چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد حسن
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 423

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    قپرا گفتید 800 ..الان 800 هست ..

شما به بنده بگو قپیرا امسال چند سود میسازه پی برای 5 بهش بده قیمت سهم دستت میاد ..

در مورد قزوین هم از 800 تا 1400 رفت ...نرفت ..الان هم تکنیکالی روند نزول داره بنده بنیادی مشکلی نگفتم ..فقط تنها مشکل وام ارزی قزوین هست اگر از نرخ 1226 به 2500 تغییر پیدا کنه مشکل میشه واگر کلا وام رو ریال کرده باشه که تمام بحثی درش نیست ...میمونه تکنیکالی روند صعود بگیره...

در ضمن قیمت شکر در ب کارخانه هم به قیمتهای در سایتها هر روز جار میزدن نرسید ...

ولی خوب در گروه قند هنوز هم میشه سود گرفت ولی به وقتش ..

قپیرا سفته بازی هست چون کل گروه در جا ومنفی واین سهم مثبت ..تابلو سفته بازی هست ..
    خودتون رو گول نزنید اگر کسی یا گروهی قصد سفته بازی روی سهام قندی داشت که چنین چیزی عمراً وجود ندارد روی سهام سبکتر گروه راحتر میتونست انجام دهد تا سنگینترین سهم گروه که قپیرا باشد حالا شما دوست ندارید به هر دلیلی سهم قندی بخرید لازم نیست از این حرفها بزنید خوب نخرید

نظر

• majidm
      عضو عادی
      • Dec 2011
      • 125

برا امروز فخوز عالی بود وووعالی تکنیکالی داره هدف بالای 3000 هست ..از قیمت 1800 گفتم فقط فخوز بخرید به حای خرید قلر بالای 3500 وقند اصفهان 4000 وامروز قندیها کجان فخوز 1800 داره میره کجا ..از اشتباه بازا استفاده کنید ..

کنور هم به نظرم تا 3000 بره ...در کنار اینها فملی هم به نظرم تا 900 بره ..
      جعفرخان سلام
      از اینکه میبینم دوباره برگشتید ومطلب میزنید مثل بقیه دوستان واقعا" خوشحالم
      میخواستم بپرسم این وتوکا چرا هیچ حرگتی نمیکنه؟
      به نظرتون بازم صبر کنم ویا با کنور یا فملی جابجاش بکنم؟

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
        خودتون رو گول نزنید اگر کسی یا گروهی قصد سفته بازی روی سهام قندی داشت که چنین چیزی عمراً وجود ندارد روی سهام سبکتر گروه راحتر میتونست انجام دهد تا سنگینترین سهم گروه که قپیرا باشد حالا شما دوست ندارید به هر دلیلی سهم قندی بخرید لازم نیست از این حرفها بزنید خوب نخرید
        بنده قندی بخرم قپیرا نخواهم خرید شک نکیند ..مطالب بنده در صفحات قبل موجوده وبارها از قیمت بالای ۱۲۰۰ اونم قبل مجمع گفتم قپیرا قیمت پر هست در قیاس با سایر قیندها وهنوز معقتد به سفته بازی هستم ..نظر شما هم محترم هست ..

در ضمن عین مطلب شما رو زمانی که قند اصفهان ۴۰۰۰ بود وگفتیم اخر خط هست دوستی گفت که میخواهد قندی بخرد والان قند صفهان کجاست ..موفق باشید ..
        با وحود غمارگ وغبشهر بنده به خرید هیچ سهم قندی وغذایی دیگر فکر نمی کنم ..

موفق باشید ..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط majidm پست شده است View Post
          جعفرخان سلام
          از اینکه میبینم دوباره برگشتید ومطلب میزنید مثل بقیه دوستان واقعا" خوشحالم
          میخواستم بپرسم این وتوکا چرا هیچ حرگتی نمیکنه؟
          به نظرتون بازم صبر کنم ویا با کنور یا فملی جابجاش بکنم؟
          با سلام ..

وتوکا روند صعود داره به زودی به قیمتهای حوالی ۳۰۰ خواهد رسید ..

کنور وفملی هم روند صعود دارن می توانید اضافه کنید ..

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط هادی129 پست شده است View Post
            پرریسک جان با سلام
            نظرت در مورد غبهنوش چیه ؟نزدیک 1 سال بود که سهم بسته بود اون رشدی که دیگر سهام غذایی داشتند تو چند ماه پیش این یکی نداشته
            الان هم که باز شده 40 درصد منفی خورد
            نظرت چیه تکنیکی و بنیادی؟
            با سلام ..

با وجود غمارگ وغبشهر هیچ سهم دیگری از گروه تایید نمیشه به جز غگل وتا حدودی غدام ..

نظر

• محمد حسن
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 423

بنده قندی بخرم قپیرا نخواهم خرید شک نکیند ..مطالب بنده در صفحات قبل موجوده وبارها از قیمت بالای ۱۲۰۰ اونم قبل مجمع گفتم قپیرا قیمت پر هست در قیاس با سایر قیندها وهنوز معقتد به سفته بازی هستم ..نظر شما هم محترم هست ..

در ضمن عین مطلب شما رو زمانی که قند اصفهان ۴۰۰۰ بود وگفتیم اخر خط هست دوستی گفت که میخواهد قندی بخرد والان قند صفهان کجاست ..موفق باشید ..
              با وحود غمارگ وغبشهر بنده به خرید هیچ سهم قندی وغذایی دیگر فکر نمی کنم ..

موفق باشید ..
              باشه صلاح خود خود دانید
              موفق باشید هیچ سفته بازی در هیچ یک از سهمهای این گروه وجود ندارد

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

دوستانی که می گفتن بازار بادی صنعت عوض کنه خوب خودشون مجبورن دوباره بیان رو سهام دلاری ..

فاذر از ۲۰۰ رسیده به ۲۴۰ اونم با کلی تبلغات وحمایت ..بازدهی ۲۰ درصد به زور ..

فولاد روزی که فاذر ۲۰۰ بود ۳۳۰ تا ۳۴۰ بود وامروز فولاد بالای ۴۳۰ صف خرید بسیار محکم شکل داد ...این رو میگن لیدر ..

لیدر بازار همچنان سهام دلاری هستن ..مخصوصا گروه روی پترو مس معدنی ..وپالایش..

نظر

• پرریسک
                  عضو فعال
                  • Feb 2012
                  • 6797

باشه صلاح خود خود دانید
                  نظر شما محترم هست ..

گذشت زمان مشخص می کند ..صبر باید کرد..

نظر

• هادی129
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 296

با سلام ..

با وجود غمارگ وغبشهر هیچ سهم دیگری از گروه تایید نمیشه به جز غگل وتا حدودی غدام ..
                    پرریسک جان با این وجود میشه تکنیکالی نظرتو بدونم ؟

نظر

• rasaunited
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 58

سلام سید جان نظرت روی ولصنم چیه؟
                      به نظرت فرصت خروج داد خارج شیم؟؟
                      البته مقدارش کمه و خرید روی 205 هستش.
                      بازم ممنون از زحماتت
                      [FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT][COLOR="#0000CD"][B][FONT=Arial][FONT=Arial Black]گر زمین و زمان به هم دوزی ........... ندهندت اضافه بر روزی[/FONT][/FONT][/B][/COLOR];)

نظر

• bari
                        عضو عادی
                        • Jan 2012
                        • 193

پرریسک عزیز در خصوص شیراز احتمال افت تا محدوده 560 تومان بنظر وجود داشته باشه،اما آیا این عرضه کننده حقوقی از رسیدن به سود 200تومنی سهم خبر نداره؟

نظر

• parham 82
                          Banned
                          • Sep 2011
                          • 259

جعفر جان واقعاً خسته نباشی
                          الان یه ساعته تاپیکتو (دیروز و امروز رو) می خونم هنوز تموم نشده
                          موندم تو چه جوری با حوصله به همه بچه ها کمک می کنی
                          خدا اجرت بده :x
                          با اینکه از نزدیک ندیدمت حتی با دیدن آیدیت یه ارامش خاصی بهم دست میده

نظر

• shahmir
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 368

جعفر جون

ممنون ميشم نظرتو در مورد كهرام بدونم (با توجه باينكه تو ليستت بود). بنظر مقاومتاشو خوب داره درو ميكنه . در صورت توان عبور از 160 امكان ديدن 190 رو هم داره يا نه؟
                            حد ضررو الآن روي چند بزارم؟

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط bari پست شده است View Post
                              پرریسک عزیز در خصوص شیراز احتمال افت تا محدوده 560 تومان بنظر وجود داشته باشه،اما آیا این عرضه کننده حقوقی از رسیدن به سود 200تومنی سهم خبر نداره؟
                              دوست من تا وقتی بالای ۵۸۰ باشه روند کوتاه مدت صعودی خواهد بود ...

در مورد خرید فروش حقوقی نظری ندارم ..در پارسان غدیر در قیمتهای زیر ۶۰۰ فرت فرت میفروخت الان پارسان کجاست ..به تحلیل خود اعتماد کنید..

بنده اگر از گروه پترو میخواستم سهم بخرم مارون شیراز کرمانشاه خرید می کردم وشپترو در حوالی 900...با بقیه گروه هیچ کاری ندارم ..اینها بالا نیان بقیه گروه پترو کشک هست ..از هر گروه بهترینها..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                                ستاره دار (2)
                                • Jul 2012
                                • 1281

باشه صلاح خود خود دانید
                                محمد حسن جان، بنیادی، با نرخ شکر فعلی، سود این سهم خونه پرش 1637 ریال می شه...ولی خدایی خواب سرمایه مون تو این چند ماه رو حساب کن...ارزششو نداشت. تازه از قیمتی که در رالی باهاش اومدیم و مدت ها درجا زد فقط 100 تومن بالاتر رفته...من اون موقع خروج کردم و الانم فقط برای نوساناتش همراه دوستانم... ولی این گروه رالی گروهی با هم داشتن... کمی احتیاط کن... امیدوارم مثل همیشه در خروج به موقع موفق باشی...
                                ...هروقت توی سهمی تعداد افراد حقیقی بالای 1 درصد بدون هیچ دلیل موجهی رو به افزایش گذاشت، با موجشون همراه شدن استرس آوره...بدون که داریم بازی با آتیش می کنیم...من که ترجیح می دم یکی دو تا مثبت دیگه بفروشم برم سراغ یه سهمی که همین مقدار سود(حدود 160) رو تو پیش بینی اولیه داره و حتی اگه تعدیل نده(که می ده) پی به ای اون سهم زیر 4 باشه...مثل غبشهر ...پله ای می خرم و می رم پایین...تا هر کجا می خواد بره...
                                آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2012/12/16, 17:24.
                                در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

در حال کار...
                                X