قند قزوین احتمال داره رشد کنه حد ضررش چنده و حد سودش
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
سلام دوستان. مهمان من باشيد با جمله اي زيبا از حضرت علي (ع) :
امام علی (ع): خشم خود را فرو خور،که من جرعه ای شیرین تر از آن ننوشیدم و پایانی گواراتر از آن ندیده ام.
به دور از انصافه كه آدم موقع سود سهامش به به و چه چه كنه و خدا رو بنده نباشه و موقع ضرر تمام تقصيرا بر دوش چند نفر باشه و مورد حمله گفتار نامناسب قرار بگيرن! درسته همه متضرر بودن و ضرر براي همه تلخه و سنگينه. اما تقصير ضرر هر كس گردن خود شخصه نه فرد ديگه! جناب پرريسك از قيمت 1000 داد زدن كه غبشهر رو بخريد، منم از اين قيمت خريد كردم و خوشبختانه تا الان ضرري هم نكردم! در مورد قشهد هم ايشون گفتن، منم بررسي كردم و خريدم. بعدش هشدار خروج دادن و من تعصبي با سهمم برخورد كردم و نگه داشتم و الان از بابت قشهد توي ضررم! پس مقصر خودمم نه كس ديگه!!!
خب با توجه به خوب بودن سهم عده اي كمين كردن تا سهام مفت به چنگشون بياد و سود خوب نصيبشون بشه! توي بورس باند مافيايي زيادي فعاليت دارن، كه از راه ريا و تزوير سود ميكنن! پس دست روي سهام پربازده ميزارن! بالاخره تا كي ميتونن موقفش كنن؟؟؟!!! تا كي؟؟؟؟ رشدش كه شروع بشه، كسي جلودارش نخواهد بود!
همه شما تجربه بيشتري از من توي بورس داريد پس همه استاد من هستيد، پس نصيحت مي كنم زحمت هاي بي رياي بعضي دوستان كه عاشقانه توصيه به خريد و فروش ميكنن رو با حرف هاي تند و بي منطق و زبان تازيانه پاسخ نديم، تا دل كسي خدايي نكرده نشكنه!
توصيه دوستان دلسوز رو فقط توصيه بدونيد و خودتون با چشم باز خريد كنيد تا هيچ گاه شرمنده كسي نباشيد!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
شب دوستان بخیر وسلامت درمورددوده صنعتی پارس (شدوص)خدمت دوستان عرض کنم که با وجودارزندگی شرکت متاسفانه بدلیل مصرف بالای سوخت شرکت که گازوبرق میباشد چندروزی است که به علت سردی بیش ازحد شهرما (ساوه)افت فشارگاز وعمدتا قطعی چند ساعته درروز کارخانه های پرمصرف گازراشاهدیم که چون یکی ازبستگان نزدیک درشرکت شدوص کارمیکند کاهش زیاد تولید را که توی این 3سال درزمستان شاهدش هستیم را به اینجانب که خودنیز سهامدارشرکت هستم راگوشزد کردوعلت اصلی خروج دوسهامدارعمده ازاین سهم را کاهش تولیدوبالارفتن شدید هزینه مالی شرکت بیان داشتندوبزودی نیزیکی دیگرازسهامداران عمده شدوص قصد خروج ازاین سهم رادارد.ولی اینجانب شخصا این سهم رابادیدبلندمدت نگهداری میکنم ومشکل پیش آمده نیز با گذشت سرماوسپری شدن زمستان بهبود میابد.این شرکت به نوعی به درد سیمانی ها دچارشده.البته کسانی که ازمدتها پیش این سهم را داشته اند سودخوبی کرده اند.برای ورود به این سهم مدت زمانی صبربهترمیباشد.البته این نظرشخصی اینجانب میباشد.به عکس آواتار اینجانب توجه بفرمایید منظورمو بهتر میفهمید.به امیدسلامتی وسود فراوان برای همگیآخرین ویرایش توسط majid abd؛ 2012/12/12, 23:36.
نظر
-
در اصل توسط راهکار جدید پست شده است View Postکهنه سوار جان وقت بخیر ممنون میشم در خصوص تایرا نیز نظرتو بگی؟در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postدوست عزیزم! فروش شرکت بهتر شده و رشد قیمت تراکتور رو هم که داریم...
خرید این سهم کمی صبر و انتظار می خواد چون تو دبد بازار نیس و همچنین خرید در قیمت های 1550 تا 1650 ریال مناسبه. سهم ریسک نقد شوندگیش بالاست و بهتره بهش توجه کنی.سهم می تونه تا 2200 ریال بره ولی اولین ایستگاه 1800 ریاله که شنبه باهاش دست و پنجه نرم می کنه.در اصل توسط برزیل پست شده است View Postگروهی که واردش شدن میبرنش بالاخریدش مناسبه بنظرم فعلااگه گیرت بیادشنبه هم صف خریدهدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
نه کهنه سوار جان به جاش شپارس خریدم که وضعیتش واضح تر بود برام حقیقتشو بخوای چند روز تو صفش موندم دیدم نشد رفتم شپارس خریدمو فلامی
نظر
-
دوستان ازبدترین حقوقی های بورس فرهنگیان است که نمونه اش فاراک بود که 2ماه پیش با پایین بردن سهم حق تقدم های استفاده نشده را مفت وبه قیمت 194 ریال ازسهامدارای بیچاره که مبلغ اسمی رو واریز نکردند درآورد وچندروز بعد شروع به بالا بردن سهم کرد ودرمدت کمتراز2ماه فاراک از120 تومان به بالای 200 تومان رسیده.مواظب شرکتهایی که فرهنگیان سهامدار حقوقیشه باشید.حق تقدمهای 45 تومانی را 19/4 تومان درمدت 15 روز رساندوسرمایه سهامدارای جز رااینجوری غارت کرد.50%ضرر در15 روز .جالب اینجاست که بعد ازگذشت 2ماه از خریدهشدن حق تقدمها توسط فرهنگیان ازدادن پول سهامدارها خودداری میکنند وهر هفته که با شرکت فاراک تماس گرفته میشه فقط میگن 10 روز دیگه واریز میشه 2ماه گذشته هنوز اون 10 روز نرسیده ......... بازم سهامدارای غبشهروغمارگ باید خدارا شکرکنند که گیر فاراک نیفتادند.آخرین ویرایش توسط majid abd؛ 2012/12/13, 00:08.
نظر
-
در اصل توسط majid abd پست شده است View Postشب دوستان بخیر وسلامت درمورددوده صنعتی پارس (شدوص)خدمت دوستان عرض کنم که با وجودارزندگی شرکت متاسفانه بدلیل مصرف بالای سوخت شرکت که گازوبرق میباشد چندروزی است که به علت سردی بیش ازحد شهرما (ساوه)افت فشارگاز وعمدتا قطعی چند ساعته درروز کارخانه های پرمصرف گازراشاهدیم که چون یکی ازبستگان نزدیک درشرکت شدوص کارمیکند کاهش زیاد تولید را که توی این 3سال درزمستان شاهدش هستیم را به اینجانب که خودنیز سهامدارشرکت هستم راگوشزد کردوعلت اصلی خروج دوسهامدارعمده ازاین سهم را کاهش تولیدوبالارفتن شدید هزینه مالی شرکت بیان داشتندوبزودی نیزیکی دیگرازسهامداران عمده شدوص قصد خروج ازاین سهم رادارد.ولی اینجانب شخصا این سهم رابادیدبلندمدت نگهداری میکنم ومشکل پیش آمده نیز با گذشت سرماوسپری شدن زمستان بهبود میابد.این شرکت به نوعی به درد سیمانی ها دچارشده.البته کسانی که ازمدتها پیش این سهم را داشته اند سودخوبی کرده اند.برای ورود به این سهم مدت زمانی صبربهترمیباشد.البته این نظرشخصی اینجانب میباشد.به عکس آواتار اینجانب توجه بفرمایید منظورمو بهتر میفهمید.به امیدسلامتی وسود فراوان برای همگی
1.فرآور متاسفانه در نزدیکی حد ضرر 7060 قرار گرفته و شکستش برام دور از ذهن هست ولی با تمام پتانسیل های سهم در صورت شکست تا 680 افت میکنه ولی تکرار میکنم شکست 7060 وبعید میبینم
2.شدوص متاسفانه امروز حد ضرر 417 رو شکست واحتمال افت تا 390 رو بالا بردهسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط فرید پست شده است View Post[سعید پور احمدی
نکته بسیار مهم:سابقه وصداقت هر شخص رو میشه از پیشینه گفته ها و نوشته هاش فهمید و البته خیلی از افراد بی معرفت هستن که برای کسب اندکی سود شرافتشون رو زیر سوال میبرن که حالا با معرفی بیخود وبدون منطق یک سهم خودشون اندکی بیشتر سود کنن اما من میدونم که حرف من انقدر برای دوستان اهمیت نداره وانقدر هم اعتبار ندارم که بخوام تو نوسانات یک سهم نقش داشته باشم اما اگر مینویسم تنها از روی عشق وعلاقه ای است که به معامله گری وبورس در وجودم هست و از اینکه بتونم با شما تبادل اطلاعات کنم کمال خوشبختی منه اما برای اینکه شرمنده کسی نشم بازهم میگم من هیچ توصیه به خرید وفروش در هیچ نمادی ندارم وتنها به بررسی میپردازم چون توی بورس هر چیز ناممکنی ممکنه
من یکی که از نوشته های شما والبته چند تن دیگه که جدیدا افتخار آشنایی با تحلیهای بورسی پیدا کردم لذت میبرم.[/quote]
شما بزرگواری دوست بسیار عزیز و جدیدم فرید جان گل....سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
خوب امروز شاهد برگشت قيمتهاي سهام سيماني بوديم.
تقريبا همه شركتهاي سيماني 40% قيمت ارزش واقعي بدون احتساب سود عملياتي در حال معامله هستند.
براي ايجاد ظرفيت 1 تن سيمان نياز به سرمايه گذاري 130 دلاري است.
از اينرو قيمت رو مي تونيد بر حسب توليد بسنجيد.
سفارس رو امروز 112.1 تومان نشسته بودم، كه وقتي در انتهاي بازار از كارگزارم پرسيدم، خريد شد يا نه؟
با كمال تعجب جواب شنيدم كه سهم صف خريد شده است....
در مجموع فروشهاي سفارس در قيمت زير 120 برايم خيلي جالب بودند....
متاسفانه فرصت ورود بيشتر را نداد و بايد به همان مقادير خريداري شده در قيمت 119 قانع باشم.
امروز كنور رو هم در منفي نشستم،چند روزي هم دارم ميشنيم كه نمي دهند.
كنور سهمي خواهد بود كه در اين سه ماهه سروصداهاي زيادي رو در بازار به پا خواهد كرد.
موفق باشيدآهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
شاراک به دلیل قیمت مناسب بازگشایی و فروشنده های خسته در هفته آینده منظر حرکت سهم باشید
مس باهنر جا پای فملی خواهد گذاشت. فقط کافیه به قیمتهای فعلیه این سهم نگاه کنید......
نظر
-
در اصل توسط farhad894 پست شده است View Postقند قزوین احتمال داره رشد کنه حد ضررش چنده و حد سودشسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Postشاراک به دلیل قیمت مناسب بازگشایی و فروشنده های خسته در هفته آینده منظر حرکت سهم باشید
مس باهنر جا پای فملی خواهد گذاشت. فقط کافیه به قیمتهای فعلیه این سهم نگاه کنیدسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Postخوب امروز شاهد برگشت قيمتهاي سهام سيماني بوديم.
تقريبا همه شركتهاي سيماني 40% قيمت ارزش واقعي بدون احتساب سود عملياتي در حال معامله هستند.
سفارس رو امروز 112.1 تومان نشسته بودم، كه وقتي در انتهاي بازار از كارگزارم پرسيدم، خريد شد يا نه؟
متاسفانه فرصت ورود بيشتر را نداد و بايد به همان مقادير خريداري شده در قيمت 119 قانع باشم.
كنور سهمي خواهد بود كه در اين سه ماهه سروصداهاي زيادي رو در بازار به پا خواهد كرد.
موفق باشيدسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Postخوب امروز شاهد برگشت قيمتهاي سهام سيماني بوديم.
موفق باشيد
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postشدوص سهم خوبیه ولی جزو بهترین ها نیست من خودم تو این فروم باهاش آشنا شدم وقبلا خرید که هیچ نگاهم بهش ننداخته بودم اما بعدبررسی متوجه ارزندگی سهم شدم خوب شدشما یادم انداختید که این پست رو بزنم چون مهم بود:
1.فرآور متاسفانه در نزدیکی حد ضرر 7060 قرار گرفته و شکستش برام دور از ذهن هست ولی با تمام پتانسیل های سهم در صورت شکست تا 680 افت میکنه ولی تکرار میکنم شکست 7060 وبعید میبینم
2.شدوص متاسفانه امروز حد ضرر 417 رو شکست واحتمال افت تا 390 رو بالا بردهدر اصل توسط پرریسک پست شده است View Postحمایت اول 418 دومی 380 خود بنده در صفحات قبل اشاره کردم از 417 برگرده روند سهم عالی خواهد بود باید منتظر ماند ..در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postهیچ کس از ضرر خوشش نمیاد وهیچ کس از سود بدش نمیاد ..
روند بازار وسهام فعلا صعودی هست وحد ضرر داریم روند نزولی شد خودمان خروج می کنیم ونیازی هم به توصیه احدی نداریم چون به حرف احدی سهم خرید نمی کنیم میخواهد طرف وارن بافت باشد ....
داداش پرریسک دلتنگتیم...انگار یه گم کرده داریم...فقط بیا
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
نظر