چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid_farahy
    عضو فعال
    • May 2012
    • 463

در اصل توسط omid_amorous پست شده است View Post
    دوستان زامیاد رو چطور میبینید؟
    دوست عزیز اگه وارد نشدی واردش نشو خودرویی ها خیلی جالب نیستن . اگرم افت هم نداشته باشن درجا میزنن و از بقیه بازار جا میمونی . طبق صحبت های پرریسک عزیز این همه سهم خوب تو بازار هست چرا خودرویی . باز تصمیم با خودتان هست .

نظر

• farhad894
      عضو عادی
      • Oct 2012
      • 251

درمورد فایرا توضیح بدین لطفا

نظر

• سعید پور احمدی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 1339

-گره معاملاتی وضعیتی است که در آن یک نماد معاملاتی به رغم برخورداری از صف سفارش خرید يا فروش در پايان جلسه معاملاتي حداقل معادل یک برابر حجم مبنا برای شرکتهایی با 3 میليارد سهم و بیشتر ( بالای ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه ) و دو برابر حجم مبنا برای سایر شرکتها، به علت عدمتقارن قیمتهای درخواست خرید و فروش، حداقل به مدت 5 جلسه معاملاتی متوالی مورد معامله قرار نگیرد يا متوسط معاملات روزانه آن در این دوره (به استثنای معاملات در بازار معاملات عمده)، کمتر از 5 درصد حجم مبنا باشد؛ 2- کلیه معاملات یک نماد معاملاتی در 5 جلسه معاملاتی متوالی در سقف دامنه نوسان روزانه قیمت باشد؛ 3- کلیه معاملات یک نماد معاملاتی در 5 جلسه معاملاتی متوالی در کف دامنه نوسان روزانه قیمت باشد.

ماده 26: فهرست شرکتهای مشمول گره معاملاتی توسط بورس استخراج و حداکثر تا پیش از شروع روز معاملاتی از طریق سامانه معاملات و همچنین سایت رسمی شرکت به اطلاع عموم میرسد.

ماده 2۷:مقررات گره معاملاتی در مورد سهام شرکتهایی با سهام پايه کمتر از 150 میلیون سهم ( زیر ۱۵ میلیارد تومان سرمایه ) با تشخیص مدیرعامل بورس میتواند اعمال نشود

.ماده 28: برای نمادهای معاملاتی که بر اساس اعلام بورس مشمول گره معاملاتی میشوند، در ابتدای روز معاملاتی بعد و در مرحله گشایش، با دامنه نوسان 2 برابر دامنه نوسان روزانه قيمت عادی آن نماد انجام و سپس در حراج پیوسته معاملات در دامنه نوسان روزانه قیمت انجام میشود. قیمت مرجع در دوره حراج پیوسته، قیمت کشف شده از طریق حراج ناپیوسته است.

تبصره: در صورت عدمانجام معامله از طریق حراج ناپیوسته، آخرین قیمت پايانی نماد معاملاتی، قیمت مرجع در دوره حراج پیوسته خواهد بود
        سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• مجیدشمسعلی
          كاربر فعال
          • Aug 2025
          • 643

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
          -گره معاملاتی وضعیتی است که در آن یک نماد معاملاتی به رغم برخورداری از صف سفارش خرید يا فروش در پايان جلسه معاملاتي حداقل معادل یک برابر حجم مبنا برای شرکتهایی با 3 میليارد سهم و بیشتر ( بالای ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه ) و دو برابر حجم مبنا برای سایر شرکتها، به علت عدمتقارن قیمتهای درخواست خرید و فروش، حداقل به مدت 5 جلسه معاملاتی متوالی مورد معامله قرار نگیرد يا متوسط معاملات روزانه آن در این دوره (به استثنای معاملات در بازار معاملات عمده)، کمتر از 5 درصد حجم مبنا باشد؛ 2- کلیه معاملات یک نماد معاملاتی در 5 جلسه معاملاتی متوالی در سقف دامنه نوسان روزانه قیمت باشد؛ 3- کلیه معاملات یک نماد معاملاتی در 5 جلسه معاملاتی متوالی در کف دامنه نوسان روزانه قیمت باشد.

ماده 26: فهرست شرکتهای مشمول گره معاملاتی توسط بورس استخراج و حداکثر تا پیش از شروع روز معاملاتی از طریق سامانه معاملات و همچنین سایت رسمی شرکت به اطلاع عموم میرسد.

ماده 2۷:مقررات گره معاملاتی در مورد سهام شرکتهایی با سهام پايه کمتر از 150 میلیون سهم ( زیر ۱۵ میلیارد تومان سرمایه ) با تشخیص مدیرعامل بورس میتواند اعمال نشود

.ماده 28: برای نمادهای معاملاتی که بر اساس اعلام بورس مشمول گره معاملاتی میشوند، در ابتدای روز معاملاتی بعد و در مرحله گشایش، با دامنه نوسان 2 برابر دامنه نوسان روزانه قيمت عادی آن نماد انجام و سپس در حراج پیوسته معاملات در دامنه نوسان روزانه قیمت انجام میشود. قیمت مرجع در دوره حراج پیوسته، قیمت کشف شده از طریق حراج ناپیوسته است.

تبصره: در صورت عدمانجام معامله از طریق حراج ناپیوسته، آخرین قیمت پايانی نماد معاملاتی، قیمت مرجع در دوره حراج پیوسته خواهد بود
          از شما متشکرم

نظر

• ahmad30_n
            عضو عادی
            • Aug 2025
            • 207

فردا بايد خبرهاي و اطلاعيه هاي خوبي در كدال بيايد و نمادهاي بسته باز شوند.
            [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• ".احسان."
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2676

قانون اساسي و تخطي ناپذير براي بورس ايران و بورسهاي دنيا....
              1- در كشوري كه ارز رشد كرد، بورس نيز رشد خواهد كرد.
              بورس ايران رشدهاي اساسيش را در پي بالا رفتن دلار همواره داشته است.

هنوز هم به شاخص با رقم هاي بالاي 50 الي 60 هزار نظر دارم. همه سهمها با بنيادي نسبتا مناسب؛ بايد رشد بالاي 100% را داشته باشند. حتي گروه خودروسازي اين توانايي را دارد.

همكنون در موج پنجم صعود تا 40000 الي 42000 شاخص قرار داريم، كه يكي از شارپترين صعودي هاي شاخص است.
              كماكان با سهام تا قبل از سال باشيد.
              هر اصلاحي هم فرصت خريد است.
              شما خودتان حجم معاملات رو نگاهي داشته باشيد. در طول تاريخ بورس بي سابقه است.
              حجم معاملات سهام شاخص ساز را نگاهي بياندازيد، در طول تاريخ بورس بي سابقه است.
              قطعا بازدهيش هم تاريخ ساز خواهد شد....

ماشين صعود شاخص آنقدر موتور پرزوري دارد،كه هر پالس منفي رو در مقابل خود در خواهد نورديد.
              هر روز كه ديرتر وارد شويم، 4% عقبتريم...
              تصميم گيري و خريد سهام ايده آل با شما
              آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
              کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• سعید پور احمدی
                عضو فعال
                • Sep 2011
                • 1339

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
                پر ریسک عزیز از کجا میشه فهمید که یک شرکت وام ارزی داره یا نه؟ یا آیا فباهنر وام ارزی دارد یا نه؟
                حمید جان سلام:

تو کدال تو صورت مالی قسمت سایر اطلاعات بند استاندارد حسابرس باید ذکر بشه و در مصارف ارزی هم باید بیاد.

در مورد فباهنر:

3ماهه:
                1( شرکت پيشبيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 90/12/29 را در تاريخ هاي 90/02/20 ،89/12/07 )حسابرسي شده( و 90/05/20 مبلغ 108 ر ،در تاريخ هاي 90/09/01 و 90/11/09 مبلغ 118 ر ، و در تاريخ هاي 90/11/17 ،
                89/12/07 و 89/12/28 )حسابرسي شده( مبلغ 129 ر اعلم نموده است. که مطابق با صورت هاي مالي حسابرسي نشده و حسابرسي شده مبلغ 156 ر محقق گرديده است .
                2( پيشبيني عملکرد سال مالي منتهي به 91/12/30 در مقايسه با عملکرد واقعي سال مالي قبل به ترتيب فروش 27 درصد افزايش، بهاي تمامشدة کالي فروشرفته 30 درصد افزايش، سود عملياتي مبلغ 544ر1 ميليون ر افزايش و سود پس از کسر
                ماليات 15 درصد کاهش را نشان ميدهد.
                3( شرکت پيشبيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 91/12/30 را در تاريخ هاي 90/12/07 و 90/12/28 )حسابرسي شده( مبلغ 133 ر اعلم نموده است.
                4( مزيد استحضار، شرکت در اولين پيش بيني سال مالي 91 اعلم نموده است که lme مس و روي در بودجه سال 1391 بطور متوسط به ترتيب مبلغ 500ر8 و 100ر2 دلر و نرخ تسعير ارز نيز مبلغ 260ر12 ر به ازاي هر دلر براساس
                نرخ مرجع بانک مرکزي برآورد گرديده است.
                لزم به ذکر است ، شرکت موجودي ارزي نزد بانک ها و بدهي ارزي مشتريان خارجي را به نرخ مرجع بانک مرکزي درحسابها منعکس مي نمايد که با توجه به استانداردهاي حسابداري ماندههاي ارزي مذکور ميبايست به نرخ توافقي پايان سال تسعير
                و درحسابها منظور گردد.
                5( مطابق با اطلعات پيوست، نرخ برابري دلر در فروش هاي صادراتي شرکت در عملکرد 3 ماهه مبلغ 248ر12 ر اعلم گرديده است که مسئولين شرکت اذعان به اشتباه مبلغ ياد شده نموده اند و اعلم داشته اند که مبلغ 260ر12 ر صحيح مي
                باشد.
                6( مطابق با اطلعات ارسالي ، سود پيشنهادي هيات مديره به مجمع عمومي عادي سال مالي 91 ، مبلغ 93 ر به ازاي هر سهم مي باشد

6 ماهه:

1( مزيد استحضار، شرکت در اولين پيش بيني سال مالي 91 اعلم نموده است که
                نرخ مرجع بانک مرکزي برآورد گرديده است.
                لزم به ذکر است ، شرکت موجودي ارزي نزد بانک ها و بدهي ارزي مشتريان خارجي را به نرخ مرجع بانک مرکزي درحسابها منعکس مي نمايد که با توجه به استانداردهاي حسابداري ماند ههاي ارزي مذکور م يبايست به نرخ توافقي پايان سال تسعير
                و درحسابها منظور گردد.
                ، 90/11/ 90 مبلغ 118 ر ، و در تاريخ هاي 17 /11/ 90 و 09 /09/ 90 مبلغ 108 ر ،در تاريخ هاي 01 /05/ 90 )حسابرسي شده( و 20 /02/20 ،89/12/ 90 را در تاريخ ها ي 07 /12/ 2( شرکت پي شبيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 29
                89 )حسابرسي شده( مبلغ 129 ر اعلم نموده است. که مطابق با صورت هاي مالي حسابرسي نشده و حسابرسي شده مبلغ 156 ر و مطابق با اطلعات تجديد ارائه شده فوق مبلغ 146 ر محقق گرديده است . /12/ 89/12/07 و 28
                91 در مقايسه با عملکرد واقعي سال مالي قبل به ترتيب فروش 27 درصد افزايش، بهاي تما مشدة کالي فرو شرفته 30 درصد افزايش، سود عملياتي مبلغ 343 ر 6 ميليون ر افزايش و سود پس از کسر /12/ 3( پي شبيني عملکرد سال مالي منتهي به 30
                ماليات 9 درصد کاهش را نشان م يدهد.
                91 مبلغ 133 ر اعلم نموده است. /05/ 90 )حسابرسي شده( و 05 /12/28 ، 90/12/ 91 را در تاريخ ها ي 07 /12/ 4( شرکت پي شبيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 30
                * مزيد اطلع، به پيوست نامه دريافتي از شرکت در رابطه با مفروضات پيش بيني ارائه شده فوق، ارائه گرديده است.
                5( مطابق با اطلعات پيوست، نرخ برابري دلر در فروش هاي صادراتي شرکت در عملکرد 6 ماهه مبلغ 126 ر 16 ر اعلم گرديده است .
                6( مطابق با اطلعات ارسالي ، سود پيشنهادي هيات مديره به مجمع عمومي عادي سال مالي 91 ، مبلغ 93 ر به ازاي هر سهم مي باشد.
                آخرین ویرایش توسط سعید پور احمدی؛ 2012/12/05, 22:02.

نظر

• جواد مهرابی
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 543

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                  با سلام

عقل سلیم حرفهای شما دوست خوب رو تایید می کنه ولی چیزی که امکانش زیاده عدم تقسیم سود بالا در مجامع هستش وگرنه مطمئن باشید حقوقی ها الان امان به کسی نمی دادند تا این سهام را کسی بخره

همیشه به این مهم توجه داشته باشید که حقوقی ها خبرهای تقسیم سود و ... را بهتر از من و شما دارند

گرچه من اکثرا" با رفتن به مجامع و بلوکه شدن پول موافق نیستم به جز معدود سهمهایی همچون شپدیس که سودش رو فوری میده

خواب پول رو هم باید حساب کرد و در هر صورت اگر تقسیم سود مناسبی در کار باشه در هفته های آتی سهمهای شرکتهای ساختمانی نیز با رشد قیمت مواجه میشوند .

در هر صورت من اصلا" به تقسیم سودشون ، حتی اگر بالا هم باشه کاری ندارم و تا سهمهای دلاری هست به نظر من که سرمایه گذاری در این صنعت فایده ای نداره که اگر داشت از ما بهترون تا به حال سهم رو صف خرید کرده بودند

سهمهای عالی فقط سهمهای دلاری هستند

شپدیس همین چند وقت پیش و در 18 ام ماه مرداد ماه قیمتش زیر 2800 تومان بود الان چنده ؟ 4750 تومان میشه چند درصد سود؟ حدود 67 درصد سود خالص

پارسان در 28 ام ماه مرداد ماه قیمتش 551 تومان بود الان چنده ؟ 927 تومان میشه چند درصد سود؟ حدود 66 درصد سود خالص

و .....

خب مگه حقوقی مریضه بره سهمهای ساختمانی بخره

به قول جناب آقای پر ریسک میره سهمهای دلبری می خره و کلی سود میکنه

شما چرا ساختمان رو با خودرو مقایسه می نمایید؟ بیایید با بازدهی پتروشیمی ها مقایسه کنید

با تشکر
                  سلام بر بابک عزیز

ثباغ داره با p/e=2/9 معامله میشه ، برا من قابل قبول نیست که بازار این p/eرا به این گروه بده من با گروه خودرو مقایسه نکردم ، میگم مگه مث خودرو ، گروه ورشکسته ای هست که بازار داره این p/e بهش میده ..... وقتی قیمت ملک واملاک بالارفته ،وسهم در آستانه مجمع هست حداقل p/e پنج باید باشه و قیمت 400تومن نه 270 تومن...
                  حالا شما میفرمایید که 20 تومن میخواد تقسیم کنه حرف شما کاملا متین ، این در حد پیشنهاد هیئت مدیره است و ثاخت که بالای 50% این شرکت را داره و پول لازمه که بلوک ثباغ را برا فروش گذاشت و نخریدن ، احتمال قریب به یقین قصد دریافت درصد بالای سود نقدی را داره.......
                  شما میفرمایید چرا حقوقی ها خرید نمیکنن؟
                  تو سه روز اخیر هرروز بالای یک میلیون سهم رو حقوقی خریده ؟
                  بابک عزیز دو یا سه ماه پیش بود سبهان رو روقیمت 1200 خریدم ، نزدیک 15 روز صف فروش بود یه نفر هم نمیخرید ...
                  اون زمان تردید کردم چرا حقوقی نمیخره و از این ترسهای بیخود و فروختم ولی الان سبهان 2200 تومن.....
                  شفن رو رو 915 خریدم هیج کی نگاش نمیکرد من داد میزدم (پست های من تو تاپیکش موجوده) هیچ کس سمتش نمیومد.... الان تو شش ماهه 100% تعدیل سود داده هنوزم من انتظار بیشتری ازش دارم .....
                  کرماشا رارو 450 چقدر خوار کردن چقد جناب پرریسک داد زدن.....الان چی....
                  از راهنماییتون ممنونم ولی تو کت من نمیره سهم ساختمانی در آستانه مجمع با این قیمت 15% سبدم رو تشکیل نده ......
                  موفق وپرسود باشید.
                  آخرین ویرایش توسط جواد مهرابی؛ 2012/12/05, 21:58.
                  بي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))

نظر

• shah_pasand
                    عضو جدید
                    • Dec 2012
                    • 14

در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post
                    بابی جان زدی به دل دردمند من =((
                    این وساپای نازنین قشنگ 5 ماه پول بی زبون بنده رو بلوکه کرد که کرد... کی هم ممکن بود به من کمک می کرد جز خدا...
                    بنده هم موافق شرکت در مجمع نیستم...
                    به غرعان...:d
                    با سلام و خسته نباشید

خوب عزیزم ، گول اسم خودرو رو خوردی دیگه!;)

نظر

• سعید پور احمدی
                      عضو فعال
                      • Sep 2011
                      • 1339

در اصل توسط farhad894 پست شده است View Post
                      درمورد فایرا توضیح بدین لطفا
                      دوست من این سهم در لیست خرید جعفرنیست واشاره داشته انددر قیمت های کنونی نظری ندارند به بورس کالا رفتم افزایش قیمت آلومینیوم و احتمال تعدیل و بررسی داشتم به نظرپرریسک رسیدم ولی نظر تکنیکالی هم برای شما میدم:

923 حمایت داشت که شکست حمایت بعدی 911 و در صورت شکست حمایت بعدی 881

نظر

• omid_amorous
                        عضو عادی
                        • Oct 2012
                        • 56

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
                        دوست عزیز اگه وارد نشدی واردش نشو خودرویی ها خیلی جالب نیستن . اگرم افت هم نداشته باشن درجا میزنن و از بقیه بازار جا میمونی . طبق صحبت های پرریسک عزیز این همه سهم خوب تو بازار هست چرا خودرویی . باز تصمیم با خودتان هست .
                        من الان 000 100 سهم زامیاد دارم 673 خرید کردم واسه نوسان وارد شدم امیدوارم بتونم...

نظر

• سعید پور احمدی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1339

در اصل توسط shah_pasand پست شده است View Post
                          با سلام و خسته نباشید

خوب عزیزم ، گول اسم خودرو رو خوردی دیگه!;)
                          دوستان بارها اشاره داشتیم تنها در روند صعودی و پرقدرت وارد گروها بشید وگرنه ضرر شما حتمی است اگر چارتیست باشید میدونید وقتی یه سهم زیاد افت کرد برای اینکه روند صعودی بگیره باید زیادتر هم رشد کنه همین مپنا حدود 17 درصدی فکرکنم رشد اخیر داشت ولی هنوز روند نگرفته گروه خودرو و پیمانکاری فعلا ضعیف ترین گروه بورس هست و نوسانگیری هم از این گروهها ریسک داره البته شرایط فاذر و مپنا بنیادی چندان بی سامان هم نیست.......

نظر

• omid_amorous
                            عضو عادی
                            • Oct 2012
                            • 56

دوستان کسی میدونه گازلوله کی شروع به کار میکنه

نظر

• omid_amorous
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 56

سعید جان به نظرت شنبه مثبت میخوره ؟ اگه بشه که ردش میکنم بره

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

در مورد سهام صنعت ساختمان:

دوستان این صنعت بار دیگر میگم که از خودرو وپیمان بهتره ولی گروه خوبی نیست وقیمت به درامد پایین دال برارزشی بودنشون نیست بلکه بخاطر افق سودسازی پایین بازار این قیمت به درامد وبشون داده واگر قراره شما تنها برای گرفتن سود بری این سهم وبخری بهتره پول وبزارید بانک چون این سهم ها ریسک تقسیم سود و افت قیمت بعد تقسیم سود رو دارن.........

نظر

در حال کار...
                                X