هواسمون هست بهش ..........کنور فروش های ومعادتی که بالای 600 کرده رو داره میزاره سر جاش .....(-: البته دیروز خرید داشت در ومعادن ........سود همین نوسان گیری هاش هم بدک نباید باشه ......
تأمين مواد اوليه فولاد صبانور ( كنور )
Collapse
X
-
-
امروز کنور بسیار زیبا معنی سهم با ارزش را به رخ تمامی بازار کشید! تنها سهمی بود که روند منفی 4 خودشو به مثبت تغییر داد و ارزش خودشو به بازار نشون داد. فردا احتمال زیاد سهم در مثبت های بالا معامله می شود.
از این که سهامدار چنین سهمی بودم احساس غرور کردم!بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
-
580 واحد سقوط و اینطور مقاومت از کنور. پرواضحه که تو برگشت بازار کنور پتانسیل رشد رو داره.
It will come back to you at the turn of the tide
نظر
-
واسه جور کردن پول شپاس از شرانل فروختم اما کنور نه :)
به دلم نمیشینه بفروشمش...
کم کم دارم میرم تو ضرر ...سودم صفر شد روش :)
کنور جان لطف کن پایینتر نیا :)A man should get to bleed in peace
نظر
-
اختلال شدید در راه عرضه سنگ آهن
با وقوع گردبادهای عظیم در غرب استرالیا، بنادر اصلی صادرات سنگ آهن در این کشور طی روزهای آینده به حالت تعطیل در می آیند و بدین ترتیب جریان عرضه حدود نیمی از سنگ آهن در جهان مختل خواهدشد.
به گزارش نمابورس بنادر صادراتی منطقه پیلبارا در غرب استرالیا به عنوان قلب صادرات سنگ آهن در جهان شناخته می شوند و عمده محصولات تولیدی در شرکت پی اچ پی بیلیتون و ریو تینتو از این بنادر به مقاصد مختلف فرستاده می گردد. پایگاه های هواشناسی در استرالیا اعلام کرده اند گربادها و طوفان های شدیدی با سرعت 280 کیلومتر در روز چهارشنبه مناطق غربی استرالیا را فرا خواهدگرفت.
گفتنی است که بخش اعظم صادرات سنگ آهن استرالیا به مقاصد چین، ژاپن و کره جنوبی از بنادر منطقه پیلبارا صورت می گیرد.
منابع خبری اعلام کرده اند که طوفان های خفیف تری نیز در روز سه شنبه این منطقه را متأثر می سازد.
شایان ذکر است که هم اکنون برخی از بنادر صادراتی این منطقه از جمله بندر هدلند و دامپیر تعطیل شده اند و هیچگونه فعالیتی در آنها مشاهد ه نمی شوند. کشتی های حمل بار نیز در حال ترک این بنادر هستند.
شرکت های عظیم معدنی استرلیا همانند پی اچ پی، فورتسکیو و ریو تینتو پیش تر اعلام کرده بودند که از بندر هدلند به تنهایی در سال جاری 275 میلیون تن سنگ آهن را به مقاصد مختلف صادر می کنند که مسلماً وقوع طوفان اخیر می تواند از این سطح به میزان ملموسی بکاهد. اوضاع برای سایر بنادر نیز به همین گونه خواهد بود.
ذکر این نکته ضروری است که فعالان بازار سنگ آهن انتظار دارند که با وقوع این طوفان و ایجاد اخلال شدید در عرضه این محصول ، قیمت سنگ آهن می تواند در طول این هفته از سطح 160دلار در هر تن عبور کند.
همیشه دوست داشتم تولید این استرالیا یه مدت کم بشه قیمتا بکشه بالا انگار به وقوع پیوست :D
نظر
-
کنور عزیز سلام
خدا رو شکر امروز هم به ما فرصت خرید دادی
یکهفته دیگه رو این قیمتا دوام بیار تا بتونم باز بخرمت :D
تعداد سهم شناور کنور امروز 6میلیون 800هزار از مجموع 240 میلیون سهم کنور
نظر
-
-
-
-
نظر