در اصل توسط saeedte پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
سلام جناب آقای پر ریسک
به شخصه از زحمات بی دریغ شما کمال تشکر و قدر دانی را دارم که این چنین اطلاعات خود را در اختیار کاربران قرار می دهید.
من همیشه موضوعات شما را می خوانم (تا حالا هم هیچ سهمی نخریده ام . چون هر چی بخرم منفی میشه) الان هم سبدم در ضررم. می خواستم بدونم صلاح می دونید وپترو را (104 تمام شده) با وتوکا یا (هر سهمی که صلاح می دانید) جایگزین کنم
یا اینکه وپترو از بازار عقب مانده و باید جبران کنه (به نظر حقوقی نمی خواد بالا بره)
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postشراز هم خوب بود ولی خوب لیدر بازار فولاد هست ...وتوکا بالای 320 تقدیم بازار می کنیم ..
نظر
-
در اصل توسط سعید راد پست شده است View Postسلام جناب آقای پر ریسک
به شخصه از زحمات بی دریغ شما کمال تشکر و قدر دانی را دارم که این چنین اطلاعات خود را در اختیار کاربران قرار می دهید.
من همیشه موضوعات شما را می خوانم (تا حالا هم هیچ سهمی نخریده ام . چون هر چی بخرم منفی میشه) الان هم سبدم در ضررم. می خواستم بدونم صلاح می دونید وپترو را (104 تمام شده) با وتوکا یا (هر سهمی که صلاح می دانید) جایگزین کنم
یا اینکه وپترو از بازار عقب مانده و باید جبران کنه (به نظر حقوقی نمی خواد بالا بره)
با تشکر
وپترو تا 110 میره.[B][COLOR="#008000"]خداوند میفرماید:
من از ستمی که به بندگانم شود نخواهم گذشت هر چند کافر باشند![/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط سعید راد پست شده است View Postسلام جناب آقای پر ریسک
با تشکر
اگر در این سهم تک سهم هستید یا درصد بالاست می تونید درد رو کاهس بدید وسبد تشکیل بدید ..
نظر
-
وای خدا چرا این سایت قطع بود دلمون تنگ شد برایت سید
سید جان امروز خوشبختانه حرف هفته پیش من مبنی بر افزایش نرخ شکر به 1300 تومان تایید شد و مانده حرف دیشب من همانطور که گفتم نرخ 1500 تومان از طرف انجمن پیشنهاد شده که احتمالا از آذر ماه و بعد از خرید چغندر کشاورزان ابلاغ می شود
ولی نکته ای که برای من مبهم است این بود که از این افزایش نرخ بیشتر از همه قشهد منتفع خواهد شد به دلیل آنکه 1- نرخ شکر را پایین تر از بقیه دیده یعنی 1175 تومان و دوم اینکه با این ظرفیت تولید و موجودی انبار ارزش بازارش از تمام هم سطح های خود پایین تر است تازه بماند که قرار است ظرفیت را 70000 تنی کند و یا اینکه قند ارومیه تا 2 ماه آینده وارد فرابورس می شود تازه امروز در صورت های مالی اش دیدم که 15000 تن یعنی حدود 40% تولید 92 را در فروش نیاورده و به سال مالی 93 منتقل کرده. حالا سوال من این است که چرا این سهم امروز اینقدر ریپ زد و حتی در لحظاتی منفی شد ؟( البته شخصا از این منفی شدن سود بردم) اما آیا دلیل خاصی داشت ؟
نظر
-
در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Postپرریسک خان
قشهد حجم بالایی معامله شد و 4 در صد کامل نخورد.
ولی قزوین- قپیرا و... صف خوبی داشتند.
هدف قشهد فرقی کرده؟
ممنون
قزوین در صدر بود این که تکلیف روشنه..
قشهد بازار اشتباه می کنه ..گزارش بیاد معلوم میشه کدوم قندی ارزش صف نشتن داشته کدوم نداشته ..قشهد لیست دو خرید هست همچنان هدف همان ..
نظر
-
در اصل توسط بابااتی پست شده است View Postوای خدا چرا این سایت قطع بود دلمون تنگ شد برایت سید
سید جان امروز خوشبختانه حرف هفته پیش من مبنی بر افزایش نرخ شکر به 1300 تومان تایید شد و مانده حرف دیشب من همانطور که گفتم نرخ 1500 تومان از طرف انجمن پیشنهاد شده که احتمالا از آذر ماه و بعد از خرید چغندر کشاورزان ابلاغ می شود
ولی نکته ای که برای من مبهم است این بود که از این افزایش نرخ بیشتر از همه قشهد منتفع خواهد شد به دلیل آنکه 1- نرخ شکر را پایین تر از بقیه دیده یعنی 1175 تومان و دوم اینکه با این ظرفیت تولید و موجودی انبار ارزش بازارش از تمام هم سطح های خود پایین تر است تازه بماند که قرار است ظرفیت را 70000 تنی کند و یا اینکه قند ارومیه تا 2 ماه آینده وارد فرابورس می شود تازه امروز در صورت های مالی اش دیدم که 15000 تن یعنی حدود 40% تولید 92 را در فروش نیاورده و به سال مالی 93 منتقل کرده. حالا سوال من این است که چرا این سهم امروز اینقدر ریپ زد و حتی در لحظاتی منفی شد ؟( البته شخصا از این منفی شدن سود بردم) اما آیا دلیل خاصی داشت ؟
بازار از قیمت بالای این سهم میترسه ..از اون ور هم کسی پشت سهم نیست کمی هم شناور زیاد هست همین ..دلیل خاصی نداره ..گزارش ها بیاد بازار میفهمه اصفهان در برابر قشهد رقمی نیست ..کل گروه قند در برابر قشهد رقمی نیست...حد ضرر بزارید نگران نباشید ..هر موقع قندی دیگه مثبت خورد قشهد نخورد ناراحت بشید ..قشهد منفی بشه بقیه گروه نمیتونه بالا بره هر قندی میخواد باشه ..
نظر
-
سلام چرا یهو سایت اینطور شده بود از صبح کلا" forbiden میداد.... پررریسک عزیز موندیم یه وقتی واسه این تایپیک یا این سایت اتفاقی واسش بیفته تکلیف ما چی بشه... خدائیش از صبح دستم به هیچ سایت دیگه ای نمی رفت..اینترنت تعطیل...
سید عزیز هر چی از خدا می خوای بهت بده واقعا" تو این دوره زمونه کسی که بیاد اینقدر خالصانه از ته قلبش وقت بزاره کم پیدا میشه مثل تو هیچکسی پیدا نمیشه ... دوستت داریم بمون تا بمونیم... :x:x:xآخرین ویرایش توسط کاوشگر؛ 2012/09/27, 00:34.[COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]
نظر
-
امروز سبد قشهد رو کامل کردم رو 2250 با یه خورده از قبل که اون هم 2240 تومان بقیه رو هم وتوکا گرفتم تو ماکس یعنی 242
پرریسک عزیز بموتو که گیرم نیومد هیچ، بین 2 تا دلم بیشتر به توکاریل بیشتر بود، ولی وتوکا گرفتم به نظرت انتخاب درستی کردم؟
متشکرم[COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Postامروز سبد قشهد رو کامل کردم رو 2250 با یه خورده از قبل که اون هم 2240 تومان بقیه رو هم وتوکا گرفتم تو ماکس یعنی 242
پرریسک عزیز بموتو که گیرم نیومد هیچ، بین 2 تا دلم بیشتر به توکاریل بیشتر بود، ولی وتوکا گرفتم به نظرت انتخاب درستی کردم؟
متشکرم
نظر
نظر