چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمدرضا 87
    عضو فعال
    • May 2012
    • 1522

پرریسک جان کروی برا کوتاه مدت نظرت چجوریه؟

دوستان هم اگر نظری دارن خوشحال میشم بگین؟!

مرسی

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
      ستاره دار (2)
      • Jul 2012
      • 1281

در اصل توسط محمدرضا 87 پست شده است View Post
      پرریسک جان کروی برا کوتاه مدت نظرت چجوریه؟

دوستان هم اگر نظری دارن خوشحال میشم بگین؟!

مرسی
      نقل قول از fundamental عزیز

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
      تحلیل تکنیکال

سیگنال خرید در صورت شکست مقاومت

1- در صورت شکست 3110 روند صعودی خودش رو شروع میکنه با چند بار اصلاحی که میتونه داشته باشه.
      2- ایجاد کف دوقلو و روند افزایشی سهم.
      3- اگر در اندیکاتور استوکاستیک دز بالای خط 80 در میانگین 20 روز تثبیت بشه روزهای خوبی رو برای این سهم میبینم.
      4- اندیکاتور ار اس ای در کانال صعودی قرار گرفته.

در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• صداقت2
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 704

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post

با سلام
        سهم کم ریسک و مطمئنی است.
        برای شنبه خرید های تکمیلی ام در فرآور - مارون - فلامی - وبشهر و ذوب را شروع می کنم.
        فولاد و فاسمین هم که جایشان در سبدم مناسب است و.....
        برای خرید قندی ها هم منتظر نظر پر ریسک خان هستیم.
        با تشکیل صندوق توسعه سرمایه گذاری در بورس و خبر های مناسب سیاسی تا پایان دولت روند بازار صعودی است و باید از این فرصت برای رسیدن به بازار های موازی استفاده مناسبی کنیم.
        با سلام

55 هزارتایی از صف فروش فلامی برداشتم.
        مارون و وبشهر هم با حوصله!!!! اضافه کردم.
        فاسمین و فرآور در کمینش هستم.
        از پر ریسک عزیز هم بابت زحماتش ممنونم.
        صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• rad
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 557

دریا موجه کاکا

نظر

• بابک خان
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 246

دوستان سلام
            از دوستان دلار باز کسی راهنماییم کنه که برا مسافرتی که 4-5 ماه دیگه در پیش دارم چطوری دلار تهیه کنم؟
            آیا الان بخرم خوبه؟
            پیش بینیها چیه؟
            من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• محمد یزدی
              عضو فعال
              • May 2011
              • 948

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
              آی گفتی، یکی نیس به این رفقای گرام بگه آخه عزیز دل برادر وقتی می گن این سهم تا 380 می ره ، چرا 382 می رسه و نمی فروشی بره پی کارش، باید بری توش گیر کنی حالت جا بیاد؟
              یه هفته س توی تمام سایتا دارن فریاد می زنن فعلاً برای شبندر 380 خونه آخره. کو گوش شنوا

خب کهنه سوار عزیز

ببینیم خونه اخره یا میره بالا 400
              بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                ستاره دار (2)
                • Jul 2012
                • 1281

در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
                خب کهنه سوار عزیز

ببینیم خونه اخره یا میره بالا 400
                محمد جان عقل سلیم حکم می کرد 50 درصد سهام شبندر رو فروخت و 50 درصد رو نگهداری کرد برای روزی مثل اون روزی که ممکنه بره و 400 رو رد کنه.

نظر

• lonelinesspains
                  عضو جدید
                  • Sep 2012
                  • 2

سلام، دوستان
                  من مقداری سهم از دسبحا و سپاها و وبملت دارم ممکنه بگید در اینده دور یا نزدیک ممکنه قیمت های این ها تغییر مثبت کنه؟ یا به هر شکلی هست حالا با سود کم یا ضرر بفروشم؟ اخیرا خریداری شدن. ممکنه سهامی رو معرفی کنید که تو زمان کم حد اقل سود رو بدن چون من نقدینگیم به شکلی هست که نمیتونم خیلی روی سهام بخوابونم مقدارش هم محدود هست نزدیک به سه میلیون تومان میخوام سهمی باشه که بتونی تو کمتر از یک هفته یه حد اقل سودی رو داشته باشی و بفروشی و پولش رو نقد کنی.

نظر

• محمد یزدی
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 948

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                    محمد جان عقل سلیم حکم می کرد 50 درصد سهام شبندر رو فروخت و 50 درصد رو نگهداری کرد برای روزی مثل اون روزی که ممکنه بره و 400 رو رد کنه.
                    دلیل برا فروش باید وجود داشته باشه دلیلی وجود نداره؟

اگه دلیلی هست و خبر نداریم خوشحال میشم ما هم در جریان بزارید

بنیادی سهم 20 20

از 20 هم بالاتر به نظرم
                    بسم الله الرحمن الرحیم خدایا به امید تو

نظر

• bari
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 193

پرریسک عزیزکسعدی رو در شرایط فعلی سهمی که 70 درصد در 6ماهه پوشش سود داشته رو چطور میبینی

نظر

• Dr.boursi
                        عضو فعال
                        • Oct 2012
                        • 1348

فروش قندی ها و ورود به ثشرق در امروز! دیدم نزدیک مجمعه و فردا سهم بسته میشه و پی برای ایی پایین داره! گفتم مجمعش بی درد سر تره تا قندیا!!
                        بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• حميد اسدي
                          Banned
                          • Aug 2011
                          • 431

در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Post
                          فروش قندی ها و ورود به ثشرق در امروز! دیدم نزدیک مجمعه و فردا سهم بسته میشه و پی برای ایی پایین داره! گفتم مجمعش بی درد سر تره تا قندیا!!
                          دوست عزیز، قندی فروختی!!
                          به نظرم تصمیم اشتباهی گرفتی. تازه امروز قندی ها خریدنی بودن.

امروز تازه خیلی از بزرگان بازار وارد سهام قندی شدن.

فردا با دقت معاملات قندیها ( به خصوص قپیرا و قشیر را نگاه کن) و با روند معاملات فردا در حسرت فروش قندی ها در این قیمت خواهی نشست.
                          در ضمن ای کاش قبل از این اقدام، یکبار دیگه گزارش خوب 3 ماهه قپیرا و قشهد نگاه میکردی.

نظر

• Dr.boursi
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 1348

در اصل توسط حميد اسدي پست شده است View Post
                            دوست عزیز، قندی فروختی!!
                            به نظرم تصمیم اشتباهی گرفتی. تازه امروز قندی ها خریدنی بودن.

امروز تازه خیلی از بزرگان بازار وارد سهام قندی شدن.

فردا با دقت معاملات قندیها ( به خصوص قپیرا و قشیر را نگاه کن) و با روند معاملات فردا در حسرت فروش قندی ها در این قیمت خواهی نشست.
                            در ضمن ای کاش قبل از این اقدام، یکبار دیگه گزارش خوب 3 ماهه قپیرا و قشهد نگاه میکردی.
                            خودم هم میدنستم ممکنه اینجوری بشه و لی از یه طرف دیگه قندی ها با هزار اما و اگر همراه بود. قشهد اگر چه گزارش عالی داده ولی اولا جذب چقندرش بالا نبوده و از طرفی با گروه همراه میشه. این بود که ترجیح دادم وارد ثشرق بشم. دلایلی که برای ورود داشتم اگر نمودار میانگین رو شکسته بود و macd اون سیگنال خروج داده بود ولی امروز حقوقی ها و خرید های گروهی بسیار خوبی رو تجربه می کرد. خرید ها در حالی بود که حقوقی ها میدونستن سهم تا فردا نهایتا باز میمونه و احتمال خبر های خوشی را در مجمع دادم!!! در ضمن این سهم پی برای ایی پایینی دارهو انشا الله خریدار های قندیم سود کنن و هم من!!!
                            بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!

لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2012
                              • 1281

در اصل توسط محمد یزدی پست شده است View Post
                              دلیل برا فروش باید وجود داشته باشه دلیلی وجود نداره؟

اگه دلیلی هست و خبر نداریم خوشحال میشم ما هم در جریان بزارید

بنیادی سهم 20 20

از 20 هم بالاتر به نظرم
                              دوست عزیز سلام، هر سهمی رو بدون بررسی بنیادی که خرید و فروش نمی کنیم. اما سهم قرار نیست تا قیام قیامت رشد کنه(حالا بنیادی سهم هر چقدر می خواد 20 باشه). سهمی هر روز 4+ می خورد و هر روز صف خرید است، بالاخره ممکن است یک روز صف خریدش بریزد و همان روز هم مجددا صف خرید نشود. حتی ممکن است همان روز سهم تا 4- هم برود، یادتان باشد که ما با سهام ازدواج نکرده ایم در این شرایط بهترین استراتژی این است که 50 درصد سهام را فروخته و وارد سهام رشد نکرده بازار کنیم. 50 درصد از سهام را هم نگه می داریم تا در صورتی که سهم در روز بعد به رشد ادامه داد از سود سهم جا نمانیم. سهم شبندر از آخرین قیمتی که در این یک ماه به خود دیده 37 درصد رشد داشته است. آیا اندکی خروج و حفظ سود به نفع نیست؟ البته بنده به دلایلی، امید به مثبت شدن شبندر نیز دارم...و این بیم و امیدهاست که بورس را شیرین می کند...
                              آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/12/08, 17:05.

نظر

• rasam
                                ستاره دار(1)
                                • May 2012
                                • 481

پیشبینی «مقام آگاه» از نرخ دلار در بودجه 92

خبرگزاری فارس به نقل از یک مقام آگاه از پیش بینی دلار ۱۸۰۰ تومانی در لایحه بودجه سال ۹۲ خبر داد.
                                این مقام آگاه گفت: نرخ دلار در لایحه بودجه سال آینده۱۸۰۰ تومان پیشبینی شده است، در عین حال بحثهای زیادی هنوز در این رابطه مطرح است و مخالفتها و موافقتهای زیادی با این مساله وجود دارد. به گزارش خبرگزاری فارس هماکنون نرخ ارز در مرکز مبادلات ارزی به ۲۴۵۷ تومان و در بازار آزاد به حدود ۳۰۰۰ تومان رسیده است.

فکر کنم برا قتدی ا خویه

نظر

در حال کار...
                                X