مجددا به گروه غذايي بر مي گردم اما در يكي دو سه هفته آينده.....
دوستان شعار تغيير رو در بازار سرمايه حتي با ضرر اندك مد نظر قرار دهيم....من كه ازش ضرر نكردم....
قوي گام برداريد و با اراده......
بلند مدت كه بسياري از سهام بنيادي جواب ميدهند، اما وقتي در بازار هستيم تغيير ضرورت است.....
پرسود باشيد
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
در بودجه کنور قیمت سنگ اهن رو برای 6 ماه دوم 58 دلار و دلار 2550 تومن در نظر گرفته .........میشه تنی 147 هزار تومن ..........
حالا اختلاف این دو میشه 53 هزار تومن !!!!!
حداقل برای امسال 100 تومن دیگه به سود کنور اضافه میشه ..........
شاید بزرگترین اشتباه این چند روز من این نبود که شبندر رو فروختم .بزرگترین اشتباهم این بود که کنور رو مفت فروخته بودم ........هیچ سهمی برای من کنور نمیشه ......
دوباره از 0 شروع میکنم برای اضافه کردن این سهم.........و سود هایم را کنور میخرم ......:((
در محاسبات بالا دلار رو 2500 در نظر گرفتم من ..در صورتی که میتونه دلارش رو در بازار ازاد بفروشه .......500 تومان بالاتر .....;) که به دلیل رویایی شدن سودش محاسبه نمیکنیم و فرصت خرید برای خودمون میزاریم .......:d
فک آدم میخوره زمین
کلی مایه داره این شرکت
امروز 4.8 میایون ومعادن خریده البته چند وقت پیش هم چند میلیونی فروخته بود
وتوسم هم امروز حدود 128 هزارتا کنور خریده
من هم امروز میانگین 2780 اضافه کردم
سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.
امروز 20% به سهام كنور خود در صف فروش اضافه كردم.
با اين حجم معاملات بازار مثبت هاي آينده قطعي و طوفاني است.
فروش بزرگترين اشتباه در سهام خوب و بنيادي است.
پرسود باشيد
ميثم جان زير 3000 تومن حق فروش نداري!!
بالاي 4000 تومان خواستي بفروشي،حتما حتما باهام هماهنگ كني!!;;)
به روی چشم .....
اشتباهم این بود که یادم نبود شناور این سهم کمه ........زیر 1 درصد فقط 15 میلیون وسیصد هشتاد هزار سهمه ....فکرشو نمیکردم این سهم خشک بشه و اینجوری بخرنش .. که از این به بعد باید این مورد رو هم جز خصوصیات این سهم اورد .......... این سهم خشک بشه ........همین اتفاقی براش میوفته که یه کله از 2250 تا بالای 2800 رفت .....نباید بازی کرد با این سهم ....:d
به روی چشم .....
اشتباهم این بود که یادم نبود شناور این سهم کمه ........زیر 1 درصد فقط 15 میلیون وسیصد هشتاد هزار سهمه ....فکرشو نمیکردم این سهم خشک بشه و اینجوری بخرنش .. که از این به بعد باید این مورد رو هم جز خصوصیات این سهم اورد .......... این سهم خشک بشه ........همین اتفاقی براش میوفته که یه کله از 2250 تا بالای 2800 رفت .....نباید بازی کرد با این سهم ....:d
قربانت ميثم جان....
ميثم جان روي هيچ سهمي تعصب ندارم، اما به نظرم بايد انتظار افزايش دو برابري كنور را داشته باشيم......
سود هر سهم كنور:750 تومان
پي بر اي 5،
قيمت سهم معدني كنور: 3750 تومان
پي بر اي 6،
قيمت سهم معدني كنور: 4500 تومان
پي بر اي 7،
قيمت سهم معدني كنور: 5250 تومان
سود شركت بدون در نظر داشتن دو طرح عمده شركت است، كه در انتهاي امسال و ابتداي سال آينده است. دو طرحي كه سود كنور را بطور قابل ملاحظه اي افزايش مي دهد.
بازار امروز هم نشان داد، روند صعودي قطعي است.
حجم معاملات فوق العاده بالاست....
پر سود باشيد...
نظر