در اصل توسط hamid_farahy پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/12/09, 01:13.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postسلام دوست عزیز، حسابی ما رو شوکه کردی با این سوالت، پیش خودم گفتم خدایا تو این چند روز، کی این فباهنر مقاومت قدر رو شکوند و رفت بالای 120 که ما باخبر نشدیم؟ دوست عزیز، بذارین 2 روز دیگه مثبت باشه و تا نزدیکی های 130 بره اونوقت تازه می شه در خصوص اینکه می تونه رد بشه یا نه(با توجه به روند بازار) صحبت کنیم. والا بنده این سهم رو مستحق قیمت های بالایی می دونم اما متاسفانه بازار به حرف من و امثال من نیس...من که خرید 83 داشتم... تا همینجا می شه 45 درصد بازدهی...دمش گرم... در میان مدت منتظر بازدهی خوبی از این سهم هستیم(به شرط شفافیت بیشتر شرکت)
نظر
-
گمانهزنیها برای حذف ارز مرجع ۱۲۲۶/مرکز مبادلات ارزی چگونه کلید خورد
خبرگزاری فارس: رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی از استدلاهای مطرح در خصوص تک نرخی شدن ارز و مکانیزمهای جبرانی حذف دلار ۱۲۲۶ برای واردات دارو و کالاهای اساسی خبر میدهد و تعیین نرخ تسهیلات ریالی صندوق توسعه ملی برای صنعت را جرقه ایجاد مرکز مبادلات ارزی عنوان میکند.
نظر
-
جناب پرريسك .......سلام و عرض ادب
بنده فقط در مورد خودم اينو مي گم
من اگه نزديك به يكساله كه اينجا رو home page خودم كردم فقط و فقط بدليل استفاده از كلاس درس شخص شماست وگرنه سايت هاي و وبلاگ هاي
مختلف بورسي مثل ريگ فراوونند!!!
مهموني بدون صاحب خونه لطفي نداره .......منتظرتون هستيم.
نظر
-
-
ديگه نبود سيد داره مشكوك ميشه هاااااااااااااااااااا ;)پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
سعید خان روز بخیر
نظرتان در مورد دیتای وملت چیست ؟
سپاس[SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
سيد نظرت در مورد اين خبر چيه؟!!! به نظرت احتمال عملي شدنش هست يا نه؟
گمانه زنیها برای حذف ارز مرجع ۱۲۲۶
رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی از استدلاهای مطرح در خصوص تک نرخی شدن ارز و مکانیزمهای جبرانی حذف دلار ۱۲۲۶ برای واردات دارو و کالاهای اساسی خبر میدهد
عدهای معتقدند ارز مرجع را دولت قطع و تبدیل به نرخ مبادلهای ارز کند، ولی مابهالتفاوت را به خانوارها و تولیدکنندگان برگرداند، در آن صورت ارز تکنرخی میشود، ارز مرجع برداشته میشود و این یک ایده است که هنوز عملی نشده و در حال حاضر نرخ ارز برای اولویت یک و دو به نرخ مرجع 1226 و برای سایر اولویتها نرخ بازار مبادله ملاک قرار میگیرد. نرخ بازار آزاد هنوز جمع نشده و دولت در مورد نرخ ارز هنوز تصمیمگیری نهایی را انجام نداده است.
==================پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
در اصل توسط ebi1352 پست شده است View Postکدبان عزیز.یک نصیحتی واست دارم اگه اعصابت مثل من ضعیفه دور دو تا سهمو همیشه خط بگیر یکی وملت .یکی هم وپترو.
بیش از اینکه اعصابم ضعیف باشد هیجانات برایم لذت نیش پشه را دارد. هم خارشش آزار میدهد و هم خاراندش لذت @};-@};-@};-:bz (ایشون قرار بود پشه بشن ، جهش ژنتیکی داشتند )[SIZE=3][COLOR="#0000CD"][B]زمان ، داور میان ادعاهای آدمیان است. به زمان اعتماد کنید نه به زبان!!! [/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
چقدر از این شدوص خوشم میاد!20 تا دونه ناقابل که سفارش خرید میزاری یوهو همه ی فروشنده هاش در میرن!:))
لذت میبرم از این کار...تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط kiana پست شده است View Postسلام دوستان توتاپیک اگه دوستانی امروز قصد فروش شدوص دارن 4251ریال سفارش خرید منه به هرتعدادخریدارم.تشکر
بابا این اردر 200 هزارتایی رو گذاشتی خب هیچ کس نمیفروشه،هیدنش کن به خریدامون برسیم دادا!:)) :d
اون 20 تایی منم!:D:D:D:D:D:Dتمام سال من بی تو...
نظر
نظر