چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکبوس کهنه سوار
    ستاره دار (2)
    • Jul 2012
    • 1281

سهامداران «شمواد» بخوانند

در اصل توسط arash boursy پست شده است View Post
    سلام و خیر مقدم به جناب پرریسک عزیز :x
    نظرتون راجع به شمواد چیه ؟ برم تو صف فروش یا نگهش دارم؟ خرید 114
    شمواد در اطلاعیه ای اعلام کرده است که از شهریور امسال تا تاریخ 26/7/91 در مقدار عرضه و تحویل ماده اولیه مورد نیاز این شرکت (پارازایلین)،اختلالی به وجود آمده است که باعث از دست رفتن تولید این شرکت گردید و با پیگیری های مستمر از مقامات مسئول در مورخ 10/8/91 مجددا نحوه عرضه آن با افزایش قیمت از 17228 به 36025 ریال در هر کیلو به حالت عادی بازگشت

شرکت پلی اکریل ایران به عنوان تنها مصرف کننده محصول این شرکت طی نامه ای در تاریخ 21 آذرماه سال جاری به علت افزایش قیمت مواد اولیه و رکود حاکم بر بازار خرید از این شرکت را از مقدار روزانه 170 تن به 50 تن کاهش داده که این تغییرات بر پیش بینی بودجه این شرکت تاثیر فاحشی خواهد گذاشت.با توجه به اینکه مدت زمان این وضعیت اعلام نشده لذا تعدیل در بودجه ناممکن شده است

پرشین تحلیل
    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• بچه کف بازار
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 461

همیشه سالم و سلامت باشی سید جان از این به بعد هم بی خبر نرو ما همینجوری ندید دوست داریم

نظر

• بابااتی
        عضو فعال
        • Sep 2011
        • 314

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        [

با سلام..

پرریسک کسی نیست که تحلیل هاش هر دو ماه یکبار عوض بشه ...

هنوز هم لیدر بازار سهام دلاری هستن وهر رشدی در گروهها دیگه رو فقط نوسان می بینم از گروه خودر گرفته تا تجهیزات وسهامداری در این گروهها سر سوزنی توصیه نیمشه چون کشور اوضاعش خرابه خراب.و

تمام تحلیل ها سر جاش هست لیدر بازار سهام دلاری هستن واز دلاری ها بهتنری ها گفته شدن ..برا شپترو هدف ۱۳۰۰ گفتیم که داره میرسه برا کرماشناه هدف ۹۰۰ گفتیم که خواهد رسید برا مارون ۲۵۰۰ وبرا فخوز ۳۰۰۰..

برا فلامی ۲۸۰ وبعد ۴۰۰...

بنده سر سوزنی از هدف های قیمتی گفته شده عقب نمی نشینم چون واقعا بررسی کردم ..

پکویر هم به ۲۸۰ رسید مدتی قبل معرفی شده بود ....

فقط فقط سهام دلاری بقیه بازار فقط نوسان بگیرید وسهامداری توصیه نمیشه ...گروه قند همچنان روند نزولی داره وقزوین هم به ۸۰۰ داره میرسه فعلا ..

جعفر جان کجایی برادر ؟ نبودی واقعا نگران شدیم ؟ گفتیم خدای ناکرده مشکلی حادث نشده باشه
        .:)

خوشحالم برگشتی

سید نظرت در مورد گروه سنگ آهن ( کگل ، کچاد و کنور ) چیه ؟

در ضمن سید جان وساخت را چطور می بینی ؟ مقاومت 290 را شکسته ؟

بازم مخلصیم :x:x:x:x:x:x

نظر

• javad73
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 140

سید جان خوش امدی
          نظرت در مورد سیمانی ها بخصوص سفارس چیه؟

نظر

• hamid_farahy
            عضو فعال
            • May 2012
            • 463

دوستان من معتقد هستم دوستمون پر ریسک عزیز یک زحمت دوباره بکشه و گروه های پیش رو و سهام های لیدر اون گروه را بیان کنن تا بچه سر در گم نشن و همه دوستان هم به جواب برسن . ممنون جعفر جان .

نظر

• rasam
              ستاره دار(1)
              • May 2012
              • 481

سلام بر استاد پرریسک.واقعا از اومدنت خوشحال شدم
              خوش آمدی.
              از دوستانی که تلاش کردن تاپیک روشن بمونه ممنونم

با حضورت خوشحالمون کردی

نظر

• saeedte
                عضو فعال
                • May 2012
                • 478

سید جان خیلی خیلی خوش اومدی ، به معنی واقعی کلمه صفا آوردی

یه تشکر جانانه و ویژه هم میکنم ازت مجددا بخاطرشبریز که رو 430 معرفی کردی به بچه ها و مام استفاده کردیم و دوماهه تقریبا 100% داده الحمدلله
                انگار کسی این شبریزو نمیبینه و حواسش نیس ولی غبشهر میزنه فوری تو چشم بعضیا
                خدا حفظت کنه و خیر ببینی
                دلچسب ترین خرید بورسی یکسال اخیرم همین شبریزه ، یادش بخیر زیر 600 صف فروش بود و باهاش موندیم و الان هر روز اول وقت بالای 100 میل سفارش میاد پشت سهم

راستی یه سر اومدم مشهد ، اگه قابل بدونی نایب الزیاره هستم ایشالا;)

نظر

• امید 110
                  عضو عادی
                  • Jul 2012
                  • 102

شاراک فردا از حوالی 710 باید برگرده سهم در قیمتهای 705 تا 710 حمایت سنگینی دارد در صورت فشار عرضه ؛ سهم تا 670 سقوط میکنه . به نظر سپه امروز هم جز فروشندگان سهم بوده . باید ببینیم امار معامات چی میگه !!

نظر

• صداقت2
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 704

در اصل توسط راهکار جدید پست شده است View Post
                    با سلام دوست عزیز من نوشته پرریسک عزیزو براتون می زارم جهت پیشنهاد خرید فردا چون ایشون با درایت و مطالعه کامل سهمی رو معرفی می کنند

با سلام..

هنوز هم لیدر بازار سهام دلاری هستن وهر رشدی در گروهها دیگه رو فقط نوسان می بینم از گروه خودر گرفته تا تجهیزات وسهامداری در این گروهها سر سوزنی توصیه نیمشه چون کشور اوضاعش خرابه خراب.و

تمام تحلیل ها سر جاش هست لیدر بازار سهام دلاری هستن واز دلاری ها بهتنری ها گفته شدن ..برا شپترو هدف ۱۳۰۰ گفتیم که داره میرسه برا کرماشناه هدف ۹۰۰ گفتیم که خواهد رسید برا مارون ۲۵۰۰ وبرا فخوز ۳۰۰۰..

فقط فقط سهام دلاری بقیه بازار فقط نوسان بگیرید وسهامداری توصیه نمیشه ...گروه قند همچنان روند نزولی داره وقزوین هم به ۸۰۰ داره میرسه فعلا ..

فلامی جزء تک سهم های هست که ایشون معرفی کردند این سهم از امروز استارت خود را برای رسیدن به اهداف پرریسک عزیز آمده کرده است به نظرم ورود به این سهم برای فردا مساعد می باشد من خودمم این سهم را چند روز پیش در قیمت 240 وارد شدم به دید میان مدت
                    با تایید پر ریسک خرید تکمیلی فلامی را از فردا آغاز می کنم.
                    دوستان خریدار اگه به سهم جو داده نشود در قیمت های مناسبی می توان جمع کرد.
                    پارسال هم تقسیم سود نداشته ولی بدلیل شتاپ در روند سود آوری - بعد از مجمع با روند صعودی بازگشایی شده و....
                    برنامه افزایش سرمایه هم در دستور کار دارند و...
                    صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• hogo_wave
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 380

جعفر جان از دیدن مجدد شما تو این سایت خوشحال شدم
                      از برخی از دوستان که به خاطر فشار ناشی از پایین کشوندن بعضی سهم ها(غبشهروغمارگ) صحبتهای ناخوشایندی انجام دادن ناراحت نباشید.
                      سلامت باشید

نظر

• saeedte
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 478

نمودار تکنیکی شفارس نشون میده که سهم نسبت به نوار میانی بولینگر خوب واکنش نشون داده و این خط میانی بارها بعنوان حمایت و مقاومت عمل کرده برا سهم
                        انتظار دارم از 420 که دقیقا امروز بود و منطبق بر خط میانی بولینگر بود پایین تر نره و فردا برگرده

نظر

• hamid_farahy
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 463

در اصل توسط saeedte پست شده است View Post
                          نمودار تکنیکی شفارس نشون میده که سهم نسبت به نوار میانی بولینگر خوب واکنش نشون داده و این خط میانی بارها بعنوان حمایت و مقاومت عمل کرده برا سهم
                          انتظار دارم از 420 که دقیقا امروز بود و منطبق بر خط میانی بولینگر بود پایین تر نره و فردا برگرده
                          دوست عزیز rsi هم نشون میده که باید از فردا برگرده . ببینیم پر ریسک چی میگه ؟

نظر

• ron
                            عضو عادی
                            • Aug 2012
                            • 243

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                            [

با سلام..

عزیز حال هوامون عوض شد خدایی نبودنت درد که چه عرض کنم مصیبت بود اگه اجازه بدی بگیم چیگرتو
                            [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• ffhamzeh31
                              عضو جدید
                              • Jan 2012
                              • 17

باسلام خدمت اساتیدبورس وسرسبد انهااستاد پرریسک لطفا نظرتان را درمورد ا اس پ ورفتن به مجمع باان رابفرمایید در ضمن ازتوصیه تان در مورد ثباغ شدیدا تشکر دارم

نظر

• MOSTAFA
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 989

در اصل توسط ffhamzeh31 پست شده است View Post
                                باسلام خدمت اساتیدبورس وسرسبد انهااستاد پرریسک لطفا نظرتان را درمورد ا اس پ ورفتن به مجمع باان رابفرمایید در ضمن ازتوصیه تان در مورد ثباغ شدیدا تشکر دارم

سلام سید جعفر به زبون خودتون خوش گلدی :d به زبون خودمون اهلا و سهلا ;)

آ.س.پ
                                امروز سنگین وارد شدم

داشتم معاملاتو میدیدم یهیو دیدم حجم خرید چند برابر شد!!!
                                دانایان پارس امروز 120000 تا خریده اینم حمایت + کف قیمتی+ سود خوب مجمع

نظر

در حال کار...
                                X