پرریسک جان نظرت در خصوص شبندر و ذوب چیه؟
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام..
دوستان فریب چند درصد نوسان در سهام دیگر رو نخورن ..باز هم میگم چند ماه دیگر بازدهی رو با کل بازار مقایسه خواهیم کرد ..بیشترین بازدهی رو خواهند از ۳۹۰ هم گفتیم له ای بخرید روز چهارنشبه چند نفر به جالی نق زدن گریه زاری راه انداختن در منفی له بعدی رو خرید کردن ...صبور باشید تازه با گزارش سه ماهه این دو سهم دیدن خواهند داشت .....
همچنان صبر می کینم ..تمام سال من بی تو...
نظر
-
منتظر گزارش 12 ماه باشید
و سودی که تقسیم خواهد کرد
احتمالا 130 به بالا خواهد ساخت (مشت محکمی بر دهان یاوه گویان)
من خودم غمارگ بیشتر دارم ولی به نظرم غبشهر خیلی پایین اومده و ارزنده تر باشه .
نظر پرریسک عزیز چیه ؟الملک ا...
نظر
-
با سلام به پرریسک عزیز و خیر مقدم
فهرست جدید ممنوعیت و محدودیت صادراتی (+تصویر بخشنامه)
فهرست جدید ممنوعیت و محدودیت صادراتی براساس تازه ترین بخشنامه دولت را به همراه تصویر این بخشنامهها منتشر کرد.
به گزارش مهر، بعد از نامه جنجال برانگیز سیدجواد تقوی، رئیس سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان به سازمان توسعه تجارت ایران برای ممنوعیت صادراتی 52 قلم کالای صادراتی، دولت بازنگریهایی را در این زمینه انجام داد و در نهایت، جسته و گریخته با اطلاعرسانی مسئولان سازمان توسعه تجارت ایران، مشخص شد که تغییراتی در حذف و اضافه این 52 قلم کالای ممنوعه صادراتی انجام شده است.
نظر
-
جعفر جان بازگشت غرورآفرینت رو تبریک میگم....
پاقدمت خوب بود و بازار برگشت...
از سعید و کهنه سوار باز هم ممنونم که نذاشتن چراغ این تاپیک خاموش بشه..."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postمارگارین برا سال بعد سود بالای ۱۰۰ وحتی ۱۵۰ انتاظر دارم بنیادی کامل هدف قیمتی فقط بنیادی میشه بالای ۸۰۰ تومن ..بالیا ۱۰۰ درصد بازدهی برا غبشهر انتاظر سود ۵۰۰ دارم وهدف بالای ۲۰۰۰..
خالا فروش زمین وافزایش سرمیاه به کنار...
رييس اداره ساماندهی منطقه 20 خبر داد:
کارخانه روغن نباتی ورامین و مارگارین از شهر خارج می شوند/صدور رای تعطیلی برای هزار و 971 واحد صنفی مزاحم
رئیس اداره ساماندهی شهرداری منطقه 20 از تعطیلی واحدهای صنفی مزاحم سطح منطقه خبر داد.
حیدری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: در حال حاضر 7 هزار واحد صنفی اعم از تولیدی،خدماتی و صنعتی در سطح منطقه فعال هستند که از این میان 2 هزار و 781 واحد جزء مشاغل مزاحم هستند که در کمیسیون بند 20 شهرداری برای آنان پرونده تشکیل شده است.
وی ادامه داد: از این تعداد برای هزار و 971 واحد رای تعطیلی و برای 810 واحد رای تمهیداتی صادر شده است.
حیدری در خصوص رای های تمهیداتی تصریح کرد: براساس این رای واحد صنفی متخلف باید ظرف مدت مقرر نسبت به رفع مشکل آلایندگی با رعایت اصول لازم اقدام کند که در غیر اینصورت مشمول رای تعطیل خواهد شد.
رئیس اداره ساماندهی منطقه 20 در پایان خاطر نشان کرد:در این میان صنایعی هستند که حکم خروج از شهر داریم از جمله کارخانه روغن نباتی ورامین و کارخانه مارگارین که باید تا شهریور 92 از سطح شهر خارج شوند این در حالیست که در حال حاضر هم با مهلتی که از شورای شهر گرفته اند با رعایت اصول و ضوابط فعالیت می کنند و در زمان مقرر از شهر خارج می شوند./ل
راستی خبر مهمتر اینه که خروج روغن نباتی ورامین مصوبه از شورای شهر داره اما خروج کارخونه مارگارین مصوبه شورای شهر نداره. پس 2 نکته در این میان مطرحه.
1- فشار برای خروج شرکت مارگارین از تهران وجود داره و از امروز ادامه پیدا خواهد کرد(به دلیل دروغ گویی مسئولین این شرکت برای خروج تا پایان شهریور که در پیش بینی درآمد تا پایان 1392 ذکر شده است.
2- کارخانه با تمام قوا باید کار کند و نیاز روغن داخلی را برآورده کند...به این دلیل شورای شهر با این کارخانه عظیم مدارا کرده وگرنه مثل شرکت روغن ورامین مصوبه می داد.
هر دو حالت به نفع سهم است. اولی به فروش زمین و دومی به ادامه روند افزایش تولید منجر خواهد شد
یاد این بخش از بند پیش بینی 92 افتادم که: در شرايط فعلي بازار روغن است که امکان تعطيلي کارخانه براي مدت محدود را تقريبا غير ممکن ساخته استدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
-
با این خبر فردا متاسفانه مپنا صف فروش خواهد شد.
تکذیب موافقت مجلس با افزایش قیمت برق
وی ادامه داد: آنچه با دوستان وزارت نیرو در کمیسیون انرژی مطرح شد، موضوع کمبود اعتبارات منابع وزارت نیرو بود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
عضو کمیسیون انرژی مجلس با رد هر گونه توافقی با وزارت نیرو برای افزایش قیمت برق گفت: موضوعی که در کمیسیون انرژی مجلس مطرح شد، مشکل عدم پرداخت سهم وزارت نیرو از هدفمندی یارانه ها و دیگر مشکلات این وزارتخانه بود که با تهیه طرحی به دنبال حل این مشکلات هستیم.
به گزارش انتخاب، حسین امیری در گفتگو با مهر در پاسخ به این سوال که آیا بحث افزایش قیمت برق آنطور که معاون وزیر نیرو گفته است، مورد موافقت مجلس از جمله کمیسیون انرژی قرار گرفته است، گفت: در کمیسیون انرژی مجلس هیچ بحثی درباره افزایش قیمت برق نشده است و اساسا توافقی هم صورت نگرفته است.
وی ادامه داد: آنچه با دوستان وزارت نیرو در کمیسیون انرژی مطرح شد، موضوع کمبود اعتبارات منابع وزارت نیرو بود.
نماینده زرند گفت: مشکل وزارت نیرو انباشت کمبود اعتبارات و بدهی های این وزارتخانه است که دلیل آن هم عدم پرداخت اعتبارات مصوب بودجه ای است. در این میان پرداخت هزینه های برق از سوی مردم هم بخشی به سازمان هدفمندی اختصاص می یابد و بخشی به وزارت نیرو که سهم وزارت نیرو از سوی دولت صحیح انجام نمی شود.
امیری خاطرنشان کرد: بحث وزارت نیرو این است که قیمت برقی که هم اکنون به وزارت نیرو پرداخت می شود کمتر از هزینه تمام شده برق است. یعنی این مبلغ کمتر از مبلغی است که قبل از هدفمندی یارانه ها به وزارت نیرو پرداخت می شد. قبل از اجرای این قانون سهم وزارتخانه برای هر کیلو وات 30 تومان بود و بعد از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها این مبلغ به 26 تومان رسید.
عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بنابراین وزارت نیرو خواهان افزایش سهم این وزارت خانه از فروش برق است. البته اگر قانون هدفمندی یارانه ها درست اجرا می شد این مشکلات هم کمتر بود.
وی ادامه داد: ما به دنبال اجرای درست قانون هدفمندی یارانه ها هستیم و برای این کار هم طرحی در مجلس تهیه شده که احتمالا فردا به هیات رئیسه مجلس تقدیم می شود.
امیری گفت: در این طرح علاوه بر تاکید بر اجرای درست هدفمندی یارانه ها و واریز سهم وزارت نیرو از پرداخت هزینه های برق، بندی گنجانده شده که درآمد حاصل از واگذاری های این وزارتخانه به صنعت برق اختصاص یابد. زیرا در حال حاضر درآمد واگذاری ها در صنعت برق هزینه نمی شود.
نماینده زرند گفت: هم اکنون وزارت نیرو ده هزار میلیارد تومان بدهی به بخش خصوصی و پیمانکاران و بانک ها دارد که باید دولت فکری برای آن داشته باشد، اگر می خواهیم صنعت برق دچار مشکلات بیش از این نباشد باید تدبیری کرد.
به گزار ش مهر، محمد بهزاد معاون وزیر نیرو در گفتگویی با خبرنگاران گفته است وزارت نیرو اخیرا مدارک لازم برای افزایش قیمت برق را به مجلس ارائه کرده و نمایندگان مجلس قبول کردند که قیمت برق باید تغییر کند.
وی همچنین تاکید کرده است که قیمت پیشنهادی وزارت نیرو در لایحه بودجه سال 1392 برای برق مصرفی 80 تومان به ازای هر کیلووات ساعت است. امسال هماهنگی قابل توجه ای بین دولت و مجلس شورای اسلامی برای تدوین قانون بودجه انجام شده است.
در حال حاضر 26.4 تومان بابت فروش برق به وزارت نیرو تحویل می شود.
نظر
-
واقعا وقتي آواتار جناب پرريسك ديدم خشكم زد فكر كردم اشتباهي صفحات قبلو بازكردم واقعا خوش اومدي دادش پرريسك واقعا جات خالي بود حضورت قوت قلبه براي همه ما @};-@};-:x:xضمنا ما قلبمون باطري داره يهو ميفتيم گردنت :D.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
در اصل توسط farhad894 پست شده است View Postسلام خسته نباشید من قند قزوین را دارم بفروشم یا نگهداری کنم . یه سهم برای فردا پیشنهاد میدین لطفا بخرم
با سلام..
پرریسک کسی نیست که تحلیل هاش هر دو ماه یکبار عوض بشه ...
هنوز هم لیدر بازار سهام دلاری هستن وهر رشدی در گروهها دیگه رو فقط نوسان می بینم از گروه خودر گرفته تا تجهیزات وسهامداری در این گروهها سر سوزنی توصیه نیمشه چون کشور اوضاعش خرابه خراب.و
تمام تحلیل ها سر جاش هست لیدر بازار سهام دلاری هستن واز دلاری ها بهتنری ها گفته شدن ..برا شپترو هدف ۱۳۰۰ گفتیم که داره میرسه برا کرماشناه هدف ۹۰۰ گفتیم که خواهد رسید برا مارون ۲۵۰۰ وبرا فخوز ۳۰۰۰..
برا فلامی ۲۸۰ وبعد ۴۰۰...
بنده سر سوزنی از هدف های قیمتی گفته شده عقب نمی نشینم چون واقعا بررسی کردم ..
پکویر هم به ۲۸۰ رسید مدتی قبل معرفی شده بود ....
فقط فقط سهام دلاری بقیه بازار فقط نوسان بگیرید وسهامداری توصیه نمیشه ...گروه قند همچنان روند نزولی داره وقزوین هم به ۸۰۰ داره میرسه فعلا ..
فلامی جزء تک سهم های هست که ایشون معرفی کردند این سهم از امروز استارت خود را برای رسیدن به اهداف پرریسک عزیز آمده کرده است به نظرم ورود به این سهم برای فردا مساعد می باشد من خودمم این سهم را چند روز پیش در قیمت 240 وارد شدم به دید میان مدت
نظر
نظر